FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Polo pe apa

«1234517»
Adrian04.02.2010 15:45
Toti cei care se uita la un meci, competitie etc. doreste ca echipa pe care o sustine sa castige.

Corect. Toti doreste. Adica, familia lor sa nu mananca?!

Cine spune altceva minte cu nerusinare. Un joc sportiv inseamna intrecere. Iar cel mai valoros, de bicei castiga. Nu cred ca esti atat de masochist incat sa-ti doresti ca echipa pe care o simpatizezi sa piarda.

Total de acord cu tine. De aceea nu imi plac treburi gen "valiza".

Eu merg la stadion de zeci de ani. Si nu ma laud, ca majoritatea pustimii de pe acest site ca am facut sacrificii pentru Steaua. Eu sunt un simplu suporter, care in paranteza fie spus a trecut si prin galerie pe vremea lui Marin si Jean, care a incurajat si la bine si la rau Steaua, atat la fotbal, cat si la alte discipline. Diferenta intre mine si pustime este ca eu nu strig ca eu sunt Steaua. Sunt doar un simplu suporter care-si cumpara bilet si incurajeaza jucatorii ros'albastrii. Voi doristi sa fiti mai mult decat atat, chiar daca n-ati fost nici macar la un sfert din meciurile la care eu am asistat pe Ghencea si nu numai.

Nu te supara ca iti zic dar, daca mergi la stadion doar de 10 ani....s-ar putea sa fie chiar foarte multi pe aici care au mai multe meciuri ca tine. Nu eu. Eu am mai putine, recunosc. Dar pentru o persoana care sta la 500 de km de Bucuresti cred ca am destule meciuri de-ale Stelei la activ. Mai multe ca altii care sunt stelisti doar in fata televizorului.

Esti multumit ca sectiile de jocuri sportive in ultimii doi ani n-au mai cucerit un titlu? Esti multumit ca echipa de hochei a ajuns sa nu mai joace nici macar play-off-ul? Esti multimit ca la volei ne zbatem de ani buni in mediocritate. Cativa ani in B, iar de alti cativa abia reusim sa ne mentinem in primul esalon? Esti multumit ca la rugby in ultimii 5 ani am luat un singur titlu? Sau ca la polo in acest an nici macar nu contam in lupta pentru campionat? Hai fii serios.

Nu am zis ca sunt multumit. Departe de mine ideea asta. Totusi, nu poti compara celelalte sporturi cu fotbalul. Nici din punct de vedere financiar, nici din punct de vedere al prezentei suporterilor. Chiar sunt curios daca mergi la alte sporturi. Nu cred.

Suntem mult mai de rahat la aceste ramuri sportive pe care le-am enumerat mai inainte decat la fotbal.

Nu cred. La fotbal am luat 2 titluri intr-un deceniu. Cu ce merge fotbalul mai bine? Prin simplele prezente in CL?

P.S.

Cu siguranta voi fi prezent pe Ghencea pentru a incuraja baietii in tentativa lor de a castiga al 24-lea titlu. Steaua, nascuta pentru a invinge!

Si apoi te vei face ca nu auzi cand becalii o sa isi bata joc din nou de cei care au adus titlul 24 dar si de cei care au adus alte titluri?

john_8604.02.2010 16:00
Asa ca, mai incet cu protestele la adresa echipei de fotbal.

De cand se protesteaza la adresa echipei de fotbal??

36Valy04.02.2010 16:27
Corect. Toti doreste. Adica, familia lor sa nu mananca?!

Copilas, vad ca te iei de un dezacord. Doar cei slabi, care n-au argumente fac acest lucru. Nu te-ai gandit ca poate am schimbat ceva in primul paragraf si am neglijat prima parte a lui. Mai precis in loc de toti, am scris initisl cel, apoi am schimbat fara sa mai fac acordul corect.

Total de acord cu tine. De aceea nu imi plac treburi gen "valiza".

Valiza s-a dat pentru ca U. Cluj sa joace corect. Din nefericire nu s-a intamplat asa. Cativa jucatori ai Universitatii Cluj, intre care si Bilica, cel care este acum la Fenerbahce (apropo l-ai vazut pe Ghencea?) au jucat pe invers. Mai pe intelesul tau s-au dat la o parte. Bilica chiar a facut intentionat acel penalty din care CFR-ul a castigat meciul si titlul. Ca tie iti baga diversi cretini in cap lucruri care doar cei fara minte le cred, e doar treaba ta. Sa fii sanatos. Gigi a dat bani adversarilor echipelor cu care ne bateam la campionat. E un lucru firec in Europa fotbalistica. Ma refer la campionatele importante gen Spania, ca sa dau un exemplu. Na dat, in schimb, NICIODATA, repet NI-CIO-DA-TA, formatiilor care au jucat cu Steaua.

Nu te supara ca iti zic dar, daca mergi la stadion doar de 10 ani....s-ar putea sa fie chiar foarte multi pe aici care au mai multe meciuri ca tine. Nu eu. Eu am mai putine, recunosc. Dar pentru o persoana care sta la 500 de km de Bucuresti cred ca am destule meciuri de-ale Stelei la activ. Mai multe ca altii care sunt stelisti doar in fata televizorului.

Nu ma supar, dar eu merg pe Ghencea, probabil cand tu erai in scutece, mai precis dinainte de '89. Daca am spus ca am fost in galerie pe vremea cand era Marin sef ... e clar ca am f. multi ani pe Ghencea. Tu daca ai putine partide in Ghencea stai in banca ta si nu mai bate campii.

Nu am zis ca sunt multumit. Departe de mine ideea asta. Totusi, nu poti compara celelalte sporturi cu fotbalul. Nici din punct de vedere financiar, nici din punct de vedere al prezentei suporterilor. Chiar sunt curios daca mergi la alte sporturi. Nu cred.

Pai de ce nu poti sa le compari?! Din punct de vedere al rezultatelor fotbalul este mult peste celelalte sectii ale CS-ului. Cu toti generalii si comunistii care inca mai zac pe acolo.

Nu cred. La fotbal am luat 2 titluri intr-un deceniu. Cu ce merge fotbalul mai bine? Prin simplele prezente in CL?

Habar n-ai cate titluri am luat la fotbal in ultimii 10 ani. 3 baiete, 3! Esti un ignorant! Un mare ignorant! Simplele prezente in CL, 3 consecutive la numar, nu le-au reusit nici Dinamo, nici rapid, nici Craiova, nici cine mai vrei tu. CFR-ul si Unirea au facut-o datorita prezentei noastre in Europa an de an, unde am adus cele mai multe puncte. Daca noi n-o faceam, nu stiu daca cele doua reuseau sa se califice in grupe.

Si apoi te vei face ca nu auzi cand becalii o sa isi bata joc din nou de cei care au adus titlul 24 dar si de cei care au adus alte titluri?

Becali nu si-a batut joc de nimeni. De tine si altii ca tine isi bat joc ziaristii care va baga in cap toate tampeniile. Becali a reusit la Steaua ceea ce n-a reusit Paunescu inaintea lui, ceea ce n-a reusit Dinamo, care are in spate Ministerul de Interne, rapid sau oricare alta echipa de la noi.

36Valy04.02.2010 16:33
De cand se protesteaza la adresa echipei de fotbal??

De aproape un an. Toate injuriile aduse lui Becali se repercuteaza asupra jucatorilor. Intraba un psiholog daca nu ma crezi.

f234567k04.02.2010 16:40
Na dat, in schimb, NICIODATA, repet NI-CIO-DA-TA, formatiilor cu care a jucat Steaua.

E na? Ia intreaba-l pe Mihalache ala de a jucat la Astra!

Inima ros-alb@str@04.02.2010 16:41
Nu merge nimic la CS Steaua. Nicio sectie n-are sanse sa castige campionatul, cum n-a avut nici in sezonul precedent. Asa ca, mai incet cu protestele la adresa echipei de fotbal. Pana una alta, este singura care are sanse la campionat.

Ce treaba ai "dumneata" k ii injur yo pe spurcatii aia ???

NU-I SUPORT !!!

ANTI dinamu & crapid, la infinit !!!

:steag_cruce_invers:

36Valy04.02.2010 16:47
Ce treaba ai "dumneata" k ii injur yo pe spurcatii aia ???

NU-I SUPORT !!!

ANTI dinamu & crapid, la infinit !!!

:steag_cruce_invers:

Copilas, 'spurcatii' aia finanteaza echipa de fotbal. Pricepi? Nu mai veni pe stadion daca nu-i suporti. E simplu! Foarte simplu!

E na? Ia intreaba-l pe Mihalache ala de a jucat la Astra!

In meciul la care te referi am pierdut cu 2-0. Asa ca stai bland ca nu stii nimic.

Adrian04.02.2010 16:50
Copilas, vad ca te iei de un dezacord. Doar cei slabi, care n-au argumente fac acest lucru. Nu te-ai gandit ca poate am schimbat ceva in primul paragraf si am neglijat prima parte a lui. Mai precis in loc de toti, am scris initisl cel, apoi am schimbat fara sa mai fac acordul corect.

Eu am destul respect pentru cei cu care discut incat sa imi corectez postarile, ca sa nu le puna probleme la citit. Ma astept si de la cei cu care vorbesc la acelasi lucru.

Valiza s-a dat pentru ca U. Cluj sa joace corect. Din nefericire nu s-a intamplat asa.

Si asta inseamna ca e bine?

Cu asta te mandresti tu? Ca Steaua a luat campionatul pentru ca alte echipe au jucat corect?

De ce nu a dat banii aia jucatorilor stelisti pentru a bate pe Buzau sau pe Timisoara sau pe dinam0?

Gigi a dat bani adversarilor echipelor cu care ne bateam la campionat. E un lucru firec in Europa fotbalistica. Ma refer la campionatele importante gen Spania, ca sa dau un exemplu. Na dat, in schimb, NICIODATA, repet NI-CIO-DA-TA, formatiilor cu care a jucat Steaua.

Bagi mana in foc?

Iti mai amintesti de: "Nu ma bate prietenul meu sechelariu."?

Si, in caz ca nu stiai, domnul Gigel a recunoscut ca la inceputul tiraniei sale in fotbal a dat bani arbitrilor. HOPA!

Nu ma supar, dar eu merg pe Ghencea, probabil cand tu erai in scutece, mai precis dinainte de '89. Daca am spus ca am fost in galerie pe vremea cand era Marin sef ... e clar ca am f. multi ani pe Ghencea. Tu daca ai putine partide in Ghencea stai in banca ta si nu mai bate campii.

Da' cate deplasari ai? Ia zi. Bag mana in foc ca la deplasari nu ma faci prietene. Asa si eu pot spune. Daca ai putine deplasari pentru Steaua, stai in banca ta si nu mai bate campii. Ca sa trec drumul si sa intru la stadion e o nimica toata. Oricine poate face asta. Nu esti tu mai stelist doar pentru ca te-ai nascut in Bucuresti.

Si, oricum, degeaba ai fost la stadion atatia ani daca singurul lucru pe care l-ai invatat e ca rezultatele sunt cele mai importante, indiferent ce se intampla in rest, indiferent cum sunt obtinute.

Poti sa zici suporter de rezultat?

Pai de ce nu poti sa le compari?! Din punct de vedere al rezultatelor fotbalul este mult peste celelalte sectii ale CS-ului. Cu toti generalii si comunistii care inca mai zac pe acolo.

Ai habar ce bugete au hocheiul, baschetul, rugbyul sau handbalul? Toate sectiile CSA-ului daca le iei nu ating bugetul ala de 5 milioane de euro(buget fictiv in ziua de azi) pe care il are Steaua. Sa fi avut Alina Dumitru mai multe fonduri la dispozitie... oare ce dracu ar mai fi castigat?!

Habar n-ai cate titluri am luat la fotbal in ultimii 10 ani. 3 baiete, 3! Esti un ignorant! Un mare ignorant!

N-ai sesizat ironia dar eu sunt ignorantul.

Simplele prezente in CL, 3 consecutive la numar, nu le-au reusit nici Dinamo, nici rapid, nici Craiova, nici cine mai vrei tu. CFR-ul si Unirea au facut-o datorita prezentei noastre in Europa an de an, unde am adus cele mai multe puncte. Daca noi n-o faceam, nu stiu daca cele doua reuseau sa se califice in grupe.

Pe vremuri ne mandream cu cupe europene castigate. Acum ne mandrim cu simple participari. De parca ar fi ceva nou. De parca Steaua nu ar fi reusit in anii 90 tot 3 calificari consecutive. Nu imi aduc aminte ca atunci sa se fi facut atata zarva pentru acele calificari cum se face acum,

Becali nu si-a batut joc de nimeni. De tine si altii ca tine isi bat joc ziaristii care va baga in cap toate tampeniile. Becali a reusit la Steaua ceea ce n-a reusit Paunescu inaintea lui, ceea ce n-a reusit Dinamo, care are in spate Ministerul de Interne, rapid sau oricare alta echipa de la noi.

Da. A reusit sa ia un club de fotbal de succes si sa il distruga. Ceva ce nu a reusit nimeni in Romania.

Auzi, zi-mi si mie. Ce mai face Steaua de cand a plecat MM? A mai ajuns prin vreo semifinala Europeana? Dar prin vreo primavara europeana?

Oare e coincidenta ca Steaua e in picaj de cand a plecat el si Unirea e in urcare?

Copilas, 'spurcatii' aia finanteaza echipa de fotbal. Pricepi? Nu mai veni pe stadion daca nu-i suporti. E simplu! Foarte simplu!

In meciul la care te referi am pierdut cu 2-0. Asa ca stai bland ca nu stii nimic.

Cine finanteaza echipa de fotbal? Gigi? Gigi Becali? Omul care nu plateste salariile jucatorilor la timp si care baga clauze de 6 luni? Omul care nu da bani pentru transferuri? Omul care ia banii castigati de Steaua de la UEFA si de la Liga pentru a-si plati datoriile? Ala finanteaza Steaua? Esti sigur?

Lari04.02.2010 16:51

36Valy, atunci am pierdut cu 3-0, chiar, iar Mihalache a dat doua goluri. Si chiar Becali a recunoscut ca i-a dat bani. Hai sa sedem cu totii bland, vrei?

Am o rugaminte catre toti. Va rog mult, dati reply, dati copy, apoi postati aici orice alta discutie despre Becali: http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...0&start=320

Nu de alta, dar niste oameni chiar incearca sa puna stiri de polo aici...

bodanelu04.02.2010 16:51

Urmatorul post despre fotbal se sterge.

dayra04.02.2010 16:56
Toate injuriile aduse lui Becali se repercuteaza asupra jucatorilor.

Da? Dar nu cumva si actiunile lui b.ecali se repercuteaza asupra clubului? Nu cred ca este el injurat degeaba, poate asta este parerea ta.

Cat despre jucatori, au fost destul de multi cei care au plecat datorita lui si au declarat ca atata timp cat el este in fruntea clubului, nu au de gand sa revina...de aici ce sa inteleg? Ca si el ii aduce cu moralul la pamant.b.ecali nu inseamna Steaua, cum nici Steaua nu inseamna b.ecali.Niciodata!

36Valy04.02.2010 17:10

Ce-au facut baietii astazi la polo? Sper ca au pierdut la mai putin de 4 goluri.

Lari04.02.2010 17:26

Am mancat bataie cu 5-3. Valy, uite aici detalii, ca sa vezi si matale cu ce se ocupa niste anti-becalisti convinsi: http://Steaua.ro/sporturi/2010/02/04/super...teaua-livetext/

36Valy04.02.2010 17:38

Da, din pacate am pierdut si astazi.

Cum spuneam CS este la pamant.

mq_messi04.02.2010 18:43

Cum spuneam CS este la pamant. Toate sectiile pierd aproape pe linie si voi vreti sa plece Becali ca sa ajunga si fotbalul la fel ca hocheiul, voleiul, baschetul, chiar si handbalul si rugbyul. Din fericire nu va pleca. Poate doar daca invie Stalin. Suntem totusi intr-un stat de drept, unde proprietatea trebuie si va fi respectata.

P.S.

Antibecalist insemna, din punctul meu de vedere, o mare prostie. Sa fi impotriva celui care-ti hraneste viciul, pentru ca orice s-ar spune acest micrib numit fotbal este pentru noi toti un viciu, este un non-sens. Cred ca vi s-a urat cu binele. Va place ca echipa sa piarda pe linie cum se intampla la alte sectii din pacate.

dupa zeci de posturi in care ti-au fost explicate motivele , tu tot nu intelegi . fara pic de dubii pot sa afirm ca pe tine nu te duce capul .(defapt asta este si principala "calitate" e becalistilor , printre care te numeri).

mstef04.02.2010 19:32

// editat.

bodanelu04.02.2010 21:33

cum am zis.. postarile ce nu au legatura TOTALA cu polo au fost "pierdute"

Padrese05.02.2010 09:30

Cum spuneam CS este la pamant.

Nu stiu daca stiai (nici nu cred ca stiu prea multi) dar CSA Steaua are 22 de ramuri sportive si un buget destul de mic ce trebuie impartit tuturor. Si totusi, CS-ul asa la pamant cum este el (dupa spusele tale), ne face sa ne laudam cu campioni europeni/mondiali/olimpici ca Alina Dumitru, Ana Maria Branza, Roxana Cocos, Andreea Chitu, Luminita Turcin si lista poate continua. Probabil ti-a scapat acest interviu al comandantului Boroi care explica exact de ce la jocuri de echipa Steaua este in situatia care este.

Si totusi la baschet se construieste o echipa care in cativa ani ani iti garantez ca o sa se bata pentru titlu, la handbal inca suntem sus desi e foarte greu, la rugby avem cea mai buna echipa din tara (vicecampioni+Cupa - ca tot ziceai ca nici sectie n-a avut sanse la titlu), la hochei iarasi ne ridicam, polo-ul momentan are o echipa cu foarte multi tineri si e inca in formare, dar e foarte greu, tinand cont ca cei de la Oradea au finantele si logistica necesara pe cand noi ne luptam intr-un bazin de prin anul 1900 toamna, volei-ul are inca probleme neregasindu-se de cativa ani desi baietii lupta din greu la fiecare meci.

Asa ca draga 36Valy ramai te rog la fotbal si lasa pe altii care chiar iubesc Steaua pe intregul ei sa sufere pentru alte sporturi, ramai la becalii,argaselii, ghirghisorii, tanasii, karamienii tai, daca asta te face sa crezi ca esti stelist adevarat, pentru ca situatia nu e chiar atat de neagra pe cat crezi.

Bogdanelu - n-ai vrea sa stii cati de pe site/peluze/AISS merg regulat la meciurile echipelor CSA Steaua. Sincer e foarte trist si nimanui nu ii pasa sa vina sa incurajeze pe cei care merita cu adevarat sustinuti.

O rugaminte pentru toata lumea - despre fotbal scrieti la fotbal si nu in alta parte, pentru ca e lipsa de respect pentru cei care intra sa citeasca ceva despre sportul respectiv. Multumesc.

bodanelu05.02.2010 10:38

@Padrese da stiu. Pentru ca majoritatea suntem suporteri de fotbal. Si cel putin hocheiul si rugby-ul (sporturi la care am mers) merita incurajarea noastra.

Dragoshel14.02.2010 12:00

Steaua 7-13 CSM Oradea

Steaua pierde in ultima etapa a Superligii Nationale de polo in fata celor de la CSM Oradea

MULTUMIM PADRESE PENTRU COMENTARIUL LIVE AL MECIULUI

Lari15.05.2010 15:03

Dinamo Bucuresti a invins pe Steaua Bucuresti cu scorul de 8-4 (2-1, 1-1, 3-1, 2-1), sambata in ziua a doua a turneului final cu numarul 3 al Superligii de polo pe apa gazduit de Bazinul ''Dinamo'' din Capitala

Pe primul loc se află CSM Frigoconti Oradea, 66 puncte, urmată de Dinamo, 62 p, Steaua, 45 p, Rapid, 29 p.

f234567k08.10.2010 12:56

Sambata si duminica avem polo la Floreasca!

http://Steaua.ro/blog/2010/10/08/superliga...onala-etapa-ii/

f234567k15.10.2010 21:38

In acest weekend avem parte de doua meciuri de polo extrem de interesante, din fericire pentru noi ambele sunt transmise de TVR 3. Sambata de la 19:00 si duminica de la 13:00 CSM Oradea-Steaua.

Se pare ca cei de la TVR 3 sau cei care se ocupa de frpolo.ro se tin de goange. P..a meci!

f234567k17.10.2010 22:18

Din pacate am pierdut la Oradea conform asteptarilor:

-primul meci: http://Steaua.ro/sporturi/2010/10/17/infra...i-de-la-Oradea/

-al doilea meci: http://Steaua.ro/sporturi/2010/10/17/steau...-cu-csm-Oradea/

Urmatoarele meciuri au loc la Bazinul Floreasca sambata si duminica de la orele 16:00 si 10:00 cu Politehnica Cluj.

f234567k21.10.2010 19:49

Steaua-Politehnica Cluj sambata si duminica de la orele 16 si 10- http://Steaua.ro/sporturi/2010/10/21/etapa...igii-nationale/

«1234517»