FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«1108109110111»
gone07.09.2006 07:11
Nu sunt sigur ca Gigi l-ar mai primi.Spunea intr-o emisiune la...fir-ar sa fie,tot la "Nasul",ca a renuntat la talente si a tinut la caractere.Cu aluzie evidenta la Neaga,Hamutovsky,etc.

Nu este chiar adevarat. Dica, Radoi, Nicolita sau Bostina nu sunt talente? Iar despre caracter nu stiu ce a facut Neaga sa-l fi suparat pe Gigi.

Piece of Mind07.09.2006 07:16

L-am vazut aseara pe Tare ce poate....Cyril ii da clasa si o sa ne convingem foarte curand de acest lucru!

Virgil07.09.2006 07:18
Nu sunt sigur ca Gigi l-ar mai primi.Spunea intr-o emisiune la...fir-ar sa fie,tot la "Nasul",ca a renuntat la talente si a tinut la caractere.Cu aluzie evidenta la Neaga,Hamutovsky,etc.

Nu este chiar adevarat. Dica, Radoi, Nicolita sau Bostina nu sunt talente? Iar despre caracter nu stiu ce a facut Neaga sa-l fi suparat pe Gigi.

Sigur ca sunt.Dar au si caracter,în acceptiunea stricta a lui Gigi.Despre Neaga nici eu nu pot sa ma pronunt,dar cu siguranta Conducatorul nu-l expedia în Korea,atunci când aveam foarte mare nevoie de el.

gone07.09.2006 07:21

Si Neaga de crezi ca nu avea caracter? Stiu ca la inceputurile lui la Steaua rupea cluburile dar in ultimii ani era cuminte.

Virgil07.09.2006 07:24

Nu stiu exact.Sa încercam sa recurgem la cunostintele lui Victor.Ce zici victore,ne poti da o mâna de ajutor ?

I.N.Money07.09.2006 07:38

Venind vorba de fostii jucatori ai Stelei,aseara la emisiunea TV Sport Special,a fost sunat Khamutovsky sa vorbeasca de meciul sau in Olanda.

La un momentat dat moderatorul emisiunii a inceput sa ii aminteasca acestuia de Steaua,de sansele ei in grupele Ligii si daca acesta are de gand sa se intoarca in tara.

Fostul nostru portar a declarat ca peste un an ii expira contractul cu echipa rusa,iar Steaua este prima optiune,in cazul in care este dorit.

De asemenea a declarat ca ii este imposibil sa vina in Romania la o alta echipa,deoarece nu ar fi corect fata (atentie)..fata de fanii Stelei.

FanSteaua4Life07.09.2006 07:42

forzza Hamu...

Phire07.09.2006 07:53

@ Virgil

Parca tin minte ca Gigi a zis la un moment dat ca Neaga s-a cumintit de cand a devenit tata, si ca e pe placul lui acum. :?

Eu sper sa-l luam la iarna. Va dati seama ce atac am avea? 8)

Virgil07.09.2006 08:05

Ai dreptate,îmi amintesc.Atunci nu ne ramâne decât sa speram ca Neaga va reveni.

victor07.09.2006 09:12

Rica, "printul desertului", a fost probabil cel mai mare talent care a trecut pe la Steaua in mileniul III. un jucator cu niste calitati formidabile: accelerare incredibila, orientare tactica, dribling in viteza si sut exceptional din alergare, usurinta coplesitoare in joc! din pacate si un mare defect: o uriasa boemie!

este evident de acum ca Rica a ajuns la noi nepregatit psihic si de aceea in prima perioada a avut dificultati de integrare. oras mare, tentatii, bani mai multi, fumurile si anturajul nefericit. pe fond Neaga nu era un derbedeu, dar se complacea sa se iroseasca in compania unor caractere oarecum indoielnice. a pierdut enorm de mult timp cu Mutu, in perioada nefasta a acestuia, rupand in doua discotecile, organizand petreceri private si cheltuind sume uriase. MM, care e foarte atasat de el si azi "aparator" in fata lui Gigi, i-a cerut mereu sa rareasca escapadele cu Mutu, care are un alt nivel al veniturilor. se ajunsese la cheltuieli de EURO10mii pe seara, iar Neaga tinea cu greu pasul la un astfel de ritm. venea mai mereu pe la club rugandu-se sa primeasca avansuri din salariu. de aici i s-a si tras antipatia lui Gigi, care nu putea intelege ce face Rica cu banii. ca o prima masura educativa i s-a redus salariul, in ideea ca mai putini bani, mai putine distractii.

alta prietenie nefasta a fost cu aliuta, care sper ca s-a convins toata lumea ce caracter avea. in afara de viata nesportiva (desi insurat si cu doi copii, aliuta a fost obligat sa plece de acasa, dormind la hotel sau pe la prieteni urmare a unor escapade repetate cu laura andresan si alte dive), el i-a tot bagat in cap lui Neaga ca Steaua nu-l apreciaza destul si ca el trebuie sa se transfere afara, unde va castiga bani adevarati, ca in Romania doar pierde timpul, etc.?! de aici a inceput si nebunia lui Rica, care una-doua venea pe capul lui MM si Gigi, rugandu-se pentru. acceptul unui eventual transfer in strainatate. desi nu avea nimic sigur, tot cerea hartii cu pretul lui, pana cand Gigi chiar a decis ca el trebuie sa plece, caci la Steaua nu raman decat cei care isi doresc.

asa ca o anecdota, ca sa intelegeti ce gen de boem era Rica, dupa ce a semnat cu Steaua, din toti banii primiti si-a cumparat un Mercedes ultimul tip (90mii) de la "un prieten". dupa cateva saptamani s-a dovedit ca masina era furata si deci banii pierduti. a intervenit Gigi si pana la urma l-a ajutat sa o vanda, dar in mare pierdere, recuperand numai vreo 20mii.

intre toti jucatorii, Rica a continuat sa locuiasca cu chirie in diferite apartamente din Bucuresti. a stat pe langa Mariott, dar ulterior, ca sa mai economiseasca, a ajuns sa se mute undeva pe langa stadionul national. cata deosebire spre ex. fata de Dica, care a folosit banii sa-si construiasca o casa la pitesti pentru. el si toata familia?! sa nu mai spun ca multa vreme masina lui Neaga a fost o Solenza, fiind subiect de misto general intre jucatori.

oricum, cand s-a intors din Arabia, ca jucator Rica s-a schimbat. probabil ca maturizarea din teren ar fi fost urmata si de cea in viata particulara. a facut niste jocuri incredibile si scurt, a intrat in galeria marilor nume steliste. i-a crescut imediat cota, si asa a aparut oferta din Koreea adusa de ciorba. era in iarna cand Steaua izbutise sa iasa din grupele UEFA si atunci el a tot oscilat intre a pleca sau a ramane. din pacate nu a avut rabdare. stiu ca aliuta l-a indemnat sa se transfere la un salariu mai mare, cum ca e o sansa pe care sa nu o iroseasca, caci de la Steaua se pleaca greu afara, din cauza incapatanarii lui Becali si a relatiilor proaste cu giovanni. in rezumat situatia a fost cam asa: Rica a anuntat ca vrea sa plece, ciorba a primit hartie ca suma ceruta de Steaua este 1mln., koreeni au marsat si au platit banii, Rica a trimis contractul semnat de el prin fax in Koreea, dar in ultima clipa, inainte de meciul cu Valencia s-a razgandit, zicand ca vrea sa mai astepte, caci poate se va ivi ceva mai bun daca el va juca bine cu spaniolii. aici Gigi insa a zis pas, cerandu-i sa plece, caci el a batut deja palma iar banii sunt in contul Stelei. chiar l-a acuzat pe Neaga ca e derbedeu si-i face atmosfera in fata suporterilor, desi el e cel care tot timpul a solicitat eliberarea de hartii accept pentru. transfer. a fost un conflict aplanat cu greu de MM, care a incercat sa mai lase o usa deschisa.

parerea mea este ca in ultimul moment Rica chiar s-a razgandit si ar fi vrut sa mai stea. era insa prea mult pentru. Gigi care nu suporta genul acesta de comportament si care i-a reprosat mereu lui Neaga prietenia cu Aliuta si viata prea boema (stiu ca oarecum serios chiar i-a cerut lui Rica intr-o vreme sa se insoare cat mai repede, urmand ca el sa-i fie nas).

in prima faza, nici aranjamentul din Koreea nu a fost extrem de stralucit, ciorba oprindu-i 100mii din salariul anual de 320mii.

dar Rica, cu toate pacatele lui tineresti, a ramas suflet din sufletul Stelei. relatia lui cu MM s-a pastrat si astfel a existat mereu un "canal de comunicare" si cu patronatul. in plus Neaga chiar s-a mai cumintit: nu s-a insurat dar are o fetita. influentat de informatiile pozitive, Gigi si-a reconsiderat pozitia si era gata sa-l reprimeasca inapoi. din pacate contractul in Koreea era beton si nu-l puteam readuce decat daca achitam clauza de rascumparare (1mln). Steaua era gata sa plateasca ceva, sau eventual sa dea un jucator la schimb (pe Cristea), dar in nici un caz milionul solicitat (ar fi insemnat ca l-ai lasat sa joace 1,5 ani gratis). probabil ca tranzactia s-ar fi facut cumva in vara, dar a intervenit iar ciorba, care se temea ca transferul inapoi la Steaua ar fi insemnat si o reducere a comisionului sau, s-a agitat si a gasit o oferta mai buna tot in Koreea. iar un salariu anual de 800mii nu putea fi refuzat, asa ca l-am pierdut din nou pe Rica. sper ca MM sa nu-l uite pe ciorba pentru. manevra asta!

imi place sa cred ca Rica se va intoarce pana la urma. mie imi e dor de el! Rica El-Zorab!

MadFroG07.09.2006 10:04

Victore,de unde le scoti tata ?

Stii mai multe decat toti ziaristii la un loc.

Tu esti MM !! :roll: :wink:

victor07.09.2006 10:17

repet: el e MM, eu sunt Victor!

Cooper07.09.2006 11:15
Decat sa faca tusa meci de meci la noi,mai bine sa joace in cipru titular un an de zile,si sa vina de acolo cu meciuri in picioare.

Aceasta mutare ma face sa cred ca,Oli l-a acceptat deja pe sarbul Stavica Rastic in echipa.

:)

Sârbul Stevica Ristic, fotbalist care a dat probe de joc saptamâna trecuta la clubul din Ghencea, a parasit ieri România, Cosmin Olaroiu renuntând sa-l mai achizitioneze. Fotbalistul apartine clubului macedonean Sileks si în sezonul trecut fusese golgheterul Macedoniei, cu 37 de reusite. Ristic a fost recomandat de Walter Zenga care a dorit sa-l achizitioneze când era antrenor la Steaua Rosie Belgrad. Atacantul a fost folosit de Oli în amicalul de sâmbata trecuta de la Buzau, când l-a introdus 30 de minute în locul lui Daniel Oprita.
MadFroG07.09.2006 11:48

Nu te cred! :D

Rossoblu07.09.2006 12:55

@ Victor

daca e adevarat ce-ai scris acolo, Neaga n-are ca cauta la Steaua, punct

Virgil07.09.2006 14:53

@ Victor

Multumesc pentru promptitudine.Si nu numai.

Nero07.09.2006 15:27

MM sau Victor, da' asa informatii n-am vazut pe nicaieri. Faci parte din anturajul conducerii? Asta daca nu sunt indiscret, sau cu alte cuvinte, de unde culegi informatii atat de precise? Oricum, impresionant.

Ma intreb daca nu cumva MM are vreun frate pe nume Victor :roll: Sau - ca sa imit pe cineva - nu esti cumva GB? :wink:

Chapeau !

Cat despre Neaga, probabil ca ar fi binevenit, dar sa nu faca si el ca Ganea :? Va dati seama ce concurenta o sa avem la atacanti? Si ca o "observatie observata" de mine: cu cat ne apropiem de poarta noastra, cu atat mai mica este concurenta pe post :lol:

victor08.09.2006 02:44

va repet: Rica e un fotbalist de geniu. varsta l-a mai maturizat sper, dar oricum daca mai poate juca la nivelul care il avea cand a plecat, Steaua are nevoie oricand de el. pana la urma, vorba unui amic: o sa puna Gigi un bodyguard permanent langa el, ca sa-l fereasca de tentatii si asta e!

ar fi un vis frumos ca Rica sa se intoarca si sa mai poata juca bine. din pacate sunt sceptic ca il vor lasa koreeni sa se transfere fara o sumaa mare de bani, probabil dincolo de 1mln.. iar el are contract inca 2 ani de acum.

Piece of Mind08.09.2006 05:11

Dupa parerea mea, Neaga ar fi util Stelei doar in masura in care ar pleca Dica. Altfel, nu cred ca si-ar putea gasi locul in actuala formula de echipa, cel putin asa cum o vede Oli.

_yang08.09.2006 07:33

Neaga ar fi o achizitie extraordinara in iarna ... !!!

Kristy_Cj08.09.2006 20:55

@Victor

Mersi mult pt informatii,stiam eu ca nu poate fi un jucator atat de bezmetic...ce poate face anturajul din om...acum toate se leaga(prietenia cu Mutu,caracter si valoare umana ZERO...droguri,curve,interlopi,bautura,permis luat,bataie...ce sa mai zici un adevarat "inger")

Rica a avut valoare si suflet de stelist,eu sincer cel putin in vedeam un fel de Laca(patrand proportiile,dar putea deveni)

Sa speram ca va reveni cat de curand cu o mentalitate de profesionist si mult mai matur.

Inca ceva despre marele fotbalist Mutu,n-a participat la nici un campionat mondial sau european,de unde atatea fitze...personal il consider pe Dica mult mai bun decat el.Piti ar trebui sa-i excluda definitiv pe betivii si curvarii de la Dinamo(Mutu,Contra,Tamas si Marica)...oricum nu ne-am calificat cu ei si fara ei ne-ar fi la fel de bine cu un Ogararu,Cristocea,Iacob sau chiar Badea

c.ronaldo1709.09.2006 04:36

nush daca near mai trebui neaga... acem acuma pe Dica, Thereau, Iacob si Badea.... plus oprita..... yo stiu.... poate daca va pleca unul din atacanti sa ne mai gandim si la neaga.... da asa nu cred ca are rost sal mai luam si pe el....

PS: Daca Victor e MM atunci yos Jiji :lol: :lol: :lol: :lol:

ulivius09.09.2006 07:01

Neaga este mai talentat decat Mutu. Cum sa nu avem nevoie de un astfel de super-jucator...

As fi dat 1 milion pe el acum ca suntem in grupele C.L.

IONUTZ-CIPRIAN09.09.2006 07:31

:evil: >>>Din iarna ar trebui incercata aducerea lui NEAGA inapoi in Ghencea,cred ca s-a saturat de aia pe acolo,dar banii il pot tine mult timp pe acele meleaguri indepartate!!>>>

Kristy_Cj10.09.2006 17:18
Neaga este mai talentat decat Mutu. Cum sa nu avem nevoie de un astfel de super-jucator...

As fi dat 1 milion pe el acum ca suntem in grupele C.L.

Ai dreptate,aceasta e si parerea mea,Neaga e mult mai valoros ca si Neaga si daca isi vedea de treaba si ramanea la Steaua...Trebuia sa dea 1 mil de la Liga si cred ca 600 aducea dintr-o victorie cu Real :twisted: si isi scoteau banii...

Il avem pe Dica,dar mai oboseste omul,nu poate juca la infinit,iar un cuplu la mijloc Neaga-Dica cu Thereau sau Iacob,nu imi era frica de nici o echipa

Astept din iarna daca cumva iesim din grupe poate o sa-l aduca pt ca merita,in schimb Cocis eu unul nu cred ca mai avem nevoie de el

«1108109110111»