FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«1101102103104105111»
Cooper30.08.2006 13:26
600.000 cred ca e o suma mare fata de salariul de doar 100.000

Ceva nu se leaga...

Gigi nu o sa spuna niciodata adevarul in legatura cu sumele de transfer si salariile jucatorilor de la Steaua. Bodu e cu ochii pe el. In alta ordine de idei, Herea ar fi o buna achizitie, el putand juca atat ca mijlocas, cat si fundas. Problema e ca, Iacov cere pe el 1.500.ooo $. Cu banii astia , Gigi cumpara 2-3 jucatori de afara cu tot cu nationalismul sau.
giuliano_10130.08.2006 13:39

atacant de careu, destul de ieftin, salariu decent, tanar dar nu crud, inalt, contract pe o durata lunga... nu suna rau deloc. sa vedem ce va arata in teren si cat de repede se va integra in echipa.

astept o reactie de la cei care afirmau cu tarie ca Steaua nu va mai transfera nimic.

acum e vital insa transferul unui mijlocas central pentru ca s-a accidentat si Paraschiv si efectiv nu mai avem inlocuitor daca jucam cu doi oameni de acest profil (ceea ce cred ca se va intampla). unii vor avansa varianta Cristocea insa Vasilica nu sta la fel de bine la faza defensiva. sper sa fie ceva de afara, de la noi doar lazar ar fi o solutie, Herea e riscant iar Ov. Petre a fost mult timp accidentat iar noi avem nevoie de un jucator cu toate motoarele incalzite.

SSK30.08.2006 13:44

@Ayrton, te stiu de mult timp ca un fan infocat al lui Nesu. Cu tot respectul, cam tot de atunci eu am declarat ca nu ma omor dupa el. Nu ne vom intelege pe tema aceasta. Oricum, Petre Marin are deja o varsta, Steaua trebuie sa se gandeasca de pe acum la o dublura pentru postul de fundas stanga.

Acum, sa spui ca vrei un mijlocas polivalent care sa poata juca pe toate posturile e ca si cand ai spune ce spunea cineva acum cateva zile pe-aici ca vrea "un negru inalt, puternic, rapid, tehnic si cu sut bun" :) Cine nu vrea ?

Cat despre Dica, mie imi este cel mai clar ca el este jucatorul providential al Stelei si - mai ales - jucatorul care nu poate fi inlocuit. Ma uit si eu de ceva vreme la fotbal si nu tin minte pe cineva care sa fi jucat la Steaua ce joaca Dica : desi atacant, vede excelent jocul, paseaza incredibil, dar in acelasi timp marcheaza ca un atacant ! Eu cred foarte sincer ca daca Dica ar avea viteza lui Banel ar fi intre primii 10 jucatori ai lumii. Oricum, pe el nu-l putem inlocui. Pe el trebuie sa-l tinem ! Cu orice pret !

ktalyn30.08.2006 14:18

in momentele astea e binevenit Thereau da' nush dak se va putea impune in fatza lu Badea Iacob si Oprita, asta vom vedea, da' oricum faptu' k a dat 3 gouri din 4 meciuri e incurajator, stim cu totii ca ne tre un lot numeros si valoros pt a face fata pe 2 fronturi!!!

kt despre para am auzit k a facut intindere normal in 3-4 zile ar trebui sa se refaca!!!

Apropo.. abea astept meciurile din L1GA..!

sorin_77730.08.2006 14:18

Accidentarea lui Paraschiv este un mare semnal de alarma... Dupa Radoi el ar fi al doilea inchizator indisponibil... Sper sa se refaca pana la meciul cu Dinamo Kiev altfel nu avem viata usoara acolo... Intr-o alta idee avem nevoie urgenta de un mijlocas la inchidere... Cred ca Ov. Petre era cea mai buna solutie dar din pacate suma ceruta de Iancu e NESIMTITA si e posibil sa ramana cu jucatorul pana in iarna cand ii expira contractul. Herea este o solutie dar si ea destul de costisitoare. Mai poate intra in discutie reprofilarea lui Panait...

Ayrton30.08.2006 14:47

SSK,

Nu sunt neaparat un fan infocat al lui Nesu, insa am o slabiciune pentru fotbalistii rapizi, plini de vivacitate si cu "privirea sus". Macar aceste 3 calitati le are Nesu.

Bineinteles, raman la parerea mea ca Nesu va confirma pe deplin, mai devreme sau mai tarziu si de aceea nu avem nevoie acum de un alt fundas stanga! Poate la iarna...

Despre Dica, spunea un impresar (daca nu ma-nsel, impresarul lui Mourinho) ca daca ar fi "quick", ar fi un mare jucator si probabil ar valora multe (zeci de)milioane de euro.

Si, intr-adevar, nu-l putem inlocui in partidele importante, insa in cele cu echipe mai slabe, se poate foarte bine si fara el. Evident, intr-o alta asezare tactica (am dat exemplul meciului cu Farul).

***alex***30.08.2006 14:50

A venit Thereau asta si s-au scris deja 3 pagini 8O

Stati intai sa vedem cum joaca, cum se misca... la straini s-a priceput Meme pana acum, dar Carlos era de la Boavista si Saban de la Haifa care jucase in cupele europene, Charleroi e altceva...

Rossoblu30.08.2006 15:29

Stire de pe Realitatea TV: cica Gigi a facut o oferta de 500.000 de euro pentru Stelian Stancu + ca se pare ca transferul celor de la Sportul la Rapid a cazut.

Examenul RMN efectuat de Ionut Mazilu la vizita medicala de la Rapid au aratat o accidentare la coapsa dreapta.

Nu este vorba de o afectiune cronica, ci de muschiul de la coapsa dreapta care este mai mic cu cinci centimetri decat cel de la coapsa stanga.

Aceasta afectiune necesita o luna de zile de tratament la Bologna.

Astfel, tratativele dintre Rapid si Sportul par din nou in impas.

Mai mult, Stancu nu este dorit de Copos decat ca imprumut pe 1 an, pe cand Siman doreste sa il vanda de tot, la pachet cu Mazilu si Lazar.

Mazilu, Stancu si Lazar nu s-au antrenat miercuri cu Rapidul, desi asa se anuntase initial, marti.

c.ronaldo1730.08.2006 15:45

un mijlocas central si sarumana MM... atat ... punem punct transferurilor....

SUGESTIE: Lazar(Sportul) altu nu stiu, poate vrun strain... dar roman, a, Tibi Balan.... :D

se7en30.08.2006 15:48

Para nu e accidentat grav, nu va faceti griji. Are intindere si nu poate lipsi mai mult de o saptamana zic eu.

Melku30.08.2006 16:09

De-abia astept sa il vad pe Thereau intr-un meci oficial sunt sigur ca MM a luat "marfa" buna.

DraqGol30.08.2006 17:08

Sigur e un tanar care a explodat si precis va face treaba si'n tricoul Stelei. Ii urez bafta si sincer sunt mult mai linistit dupa acest transfer. Dak mai se reuseste inca 1-2 transferuri, atunci chiar nu mai avem treaba si ne putem bate si'n campionat si'n Liga cu sanse bune !!! :twisted:

I.N.Money30.08.2006 19:54

In meciul jucat de Charleroi cu Standard,a aratat ca un atacant peste Victoras Iacob.

La prima vedere pare un transfer reusit,trebuie sa avem incredere in Meme,stie el ce face.

In momentul de fata avem 4 atacanti,in forma mare:Dica,Badea,Thereau si chiar...Oprita.

sorin_77731.08.2006 02:40

sursa GSP.ro

Urmeazã Petre

Radu Bichiș

Patronul lui Poli, Marian Iancu, a declarat asearã cã a primit o ofertã de la Steaua pentru mijlocaș și cã astãzi va decide soarta lui

Pînã disearã, la miezul nopții, Steaua mai poate adãuga, pe lista de la UEFA, jucãtori care sã aibã drept de joc în grupele Ligii Campionilor. Cum azi e ultima zi de transferuri pentru campioana României, roș-albaștrii au insistat asearã tîrziu și pentru a obține semnãtura lui Ovidiu Petre (24 de ani, foto). "Sper ca joi sã se realizeze tranzacția", a spus Gigi Becali.

Patronul lui Poli, Marian Iancu, a recunoscut și el cã Petre e cu un pas în Ghencea. "Da, am primit o ofertã de la Steaua, printr-un intermediar, și joi vom lua o decizie finalã. Vom fi pragmatici și practici în acest caz", a declarat Iancu, care a lãsat sã se înțeleagã cã nu-l va împiedica pe Petre sã ajungã din nou sub comanda lui Olãroiu.

Iancu a anunțat sãptãmîna trecutã cã prețul fotbalistului este de 1,5 milioane de euro, însã tranzacția ar urma sã se facã pentru maximum un milion. Accidentat în urmã cu douã luni, Ovidiu Petre va fi apt sutã la sutã în trei sãptãmîni.

Eu il vad un ransfer bun spre excelent daca s-ar realiza. In proportie de 90% este ca si realizat...

Cel de-al treile jucator de care se pomeneste, fundasul, ar fi Stelian Stancu. iarasi o achizitie buna... Si aici sansele sunt de 90%.

Deja vad cum sezonul incarcat poate fi abordat mai usor...

Astazi astept sa se confirme aceste 2 transferuri. Poate ii prezinta pe O.Petre si S.Stancu alaturi de francez in conferinta de la ora 16.00... Doamne-ajuta!!!

steaua*forever31.08.2006 04:09

Daca GSP n-ar fi "fabrica de zvonuri", as spera sa-i prezinte pe toti trei azi, mai ales ca e ultima zi, dar...

gone31.08.2006 04:46

Daca il comparam pe Petre cu Lovin sunt de valori apropiate. Si la fizic seamana. Probabil ca sa fie la lupta cu Lovin pt un loc pe banca de rezerve.

***alex***31.08.2006 04:52
Patronul Stelei, Gigi Becali, l-a sunat asearã pe omologul sãu de la Sportul, Vaslie ªiman, cãruia i-a oferit 500.000 de euro pentru fundașul dreapta Stelian Stancu (25 de ani). "Aștept sã vãd dacã Vasile acceptã propunerea mea. În caz cã e de acord, îi dau imediat banii",a declarat Becali.

gsp.ro

Nu cred ca ne-ar mai trebui inca un fundas dreapta, sa ii dea credit lui Saban!

Bogdan4Steaua31.08.2006 04:52

Cei doi au profile extrem de asemanatoare. Un plus pentru Ov. Petre la capitolul sut de la distanta, avand deocamdata o precizie mai mare decat a lui Lovin. Pana revine Radoi, cei doi se vor lupta pentru postul de titular.

c.ronaldo1731.08.2006 04:59

Thereau E INALT, MARCHEAZA DES, TANAR... CE NE MAI TREBUIE... TOATE ATUURILE PT A AJUNGE UNA DIN VEDETELE Stelei... PLUS CA MAI ARATA SI BINE LA FATZA...:)

Rossoblu31.08.2006 05:03
Patronul Stelei, Gigi Becali, l-a sunat asearã pe omologul sãu de la Sportul, Vaslie ªiman, cãruia i-a oferit 500.000 de euro pentru fundașul dreapta Stelian Stancu (25 de ani). "Aștept sã vãd dacã Vasile acceptã propunerea mea. În caz cã e de acord, îi dau imediat banii",a declarat Becali.

gsp.ro

Nu cred ca ne-ar mai trebui inca un fundas dreapta, sa ii dea credit lui Saban!

daca esti asa destept de ce nu faci antrenor? daca a facut oferta pt Stancu inseamna ca e nevoie de el, inseamna ca Saban nu e apt sau nu e in stare sa-si achite sarcinile, nu ti-e clar?

Rossoblu31.08.2006 05:08
Thereau E INALT, MARCHEAZA DES, TANAR... CE NE MAI TREBUIE... TOATE ATUURILE PT A AJUNGE UNA DIN VEDETELE Stelei... PLUS CA MAI ARATA SI BINE LA FATZA...:)

=))) esti fata?

Evita postarile consecutive. Moderatorii

***alex***31.08.2006 05:19

@ Rossoblu

Nu e o noutate ca ai ceva cu stranierii de la Steaua...

Daca tu ai vazut ca nu e apt sau ca nu isi achita sarcinile fa-te tu antrenor!

P.S. Si adu-l si pe Curca ala care a aparat senzational cu noi! Nu iti e rusine... Trebuia sa-ti ceri scuze dupa cum a aparat Carlos in meciul cu Standard!!!

c.ronaldo1731.08.2006 05:23

=))) esti fata?

Evita postarile consecutive. Moderatorii

nu :)

Rossoblu31.08.2006 05:30

@ ***alex***

n-am nimic cu strainii de la Steaua dar din moment ce s-a facut oferta pt Stancu inseamna ca e nevoie de el? nu e logic? Thereau e o achizitie f buna pt noi si abia astept sa-l vad in teren iar in privinta lui Carlos recunosc ca am gresit pt ca si-a spalat pacatele in meciul cu Standard dar sper in continuare sa aibe evolutii bune si nu ca cele de dinainte.

P.S. incrediibil ce seamana cu Victoras acest Thereau :D24832_3.jpg

Bogdan4Steaua31.08.2006 05:34

" Thereau a efectuat vizita medicală

Cyril Thereau a efectuat astăzi controlul medical la Institutul Naţional de Medicină Sportivă. Însoţit de Marius Ianuli, proaspăta achiziţie a Stelei a ajuns la INMS în jurul orei 8,45, unde era aşteptat de medicul lui Steaua, Radu Paligora. Obosit şi puţin surprins de prezenţa presei, Cyril Thereau a acceptat să pozeze cu fularul Stelei, după care s-a îndreptat spre primul cabinet medical.

Între două cabinete, francezul s-a uitat prin Gazeta Sporturilor şi şi-a admirat fotografia de la sosirea pe aeroportul Otopeni. Ianuli i-a tradus cîteva fraze din ziar şi a exclamat admirativ citind titlul materialului («Noul Iacob») în care era prezentat: "Aaa, Lacov!". Şi pentru că o analiză a sîngelui presupune să nu mănînci dimineaţa, Thereau a cerut o sticlă cu apă pentru că i se făcuse sete. A acordat un autograf pentru suporterii Stelei, după care şi-a reluat vizitele prin cabinetele INMS.

Vizita medicală s-a încheiat în jurul ore 11,00. Urmează prezentarea jucătorului, într-o conferinţă de presă la stadionul Ghencea, la ora 14,00. După care, Thereau se va alătura noilor colegi pentru a se pregăti de meciurile din campionatul României şi Liga Campionilor. "

Sursa: GSP.ro

«1101102103104105111»