FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«1106107108109110111»
flo220301.09.2006 11:15

s-au terminat transferurile, hop si nea Victor :lol:

ia zi maestre cum este cu jucatorul ala de la est de ljubljiana? :wink:

victor01.09.2006 11:24

am mai spus-o: nu sunt MM, desi MM intra si el pe site! iar asta e un lucru de apreciat, pentru ca dovedeste seriozitate si deschidere!

in orice caz ma simt obligat sa repet: Steaua de azi este extrem de puternica ca echipa! uitati-va la ea si bucurati-va! daca performantele noastre vor continua va fi foarte greu de pastrat nucleul actual! aproape ca ma rog sa nu jucam prea stralucit in Liga. cand ofertele incep sa curga e dificil sa convingi jucatorii sa se concentreze si mai ales, e greu sa-i convingi sa nu plece! de aceea trebuie sa lucram de acum pentru. viitor!

parerea mea!

Virgil01.09.2006 11:41
am mai spus-o: nu sunt MM,...

Si totusi,Siretul se varsa în Dunare lânga Galati.Uimitoare coincidenta.

Rossoblu01.09.2006 11:43

am intrat pe un forum strain si belgienii il descriau pe Thereau ca fiind un marcator cu sange rece f promitator

@Victor

daca vom juca an de an in Liga si vor veni bani de acolo, implicit se vor mari si salariile si-ar mai dori jucatorii sa plece afara? de cand a venit Gigi nu prea au plecat jucatori (doar Ogararu mai important) ce va face sa credeti ca acum vor pleca?

Melku01.09.2006 11:43

Si eu ma gandesc ca daca echipa va juca excelent in Liga va fi greu sa pastram din jucatori dar totusi dand jucatorii unor mari echipe de afara am "hrani" echipa nationala, problema e ca nu stiu daca am "hrani" echipa nationala a lui Piturca. Daca noi vom juca bine in Liga, lucru pe care mi-l doresc atunci probabil vor pleca jucatori, jucatori care daca vor ajunge la nationala eu voi fi impacat, dar daca vor ajunge sa fie ignorati asa cum este Ogararu atunci nu voi simti altceva decat regrete. Oricum, eu as prefera un loc 3 in grupa decat sa ne calificam si sa iesim din urmatorul meci.

flo220301.09.2006 11:47

@ Victor

pai ce eu am zis ca esti MM? dar nu m-am putut opri sa constat ca in ultimele zile(atat de tensionate ,cel ptin pt noi :wink: )ai gasit de cuviinta sa taci 8)

si n-ai raspuns la intrebare. sa n-o dai cu sahtiorul ca nu tine!

victor01.09.2006 11:52

"maestru" iti spune ca avem o serie de impresari cu care lucram constant (ei acopera anumite zone). de aici rezulta o serie de nume posibile / probabile mai mult sau mai putin, depinde de banii pe care ii aloci. asa ca regiuni atent urmarite mai sunt grecia/cipru/turcia, balcanii si spatiul sovietic. pe vest contrapartea cea mai "serioasa" este ronnie. situatia pe piata transferurilor e mereu fluida si te misti si in functie de oportunitati. in orice caz nu intotdeauna interesele noastre coincid cu cele ale impresarilor, dar si noi lansam adesea tinte false. ideea este sa cumperi jucatori utili, la un pret cat mai scazut si care sa aiba si valoare de piata ulterioara. scump si prost, ca si ieftin si prost, stie orice fraier sa cumpere, scump si bun e al dracului de greu, dar maestrii adevarati cumpara ieftin si de calitate?!

astea au fost asa niste comentarii generale, in ideea ca cineva ar fi mai mult "interesat" si mai putin ironic. ce am tot spus eu mereu a fost sa nu va inflamati asa usor, pentru. ca totusi pe langa bunavointa, exista si persoane competente care se ocupa de problemele Stelei. ca sa nu mai spun, ca "ciobanu'" nu e atat de naiv si lipsit de viziune cum isi inchipuie "poporul"!

punct si mai vorbim!

flo220301.09.2006 11:54

esti sensibil!

Melku01.09.2006 12:03

Toata lumea ar fi sensibila daca ar avea informatii despre eforturile care s-au depus, eforturi minimalizate de fani, luate peste picior :D

flo220301.09.2006 12:13

nu l-am luat peste picior , i-am pus doar o intrebare. sunteti cam stresati in situatia data, sa zicem ca a fost cel mult o gluma.

strezahuzum01.09.2006 12:14

Dupa incheierea "campaniei" de transferuri ... e momentul sa incercam niste concluzii. Ia sa vedem cum stam :

Jucatori plecati

- Ogararu : Ajax Amsterdam (3,3 milioane euro);

- Cristea : Poli Timisoara (500.000 euro).

---------Total-----------3,8 milioane euro

Jucatori adusi

- Badea, Panait : FC Vaslui (1 milion euro)

- Saban : Maccabi Haifa, (250.000 euro)

- Coman : Poli Timisoara (700.000 euro)

- Thereau : Charleroi (600 mii euro)

- Ovidiu Petre : Poli Timisoara (1 milion euro, cam scump)

- Stancu : Sportul (500 mii euro)

---------Total-----------4,1 milioane euro

La prima vedere, e interesanta balanta. Propriu-zis doar 300.000 de euro au fost cheltuiti, restul fiind acoperiti in principal rand de transferul lui Ogararu la Ajax.

Iar pe posturi :

- portar : am ramas cu Carlos, da Doamne sa continue evolutiile bune din ultima vreme.

- fundas stanga : Nesu pare a avea prim-planul, in conditiile in care nu pare sa aiba concurenta pe post. Doar Petre Marin, insa Oli pare sa-l prefere pe acesta pe dreapta. A fost adus Coman, care ar putea fi o solutie pe acest post in caz de "urgente".

- fundas dreapta : mama, ce aglomeratie aici. Dupa plecare lui Ogararu ramasesem cu Balan, speram toti sa-si revina la timp. Au fost adusi si Saban si Stancu, avem acum 3 fundasi dreapta de meserie. Plus Petre Marin ... care e titular deocamdata.

- fundasi centrali : fara discutie, cuplul Ghionea-Goian ramane pe pozitie, probabil nu mai exista la noi in tara fundasi centrali mai valorosi. Baciu si Panait sunt OK ca rezerve, pot suplini eventualele absente in campionat.

- mijlocas stanga : din nou un post acoperit chiar bine.Cristocea a castigat pe moment batalia cu Bostina, Coman fiind si el o optiune. Bine ca are Oli de unde alege. Eventual mai intra Ochirosii cand n-avem emotii, sa mai prinda experienta.

- mijlocas dreapta : aici nu stam chiar pe roze. Evident, Banel e titular, insa nu prea are rezerva, evolutiile lui Oprita fiind asa cum le stim cu totii. Poate Stancu sa mai aduca ceva nou.

- mijlocasi centrali : Radoi, Lovin, Paraschiv, Ov. Petre. O lista multumitoare spre buna, atat calitativ cat si cantitativ.

- atacanti : Iacob, Thereau (atacanti "de careu"), Dica, Badea pentru sprijin. Nu e rau nici aici, cu Dica jucatorul imprevizibil care-l stim, talentul si dorinta de afirmare evidenta a lui Badea si forta lui Iacob si/sau Thereau, avem potentialul sa punem probleme si daca jucam pen contraatac si daca trebuie sa strapungem "autobaze" ca sa ajungem la poarta adversa.

Per total situatia este as zice eu destul de buna. Lotul este mai numeros decat anul trecut, iar jucatorii adusi, desi nu sunt mari vedete, au potential, si mai ales, sunt tineri (daca nu ma insel nu e nici un jucator peste 25 de ani). Evident putea fi si mai buna, dar daca ne gandim la ce-a fost asta iarna cand l-am adus doar pe Cristocea nu putem sa nu ne declaram multumit .... mai vedem la iarna !

SSK01.09.2006 12:24

Excelenta analiza, streza :wink:

Virgil01.09.2006 12:43

O analiza care se face aproape zilnic pe forum.In concluzie o analiza cât se poate de obisnuita.Dar pentru ca e facuta de Streza,da,o analiza peste medie.

flo220301.09.2006 12:48

la veniri ar mai fi Drida , imprumutat la Jiul 1 an

Rossoblu01.09.2006 12:48
- mijlocasi centrali : Radoi, Lovin, Paraschiv, Ov. Petre. O lista multumitoare spre buna, atat calitativ cat si cantitativ.

o lista multumitoare spre buna? dar pe cine ai fi vrut frate ? balack, lampard, gerard si joe cole? Radoi Paraschiv, indiscutabili cei mai buni inchizatori romani iar O Petre si Lovin se apropie si ei destul de mult de titulari .sunt cei mai buni mijlocasi centrali pe care ii avem dupa 86 incoace !

strezahuzum01.09.2006 13:04
o lista multumitoare spre buna? dar pe cine ai fi vrut frate ? balack, lampard, gerard si joe cole?  

Ei, nu chiar. M-as multumi cu Gattuso, Kaka, Radoi si Joaquin. :D:D

Radoi Paraschiv, indiscutabili cei mai buni inchizatori romani

Radoi da, fara indoiala. Insa Paraschiv este dezavantajat de fizicul sau. Il admir pe Para pentru kilometrii alergati in fiecare meci, si nu-i contest valoarea, insa uneori il vad ca nu poate, pur si simplu, sa lupte cu adversarii foarte inalti. Aduceti-va aminte de Standard, cand practic jocul belgienilor se redusese la mingi aruncate pe sus, la bataie, mai ales in repriza 2. Para nu reusea sa le faca fata, sarut-mana ca era Goian pe teren.

sunt cei mai buni mijlocasi centrali pe care ii avem dupa 86 incoace !

Cred ca nu-ti aduci aminte de echipa de prin 91-96, cea care domina categoric Divizia A si se califica an de an in CL. Mijlocasi centrali erau de exemplu Galca si Militaru. Din lotul actual, nu cred ca se ridica altcineva la valoarea lor in afara de Radoi.

PS: Da, uitasem de Drida... nu prea stiu ce sa zic de el sincer sa fiu. Este imprumutat la Jiul sau trimis definitiv inapoi ?

flo220301.09.2006 13:28
 Drida si Litu, imprumutati la Jiul  

De sambata, alti doi jucatori ai Stelei, Adrian Drida si Alin Litu, au fost imprumutati la Jiul Petrosani, pentru un an. Cei doi vor ramane sub contract cu Steaua si se alatura lui Valentin Simion, care a fost imprumutat si el la alt club din Liga 1, UTA Arad

steauafc.ro

El Nino_901.09.2006 17:13
la veniri ar mai fi Drida , imprumutat la Jiul 1 an

parca Drida nu mai este al nostru... :)din cate stiu eu

bodanelu02.09.2006 04:53

nu trebuia sa fie acum pe TV Sport meciul cu buzaul, sa vedem si noi jucatorii la treaba?

Kristy_Cj02.09.2006 07:37

Eu sunt foarte multumit de campania de achizitii,am un singur regret ca a ajuns Ganea la javre...asta e om si fotbalist dintr-o bucata(am fi avut mare nevoie de experienta lui)...nu stiu care a fost culisele,dar eu am vazut clar ca vroia sa vina la Steaua,plus ca tot timpul a vorbit frumos de echipa si de patron,chiar a fost la meciul din anglia cu Boro...Oricum il avem pe Thereau dar nici nu se compara cu Ganea

Chiar daca o sa joace si 100 de ani la javre eu il respect enorm,plus ce a zis si la bulgari("Fucking Bulgaria!" :twisted: ) ...restul gen Mutu s-au eschivat ca femeile :oops:

DTP-Ludacris02.09.2006 08:45

De cantitate sunt multumit :lol: ,ramane de vazut daca ei vor confirma si se vor ridica la asteptarile noastre ... :oops:

giovani02.09.2006 09:47

Cine este acest Vasiliev Ristici care e in probe la noi ?

A jucat si in meciul cu Gloria Buzau de azi !

forever_STEAUA02.09.2006 09:48

E un jucator pe care il doreste Oli la Steaua. Din cate am inteles e golgheterul Macedoniei... Momentan e in probe...

waste02.09.2006 09:48

Era atacantul cu numarul 24? :?

bodanelu02.09.2006 10:14

da.. era atacantul cu nr 24? ca mare mai era! si nici junior nu parea :)

«1106107108109110111»