Acuma sa speram ca e si bun. Dar aici am incredere in Oli si MM. ![]()
Acuma sa speram ca e si bun. Dar aici am incredere in Oli si MM. ![]()
Pana maine seara la oar 23:59 poate mai este timp sa se aduca si un mijlocas.
la Football Manager e bunicel =)) m-am uitat eu
@Hiram
Deja te intinzi... :twisted: Sa speram ca e pe bune transferul asta :roll:
Cyril Thereau va semna un contract pe patru ani cu Steaua Bucuresti. Atacantul lui Charleroi are 23 de ani si este de naionalitate francezã. Are 1,89 înãltime si-l va înlocui, în linia de atac, pe Victoras Iacob. A mai evoluat la Orleans (12 goluri) si la Anvers. Momentul sãu de vîrf s-a petrecut în Cupa Frantei, cînd a eliminat, cu Anvers, pe Olimpique Marseille si a înscis un gol pentru echipa sa.La Charleroi a marcat 3 goluri în acest sezon, unul dintre ele în partida în care Charleroi a învins pe Standard, cu 2-1, la Liege, înaintea meciului tur cu Steaua
Sursa informatiei si imaginea :http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/index/Steaua_la_transferat_pe_Cyrill_T.html
Se pare ca am rezolvat ceea ce era mai important.Acum putem sa avem incredere in noi,avem si atac.
MM si-a facut din nou datoria ! Dar cu ce suma ?
Bravo MM acum ne mai trebuie un mijlocas si un portar si pot sa spun ca ne calificam cel putzin in Cupa UEFA.Poate o sa vina jukatorii de la Sportu k din cate am auzit a picat tranzactia dintre Siman si Copos.Ce ati zice dak si-ar fi bagat GG coada :lol: .FORZA Steaua. ![]()
Se pare ca am rezolvat ceea ce era mai important.Acum putem sa avem incredere in noi,avem si atac.MM si-a facut din nou datoria ! Dar cu ce suma ?
Eu zic ca putem fi ceva mai circumspecti.. Intai, sa-l vedem in tricoul Stelei. Apoi, daca tot e atacant, sa-l vedem marcand si niste goluri. Daca le face pe-astea, atunci da!, "avem si atac".
Bravo MM !
Sper sa reuseasca evolutii bune in tricoul clubului
E sigur?...
Sa nu se razgandeasca...
Poate-i vine mintea la cap si aluia, Camus, plm :lol:
Eu zic ca putem fi ceva mai circumspecti...
Ma bazez pe circumspectia lui MM si pe faptul ca MM are mâna sau ochi,cum vrei sa spui.
Desi sunt circumspect de felul meu,de data asta las circumspectia la o parte si ma bucur ca in sfarsit am reusit un transfer.
Ma gandesc la cei 189 de cm ai sai.Ceva gen Goe.
Asta e diferenta dintre noi si celelalte echipe din Romania (Dinamo, Rapid, etc.). Noi cumparam jucatori din Franta, Portugalia iar ei cumpara jucatori 'talentati' din Belarus, Moldova, sa nu mai zic Armenia.
i-a executat frumos pe standard!
Din ceea ce am vazut in cele cateva zeci de secunde cu golurile sale, pare o achizitie buna.
Sa vedem, insa, cum se va descurca la noi...
Uffff, avem inca un atacant... Buna achizitie...
Sper sa inscrie cel putin 12 goluri in acest sezon pentru Steaua... pentru ca de celelalte 60 se ingrijesc Dica, Iacob, Oprita mai nou, Radoi cand va revenii si de ce nu.... Carlos ![]()
ma uit aici si vad numai: aia au transferat 5 jucatori, aia 10.
sa le luam pe rand:
Raped i`a luat pe Griffits, Sapunaru si Zicu. Primul e mai mult o mare teapa, asta cu sapunu nu stie decat sa dea cu pumnul iar zicu ramane un mare ratangiu. plus ca ei au probleme de lot mult mai mari.
Dinamo e o echipa in constructie. ei inca nu au o echipa, ei acum o construiesc. la noi trebuie sa vina jucatori care sa intre in campionat momentan. cat despre Dinamo, ei mereu au luat mult si prost!
cat despre jucatorii de la sportul, avem nevoie doar de Lazar!
@ bodanelu
La un asemenea moment de implinire a unei dorinte,nu cred ca e cazul sa facem comparatii.
Stelian Stancu e fundas dreapta?
@virgil, jucam un joc online si ma chinui de ceva timp sa compun mesajul ![]()
da.. si eu sunt bucuros ca s-a adus acest jucator, dar m-am enervat cand am vazut numai comparatii cu echipe care nu au facut ceva transferuri rasunatoare!
Stelian Stancu
Data nasterii: 22.09.1981
Locul de nașterii: Tecuci (Galati)
Înãltime: 179 cm
Greutate: 64 kg
Nationalitate: Român
Pozitie: Fundaș dreapta
Vreau sa il vad in tricoul Stelei la meciul cu Argesul...
Acum ma trezesc si vad cat e de important este acest transfer... Francezul va semna pe 4 ani!!!
Nu esti deloc circumspect in privinta lui ?
ce bun ar fi si Stelian Stancu :cry: Saban mi se pare nesigur
Bine ca am adus si noi un atacant ... sa nu ne entuziasmam acuma prea tare. Sa speram ca marfa face toti banii (apropo, cat a costat acest Thereau ? ) !
Pe moment sa-i dam credit lui MM Stoica ... pana acum majoritatea achizitiilor facute "pe mana sa" au fost inspirate (Nicolita, Ghionea, etc).
PS: Nu cred ca e cazul sa plangem prea tare dupa Mazilu sau Stancu. Stancu nu mi se pare peste Saban sau Balan, iar Mazilu a fost si accidentat o bucata buna de vreme ... plus ca stim cu totii ca golgeterii fabricati in Regie au fost pana acum niste rasunatoare esecuri cand au plecat. Lazar ar fi fost bunicel .. dar dak prefera sa se duca la milogi, duca-se. N-avem nevoie de asa vedete, care sa genereze atata telenovele in jurul lor.
Mai curand am tatona pista Balan .. chiar si accidentat asa cum e, ramane un mijlocas central ofensiv valoros.
@ Rosso
Klemi a jucat foarte bine pâna acum,nu ai motive sa ai semne de intrebare în ceea ce îl priveste.
Nu uita un lucru,MM l-a adus.Parc-aveai incredere in el.
hai sa vedem ce zice pe tvsport la 18,30
Gigi confirma , 600.000 pt francez, 100.000 salariu
incearca inca un fundas si un mijlocas, Mazilu este de domeniul trecutului