FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«1979899100101111»
flo220329.08.2006 14:58

nici nu stiu ce sa mai zic! :roll: iti dai seama cum ar pica transferurile de la Farul dupa declaratiile lui bosanceanu?

jeri29.08.2006 14:59

Poi hai ca le dau atacantul meu sclipitor de 19 ani de la Hattrick :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dak nu au pe cine sa ia pana acuma ce au facut :cry: :cry: au fost prea mult in vacanta.In plus vad ca Dinamo si Rapid se intaresc :cry:

sergiu_titan29.08.2006 15:03

Eu m-am bazat pe faptul ca portatarul de la Faru si unii fundasi au jucat bine impotriva Stelei ( farmache, apostol,)

Daca u acum la iarna ...

flo220329.08.2006 15:05

da , cu zicu si griffits :lol: si pudeii cu jan marais 8O

Kristy_Cj29.08.2006 15:10

Bai,mai e putin si se termina perioada de transferuri,iar MM umbla prin belgia dupa jucatori straini care nu simt fenomenul Steaua,in loc sa caute jucatori de valoare la noi aici prin tara,la Siman e clar ca nu se poate negocia,la Farul cica acum ar da de banuit,ce zici de Pacurar de la Bistrita,e un mijlocas foarte bun si are sut de la distanta si control bun al balonului,plus ca da si centrari excelente

bodanelu29.08.2006 15:12
ce zici de Pacurar de la Bistrita,

asta nu era a al javrelor?

Kristy_Cj29.08.2006 15:17
ce zici de Pacurar de la Bistrita,

asta nu era a al javrelor?

A,scuze...era al javrelor dar de jucat la ei nu a jucat,dar nu cred ca javrele tin prea mult la el si nu cred ca ar costa prea mult,chiar liber de contract nu cred ca e :D ...daca la asta te referi

Nu stiu,ce o sa mai faca in cateva ore cate au mai ramas,oricum si cu lotul actual am putea face fata pt ca avem o echipa valoroasa...am avea nevoie de un portar sa-i faca concurenta serioasa lui Carlos,si un varf puternic si inalt de careu(dar vad ca Oprita pare sa fie o solutie)

Iar daca nu o sa mai vina nimeni,asta e cu parere de rau ca nu ne-am mai intarit vom bate Realul

P.S. Francezii aia boratzi pot sa joace 100 de ani in belgia nu vor ajunge la performantele pe care le va face Steaua(mai avem un caz celebru Cocis :twisted: )

***alex***29.08.2006 15:43
suntem in tratative cu jucatori de valoare de la faru' din surse neoficiale...

care draq sunt aia de valoare ?:roll:

Cristocea e de la Farul si uite ce bine joaca!

karas_ultras29.08.2006 15:44

Dinamo a simtit faptul ca un campionat lung si o eventuala calificare in grupele UEFA nu au cum sa se joace decat cu un lot numeros. Despre valoare, nu ma pot inca pronunta.

Ce ma enerveaza la politica noastra de transferuri este ca vrem neaparat jucatori tineri si ieftini, insa parerea mea este ca un fotbalist ca Ganea ar avea loc oricand si la noi, chiar daca e mercenar.

Langa fotbalisti cu experienta pot creste tineri talentati.

Dar Ganea e cam din topor si are personalitate, calitate putin apreciata de GG.

flo220329.08.2006 16:11
Cristocea e de la Farul si uite ce bine joaca!

Vasilica este luat. era vorba despre cine AR MAI PUTEA VENI de la Farul

***alex***29.08.2006 16:28

Am inteles, dar nici Cristocea cand a venit nu a fost considerat cine stie ce jucator si nu s-a facut mare tam-tam si uite ca joaca chiar foarte bine. La fel si acum poate sa vina un jucator care sa explodeze la Steaua, gen Badea...

Cristocea era un exemplu :wink:

flo220329.08.2006 16:49

mai zi unul

rareeslh29.08.2006 17:20
Studenţii" Ionuţ Mazilu, Costin Lazăr şi Stelian Stancu sunt tot mai aproape de a juca sub comanda lui Răzvan Lucescu, putţnd debuta chiar peste 10 zile, când Rapidul întâlneşte echipa FC Vaslui în Giuleşti.

George Copos a declarat astăzi că dacă totul este în regulă contractele nou-veniţilor vor fi semnate pe 4 ani.

" Azi cei trei fotbalişti au făcut vizita medicală şi mai aşteptăm un RMN al unuia dintre ei. Dacă totul este în regulă vor semna contracte pe 4 ani, cu opţiunea de prelungire pe încă un sezon. "

Surse autorizate susţin că este vorba Ionuţ Mazilu, care aşteaptă de la o clinică din Belgia răspunsul la RMN.  

Sursa:gsp.ro

Deci da......inca un transfer NEreusit in contul conducerii noastre....no comment

flo220329.08.2006 17:46

nici o pierdere!

iL Napoletano29.08.2006 18:13

Eu unul nu plang dupa aia.Jucatorii din Romania sunt suprapret si oricum Sportul a fost o stea cazatoare.Faza este ca orice jucator 'anonim' care vine la Steaua se transforma!

bodanelu29.08.2006 23:40
Costin Lazăr

Deci da......inca un transfer NEreusit in contul conducerii noastre....no comment

cam singurul pe care il vedeam facand ceva la Steaua. in rest nici o pierdere

vlad7530.08.2006 01:09

Au bagat jucatori la alimentara MM!!...da o fuga si ia si tu vreo "paispe-cinspe".Badea n_a fost un jucator mediocru la Vaslui.Imi aduc aminte ca pe un alt topic ,dupa meciul cu Dinamo am zis ca este un jucator care mi se pare destul de interesant si ca ar fi o solutie pt Steaua.Mi-a zis cineva atunci ca daca a facut un meci bun cu Dinamo nu inseamna ca este bun.Si GG doar braveaza cu declaratiile lui gen"la mine 2-3 milioane sunt cum fumezi tu o tigara,...samd."...eu zic ca un atacant de valoare ar fi fost Neaga.Cum dracu sa nu vrei sa dai pe el 1 milion???si il vrei pe Mazilu cu 2 milioane?!!..Nea GG lasa-o mai usor....cu vrajeala!.Haideti sa-l votam pe Nea GG ...presedinte...ca are calitatile necesare..vorba lunga si minciunele!

P.S. MM de ce dracu n-ai coborat pe la tribuna 0 La meciul cu Standard ca era un portar de mare valoare in tribuna:Helmut Dukadam...si un atacant de rasa :Robert Nita(cu Nita este o ironie ieftina)

sergiu_titan30.08.2006 01:18

Terminati-va cu Neaga ca era bun de CFR, asta a fost problema lui... nu il dadea nimeni asa usor, au tinut alti jucatori cu dinti si Neaga a plecat in 2 zile... e dubios!

Oricum nu cred ca problema e acum de compartimentul ofensiv pentru ca cine joaca da gol , se construieste f.bine si mingea ajunge repede de pe varfuri.

Problema e dc se accideteaza mijlocasii laterali sau inca un mijlocas central? ce faci ? ai solutii la nivelul titularilor?

fudasii laterali sunt cam firavi acum ... meciurile cu adversarii din campionat sunt inaintea meciurilor cu Lyon si Real asa ca putem sa stim o treaba pana la ora adevaratelor meciuri.

P.S CE TARE ESTE SA VB ASA "pana la ora meciurilor cu Lyon si Real" de parca jucam in fiecare an si ii cunoastem ca pe faru' sau sportu'

c.ronaldo1730.08.2006 02:39

de la Farul nu cred ca ar trebui sa cumparam ca aia nu au ma castigat un meci cu Steaua Dinamo sau rapid de catziva ani.... cred ca near trebui un varf de careu.... ash vrea mansour yo. si un fundas dreapta ca la cat joaca Saban... + sa incercam sa jucam cu Marin pe stanga ca nesu nu e bun decat in faza ofensiva...

-standard liege primu gol a venit din cauza lui nesu care a faultat la marginea careului

-al 2lea p.Marin nu a stat la rapaic...

parerea mea ar fi sa aducem niste jucatori din Italia... ca fundasi... ash tzine sa cred ca daca MM iar face oferta lui chellini(juve) ar accepta jucatorul sa vina in Romania ... si pretzul cat poate fi acuma... 1 mil juma max.

Rossoblu30.08.2006 02:50

"Astept vesti de la Mihai"

Steaua Gigi Becali nu este convins ca Meme va mai transfera jucatori

Finantatorul Gigi Becali spune ca, daca Radoi si Iacob nu se accidentau, nici nu se mai punea problemea vreunei achizitii.

Mai tranferati pe cineva, domnule Becali?

Deocamdata ati vazut si voi ca francezii (n.r. - Fabien Camus si Cyril Thereau) pe care Mihai Stoica voia sa-i aduca în Ghencea au refuzat ofertele. Eram foarte aproape sa semnam cu ei, dar totul a cazut în ultima clipa. Mijlocasul (n.r. - Fabien Camus) nu a mai vrut sa vina, iar noi negociasem pentru un pret la pachet. Belgienii au cerut apoi mai multi bani pentru atacant. Nu-mi vine sa cred însa cum cei doi au refuzat sa evolueze în Liga Campionilor. Asta este, n-o sa ne aruncam în fântâna acum...

Si veti înfrunta Real Madrid cu lotul actual?

(putin iritat) Pai ce are lotul actual? Nu cu echipa asta ne-am calificat în Liga Campionilor? Eu am încredere în jucatori si în staff-ul meu.

Mihai Stoica v-a mai dat vreo veste?

Este înca în strainatate si discuta în continuare. Personal cred ca e greu sa mai luam pe cineva, pentru ca nu mai este timp. Dar astept vesti de la Mihai.

Dumneavoastra nu va mai implicati?

Cum sa nu ma implic? Sunt banii mei. Dar echipa este creatia lui Mihai. In afara de Goian, Baciu, Lovin si Badea, pe care i-am adus eu, ceilalti sunt adusi de el. Antrenorii care au venit au gasit echipa facuta. De aceea, am încredere deplina în el. Daca va gasi vreun jucator de valoare în timp util, îl vom lua.

Cu Mazilu mai este ceva?

Nu. N-am mai discutat cu Siman. Eu am vrut sa dau 2 milioane de euro, însa Oli mi-a spus ca nu trebuie sa arunc banii pe fereastra. Am vrut eu sa-l pacalesc pe Cosmin, sa-i zic ca am dat un milion si de fapt sa dau doua, dar m-am razgândit. Mihai si Oli au grija de banii mei (râde).

Care sunt sperantele pentru meciurile din Liga?

Nu vreau sa ne facem de râs.

va zic sincer, luati-va gandul de la noi jucatori,

flo220330.08.2006 02:59

ar trebui dat topicul asta cu copy/paste la conducerea clubului, sa vada ca noi ne-am agitat ceva! :lol: o suta de pagini nu-i de colea

jeri30.08.2006 03:14

Luati-va gandul nu mai vine nimeni :cry:

Rossoblu30.08.2006 03:22

sincer nu ma deranjeaza faptul in sine ca nu a venit nimeni ci promisiunile care se fac...sunt absolut indignat de minciunile conducerii. De la mottoul "sa cucerim Europa" am ajuns la "sa nu ne facem de ras".

Radu1830.08.2006 03:31

Pana la urma ar fi bine sa aduca si jukatorii de la Faru gen Todoran,Curca,Disney pt k ei orikum nu cred k o sa joace in CL.Ma gandesc k prima echipa ar trebui folosita in CL si a doua echipa in campionat si in cupa Romaniei.Dupa parerea mea ar merge sa ii ia pe astia trei.FORZA Steaua.

c.ronaldo1730.08.2006 03:44

mda... cam smecher gg asta... are gura da fapte nu.... bvo domnule Copos... anul acessta Jiji a fost iepurash p langa tn la transferuri...

acum sa fim sinceri rapid nea batut la acest capitol... lund 5 jucatori... destul de buni...(oricum mai buni ca Panait, sau Drida)... :cry:

«1979899100101111»