Ce vrei sa spui cu asta? Lamureste-ma si pe mine, te rog...
Ma refeream la ora meciului daca nu esti prea aerian si nu stii ce postezi...Sau numai stiu eu cumva sa scriu la tastatura ?
Ce vrei sa spui cu asta? Lamureste-ma si pe mine, te rog...
Ma refeream la ora meciului daca nu esti prea aerian si nu stii ce postezi...Sau numai stiu eu cumva sa scriu la tastatura ?
Okey, am inteles, nu e cunoscuta inca ora meciului.
Okey, am inteles, nu e cunoscuta inca ora meciului.
@Florin_Steaua_Online ok ms altadata sa te mai uiti odata la intrebare ca sa stii daca postezi sau nu ca sa nu te faci de rusine cu vreo neintelegere d`asta de a ta...![]()
Recomandat in Ghencea de Cosmin Contra, Ruben Pulido este ofertat si de spaniolii de la Deportivo La Coruna si finalista Cupei UEFA, Espanol Barcelona. Pulido ar fi trebuit sa ajunga in Romania inca de astazi, dar si-a amanat venirea pana miercuri. Potrivit cotidianului La Voz de Galicia, Pulido va ajunge in Ghencea doar daca nu va fi ofertat de cele doua cluburi din Primera.
"Ruben Martin Pulido va ajunge la Steaua daca nu va primi o contraoferta de la Deportivo sau Espanyol", scriu spaniolii. Fost jucator al lui Getafe, Ruben Pulido este liber de contract si si-a exprimat in dese randuri dorinta de a juca in Champions League.
@sport.ro
Sa nu mai vina nici asta?
Sa nu mai vina nici asta?
Sper sa vina ![]()
O parte buna si una proasta,
Acum 2 ani, Valerenga a jucat in campionat, iar peste 2 zile in Cupa UEFA cu Steaua.
Da, dar au jucat cu o echipa formata mai mult din juniori si rezerve. Dar cum spuneai si tu asa putem juca si noi.
Conform Prosport, Gica Hagi ar fi declarat ca Eric Bicfalvi va ramane la Steaua.
Si conform A1 Gigel Coman s-ar putea sa plece dupa Oli.
@axl23
sigur o minciune
asa ceva frumos cu siguranta nu se va intampla :biggrin:
gluma la oparte
ce sa faca baiatu daca Dumnezeu nu la facut fotbalist :biggrin:
nu ii vina lui
Si conform A1 Gigel Coman s-ar putea sa plece dupa Oli.
Va avea Comaninho o primire ca Elton in Africa?
PS: Cine'i A1 ?
A1 e antena1.
Poate se ia la bataie cu fiul vreunui seic si nu mai auzim nimic de el.
Gica Hagi a spus ca Eric Bicfalvi si Ochirosii merita sa ramana la Steaua .
Normal ca merita pot sa ajunga si titulari ! :X
Gigel Coman e primul disponibilizat la Steaua in era Hagi. Tot raul spre bine, omul adus in Ghencea de Olaroiu ar putea ajunge la Real Madrid.
E vorba de Real Madrid-ul Asiei, Al Hilal, unde Olaroiu are de gand sa-l ia pe Gigel Coman. Olaroiu tocmai a semnat contractul de seic, 1,7 milioane de euro pe an va castiga la galacticii arabilor.
Inainte sa-i lase locul lui Hagi in Ghencea, Olaroiu a anuntat ca vrea sa ia cu el la arabi mai multi stelisti. Desi i-a vrut pe Dica si Ovidiu Petre, Olaroiu trebuie sa se multumeasca doar cu Gigel Coman, pe care l-a antrenat la National, Timisoara si Steaua.
Sa`l ia sa plece cu el mai repede !
@sport.ro
Da,am auzit si eu cand a spus asta.Se stie ca lui Hagi ii plac jucatorii tineri,talentati, de aceea ma bucur ca i-a retinut in lot.Amandoi vor confirma repede,sunt sigur!
Am aflat de la surse sigure cum s-a accidentat Goian : La antrenamente a inceput sa-l doara putin sapatele , dar nu a spus la nimeni deoarece nu i se mai intamplase nicodata . La urmatorul antrenament durelile i s-au agravat foarte tare din cauza presiuni exercitate la coloana . A trebuit sa fie operat de urgenta la spate . Din fericire sa refacut rapid si a putut sa joce o repriza la amicalul cu FK Vilinius .
Polonezul Pawel Golanski a semnat un contract pe 3 ani cu Steaua si va primi de la gruparea din Ghencea 200.000 de euro pe sezon. Suma de transfer a fundasului a fost de 1 milion de euro.
Golanski se va alatura lotului stelist care a plecat astazi la Mierlo.
Comenteaza aici venirea lui Pawel Golanski la Steaua
@sport.ro
Eu astept sa-l vad la treaba!!
pe pagina onlinesport.ro scrie ca Pintiili se va intoarce miercuri inapoi la Jiul
eu nu pot sa imi dau parerea findca nu l-am vazut jucand
Hagi isi pregateste "regulile" la Steaua
Noul antrenor al Stelei, Gheorghe Hagi lucreaza dupa un regulament foarte strict, care a dost dus la toate echipele pe unde a antrenat. La Steaua el incepe sa contureze un nou regulament, care a fost numit de cei de la Libertatea: "Cele 5 porunci ale lui Hagi"
1) Hagi vrea sa vada personal la lucru fiecare jucator nou, inainte de legitimarea sa la echipa
2) Saptamanal, Steaua si Steaua II sa se intalneasca pentru un meci scoala
3)A fixat ca obiectiv pentru acest an, intrarea echipei a doua a clubului in Liga a II-a
4)Vrea ca in maximum doi ani sa poata promova un junior la prima echipa
5)Va ajuta echipa a doua cu jucatori de la echipa mare, care nu intra in vederea sa pentru unele partide
eu zic ca toate poruncile sunt foarte bune
De la Pintilii nici nu m'as fi asteptat la mai multe. E de viitor. Cred ca e bine ca a fost imprumutat, pentru ca in acest sezon nu l'as fi vazut sa joace mult.
Pawel Golanski sper sa faca treba buna la Steaua . Abia astept sa-l vad la antrenamente cu echipa.
Sper sa se acomodeze repede la echipa.
Bine ai venit la Steaua Bucuresti steagsimplu
steagsimplu
Cred ca acest nou Golanski este un jucator bun. Am vazut pe youtube niste filmulete cu el si joaca destul de bine. Bate destul de bine si loviturile libere ![]()
Polonezul Pawel Golanski a semnat un contract pe 3 ani cu Steaua si va primi de la gruparea din Ghencea 200.000 de euro pe sezon. Suma de transfer a fundasului a fost de 1 milion de euro.
Ultima achizitie a Stelei, polonezul Golanski, a vorbit putin inainte sa plece la aeroport, unde va lua avionul spre Olanda. Steaua il asteapta pe polonez in cantonamentul de la Mierlo, pentru pregatirea de Liga I si Champions League.
"Hagi este un mare antrenor, sper sa ma invete cat mai multe chestii. Eu vreau sa joc in Champions League si o sa dau tot ce am mai bun ca sa ajut echipa. Stiu de rivalitatea Steaua-Dinamo, dar Steaua este cea mai buna echipa din Romania, este o echipa de Champions League, nu o sa avem probleme cu Zaglebie, Steaua e mult mai puternica.", a declarat Pawel Golanski.
@sport.ro
Am aflat de la surse sigure cum s-a accidentat Goian : La antrenamente a inceput sa-l doara putin sapatele , dar nu a spus la nimeni deoarece nu i se mai intamplase nicodata . La urmatorul antrenament durelile i s-au agravat foarte tare din cauza presiuni exercitate la coloana . A trebuit sa fie operat de urgenta la spate . Din fericire sa refacut rapid si a putut sa joce o repriza la amicalul cu FK Vilinius .
Stiu asta de la Ghionea !!!!
(replica a la Banel)