FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Polo pe apa

«123417»
zob7911.01.2009 13:47

Astazi Steaua - dinamooie 9-7

Au marcat pentru noi: G.Georgescu 3, Negrean 2, B.Matei 2, Busila, Ghiban

pt dinamooisti: azorel si zdreanta :)

Inca o victorie, de data asta mult mai lejera, pt ca arbitrajul a fost mai aproape de normal(cu toate c-ar fi interesant de presupus de ce problemele cu cronometrul apareau numai pe atacul potailor in ultima repriza, cind aveau nevoie de timp). Numai ca timpul javrelor a apus...in citiva ani, cind o sa moara putinii securisti ramasi in viata precum si aurolacii de la statia de metrou st.cel mare, patrupezii nu vor mai avea chiar nici un suporter.

O prestatie superba a portarului Dragusin, asta a facut diferenta fata de ieri, asigurand un avans linistitor pe toata durata partidei. Ma bucur si ca George si-a revenit dupa finalul dezastruos de ieri; azi a dat 3 goluri si o pasa de gol superba de pe o extrema pe cealalta la Negrean. Echipa incepe sa se lege si acum putem emite pretentii serioase la titlu; maidanezii sunt limitati si in scadere de forma, asa ca principala contracandidata la titlu va fi CSM Oradea. Aia tocmai au ramas fara sponsor(Leonardo s-a retras din cauza crizei financiare) asa ca, daca ar pleca ungurii care le fac tot jocul, ar deveni o echipa de pluton. Sigur, ar fi mai frumos sa ramana aia la echipa si sa-i batem in formula completa dar...peste ani cind vom privi statisticile, amanuntele astea vor fi disparut demult..

f234567k12.01.2009 17:03

Extraordinar Tibi Negrean!

zob7917.01.2009 13:56

Marti si miercuri CSU Poli Cluj – Steaua Bucuresti 3-15 si 7-23

Daniel-Ionut07.02.2009 17:07

Cat s-a terminat azi Steaua - Rapid? ca am vazut ca era 8-2 :yeahh: si nu am mai putut sa stau sa ma uit pana la final :unsure:

Padrese07.02.2009 17:41

10-2 pt Steaua.

Maine derby-ul cu Oradea

Daniel-Ionut08.02.2009 08:28
10-2 pt Steaua.

Maine derby-ul cu Oradea

La ce ora?! :hai_steaua:

Padrese08.02.2009 09:50

15:45 la bazinul Floreasca (autobuze 182,282) si in direct pe tvr 2.

Articolul despre meciurile de pana acum

zob7908.02.2009 16:15
15:45 la bazinul Floreasca (autobuze 182,282) si in direct pe tvr 2.

Articolul despre meciurile de pana acum

5-5 cu Oradea azi

La ultima faza am avut superioritate numerica, dar George Georgescu a tras in bara

Per ansamblu un joc destul de bun in cimp, dar ratari exasperante in situatiile de superioritate, combinate cu forma buna a portarului bozgor. Pacat, asta era un meci pe care trebuia sa-l castigam...

Daniel-Ionut08.02.2009 17:27

Pacat... trebuia sa revenim pe primul locu dupa acest meci...

Lari19.02.2009 15:18

Programul Stelei in play-off-ul de la Oradea:

Luni, 23 februarie, ora 17:30: Steaua -Rapid, meci transmis in direct pe TVR 3.

Marti, 24 februarie, ora 16: Steaua - Dinamo, meci transmis in direct pe TVR 2.

Miercuri, 25 februarie, ora 16.00: CSM Oradea - Steaua, meci transmis in direct de TVR 2.

Lari24.02.2009 14:23

Steaua - Dinamo: 2-2, dupa prima repriza. Ambele goluri ale noastre au fost reusite de Andrei Busila.

4-4 dupa a doua repriza. Resitele noastre au purtat semnatura lui Giuglea (daca am inteles bine) si Gospodinov.

7-5 dupa repriza a treia. Pentru noi au marcat Bogdan Matei, Razvan Cristescu si Busila.

Am batut cu 8-7, ultimul nostru gol fiind marcat de Bogdan Matei.

zob7924.02.2009 18:55
Steaua - Dinamo: 2-2, dupa prima repriza. Ambele goluri ale noastre au fost reusite de Andrei Busila.

Am batut cu 8-7

Altfel spus, i-am busit pe maidanezi :steag_cruce_invers:

Lari24.02.2009 18:57

Dap, AICI puteti vedea si imagini si puteti afla si mai multe informatii.

Leonardo Oradea - Rapid: 15-7.

Clasament:

1.CSM Oradea - 57 de puncte

2.Steaua - 56 de puncte

3.Dinamo - 51 de puncte

4.Rapid - 29 de puncte.

Maine, de la ora 17:30, meci cu Leonardo Oradea pentru postura de lider. Partida este transmisa in direct de TVR 3.

D4v1dstelist05.08.2009 12:53

CSM capioana!!! :bananadance: Jucam acolo de la 8-14 ani.

zob7903.10.2009 11:50

Dupa ce ieri am facut egal cu maidanezii inotatori, 8-8, astazi echipa noastra a reusit o victorie extraordinara contra CSM ooradea, la ei acasa, scor 6-5, dupa ce in repriza a treia taranii conduceau cu 5-2. Pe linga faptul ca in vara au parasit echipa cei mai valorosi jucatori(Busila, Ghiban, Negrean, George Georgescu, Musat), azi a trebuit sa infruntam si niste arbitri care in alte tari n-ar mai fi fost vii la sfirsitul zilei. Daca intr-un meci decisiv pt Cupa, si televizat pe deasupra, se fura in halul asta(11-3 la eliminari, 2 lovituri de la 5m pt ei, faulturi imaginare in atac), ce s-o intimpla, fratilor, in meciurile de campionat netelevizate de la Oradea? probabil ca spectatorii nespalati sar in bazin, facindu-si cu ocazia asta baia lunara, si dau ei goluri! Asta e una din dramele majore ale sportului romanesc de dupa 1989...orice investitor retardat care-si permite sa bage 2 eurocenti intr-o echipa are impresia ca trebuie rasplatit pt asta cu titlul de campion, in cele mai murdare moduri posibile.

In aceste conditii, victoria baietilor nostri e aproape o minune! De multi ani nu mai cistigasem la Oradea(in mod normal, acolo n-ar putea cistiga nici o echipa romaneasca, nici dac-ar avea numai campioni mondiali in lot); iata c-am facut-o azi, cu o echipa de copii antrenata de un antrenor de portari!

Bravo, baieti! Mindru ca sunt stelist!

zob7904.10.2009 18:58

Astazi 9-3 cu AMEFA Arad ( 5 goluri ale lui Bogdan Matei ) si Steaua castiga Cupa Romaniei!

Felicitari! Sintem mindri de voi!

Lari08.10.2009 16:55

Bogdan Matei la TVR: "Sunt stelist, iar sufletul meu va fi intotdeauna ros-albastru. Cred ca am fost rasplatit pe masura pentru ce am facut eu pentru acest club!".

Padrese10.10.2009 05:40

In primul meci din Superliga Nationala de Polo - Steaua STIROM - Rapid 10-5, meci fara probleme pentru baietii nostri, sambata va fi meciul 2 tot la Floreasca de la ora 12, in direct si la TVR2

Padrese24.10.2009 21:02

In etapa a III-a a Superligii de Polo: Crisul Oradea - Steaua 3 : 16 (2:4, 0:4, 0:5, 1:3) si 2 : 15 (0:4 0:2 1:5 1:4)

Pana acum Steaua are numai victorii: in etapa I - 10 - 5 (2-2, 2-0, 1-0, 5-3) si 10 - 3 (1-2, 4-1, 2-0, 3-0) contra Rapid si in etapa a II-a - 14 - 8 (5-2, 3-4, 2-0, 4-2) si 13 - 3 (2-0, 4-0, 4-1, 3-2) contra Sportul Studentesc.

Etapa viitoare Steaua va juca la Cluj contra echipei CSU Poli.

Lari03.02.2010 15:05

Dinamo - Steaua: 9-5. Aveti aici comentariul live al meciului.

MULTUMIM, DRAGOSHEL!!!

Inima ros-alb@str@03.02.2010 16:31

Sa ma pish pe dinamu !!! nu a mers nimik la noi ... :(

36Valy04.02.2010 14:29
Sa ma pish pe dinamu !!! nu a mers nimik la noi ... :(

Nu merge nimic la CS Steaua. Nicio sectie n-are sanse sa castige campionatul, cum n-a avut nici in sezonul precedent. Asa ca, mai incet cu protestele la adresa echipei de fotbal. Pana una alta, este singura care are sanse la campionat.

Adrian04.02.2010 14:32

Altceva in afara de rezultate te mai intereseaza domnule 36Valy?

Oricum, daca vrei ca pretioasa ta echipa de fotbal sa ia titlul, te sfatuiesc sa mergi la stadion sa o incurajezi.

Eu unul sunt multumit de ce a facut CSA Steaua in acest sezon. Mai ales in ceea ce priveste Hocheiul

36Valy04.02.2010 14:54
Altceva in afara de rezultate te mai intereseaza domnule 36Valy?

Oricum, daca vrei ca pretioasa ta echipa de fotbal sa ia titlul, te sfatuiesc sa mergi la stadion sa o incurajezi.

Eu unul sunt multumit de ce a facut CSA Steaua in acest sezon. Mai ales in ceea ce priveste Hocheiul

Toti cei care se uita la un meci, competitie etc. doreste ca echipa pe care o sustine sa castige. Cine spune altceva minte cu nerusinare. Un joc sportiv inseamna intrecere. Iar cel mai valoros, de bicei castiga. Nu cred ca esti atat de masochist incat sa-ti doresti ca echipa pe care o simpatizezi sa piarda.

Eu merg la stadion de zeci de ani. Si nu ma laud, ca majoritatea pustimii de pe acest site ca am facut sacrificii pentru Steaua. Eu sunt un simplu suporter, care in paranteza fie spus a trecut si prin galerie pe vremea lui Marin si Jean, care a incurajat si la bine si la rau Steaua, atat la fotbal, cat si la alte discipline. Diferenta intre mine si pustime este ca eu nu strig ca eu sunt Steaua. Sunt doar un simplu suporter care-si cumpara bilet si incurajeaza jucatorii ros'albastrii. Voi doristi sa fiti mai mult decat atat, chiar daca n-ati fost nici macar la un sfert din meciurile la care eu am asistat pe Ghencea si nu numai.

Esti multumit ca sectiile de jocuri sportive in ultimii doi ani n-au mai cucerit un titlu? Esti multumit ca echipa de hochei a ajuns sa nu mai joace nici macar play-off-ul? Esti multimit ca la volei ne zbatem de ani buni in mediocritate. Cativa ani in B, iar de alti cativa abia reusim sa ne mentinem in primul esalon? Esti multumit ca la rugby in ultimii 5 ani am luat un singur titlu? Sau ca la polo in acest an nici macar nu contam in lupta pentru campionat? Hai fii serios. Suntem mult mai de rahat la aceste ramuri sportive pe care le-am enumerat mai inainte decat la fotbal.

P.S.

Cu siguranta voi fi prezent pe Ghencea pentru a incuraja baietii in tentativa lor de a castiga al 24-lea titlu. Steaua, nascuta pentru a invinge!

bodanelu04.02.2010 15:09

inseamna ca baietii aia de la uta sunt niste sclavi ca incurajeaza echipa lor. Sau baietii de la U Cluj.

La CSA e nevoie si de spectatori. Dar unde e greu.. dam la spate... nu ne intereseaza. Mergem doar la fotbal sa-l fotografiem pe ne-a Gigi...

In fine.. destul despre fotbal aici.. discutam despre Polo.

«123417»