FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«1102103104105106111»
DTP-Ludacris31.08.2006 05:38

Sper sa vina si Stancu si O.Petre sa fie la numar si ei :) .

jeri31.08.2006 05:52

Da se pare ca vine si Ovidiu Petre scrie pe site la gsp

stelist_4_ever9031.08.2006 05:55
Copos a motivat refuzul de a-l transfera pe Stancu prin faptul cã "analizele au arãtat cã are masa muscularã incomplet dezvoltatã şi este inapt pentru performanţã"

Accidentat în urmă cu două luni, Ovidiu Petre va fi apt sută la sută în trei săptămîni.

astea cred ca ar fi minusurile acestor jucatori dar sper sa ajunga in cele din urma la noi. Si astea cred ca ar fi ultimele doua transferuri cum a zis Gigi un fundas si inca cineva.

Rossoblu31.08.2006 05:57

Pentru 1 milion de euro, vine şi Ovidiu Petre

Ovidiu Petre este aproape jucătorul Stelei. Campioana României şi Poli Timişoara s-au înţeles în privinîa transferului mijlocaşului bănăţean, în orele următoare urmînd a fi stabilite ultimile detalii. Petre va semna contractul cu Steaua în cursul zilei după care el va fi înregistrat la Liga Profesionistă de Fotbal, jucătorulurmînd a fi trecut pe lista pe care campioana o va trimite la UEFA. Pentru transferul lui Petre, Steaua a plătit 1 milion de euro lui Poli Timişoara.

Pînă diseară, la miezul nopţii, Steaua mai poate adăuga, pe lista de la UEFA, jucători care să aibă drept de joc în grupele Ligii Campionilor.

Pînă diseară, la miezul nopţii, Steaua mai poate adăuga, pe lista de la UEFA, jucători care să aibă drept de joc în grupele Ligii Campionilor.

Patronul lui Poli, Marian Iancu, a recunoscut şi el că Petre e cu un pas în Ghencea. "Da, am primit o ofertă de la Steaua, printr-un intermediar, şi joi vom lua o decizie finală. Vom fi pragmatici şi practici în acest caz", a declarat Iancu, care a lăsat să se înţeleagă că nu-l va împiedica pe Petre să ajungă din nou sub comanda lui Olăroiu.

Iancu a anunţat săptămîna trecută că preţul fotbalistului este de 1,5 milioane de euro, însă tranzacţia ar urma să se facă pentru maximum un milion. Accidentat în urmă cu două luni, Ovidiu Petre va fi apt sută la sută în trei săptămîni.

karas_ultras31.08.2006 06:01

In sfarsit, O. Petre ajunge la Steaua... Din 2002 se chinuie Oli sa-l aduca. Ce meciuri a avut atunci cu Iorgulescu...

Pacat ca n-a venit francezul! Il luam pe Petre liber de contract, asa am fost fortati de termenul limita de comunicare a lotului la UEFA.

Lot avem... Sa vina rezultatele!!!

Radu1831.08.2006 06:05

Bv MM.inca un transfer sper k pana diseara sa vina si Stancu de la Sportu.Ar fi super k pe langa Stancu sa mai vina si un portar sa fim acoperiti pe toate posturile.FORZA Steaua.

stelist_4_ever9031.08.2006 06:07

"O data cu transferul lui Thereau la Steaua, nu mai intra nici un jucator. Lotul este complet, avem o echipa solida, formata", a declarat Cosmin Olaroiu.

:(:(:(:(:( .Poate o veni macar Ovidiu Petre

_yang31.08.2006 06:09

De ce nu se gandesc oare acum la Tibi Balan ca si asa a renuntat rRapidul la acei 50% din el ?????

razvan198331.08.2006 06:11

Daca va veni Stancu de la Sportul el se va lupta pentru postul de titular cu Saban iar P.Marin se va lupta cu Nesu pentru postul de titular pe partea stanga. Noi pe stanga eram descoperiti iar P.Marin da randament mai bun pe partea stanga. Singurul in plus este Balan, insa in cazul unei accidentari a unuia din cei 4 va intra si el in discutie. Dupa parerea mea, daca vor veni Stancu si Ov.Petre atunci chiar avem un lot echilibrat si numeric si valoric.

@_yang: T. Balan este accidentat si va fi apt de-abia prin noiembrie sau decembrie. Noi avem nevoie de jucatori care sa joace. Ov.Petre daca va veni va fi apt in 3 saptamani nu in 3-4 luni ca T.Balan.

Rossoblu31.08.2006 06:18

Olaroiu: ''Nu mai intra nici un jucator''

Cosmin Olaroiu a declarat joi ca echipa Stelei nu va mai suferi nici o modificare de lot. Totusi, pe teava ar mai putea incapea in ultimul moment Ovidiu Petre.

"O data cu transferul lui Thereau la Steaua, nu mai intra nici un jucator. Lotul este complet, avem o echipa solida, formata", a declarat Cosmin Olaroiu.

Insa, Marian Iancu a facut miercuri seara o oferta clara Stelei pentru Ovidiu Petre, iar acesta ar putea ajunge la Steaua joi, o data cu Thereau.

In plus, declaratia lui Olaroiu se bate cap in cap cu afirmatiile de miercuri seara ale lui Gigi Becali. Cand a vorbit despre venirea lui Thereau la Steaua, patronul din Ghencea a avertizat ca la echipa vor mai veni jucatori.

Transferul lui Thereau este bine privit de fanii Stelei. Peste 75% dintre cititorii nostri care au votat la sondajul Il va suplini Thereau pe Iacob? cred ca francezul este un jucator de valoare si va reusi sa isi faca bine treaba.

sorin_77731.08.2006 07:00

sursa Prosport.ro

Ovidiu Petre a semnat cu Steaua

"Incepand de astazi Ovidiu Petre este jucatorul Stelei. Suma de transfer este pete un milion de dolari. Nu a contat in aceasta tranzactie disputa verbala pe care am avut-o cu Gigi Becali", Marian Iancu, patron Poli Timisoara

luati de bune aceaste afirmatii...

Ovidiu Petre este la Steaua... Asa mai merge...

trebuie sa imi completez avatarul, sa mai adaug ... :lol: :lol: :lol:

astept numerele de pe tricouri...

Rossoblu31.08.2006 07:08

va fi prezentat alaturi de Thereau la ora 16.00 pe TV Sport hello.gifhello.gifhello.gif

P.S. cum fac sa adaug noi smileyuri aici pe site..?

forever_STEAUA31.08.2006 08:10
Steaua încearcă să rezolve şi transferul lui Stelian Stancu, de la Sportul Studenţesc, spune Realitatea. Gigi Becali şi Vasile Şiman nu au ajuns la un acord, dar jucătorul va fi trecut pe lista pe care Steaua o va trimite la UEFA.

sursa: stelisti.ro

karas_ultras31.08.2006 08:11

da, dom'ne, acum avem lot!!!

I.N.Money31.08.2006 08:22

Sunt doua transferuri reusite,acum este important de vazut cand Petre poate juca la capacitate maxima,deoarece este mare nevoie de el in cazul in care Paraschiv are probleme.

ktalyn31.08.2006 08:51

Ov. Petre poate juca la potential maxim peste 3 saptamani, e un transfer bun da' nu extraordinar, eu sper sa faca meciuri bune la Steaua, ...era bine dak reuseau sa'l ia pe camus ala....asta e ... e bn si asa!

_yang31.08.2006 08:54
@_yang: T. Balan este accidentat si va fi apt de-abia prin noiembrie sau decembrie. Noi avem nevoie de jucatori care sa joace. Ov.Petre daca va veni va fi apt in 3 saptamani nu in 3-4 luni ca T.Balan.

Stiu de accidentarea lui Balan ( http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php...p?p=84766#84766 ) dar chiar nu cred ca mai aveam nevoie de vreun jucator acum ! Sper ca nu va mai fi nevoie nici la iarna dar Balan chiar e un jucator foarte bun si trebuie sa ajunga la Steaua !!!

c.ronaldo1731.08.2006 08:59

dea domnu sa vina si Stancu si cred ca ar trebui sa fim multzumitzi de aceasta campanie... :D

AmuntBoy31.08.2006 09:03
Ov. Petre poate juca la potential maxim peste 3 saptamani, e un transfer bun da' nu extraordinar, eu sper sa faca meciuri bune la Steaua, ...era bine daca reuseau sa'l ia pe camus ala....asta e ... e bn si asa!

nu poti compara pe camus cu Petre ;)

Camus - tanar 21y joaca la Charleroi , este valoros doar din declaratii si cu aere in cap daca nu a vrut sa vina sa joace in UCL ;)

Petre - cu ceva exp are 24y jucator baza la Poli Tm , titular in ultimile meciuri la nationala mare , a jucat ff bine cu Cehia , are exp in europa

- Petre a vrut mult sa vina la Steaua pt Oli cred

Nu se pot compara, o promisiune care nu se stie daca va exploda si un jucator care cat de cat a confirmat

sorin_77731.08.2006 09:22

Dintre Camus si Petre alegeam Petre cu ochii inchisi... Petre va juca pentru Steaua cu sufletul si din prisma faptului ca ii este antrenor Oli... Veti vedea ce perechi de inchizatori vom avea meci de meci... Asta pana nu va pleca Radoi... Cred ca in iarna va pleca cu siguranta si capitanul...

bodanelu31.08.2006 09:45

hai Sorin, baga la avatar nr 8 si 21 :)

ulivius31.08.2006 09:48

Petre va fi mai mult ca sigur inlocuitorul lui Radoi. Ma bucur f. mult ca a ajuns la noi.

Sper ca Thereau sa fie un killer adevarat. Atacant cu sange rece.

Bogdan4Steaua31.08.2006 09:49

Oli a lasat sa se inteleaga ca s-ar putea sa mai transferam ceva azi. ;)

vlad7531.08.2006 10:00

ma bucur ca odata cu venirea celor 2 a crescut si inaltimea lotului!asta-i un lucru bun

Bogdan4Steaua31.08.2006 10:05

Oli a declarat ca se incearca aducerea lui Stelian Stancu in cursul zilei de azi.

«1102103104105106111»