Nu cred ca Thereau si Iacob vor juca impreuna. Ar fi bun Stancu daca poate evolua si mijlocas.
Petre sper sa nu fi uitat fotbalul, imi parea un fel de Plesan. Dar la Timisoara pe oricine-ar aduce tot prost joaca. :twisted:
Nu cred ca Thereau si Iacob vor juca impreuna. Ar fi bun Stancu daca poate evolua si mijlocas.
Petre sper sa nu fi uitat fotbalul, imi parea un fel de Plesan. Dar la Timisoara pe oricine-ar aduce tot prost joaca. :twisted:
manca-l-ar tata :lol: ce stie el din vole!daca da o d"asta cu realul, si una cu Lyon, il iau acasa :lol:
nu prea mai e timp si pt Stancu :cry:
La stirile TVR au spus ca Stancu e trecut pe foaia data de Steaua catre UEFA si ca mai are timp sa semneze pana la miezul noptii. Cred ca se va realiza si acest transfer :wink:
Nu stam noi in Stancu,nu merita acest jucator 500.000 de Euro,plus pe acest post ii avem pe Saban,Balan si chiar Petrica care nu sunt sub acest jucator din Regie.
Daca o sa vina e bine pentru el,dar nu este un tranfer de viata si de moarte.
Stancu poate juca bine si ca mijlocas dreapta.
In plus de asta, Oli a declarat de mai multe ori ca este nemultumit de randamentul lui Balan, iar locul lui Marin este pe stanga, chiar daca va ramane pe banca preferatul meu, Nesu.
Stancu e o achizitie buna, iar daca Siman nu se incapataneaza, il vom vedea in tricoul Stelei.
In orice caz, chiar fara el, ma declar multumit de aceasta campanie de achizitii!
Stancu este titular al nationalei de tineret pe postul sau (de fundas dreapta). Desi asta nu reprezinta automat o dovada a valorii, cred ca e o investitie care merita facuta.
@SSK
Eu stiam ca are aproape 25 de ani, deci nu are cum sa fie titular la nationala de tineret.
@Ayrton, da - 25 are. Posibil sa ma insel eu. Insa parca asa tin minte, ca era titular la tineret... In fine.
A venit si "Sârma"...
Sa speram ca nu se va incurca cu mingea si Oli il va transforma intr-un mijlocas sigur!
Bienvenue Cyril, Bine ai venit Ov.Petre!
aducem jucatori de la world cup! si cu ce decibeli strigau mai marii clubului. si poftim adevar de la Oli..."daca nu ne calificam in CL numai aduceam alti jucatori". de ce ne mintiti mai oameni buni? sau cand spuneti adevarul? in sfarsit...
Cyril cred ca are sa confirme. pare un tip inteligent si la constitutia pe care o are cred ca o sa ne aduca multe momente de bucurie.
Ovidiu Petre un jucator de care nu stiu ce sa zic. nu este in topul prefeintelor mele dar si eu ca si voi sper sa confirme.
daca mai vine si Stancu de la sportu cred ca o sa facem treaba buna si cel putin in campionat ii maturam pe toti.
hai Steluta!
marfa.
avem 4 inchizatori 8O
In plus de asta, Oli a declarat de mai multe ori ca este nemultumit de randamentul lui Balan, iar locul lui Marin este pe stanga, chiar daca va ramane pe banca preferatul meu, Nesu.
Nu cred k o sa stea pe banca Nesu .. e in forma buna si doar a fost ales de Oli fundas stanga in echipa LPF putea sa il aleaga pe P . Marin...
A si
aseara pt otv Dan Diaconescu a citit nush prin ce ziar ca Stancu a semnat cu Steaua pt 700.000 euro
Nu cred ca o sa stea pe banca Nesu .. e in forma buna si doar a fost ales de Oli fundas stanga in echipa LPF putea sa il aleaga pe P . Marin...
A si
Petre Marin este convocat la nationala pentru dubla cu Bulgaria si Armenia.
Faptul ca Petre Marin a fost chemat la nationala,nu inseamna ca va fi si titular de drept pe postul pe care si-l disputa cu Nesu.
Parerea mea e ca amândoi sunt buni si ca lui Oli îi va fi greu sa aleaga.
Plasandu-i în timp pe cei doi,Petre Marin mai are foarte putin pâna a ramâne definitiv în Trecut,iar Nesu reprezinta si în prezent,Viitorul.
ai dreptate !
Petre Marin este un jucator bun al Stelei , dar este de multa vreme la echipa si trebuie sa ii mai ia cineva locul .. acesta fiind Nesu .. eu cred k este pregatit si joaca la fel k Petre poate chira mai bine ( exceptand unele gafe ) .plus avem nevoie de juc care sa centreze bine in careul advers .. (vezi centrarile lui nesu) .
La Steaua trebuie sa vina juc tineri care joaca bine , pentru "improspatarea" lotului
, desi e pacat sa vezi k pleaca vechi simboluri ale echipei ![]()
Ultimul venit in famila Stelei
In ultima zi a perioadei de transferari FC Steaua a ajuns la un acord cu Sportul Studentesc in privinta transferului lui Stelian Stancu in Ghencea. Fundasul dreapta v-a semna un contract pe 5 ani si va purta tricoul cu numarul 27.
www.steauafc.com - site oficial
acum avem pe departe cel mai tare lot din Romania si cred ca vom face o figura frumoasa in UEFA Champions League
Perfect !
Acum ne putem gandi mai linistiti la meciul cu Dinamo Kiev !
ce bn.... acum avem cel mai bun lot.... spre primavara in UEFA CH.league....
Avem in sfarsit un lot puternic. Bv MM si Oli! Stam mai linistiti de acum si putem sa aspiram mai sus de grupele UCL! Incercarea moarte n-are!
FORZA Steaua!
Felicitari tandemului MM-Oli.Lotul este complet, dar era bine venit si un portar.Trebuie sa recunoastem in afara de Carlos nu avem portari de CL.FORZA Steaua.
"Stancu are un deficit de masa musculara de trei kilograme pentru ca nu a fost bine hranit. I-am propus lui Vasile Siman sa ni-l dea un an, sa-l vitaminizam. Daca Gigi Becali vrea sa-l hraneasca la Steaua, n-are decât", a încheiat Copos.
http://www.prosport.ro/index.php?section=a...n=index&id=4383
Oare asa e sau Copos n-avea ce motiv sa gaseasca pentru a mai scadea din pretul studentului
?
Personal, cred ca ar fi vrut sa mai scada pretul. Ce te astepti de la Copos? Auzi, sa-l vitaminizeze :lol: