FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«1103104105106107111»
Rossoblu31.08.2006 10:07

probabil suma este asa de mare pt ca Gigi s-a gandit si la jucator, Iancu nu-l lasa sa plece mai ieftin iar Petre urma sa fie suspendat pe 18 luni pt ca nu se prezentase la antrenamente.

Oli a declarat ca se incearca aducerea lui Stelian Stancu in cursul zilei de azi.

a zis ca au facut oferata...Siman trebuie sa-i dea raspunsu, avand in vedere ca nici rapidu nu l-a luat siman ar trebuie sa fie un adevarat idiot sa-l tina la Sportul in Liga 2-a..

ktalyn31.08.2006 10:12

MM a zis de camus k vrea sa mai joace un an la charleroi indiferent de oferta...kiar dak anderlecht i'ar oferi 500.000 pe an el vrea sa mai joace un an,eu nu l'am comparat pe ov Petre cu camus, da' eu il preferam pe el pt ca e un jucator de creatie iar la inkidere il mai avem si pe Lovin care sa recunoastem a facut meciuri bune, totusi e benefica si aducerea lu' ov Petre pt ca trebuie sa avem un lot numeros atat calitativ cat si cantitativ....sa speram ca ov Petre va juk la forma care l'a cosacrat!

sorin_77731.08.2006 10:14
hai Sorin, baga la avatar nr 8 si 21 :)

8 la Petre si

21 la Thereau?

Si ce scrie la francez pe spate?

bodanelu31.08.2006 10:15

8 Ov. Petre

21 Thereau (!)

exact asa erau tricourile!

edit: fara (!) :P

forever_STEAUA31.08.2006 10:17
Olăroiu: ""Nu am reuşit să luăm tot ce ne-am propus"

"Aceasta a fost strategia noastră pentru transferuri. dacă nu ne-am fi calificat în grupe, lotul ar fi făcut faţă campionatului. Am avut o săptămînă la dispoziţie pentru transferuri", a declarat Cosmin Olăroiu. "Nu am reuşit să luăm tot ce ne-am propus. Pe Thereau l-am văzut la meciul cu Standard, l-a mai văzut cineva la următorul meci şi MM la ultimul joc. este un jucător care se remarcă prin determinare, ceea ce contează pentru noi".

"Pe Ovidiu îl ştiu, are experienţă în Liga Campionilor, şi va fi mult mai uşor să lucrez cu el", a spus antrenorul lui Steaua.

Olăroiu a vorbit de posibilul transfer al lui Stelian Stancu."Dacă se va rezolva şi cu Stancu, cred că va fi ultimul transfer. Nu mai avem timp să facem altele. Sînt mulţumit de lot şi cînd am jucat fără Rădoi, Iacob şi Ogăraru, care ne-a părăsit în vară. Accidentarea lui Paraschiv nu cred că este foarte gravă"

sursa: stelisti.ro

Intrebare: cand o sa aveti si voi odata incredere in fortele propri? :twisted:

Stelian Stancu "Îmi doresc să joc la Steaua! Am refuzat să mă transfer la Rapid deoarece vreau să joc cu roş-albaştrii în Liga Campionilor. Sper din tot sufletul ca domnii Gigi Becali şi Vasile Şiman să se înţeleagă cît mai repede"

Cosmin Olăroiu: "Sper ca până la finalul zileisă putem să îl trnasferam si pe Stelian Stancu. Acest jucător s-ar putea să fie ultimul pe care noi o să îl transferăm"

sursa: prosport

:twisted: :twisted: :twisted:

ktalyn31.08.2006 10:23

nu shtiu prea multe de Stancu asta, in primu rand nush dak e peste Klemi si d Balan!!!!???

oricum ar fi bn dak s-ar realiza !................ eu eram multumit de lot si fara astea 3 transferuri!

Motanu D31.08.2006 10:26

Ultimele transferuri se inscriu pe linia deschisa de la venirea lui MM: jucatori tineri, nu foarte experimentati, inalti si in general fara reputatie de "vedeta".

Cred ca cei doi vor fi utili. Si vor putea sa se bata de la egal la egal cu orice alt jucator din lot penru titularizare incepand din retur.

Ce ziceti de o echipa: Carlos - Panait, Goian, Ghionea, Nesu - Oprita, Lovin, Ov Petre, Dica - Iacob, Thereau

AmuntBoy31.08.2006 10:26

Stelian Stancu "Îmi doresc sã joc la Steaua! Am refuzat sã mã transfer la Rapid deoarece vreau sã joc cu roș-albaștrii în Liga Campionilor. Sper din tot sufletul ca domnii Gigi Becali și Vasile ªiman sã se înțeleagã cît mai repede"

daca e adevarat asta , Stelian este super-baiat 8)

Speram sa se inteleaga !!! :)

forever_STEAUA31.08.2006 10:27

In ciuda faptului ca, Camus nu a dorit sa vina la Steaua (oricum el are de pierdut din cauza asta :twisted: ), MM a afirmat: "Nu am renuntat la contactul cu jucătorul"...

Poate in iarna...

Motanu D31.08.2006 10:27

Cat despre S. Stancu... ar fi o solutie ca si rezerva a lui Banel.

Rossoblu31.08.2006 10:29
Ultimele transferuri se inscriu pe linia deschisa de la venirea lui MM: jucatori tineri, nu foarte experimentati, inalti si in general fara reputatie de "vedeta".

Cred ca cei doi vor fi utili. Si vor putea sa se bata de la egal la egal cu orice alt jucator din lot penru titularizare incepand din retur.

Ce ziceti de o echipa: Carlos - Panait, Goian, Ghionea, Nesu - Oprita, Lovin, Ov Petre, Dica - Iacob, Thereau

ce cauta Panait acolo?Baciu e de 10 ori mai bun ca el

11-le ideal in viziunea mea cu toti jucatorii refacuti.

-------------------Carlos---------------------------

Radoi-------Ghionea------Goian-------Petre/Nesu-----

------------Ov.Petre----Paraschiv-------------------

Nicolita---------------------------Cristocea/Bostina

------------Dica/Badea-------------------------------

------------------------Thereau/Iacob/---------------

ceilalti n-au loc in primul 11 decat la meciuri mai putin importante sau daca unul dintre titulari ar fi indisponibili.

iar 11-le ideal in meciul cu Dinamo Kiev in cazul care ar veni Stancu

-------------------Carlos---------------------------

Stancu-------Ghionea------Goian----------Nesu-------

------------Ov.Petre----Paraschiv-------------------

Nicolita---------------------------Cristocea/Bostina

------------Dica------------------------------------

------------------------Thereau/Badea---------------

karas_ultras31.08.2006 10:34

Stiti ce ma enerveaza?

In vara se vorbea de transferuri de la World Cup, pe cand Oli a dezvaluit acum strategia: daca nu ne calificam in grupele UCL, nu mai luam nimic!

Pai, promisiunile lui MM si GG ??? Astia nu dau doi bani pe suporteri si mint cu nerusinare!

Forza Steaua!

@rossoblu

chiar il plimbam pe Capitan pe toate posturile? 8O

Melku31.08.2006 10:40

Nu mai avansati formule cu Radoi pe dreapta sau nu mai stiu eu unde, acest lucru nu se va intampla NICIODATA, el nu va parasi linia de mijloc unde e cel mai eficient plus ca ar fi o mutare sinucigasa din punct de vedere financiar.

P.S. Cine a vazut conferinta de presa a putut sa descopere politica noastra de transferuri care se baza in functie de calificarea in Liga dupa cum a afirmat Oli - "daca ne calificam atunci aveam o saptamana sa mai transferam jucatori, daca nu, atunci cu lotul pe care il aveam ne descurcam bine in campionat", halal strategie neamule!

Cooper31.08.2006 10:41
.

Panait fundas dreapta si Nicolita pe banca de rezerve ?. Nu suna bine...

Motanu D31.08.2006 10:45

@Rossoblu, Cooper:

Am imaginat acea echipa strict din punct de vedere al inaltimii jucatorilor. Ar fi utila in anumite meciuri cu echipe gen "FC Autobuzul" unde jocul in forta ar putea face diferenta.

Bogdan4Steaua31.08.2006 11:00

Chiar la aceasta ora Becali negociaza cu Siman transferul lui Stancu(conform TV Sport).

Stryker31.08.2006 11:14

Stancu asta sa vina ca rezerva, ca mai bun decat Saban nu are cum sa fie...

Au adus un atacant, un mijlocas si probabil fundasul despre care vorbeam mai sus, dar NICI vorba de un portar...multe emotii o sa mai avem in CL cu Carlos...

Horica31.08.2006 11:20

Eu is multumit ca au reusit sa incheie aceste 2 transferuri...si daca il aduce si pe Stancu ar fi numa bine. Tot ce ramane de vazut e cum evolueaza "bobocii" in tricourile ros-albastre.

Forza Steaua!

Stancu asta sa vina ca rezerva, ca mai bun decat Saban nu are cum sa fie...

Au adus un atacant, un mijlocas si probabil fundasul despre care vorbeam mai sus, dar NICI vorba de un portar...multe emotii o sa mai avem in CL cu Carlos...

Daca nu ar avea nimeni incredere in tine, nici tu nu te-ai descurca...deci hai sa fim alaturi de Carlos, ai vazut ca s-a descurcat destul de bine in ultimele meciuri, trebuie sa-l lasam sa-si revina.

Nero31.08.2006 11:27
Stelian Stancu "Îmi doresc sã joc la Steaua! Am refuzat sã mã transfer la Rapid deoarece vreau sã joc cu roș-albaștrii în Liga Campionilor. Sper din tot sufletul ca domnii Gigi Becali și Vasile ªiman sã se înțeleagã cît mai repede"

daca e adevarat asta , Stelian este super-baiat  8)  

Speram sa se inteleaga !!! :)

In orice caz, nu e prost si stie ce vrea: sa joace in CL (bani, faima...). Sper sa fie la inaltime.

se7en31.08.2006 11:38

petrethereauoy8.png

Sa speram ca Ovidiu va avea performante bune cu #8, care a mai fost purtat si de Munti. Cat despre 21...

flo220331.08.2006 11:39

la ora asta cred ca avem cel mai bun lot din tara!

te uiti mai sus,si te crucesti 8O nu mai stim cum sa facem echipa!cu Stancu sau Saban pe dreapta ?;cu Nicolita sau Petre la mijloc( Lovin e deja uitat :? )

cu Cyril,cu Badea, Dica, sau Iacob in atac?

pasaroilor, luati javrele si fugiti din tara :lol:

a inceput hegemonia Stelei :lol:

forever_STEAUA31.08.2006 11:39
hai Sorin, baga la avatar nr 8 si 21 :)

8 la Petre si

21 la Thereau?

Si ce scrie la francez pe spate?

2006831171531jucry0.jpg

Sorine, te-ai lamurit? :D

karas_ultras31.08.2006 11:43

Cat despre 21... :lol: :lol: :lol:

Motanu D31.08.2006 11:49

Asta cu numarul NU e o regula...

Sa nu uitam cine au purtat numarul 7 dupa marele [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]...

flo220331.08.2006 11:56
Steaua I-A TRANSFERAT PE Cyril Thereau SI Ovidiu Petre. RAPID I-A LUAT PE Mazilu SI LAZAR. Dinamo PE DENIS SERBAN. CINE CREDETI CA ARE IN ACEST MOMENT CEL MAI BUN LOT DIN Romania?

Steaua 70.16% - (301 voturi)  

Dinamo 13.05% - (56 voturi)  

Rapid 10.72% - (46 voturi)  

CFR Cluj 2.33% - (10 voturi)  

Poli Timisoara 3.73% - (16 voturi)  

FANATIK.RO

«1103104105106107111»