am citit lotul de pe gsp, si am vazut un fundas nou, B. Mustațã. stie cineva ceva de el?
am citit lotul de pe gsp, si am vazut un fundas nou, B. Mustațã. stie cineva ceva de el?
Sincer n`am auzit niciodata de el :-??
Polonezul Pawel Golanski a explicat de ce a ales sã joace pentru Steaua, echipã cu care a semnat ieri un contract pe 3 ani. Golanski a ajuns duminicã noaptea în România, însoțit de cei doi impresari ai sãi. De ieri dimineațã și pînã în jurul orei 14:00 s-au purtat negocieri intense între jucãtor, agenții sãi, Argãsealã și Adrian Ilie, finalizate prin semnarea contractului. Imediat, Golanski a fost dus la aeroport, unde a plecat spre Mierlo, locul de cantonament al Stelei începînd de ieri.
sursa:gsp
Cine l-a vrut pe Golaski la Steaua ? Are treaba cu fotbalul , eu nici nu l-am vazut niciodata jucand si nici nu am auzit de el pana acum .
Golo a fost declarat cel mai bun fundas dreapta din tara sa, la incheierea ultimului campionat polonez. Se zice ca ar fi fost vazut in timp ce Steaua se pregatea asta iarna, in acelasi loc in care se pregatea si fosta sa formatie. Observatorii ar fi fost MM si Oli.
Cine l-a vrut pe Golaski la Steaua ? Are treaba cu fotbalul , eu nici nu l-am vazut niciodata jucand si nici nu am auzit de el pana acum .
@cris eu am auzit de el la nationala Poloniei, din cate stiu e titular, e un fundas bun, care executa bine loviturile libere !
Polonezul Pawel Golanski a explicat de ce a ales sã joace pentru Steaua, echipã cu care a semnat ieri un contract pe 3 ani. Golanski a ajuns duminicã noaptea în România, însoțit de cei doi impresari ai sãi. De ieri dimineațã și pînã în jurul orei 14:00 s-au purtat negocieri intense între jucãtor, agenții sãi, Argãsealã și Adrian Ilie, finalizate prin semnarea contractului. Imediat, Golanski a fost dus la aeroport, unde a plecat spre Mierlo, locul de cantonament al Stelei începînd de ieri.sursa:gsp
Si explicatia?
In fine, bun venit la Steaua, Pawel! Mult succes!
Steaua a încasat 8,4 milioane de euro din participarea în grupele Ligii Campionilor
NewsIn, 10 iulie - Echipa Steaua București a încasat 8.386.000 de euro în urma participãrii în Grupa E a Ligii Campionilor, în sezonul 2006-2007, unde a obținut cinci puncte din întâlnirile cu Olympique Lyon, Real Madrid și Dinamo Kiev, potrivit un comunicat dat publicitãții marți de cãtre UEFA.
Steaua a încasat trei milioane de euro în urma calificãrii în grupele competiției, 2,4 milioane în urma celor șase partide disputate, 1,2 milioane pentru cele cinci puncte obținute, și încã o primã de 1,8 milioane de euro. Steaua a obținut patru puncte în întâlnirile cu Dinamo Kiev și un punct din egalul cu Olympique Lyon, echipã care a terminat pe primul loc în Grupa E, iar prin calificarea din grupe, formația francezã a obținut o sumã totalã de 22.647.000 de euro. Finanțatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat cã formația sa a câștigat o sumã totalã de aproape 12 milioane de euro, în urma participãrii în Liga Campionilor și a vânzãrii biletelor, a produselor promoționale și din alte drepturi.
Fiecare echipã care s-a calificat în grupele competiției trebuia sã primeascã douã milioane de euro, dar suma a fost majoratã cu un milion de euro. Pentru fiecare partidã disputatã în grupe, echipele au primit 400.000 de euro. O victorie obținutã în prima fazã a Ligii Campionilor a adus formațiilor 600.000 de euro, iar un egal era recompensat cu 300.000.
Cele 16 echipe calificate din grupe în urmãtoarea fazã a competiției au primit câte 2,2 milioane de euro. Alte 2,5 milioane au fost câștigate de fiecare echipã care a acces în sferturile de finalã, iar semifinalistele au câștigat câte trei milioane de euro. AC Milan a câștigat 7 milioane de euro în urma câștigãrii trofeului, în timp ce finalista Liverpool a încasat 4 milioane. În rapoartele prezentate de UEFA nu au fost incluși banii obținuți din bilete vândute. Suma totalã oferitã echipelor care s-au calificat în Liga Campionilor s-a ridicat la 579.600.000 de euro.
Steaua a încasat 8,4 milioane de euro din participarea în grupele Ligii Campionilor
Asta ar fi suma oficiala. In realitate suma sare peste 10.
Ruben Pulido: "Am ales sã vin la Steaua"
2007-07-10 15:23:00
"Într-adevãr, am avut oferte de la Deportivo și Espanyol, dar pot spune cã deja am luat o decizie: am ales sã vin la Steaua. Momentan nu pot spune cã transferul e ca și rezolvat. Aștept ca oficialii Stelei sã vinã la Madrid și voi semna aici contractul, dupã care voi pleca în cantonamentul din Olanda", a declarat Ruben Pulido pentru NewsIn, preluat de Fanatik.
"Sper sã fie cît mai bine în România. Vreau sã ajung cu Steaua în Liga Campionilor și sã îi mulțumesc pe fani. Sînt convins cã nu am fãcut o greșealã alegînd Steaua. Îmi doresc foarte mult sã nu mã accidentez".
Daca stirea e din fanatik inseamna ca-i tocmai invers si ca Pulido a ales de fapt alt club...
Stirea e lansata de NewsIn si preluata de Fanatik. E cat se poate de clar ca Pulido va semna in urmatoarele zile contractul.
perfect..deci 2 transferuri din 5 sunt facute..mai sunt 3 sa vedem cine o mai veni
Sunt curios sa vad cine va evolua in primul 11 dupa revenirea lui Ghionea...
daca ii aduce si pe bobadilia si zapata ma duc la biserica sa ma rog pentru Jiji ca i`a dat Dumnezeu niste creier sa`l aduca pe Adrian Ilie si Hagi ![]()
Inafar de cele cinci transferuri , de pe lista lui Hagi si Adrian Ilie , mai trebuie luati si alti jucatori .....dar Hagi a zis lu Becali ca acei cinci jucatori de pe lista sunt vitali pentru echipa , si sa ii aduca urgent . Pe lista lui Hagi nu e nici un portar , asa ca trebe sa se face 6 transferuri .
Steaua a primit 11 milioane de euro de la UEFA
5 puncte, o victorie, doua egaluri si 3 infrangeri, bilantul Stelei in sezonul trecut de Champions League. O participare in Cupa UEFA, apoi si o eliminare scurta, dupa o dubla mansa cu Sevilla. Steaua a ramas doar cu gustul semifinalei de acum 2 ani, o dubla mansa de cosmar, in fata britanicilor de la Middlesborough.
In ciuda sezonului mai putin reusit, locul 2 in campionat si eliminata din semifinalele Cupei Romaniei, Steaua s-a ales dupa prima participare in Champions League, in 10 ani, cu aproape 11 milioane de euro, anunta site-ul UEFA.
Un munte de bani, bugetul ros-albastrilor pe 2 ani, daca ne luam dupa spusele patronului Gigi Becali. 3 milioane de euro, calificarea in grupe, 2.4 milioane de euro, cele 6 meciuri din Liga, 1.2 milioane de euro, bonusuri pentru rezultatele obtinute, iar cota de marketing 1.8 milioane, plus banii incasati din bilete, un total de 2.5 milioane de euro, rezulta 11 milioane de euro, o suma de vis pentru orice club din Romania.
Steaua nu se lauda doar cu asta. Veniturile obtinute de Dica si compania depasesc cluburi precum Benfica, Sporting Lisabona, Spartak Moscova, TSKA Moscova, Dinamo Kiev sau Sahtior Donetk, cluburi obisnuite cu participarea in Liga de ani de zile.
Prietenul lui Gigi Becali, patronul lui Milan, Berlusconi, a scos cu AC Milan aproape 40 de milioane de euro, in timp ce Chelsea Londra si FC Liverpool au scos 35 de milioane, respectiv 32 de milioane de euro.
Cei mai saraci din Liga, bulgarii de la Levski, au scos doar 5.5 milioane de euro, dupa ce au fost in grupa a *****, cu semifinalista Chelsea si "extraterestrii" de la Barcelona, o suma chiar frumusica avand in vedere numarul de puncte acumulate, zero.
UEFA a aruncat in joc in sezonul trecut de Champions League 579,6 milioane de euro.
Cupa UEFA a fost mai saraca. Dinamo si Rapid au scos doar 340.000 de euro, respectiv 250.000 de euro, nici macar suma castigata de rivala Steaua intr-un meci de Liga.
Castigatoarea Cupei UEFA, a scos 6.3 milioane de euro, iar finalista Espanol a luat 5.3 milioane de euro, doar 35 de milioane de euro fiind alocati pentru Cupa UEFA.
@sport.ro
Impresarul lui Pulido a cerut un comision prea mare Stelei: Tratativele dintre fostul jucãtor al lui Getafe, Ruben Pulido, și Steaua au intrat în impas din cauza comisionului prea mare cerut de impresar grupãrii din Ghencea. ![]()
Vine Pulido .
Steaua este în tratative foarte avansate cu fundașul central al lui Getafe, Ruben Pulido, care ar putea semna mîine. Probleme din defensivã l-au fãcut pe Gica Hagi sã-i cearã lui Gigi Becali achiziționarea unui fundaș central.
Daca Pulido o sa vina la Steaua ceea ce s`ar putea intampla in zilele astea sper sa faca treaba buna la Steaua...Cred ca este bun...Este laudat pe multe site`uri de sport din Romania si se zice ca daca Steaua l`ar aduce in Ghencea ca ar fii un transfer foarte reusit si ca poate ajunge si titular !
In sfarsit o veste buna , Vali Badea , o sa poata juca la meciul cu Zaglebie Lubin , din turul 2 preliminar . Aceasta a fost anuntat de medicii din Ghencea . Deci acum e sigur ca vom bate la scor mare pe Zaglebie Lubin !!!!! Mai ramane o problema , ce ne facem cu suporteri lui Zaglebie ....... poate intra vreun nebun pe taren , si ne accidenteaza pe Dica , ca il ia naiba , dupa ce ca abia si-a revenit !!!!!
http://www.evz.ro/article.php?artid=313336
Foarte interesant articolul.
Alex, eu am citit azi in presa ca Vali Badea nu va juca nici in turul 3 preliminar.
@ gone
Si la stirile sportive spuneau ca este apt de joc in 2 saptamani.La cat de neprofesionalisti sunt ,,stiristii" astia,eu nu stiu daca sa mai cred ceva sau nu.In goana dupa senzatzional dau ca stire ce le trece lor prin cap.Dupa ce l-au plimbat pe Chivu ba la Inter ,ba la Barca,ba la Rreal,acum le-a incoltzit lor o idee cum ca daca Shuster a fost antrenor la Shaktar si tot a plecat R.Carlos de la Real,l-au contactat pe Rat sa-l intrebe daca nu i s-a propus un transfer la Real.Ca sa vezi unde erau sperantzele madrilenilor in opinia trogloditzilor nostri ,,stiristi".
Si eu am citit nu mai stiu pe unde ca Vali nu o sa prinda meciul cu polonezii , sper sa nu fie adevarat si sa isi revina cat de repede pentru ca avem mare nevoie de el.
@ gone
Si la stirile sportive spuneau ca este apt de joc in 2 saptamani.La cat de neprofesionalisti sunt ,,stiristii" astia,eu nu stiu daca sa mai cred ceva sau nu.In goana dupa senzatzional dau ca stire ce le trece lor prin cap.Dupa ce l-au plimbat pe Chivu ba la Inter ,ba la Barca,ba la Rreal,acum le-a incoltzit lor o idee cum ca daca Shuster a fost antrenor la Shaktar si tot a plecat R.Carlos de la Real,l-au contactat pe Rat sa-l intrebe daca nu i s-a propus un transfer la Real.Ca sa vezi unde erau sperantzele madrilenilor in opinia trogloditzilor nostri ,,stiristi".
Asa am auzit si eu acu ceva timp: 2 saptamani. Acuma zic ca e mai grav decat se credea si o stea 5. N-o fi presa romana cea mai profesionista dar e tot ce avem. Nu ei l-au transferat pe Chivu, pur si simplu fratii Becali si-au batut joc de Barca si Real ca isi ia ei comisionul de la Inter.
Badea, Ghionea, Nicolita si Gurita sunt accidentati. Iar incep probleme? Macar acum avem rezerve pentru ei (Neaga, Golo, Badoi).