Toti cei care se uita la un meci, competitie etc. doreste ca echipa pe care o sustine sa castige.
Corect. Toti doreste. Adica, familia lor sa nu mananca?!
Cine spune altceva minte cu nerusinare. Un joc sportiv inseamna intrecere. Iar cel mai valoros, de bicei castiga. Nu cred ca esti atat de masochist incat sa-ti doresti ca echipa pe care o simpatizezi sa piarda.
Total de acord cu tine. De aceea nu imi plac treburi gen "valiza".
Eu merg la stadion de zeci de ani. Si nu ma laud, ca majoritatea pustimii de pe acest site ca am facut sacrificii pentru Steaua. Eu sunt un simplu suporter, care in paranteza fie spus a trecut si prin galerie pe vremea lui Marin si Jean, care a incurajat si la bine si la rau Steaua, atat la fotbal, cat si la alte discipline. Diferenta intre mine si pustime este ca eu nu strig ca eu sunt Steaua. Sunt doar un simplu suporter care-si cumpara bilet si incurajeaza jucatorii ros'albastrii. Voi doristi sa fiti mai mult decat atat, chiar daca n-ati fost nici macar la un sfert din meciurile la care eu am asistat pe Ghencea si nu numai.
Nu te supara ca iti zic dar, daca mergi la stadion doar de 10 ani....s-ar putea sa fie chiar foarte multi pe aici care au mai multe meciuri ca tine. Nu eu. Eu am mai putine, recunosc. Dar pentru o persoana care sta la 500 de km de Bucuresti cred ca am destule meciuri de-ale Stelei la activ. Mai multe ca altii care sunt stelisti doar in fata televizorului.
Esti multumit ca sectiile de jocuri sportive in ultimii doi ani n-au mai cucerit un titlu? Esti multumit ca echipa de hochei a ajuns sa nu mai joace nici macar play-off-ul? Esti multimit ca la volei ne zbatem de ani buni in mediocritate. Cativa ani in B, iar de alti cativa abia reusim sa ne mentinem in primul esalon? Esti multumit ca la rugby in ultimii 5 ani am luat un singur titlu? Sau ca la polo in acest an nici macar nu contam in lupta pentru campionat? Hai fii serios.
Nu am zis ca sunt multumit. Departe de mine ideea asta. Totusi, nu poti compara celelalte sporturi cu fotbalul. Nici din punct de vedere financiar, nici din punct de vedere al prezentei suporterilor. Chiar sunt curios daca mergi la alte sporturi. Nu cred.
Suntem mult mai de rahat la aceste ramuri sportive pe care le-am enumerat mai inainte decat la fotbal.
Nu cred. La fotbal am luat 2 titluri intr-un deceniu. Cu ce merge fotbalul mai bine? Prin simplele prezente in CL?
P.S.Cu siguranta voi fi prezent pe Ghencea pentru a incuraja baietii in tentativa lor de a castiga al 24-lea titlu. Steaua, nascuta pentru a invinge!
Si apoi te vei face ca nu auzi cand becalii o sa isi bata joc din nou de cei care au adus titlul 24 dar si de cei care au adus alte titluri?