FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«196979899100111»
waste29.08.2006 06:18
stiu de unu bun, raul gutierez, de prin argentina, si cica nu e decat vro 700 de mii...  

PS: Gutierez asta zic ca e bun pt ca l-am luat yo la FM 2006 si joaca f bine  :lol:

Asta e cea mai tare pe ziua de azi. :evil:

MachedonuRAPID29.08.2006 06:42

din pacate pentru voi n=o sa mai vina nimeni ...pentru ca Gigi a vrut sa-l ia pe Mazilu si pe altii de la sportul si i-a spus MM sa "n-arunce cu banii" pentru ca daca ii cumpara si nu intra Steaua in Liga acum MM era intr-o situatie nasoala , ca a cheltuit bani degeaba. cu alte cuvinte n-a avut incredere in echipa si acum se chinuie pe ul;tima suta de metri sa ia pe cineva..

eu stau in pipera si acum 2 saptamani se auziea ca siman se ruga de Gigi sa-i dea bani pe 3 jucatori ca, Copos il ducea cu vorba...dar bineinteles ca n-a vrut MM .... norocu` nostru :wink:

Grinch29.08.2006 06:52

Nici Pletikosa nu vine în Ghencea

Steaua a renunțat la achiziționarea portarului croat Stipe Pletikosa, anunțã Averea. ªahtior Donețk, formație la care este legitimat, a cerut 2,5 milioane de euro pentru trecerea lui Pletikosa în Ghencea, sumã consideratã mare de oficialii Stelei. În plus, jucãtorul a solicitat un salariu anual de 500.000 de euro.

Pletikosa a apãrat, în sezonul trecut, la Hajduk Split, sub formã de împrumut. Portarul croat a fost dorit și de adversara Stelei din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, Standard Liege, înaintea meciului cu campioana României, însã atunci Mircea Lucescu s-a opus. sursa stelisti.ro

Sincer imi pare bine ca acest jucator nu a venit la Steaua . Nu se merita sa dai 2.500.000 euro pe el + un salariu de 500.000 cand avem un portar care isi revine si un alt portar bun zic eu . Ne trebuie un atacant !!!

rareeslh29.08.2006 07:13
stiu de unu bun, raul gutierez, de prin argentina, si cica nu e decat vro 700 de mii...  

PS: Gutierez asta zic ca e bun pt ca l-am luat yo la FM 2006 si joaca f bine  :lol:

Pacat ca nu joaca MM FM2006 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

manu7129.08.2006 07:19

partea proasta este ca in momentul in care antrenorul considera ca nu are alternative pt a face fata in campionat si lc,el o spune prea tirziu....puteam foarte bine sa fim in cupa u.e.f.a....si acolo era nevoie de un lot mai numeros.......asa se intimpla la noi in Romania,nu putem sa prevedem viitorul din cauza saraciei....pt ca si Steaua este un club sarac rau pt o competitie de genul lc......cred ca nu se mai poate face mai nimic,mai sunt 3 zile,si orice minune la romani tine 3 zile....astia ii avem cu astia defilam,pacat ca o sa fie terminati fizic....eu cred ca putem sa facem intre 5-8 puncte in Liga,sacrificind cupa Romaniei si campionatul pe perioada turului..... :twisted: :twisted: ....forzza Steaua

Rossoblu29.08.2006 07:36

nici pletikosa nici aia 2 ...plm nush cum o sa facem fata la atatea meciuri in perioade atat de scurte.

bodanelu29.08.2006 08:06

ne TREBUIE jucatori pt campionat nu pt CL. in CL trebuie sa jucam cu echipa actuala, nu trebuie facute schimbari. cat despre campionat, erau buni 1-2 jucatori, rulati pana intrau in jocul echipei!

Hiram29.08.2006 08:36

Steaua are de jucat incepand de pe 9 sept 7 meciuri in 21 de zile. Fara 2 transferuri(cel putin)in urmatoarele 2 zile, echipei ii va veni foarte greu sa lupte pe toate fronturile.

karas_ultras29.08.2006 09:13

GG n-a vrut sa scoata banu' pana nu a fost sigur de intrarea in grupele UCL. Dupa parerea mea, MM n-a avut nici o vina la treaba asta, poate "doar" faptul ca n-a monitorizat din timp jucatori susceptibili de a fi transferati la Steaua. In plus, caracterul lui a indepartat stelisti cu experienta in descoperirea unor tineri valorosi.

Mai mult decat atat, tactica asta de a vana jucatori liberi de contract sau la sfarsit de contract, implica lupte grele cu adversarii, eventualele victorii lasand in urma dusmanii pe viata (vezi cazurile O. Petre, Alexa, Badoi). Daca mai punem la socoteala faptul ca la un moment dat si la noi pot exista greseli de ordin contractual, eu spun ca astfel de lucruri nu se fac. Etica profesionala o impune, daca putem vorbi de asa ceva la Borcea, Vama, MM etc.

Faptul ca cei de la Charleroi nu au venit la noi, tine mai mult de Romania decat de Steaua sau MM. Preconceptiile legate de situatia din tara, indeparteaza fotbalistii Vestului, piata interna si eventual, africana, ramanand de baza.

AmuntBoy29.08.2006 10:07

eu zic si piata braziliana sau sud-americana

zicea sumudica ca la martimo erau cativa brazilieni pe 3000 de euro/ luna cu calitati certe

Acolo avem nevoie de un scout, sa stea vreo 3-4 luni la rio :D

waste29.08.2006 10:11
Preconceptiile legate de situatia din tara, indeparteaza fotbalistii Vestului, piata interna si eventual, africana, ramanand de baza.

Daca am putea exploata cum trebuie piata africana, ar fi mare lucru! Dar majoritatea se duc in Franta.

Normal ca aia din Vest nu vin in Romania. In Premier League salariul mediu al unui jucator este de 800.000 de dolari 8O

iL Napoletano29.08.2006 11:06

Vad ca e un mic 'MM' in fiecare dintre voi.Oricum cea mai tare faza a fost aia cu FM2006.Eu propun sa mai vezi pe acolo vreun jucator ieftin si bun,poate de prin Oceania din triburile alea Maori :roll:

alex_Ra229.08.2006 12:25

A mai ramas o zi in care se pot face transferuri. Avem niste conducatori inconstienti si nepasatori. Nu stiu daca vor veni 3,4 jucatori (cam de cati am avea nevoie) in ultima zi. Eu deja sant resemnat. Sa speram ca se va intampa ceva maine, dak nu avem si mai mici sanse sa participam onorabil in Liga.

El Nino_929.08.2006 12:43

ar trebui cautat un portar la FM 2006 :evil: ...sa fie pana intr-un mil. de $...si dc portaru confirma ar mai trebui cautat un mijlocas si un fundas de banda =))=))=))

Bogdan4Steaua29.08.2006 12:45

Am auzit la stirile TV Sport ca dupa refuzul celor doi jucatori de la Charleroi, conducerea Stelei s-a orientat spre alti doi jucatori. Probabil vom afla mai multe la Stirile Pro TV de la ora 20.

AmuntBoy29.08.2006 12:57

pai deh

Charleroi are un lot de peste 25 =))

avem de unde alege :D

Rossoblu29.08.2006 14:25

as putea sa ma duc la club sa dau o proba...am jucat la electroaparataj 5 ani... :lol:

sergiu_titan29.08.2006 14:32

suntem in tratative cu jucatori de valoare de la faru' din surse neoficiale...

flo220329.08.2006 14:39
as putea sa ma duc la club sa dau o proba...am jucat la electroaparataj 5 ani... :lol:

baga-te la siman :wink: 2 ani in B ,si pe urma se bat astia pe tine :lol:

care draq sunt aia de valoare ?:roll:

Rossoblu29.08.2006 14:40

=)) vrei sa mor de foame, aia de la sportu aduc bani d-acasa :D

Rossoblu29.08.2006 14:41

sigur?

Rossoblu29.08.2006 14:41

care draq sunt aia de valoare ?:roll:

Gurita,Curca negru ala

flo220329.08.2006 14:42
vrei sa mor de foame, aia de la sportu aduc bani d-acasa

faci si tu un dulap, doua de paltoane, dar pe urma te-ai scos!

Gurita,Curca negru ala

ma abtin!eu unul nu sunt pt jucatori gen ze kalanga

imi place Badea al nostru. ai vazut faza de la primul gol cu standard? cum si-a asezat mingea cu genunchiul? raritati!! :wink:

Rossoblu29.08.2006 14:44

:D pai si la valoarea mea sa joc in Liga 2? :lol: :lol: :lol:

Rossoblu29.08.2006 14:52

Gurita,Curca negru ala

ma abtin!eu unul nu sunt pt jucatori gen ze kalanga

imi place Badea al nostru. ai vazut faza de la primul gol cu standard? cum si-a asezat mingea cu genunchiul? raritati!! :wink:

adevarul este ca jucatorii straini capabili de asemenea executii (gen Badea) nu ar veni sa joace la noi, dar sa stii ca pe Gurita l-am urmarit de pe vreamea cand juca la Otelul si mi se pare un atacant cu niste executii magnifice, pacat ca nu-l ajuta fizicul si nici echipa

«196979899100111»