FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«1105106107108109111»
Daemien01.09.2006 05:25

Stelian Stancu, pentru cinci ani la Steaua

Conform site-ului fcsteaua.com, in ultima zi a perioadei de transferari ros-albastrii au ajuns la un acord cu Sportul Studentesc in privinta transferului lui Stelian Stancu in Ghencea. Fundasul dreapta va semna un contract pe 5 ani si va purta tricoul cu numarul 27.

SURSA: www.prosport.ro (articole similare la beligerantii aia de pe www.gsp.ro , sunt curios ce or sa mai comenteze acuma) Deci e oficial.

Oricum din moment ce il pusesera pe lista de jucatori de la Champions League era imposibil sa nu il transfere.

Culmea e ca si acuma aud vorbe pe la coltul forumului, cum ca astia sunt jucatori de viitor. Inca nu sunt 100% din performarte, ca ca ca ... ca ca ca ... Fratilor linistitiva. Avem o echipa mare, cu rezerve puternice, care pot oricand lua locul titularilor si face un meci la fel de bun ca ei.

Multi or sa spuna ca sunt exagerat, poate sunt, dar cred ca, dat fiind transferurile de anul asta (6 jucatori la numar dintre care 3 au jucat in meciuri oficiale pana acum - dintre care 2 cel putin si-au confirmat valoarea - vb aici de Saban si Badea) vom reusi sa trecem de grupele CL.

HAI Steaua!

karas_ultras01.09.2006 05:47
Multi or sa spuna ca sunt exagerat, poate sunt, dar cred ca, dat fiind transferurile de anul asta (6 jucatori la numar dintre care 3 au jucat in meciuri oficiale pana acum - dintre care 2 cel putin si-au confirmat valoarea - vb aici de Saban si Badea) vom reusi sa trecem de grupele CL.

HAI Steaua!

E,hai sa nu exageram! Transferurile sunt excelente, nimic de zis, insa vezi ca Realul l-a luat pe Reyes, iar Lyon pe Sonny Anderson sa se ocupe numai de atacanti...

Spiritul poate invinge materia, cum spunea filozoful GG deunazi,insa cine ne garanteaza ca aia nu au spirit?

Daemien01.09.2006 06:00
insa vezi ca Realul l-a luat pe Reyes, iar Lyon pe Sonny Anderson sa se ocupe numai de atacanti...

de acord cu tine, dar in ultima vreme realul a aratat o forma de invidiat (una dintre cele mai valoroase echipe individual ramane doar atat). Nu pot castiga nici in fata echipelor din josul clasamentului lor. Si nu poti sa imi spui ca aducerea unei noi "valori individuale" ar putea schimba deodata o echipa aflata intr-un vizibil declin (dureaza de vreo 3-4 ani).

Sincer sa fiu din grupa noastra nu mie frica de Real cat de Dinamo Kiev (echipa este foarte bine inchegata, joaca de mult timp impreuna, sunt un fel de Steaua a ucrainei).

Si Olympicul sunt foarte buni. Nam ce zice.

Dupa parerea mea, repet exagerata. Vad Real Madrid pe ultimul loc in grupa asta. (btw: daca o sa fie asa imi fac cont cu "Oracolul din Militari" :)).

PS: Victor. te contrazic putin, parerea mea este ca trebuie sa ne concentram pe grupele ligii mult mai mult. avem o echipa puternica, si orice ai spune tu despre blatuitori suntem cu 1 egal in urma cainilor (de rapid nu mai zic nimic, mai au putin si ajung lanterna rosie).

Sunt de parere ca daca jucam cum trebuie (educati si de parcursul in CL) nimic nu ne poate opri, astfel incat LA ANUL SA INTRAM DIRECT IN GRUPELE LIGII CU EXPERIENTA DEJA FACUTA ANUL ACESTA.

Batem la ei ca la fasole !

victor01.09.2006 06:01

sper ca s-a linistit toata lumea! mai bine de atat nu se putea! mai cautam inca un mijlocas central capabil sa joace faza de atac cu mingea la picior, dar asta ramane prioritatea pentru. la iarna!

parerea mea este ca obiectivul Stelei nu trebuie sa fie CL, ci castigarea campionatului, care asigura prezenta directa si fara efort in grupe. anul acesta cred eu ca suntem oarecum in tranzitie in Liga si un anumit rodaj e necesar. grupa este probabil cea mai puternica si nu prea ne ofera alternative. e important insa daca reusim sa facem cat mai multe puncte, caci astfel echipa va capata incredere.

din pacate in campionatul nostru, un lot puternic nu este suficient pentru. a triumfa. cred ca in Romania, luptand contra eternilor blatuitori de la Dinamo si rapid, nici macar Barcelona nu ar fi sigura ca poate iesi victorioasa la final. e o situatie ce trebuie avuta in vedere inca de acum, caci Dinamo pare a avea deja sahul facut pe termen lung.

BandiT01.09.2006 06:21

campanie de transferari buna.

sa speram ca o sa confirme.

acum avem un lot puternic ata valoric cat si numeric.

Hai Steaua!

Virgil01.09.2006 06:21
Felicitari tandemului MM-Oli.

Felicitari trinitatii Becali-Stoica-Olaroiu ! Puterea banilor combinata cu abilitatea în negocieri si flerul superantrenorului.

BandiT01.09.2006 06:29

avem in sfarsit un lot puternic atat valoric cat si numeric...

sa avem si noroc!

Hai Steaua!

Kristy_Cj01.09.2006 06:29

Super multumit de MM ,a facut o treaba buna...o campanie desi in viteza,si pe ultima suta de metri e excelenta

Nu au ce sa confirme,zic ca o sa faca mai mult de atat si va exista o omogenitate in lot,va fi "bataie" pe postul de titular...oricum vor ajunge sa joace toti(Radoi va fi titular indiscutabil)

Singurul post care l-au ratat e acela de portar...sa zicem ca e bun Carlos(parerea mea este alta),ce se va intampla daca se va accidenta sau va fi suspendat...cu cine vom juca contra Realului cu Cernea????????

Asa ca daca aducea MM inca un portar,macar o rezerva cu experienta (Curca) recunostea ca a dat kiks cu Carlos...sper din iarna sa vina Hamu sau un portar klumea

Dan_BKL01.09.2006 06:35

S-a rezolvat si transeferul lui Stelian Stancu.Asta da campanie de transferuri.Steaua a transferat in aceasta vara 6jucatorii:Saban,Badea,Panait,Thereaux,Ov.Petre,S.Stancu.nu il mai pun la socoteala pe Drida care dupa ce a venit la Steaua a fost imprumutat pentru un sezon la vechea sa formatie Jiul.

Eu unul sunt multumit de achizitiile facute de Gigi.

Respect MM & Olaroiu.

Gica Chioru01.09.2006 06:49

Felicitari trinitatii

:D:D:D

Bey, blasfemiatorule...

c.ronaldo1701.09.2006 07:30
.Steaua a transferat in aceasta vara 6jucatorii:Saban' date='Badea,Panait,Thereaux,Ov.Petre,S.Stancu.quote']

lai uitat pe Gigel Coman... :lol:

noodle01.09.2006 07:33

Sunt foarte multumit de aceasta campanie de transferuri.Fara indoiala,ca avem cel mai bun lot din tara.

Prioritar ramane campionatul,insa nu trebuie sa ne lasam sa strangem cat mai multe puncte in CL,si din cate auzisem,la anul putem fi chiar in urna a doua prezenti la extragerea pentru grupele CL!

Bogdan4Steaua01.09.2006 07:58

Avand in vedere ca s-a incheiat campania de achizitii din aceasta vara, am adaugat un poll la topic pe marginea acestui subiect.

Ayrton01.09.2006 08:18
Felicitari trinitatii Becali-Stoica-Olaroiu ! Puterea banilor combinata cu abilitatea în negocieri si flerul superantrenorului.

E hai!, acum nu vrei sa le-nchinam si niste ode?! :lol: Sau, sa le ridicam niste temple, poate... :roll:

Eu spun sa ne pastram luciditatea. A fost o campanie buna, insa pana acum nu a confirmat decat Badea (partial), restul mai au cate ceva de demonstrat.

E bine ca avem un lot numeros, cu toate posturile dublate.

Pana la urma ma declar multumit!

Cu toate ca, nu avem si un al doilea portar valoros.

victor01.09.2006 08:33

la Steaua orice nou jucator care vine va avea dificultati, pentru. ca echipa este foarte bine articulata, jucand cu mult peste valoarea individuala a componentilor ei. Steaua de azi este rezultatul multor ani de munca si cautari, fiind tot mai mult o masinarie de fotbal (asa cum de altfel era si echipa din '86).

ar fi bine ca sa nu mai judecam relativ simplist. nu conteaza doar ce carte de vizita are un anumit jucator transferat, ci felul in care el se poate integra in grup si in sistemul de joc. practic, daca analizati evolutiile din acest sezon, Steaua nu a avut probleme cu nici unul din adversarii intalniti. nu ma refer aici doar la rezultate (caci avem 2 egaluri), ci la calitatea jocului prestat. permanent noi ne-am facut jocul nostru si am obligat adversarul sa incerce sa ne contracareze. sigur mai departe in Liga alta va fi situatia, dar pentru. bugetul alocat echipei, rezultatele sunt absolut extraordinare. si repet: Steaua uimeste printr-o exprimare de joc superioara sumei valorii individuale a jucatorilor!

cat despre Badea, parerea mea este ca la ora actuala este alaturi de Mirel, Goian, Ghionea si Dica, una din valorile exponentiale ale echipei! prestatia din meciul cu standard l-a propulsat direct intre "eroi"!

bodanelu01.09.2006 08:54

@Victor inca un motiv mi`ai dat sa cred ca esti MM. cat MM a fost in belgia, nu ai scris nimic si ai facut`o acum :)

FanSteaua4Life01.09.2006 09:07

ar fi bine sa fie MM...insa ma multumesc si cu Victor-anonimul...mai primim si noi informatii... :D

karas_ultras01.09.2006 09:12
parerea mea este ca obiectivul Stelei nu trebuie sa fie CL, ci castigarea campionatului, care asigura prezenta directa si fara efort in grupe.

Asta, da! Sa nu profite altii de munca noastra ( suporteri, Walter, Oleg, Neaga, Cristea :D ,etc.)

Rossoblu01.09.2006 09:22
@Victor inca un motiv mi`ai dat sa cred ca esti MM. cat MM a fost in belgia, nu ai scris nimic si ai facut`o acum :)

si ce in Belgia nu exista internet? oricum ar fi bine sa fie MM 8)

forever_STEAUA01.09.2006 09:23

As fi ipocrita daca as spune ca nu sunt multumita de transferuri... A, ca era loc si de mai bine? De acord , dar dupa precedenta campanie , imi dau seama ca putea fi si mai rau...

Un singur lucru ma dispera: nu invatam din greselile trecutului, vezi afirmatia lui Oli care a spus ca daca am fi ratat calificarea in UCL nu am mai fi adus alti jucatori. Seamana izbitor de mult cu declaratia lui MM din sezonul trecut in care zicea ca Steaua nu a facut mai multe transferuri pentru ca nu se asteptau sa ajunga atat de departe in Cupa UEFA...

@Victor: transmite-i lui MM, sa ne intrebe pe noi pana unde credem ca va ajunge Steaua, si asta inainte de transferuri :twisted:

@Rossoblu

Si tu asta te asteptai sa faca MM in Belgia? Sa vada cum merge internet-ul? Totusi cred ca avea altceva mai bun de facut... :twisted:

waste01.09.2006 09:40

Io v-am zis mai de mult ca Victor e MM :P O fi internet in Belgia, da' numai de scris pe forumuri n-avea el timp acolo.

Virgil01.09.2006 09:58

Felicitari trinitatii

:D:D:D

Bey' date=' blasfemiatorule...[/quote']

Daca tu crezi ca defaimez religia numind unitatea celor trei,trinitate,eu nu cred.

Pentru a ne lamuri sa solicitam precizarea lui Teoctist.

sorin_77701.09.2006 09:59

Sunt multumit de transferuri... Unele din obligativitatea onorifica care ne-o da participarea in grupele CL, dar ce mai conteaza... Important ca s-au facut. Felicit conducerea care cred eu ca a adus la Steaua cele mai bune achizitii din campionatul intern. La noi Badea a confirmat deja, Saban se misca bine, urmeaza Thereau si Ov. Petre, Gigel Coman si Panait si nu in ultimul rand Stancu.

Cine vine la Steaua e alt jucator si asta trebuie sa simta inca din primul joc in Ghencea.

Veti vedea ce va simtii Carlos si ce va declara dupa primul meci pe care il va juca pe Ghencea pentru ca nici macar el nu a simtit asta si e de ceva timp la noi... Asteptati declaratiile lui Thereau si veti ramane si voi impresionati de ce va spune despre atmosfera si suporteri, despre Steaua si spiritul ros-albastru. Curand toti acesti nou veniti ne vor incanta si ne vor multumii cu jocurile lor. Sa vina Ghencea! Sa vina spectacolul... Ghencea mi-e tare dor de tine!!!!

Cooper01.09.2006 10:03
Io v-am zis mai de mult ca Victor e MM :P
Nu cred acest lucru, " Victor " a fost mult prea evaziv in ceea ce a notat aici, chiar daca , de cele mai multe ori a scris lucruri reale. Eu zic sa deschidem un topic cu denumirea : " Who the hell is Victor ? ". :twisted: :lol: . In fine. Desi am stat cu sufletul la gura in toata perioada asta, vazand jucatorii luati de echipele pretendente la titlu, injurand in gand toata echipa administrativa a Stelei pentru ca nu veneau cu noutatile (necesare dealtfel), m-am mai linistit pe ultima suta de metri. De fapt m-a linistit acea declaratie a lui Oli, in care spunea ca, din pacate nu s-au reusit toate transferurile propuse la finele sezonului trecut, fiindca, de cele mai multe ori jucatorii straini (de valoare), ezita sa aleaga sa joace in Romania, chiar la o echipa MARE, cum e Steaua. Oricum, a iesit bine si asa. Desi sunt adeptul unui mijlocas central mai tehnic decat O. Petre, sunt sigur de faptul ca, datorita concurentei mult mai mari (pe posturi)decat in anii precedenti, jucatorii nostri vor creste in valoare, iar Oli va putea modifica oricand tactica de joc. Sa fim sanatosi si sa ne bucuram de succesele Stelei in Champions League! p.s. Ne revedem la topicul "Transferuri iarna 2006 - 2007 ".
Teoctist01.09.2006 10:03

@ Gica,Virgil

In mod sigur e o figura de stil.

Oamenii acestia au facut atat de mult pentru Steaua,într-un timp atât de scurt,încât merita "gâdilati" cu astfel de metafore.

«1105106107108109111»