Mazilu nu mai vine sigur...se pare ca mai incercam ceva transferuri
Mazilu nu mai vine sigur...se pare ca mai incercam ceva transferuri
600.000 cred ca e o suma mare fata de salariul de doar 100.000
Ceva nu se leaga...
pai a dat 500.000 pe Carlos!si nu cred ca-i mult 600.000 pe un atacant(daca este si bun cum zice MM)
hai sa vedem ce zice pe tvsport la 18,30
Gigi confirma , 600.000 pt francez, 100.000 salariu
incearca inca un fundas si un mijlocas, Mazilu este de domeniul trecutului
par niste scoruri excelente
salariu mic
pret mic
doamne ajuta sa fie bun
Poate mai luam ceva ![]()
siman a vrut sa dea pe Mazilu 2M euro si nu a vrut sa-l dea
si de Saban ce sa mai zic ca a dat pe el cat ii da si salariu...
600.000 cred ca e o suma mare fata de salariul de doar 100.000Ceva nu se leaga...
Si apoi ne miram ca nu vor sa vina sa joace in Romania... Salariul mi se pare mic...
600.000 cred ca e o suma mare fata de salariul de doar 100.000Ceva nu se leaga...
si mie mi se pare dubios. a refuzat intai si eu credeam ca l`au motivat cu un salariu mai mare..dar doar 100.000 mi se pare putin.
acum am auzit la TV Sport ca a venit liber la belgieni si acum s-a transferat pe ceva bani la noi
bagami-as in siman a vrut sa dea pe Mazilu 2M euro si nu a vrut sa-l dea
facem un pariu ca Mazilu este tira anul asta cel putin? a debutat cu petrolul, a dat trei boabe si pe urma s-a taiat cam un an
a zis Gigi ca pana maine mai incearca sa aduca 2 jucatori printre care un fundas...s-ar putea sa fie cei 2 de la sportu' Stancu si lazar
@ Rosso
Klemi a jucat foarte bine pâna acum,nu ai motive sa ai semne de intrebare în ceea ce îl priveste.
Nu uita un lucru,MM l-a adus.Parc-aveai incredere in el.
am in continuare dar Saban trebuie sa demonstreze..
a zis Gigi ca pana maine mai incearca sa aduca 2 jucatori printre care un fundas...s-ar putea sa fie cei 2 de la sportu' Stancu si lazar
In privinta mijlocasului, de la bun inceput am spus ca il prefer pe Lazar in dauna lui O. Petre. Asa ca sper sa fie Lazar.
Mai exista si varianta Herea...
Sau, cine stie?, vreo surpriza din alt campionat...
oricare dintre cei 3 ar fi extrem de utili, mai ales ca sunt tineri si dornici de afirmare..maine sigur aflam daca si cine va veni..
parca vad ca ramane" vedeta" la matineu :lol: deocamdata nu-i nici in caruta nici pe langa!
ia fi atent aici: vieri la atalanta 1.800 eur salariu pe luna! 8O da, dar ia 100.000 de gol marcat!
Ma uitam pe siteul de la Charleroi, si erau mandri alaltaieri ca unul din "Granzii Europei" se intereseaza de jucatorii lor. 8)
Thereau pare bun (are deja 3 goluri in 4 meciuri), are creasta de razboinic, leit Victoras
. Acel Camus era descris ca "un mijlocas foarte tehnic".
Multi dintre noi am "plans" multa vreme dupa un atacant. Iata in sfarsit si atacantul ! E drept ca nu e un nume, dar varsta este o circumstanta in favoarea sa. In ce ma priveste, nici nu-mi doresc sa-l inlocuiasca pe Iacob, ma multumesc si sa fie rezerva sa care marcheaza in meciurile de rang II :wink:
In rest, ma indoiesc sincer ca vom mai transfera jucatori intr-o zi cat a mai ramas pana la deadline-ul impus de UEFA. Dar chiar si asa, trebuie sa observam niste lucruri :
1 - Saban, desi n-a avut prea multe ocazii sa confirme, pare sa fie un transfer macar decent (eu am incredere ca-si va arata valoarea odata ce va incepe sa joace meci de meci)
2 - Baciu incepe sa se ridice usor usor la valoare apropiata de cea a lui Ghionea si Goian, ceea ce e vital pentru un post pe care nu prea-l avem acoperit (a jucat foarte bine in cele 3-4 meciuri cat a fost titular, mai ales cu Standard)
3 - Cristocea este in mod cert un transfer reusit. Mai mult decat atat, desi fizicul reprezinta un dezavantaj, el poate fi acel mijlocas ofensiv la care visam cu totii ! Acela care vede jocul, scoate 1-2 adversari din joc prin dribling si da pasa decisiva. Mie Vasilica mi se pare un mare castig la mijloc.
4 - Badea are un meci senzational la activ, ramane ca el sa ne arate ca nu este un nou Cristea.
5 - pana si Oprita a inceput sa marcheze ![]()
Ce vreau sa spun cu toate astea ? Ca in ciuda faptului ca nu s-au facut multe si mari transferuri, Olaroiu a reusit sa ridice multe dintre rezerve la un nivel aproape egal cu cel al titularilor. Cand stii ca la o adica te poti baza in spate si pe Baciu (ar mai ramane problema lui Nesu...), la mijloc si pe Bostina, Lovin, Cristocea (ramane sa vedem Coman), in atac pana si pe Oprita, atunci nici nu ai nevoie de multe transferuri.
Una peste alta, daca Thereau se dovedeste un varf care marcheaza (e tot ce-i cer
) si, eventual, mai aducem un fundas stanga, putem fi foarte linistiti. Insa chiar si-asa, eu cred ca viitorul suna bine.
si eu cred la fel francezul sa dea macar jumatate din golurile lui Iacob dar nu cred o sa vedem
Una peste alta, daca Thereau se dovedeste un varf care marcheaza (e tot ce-i cer) si, eventual, mai aducem un fundas stanga, putem fi foarte linistiti. Insa chiar si-asa, eu cred ca viitorul suna bine.
Spun ca postul de fundas stanga e acoperit prin Petre Marin si Nesu. Pe dreapta ar trebui sa fie (teoretic) Saban, care inca nu joaca nemaipomenit, si rezerva Balan.
Mai degraba un mijlocas ofensiv, de creatie, gen Dica. Nu stiu daca ati observat, dar Dica joaca in absolut toate meciurile si e normal sa oboseasca. Era bun Tibi Balan, pacat ca e accidentat si joaca la Siman.
Cristocea este in mod cert un transfer reusit.[...] Mie Vasilica mi se pare un mare castig la mijloc.
Cand stii ca la o adica te poti baza in spate si pe Baciu (ar mai ramane problema lui Nesu...), la mijloc si pe Bostina, Lovin, Cristocea (ramane sa vedem Coman), in atac pana si pe Oprita, atunci nici nu ai nevoie de multe transferuri.
100% de acord cu tine in privinta lui Cristocea.
Are tehnica, viziune si joaca, mai mereu, cu "privirea sus"!
Insa, esti nedrept cu Nesu. Daca apreciezi jocul lui Baciu si Lovin, nu poti sa recunosti meciul foarte bun facut de Nesu cu Standard. Eu spun ca este in crestere si, foarte important, Oli are incredere in el!
Eu nu cred ca avem nevoie de un fundas stanga, ci de un mijlocas polivalent care poate sa joace pe orice post in linia de mijloc.
Da am reusit sa transferam un atacant ma mir sper sa fie ceva de el ii urez succes in tricoul Stelei si cat mai multe boabe in Liga 1 ![]()
![]()
SSK sunt de acord cu tine in toate privintele, chiar si in cea potrivit careia trebuie sa transferam un fundas stanga, astfel incat am avea doi fundasi laterali si Petre Marin care poate acoperi ambele flancuri in caz de urgenta.
Dica intr-adevar joaca in majoritatea meciurilor insa cred ca atunci cand va fi odihnit (ca sa nu zic accidentat) vom trece la un 4-4-1-1 iar in acea pozitie de mijlocas ofensiv/varf retars ar putea juca Oprita, Cristocea sau chiar Ochirosii.
Dinel n-are viziune, sta mereu cu capul in pamant, Vasilica e fragil, Ochirosii mult prea tanar.
De ce ar fi P. Marin solutie de rezerva ? Nu, el este titularul postului de fundas stanga, care din motive de Saban joaca acum pe dreapta.
Dica intr-adevar joaca in majoritatea meciurilor insa cred ca atunci cand va fi odihnit (ca sa nu zic accidentat) vom trece la un 4-4-1-1 iar in acea pozitie de mijlocas ofensiv/varf retars ar putea juca Oprita, Cristocea sau chiar Ochirosii.
Aici te contrazic!
Atunci cand Dica nu va fi pe teren, vom juca cu o asezare (foarte ofensiva, de altfel) 4-1-4-1, aceeasi pe care a folosit-o Oli in meciul cu Farul.
Din acest motiv, eu am spus ca avem nevoie de inca un mijlocas tanar si polivalent!
Am zis ca am putea trece, nu ca am mai facut asta inainte. In fine, om trai si om vedea
.
ce bun ar fi si Stelian Stancu :cry: Saban mi se pare nesigur
normal ca tzi se pare cam nesigur daca Oli nul baga in meciuri grele... cu echipele mici poate sa faca un meci mic sau mare, dar nu i se va demonstra adevarata valoare...
Stancu, hmmm, nus daca are fatza de Steaua, cred ca tot pt Rapid merge ala, ca nui bun..
Steaua confirmã oficial transferul lui Thereau. Primul francez la Steaua va fi prezentat mîine!
FC Steaua s-a inteles, marti, cu clubul belgian RSC Charleroi in privinta transferului atacantului francez Cyril Thereau. Acesta va efectua miercuri vizita medicala, dupa care va semna un contract pe patru ani cu campioana Romaniei. Thereau este nascut pe 24.03.1983 si este jucatorul revelatie al lui Charleroi, marcand 3 goluri in patru etape de campionat, fosta sa echipa ocupand locul 6 in clasamentul primei divizii belgiene. Noua achizitie a Stelei va fi prezentata, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ce va avea loc la stadionul Steaua de la ora 16:00.sursa: site oficial
E bine! Ne-am luat atacant
Si e oficial!
Conform spt, Thereau cost 1 mil. euro si ca avea un salar de 200.000 de euro, suma care nu include primele si alte bonificatii.
una calda, una rece: s-a accidentat para :?