N-ai inteles nimic din ceea ce am spus...
Vorbeam de lipsa de transparenta ce genereaza, inevitabil, suspiciuni. :wink:
N-ai inteles nimic din ceea ce am spus...
Vorbeam de lipsa de transparenta ce genereaza, inevitabil, suspiciuni. :wink:
ba am inteles si la o discutie pe tema asta s-ar putea sa-ti dau dreptate dar aici discutam despre transferuri. doar la asta ma refeream.
Eu zic sa ne calmam, am tot luat foc noi inaintea sezonului si uite ca suntem in grupe, am contestat achizitiile ca domne am luat jucatori de la o candidata la retrogradare si unul din ei practic ne-a calificat, pana pe 31 mai sunt 3 zile si sunt sigur ca va mai veni cel putin un jucator si chiar daca nu vine nu e tragedie si gata.
...iar, altii sunt vesnic pacaliti!
calificarea in grupele CL ti se pare o pacaleala?
spune-i si lui borcica
ar fi donat-o pe nevasta-sa la ajutoare sa joace ei acolo in locul nostru ![]()
Era doar o replica...
Nu ma refeream la calificare!
M-am referit la faptul ca pana acum se invoca lipsa banilor pentru transferuri. Acum sunt! Si daca sunt, atunci de ce nu se fac? Lotul e destul de subtirel pentru CL, cred ca aici suntem de acord!
Asa cum spuneam mai sus, mai sunt, totusi, 3 zile.
Daca am asteptat 3 luni, pot sa fac asta inca 3 zile.
si eu! cred totusi ca transferurile trebuiesc facute cu cap,trebuiesc luati jucatori capabili sa se muleze pe jocul nostru de acum.
sa asteptam deci! suta la suta vin cel putin doi, un mijlocas si un atacant
Era doar o replica...Nu ma refeream la calificare!
M-am referit la faptul ca pana acum se invoca lipsa banilor pentru transferuri. Acum sunt! Si daca sunt, atunci de ce nu se fac? Lotul e destul de subtirel pentru CL, cred ca aici suntem de acord!
Asa cum spuneam mai sus, mai sunt, totusi, 3 zile.
Daca am asteptat 3 luni, pot sa fac asta inca 3 zile.
tocmai asta e problema
ca Becali nici 1 data nu a invocat lipsa banilor
daca ar tace din gura si nu ar mai "suferi" atunci nimeni nu ar mai zice nimic
dar cand il auzi" pot sa transfer ce jucator vreau io din Romania ca aducem nu stiu cati jucatori de afara"iar apoi cu seninatate ne zice ca nu vin deoarece au auzit de rasism sau mai stiu io ce alte tampenii becaliene atunci iti pierzi rabdarea
il auzi pe Olaroiu ca vrea jucatori(DECI ANTRENORUL Stelei a zis ca are nevoie de jucatori si ca , cu lotul actual E IMPOSIBIL sa faci fata pe 2 planuri(deci si anul` asta putem sa ne luam adio de la cupa) daca nu cumparam jucatori ,vezi ca Becali isi ia o gramada de bani din diverse surse si totusi nimic....si pe langa asta se si joaca nu nervii nostri schimbandu-si declaratiile de pe 1 zi pe alta
ex: io am vrut sa dau 2.5 mil pe Mazilu dar Oli si MM nu m-au lasat---ca peste nici 1 sapt sa il auzi pe Oli cum spune ca il vrea pe Mazilu
sau (am vrut sa ofer pe Stancu si Mazilu 2.5mil l-am sunat pe siman dar avea tel inchis...acum m-am razgandit.......nu stiu ce simtiti voi dar dupa ce aud asa o declaratie ,dupa ce vad pretul la bilete si dupa ce il aud pe Oli cum tipa ca are nevoie de jucatori parca nu prea iti arde sa fii calm si sa ai incredere in gg
sunt satul de 3 luni sa ma uit ca disperatul in fiecare seara la stiri poate cine stie primesc o veste buna....si de fiecare data tb sa ma multumesc cu patruleasa ![]()
si cu minciunile lu` gg
Mazilu, Stancu si Lazar au ajuns in cele din urma la Rapid. Cred ca tintele noastre nu mai sunt din campionatul intern.
Un singur lucru va pot spune,jucatorii de la Charleroi nu vor ajunge la Steaua.Formatia belgiana a refuzat oferta Stelei.
Sa ne rugam sa nu mai avem accidentati,si cam atat.Asta e lotul cu care o sa abordam grupele CL!
pai asa este cu Gigi... sper sa vina cineva pana pe 31 eu zic k avem juc , dar eu nu sunt antrenor la Steaua si nu stiu care e treaba ... Parca as vre niste fetze noi prin Ghencea
. niste fetze de culoare
.
Zic k Gigi are bani sa dea pe vreo 2 juc k are la bani hehe... poate sa il ia si pe nedved dak vrea si sa si ii plateasca salariul pe 1 an 2 ... dar nu stiu de ce se zgarceste Gigi la bani...si nu stiu cine a zis pe forum chestia asta: dak aducem la Steaua jucatori necunoscutzi sa fie o surpriza k Vali Badea . sper sa aiba dreptate
:!:
Un singur lucru va pot spune,jucatorii de la Charleroi nu vor ajunge la Steaua.Formatia belgiana a refuzat oferta Stelei.Sa ne rugam sa nu mai avem accidentati,si cam atat.Asta e lotul cu care o sa abordam grupele CL!
de unde sti?
A zis acum la stiri ,au declinat oferta Stelei ,3 ani si 500.000 E parca ...
si nu vine nimeni? nici macar O Petre? Pletikosa?
500.000 euro salariu? si au refuzat?
Camerele TV au surprins o discutie intre Mihai Stoica si Gigi Becali dupa meciul cu Farul. Probabil ca discutia se purta pe marginea refuzului belgienilor, Meme fiind indemnat sa se miste cat mai repede cu transferurile.
A zis acum la stiri ,au declinat oferta Stelei ,3 ani si 500.000 E parca ...
deh luam o gramada de bani si ne carpim cu jucatori de la o echipa de mijlocul claamentului din belgia si mai grav ne si refuza
decat sa transferam jucatori mediocri din cine stie ce campionat mai bine ne axam pe jucatorii autohtoni(ca astia sunt cam singurii care dau randament pe perioade mai lungi)...dar ce sa facem daca nu avem bani nici de aia
Nu salariul :lol: ,suma de transfer ![]()
Un singur lucru va pot spune,jucatorii de la Charleroi nu vor ajunge la Steaua.Formatia belgiana a refuzat oferta Stelei.Sa ne rugam sa nu mai avem accidentati,si cam atat.Asta e lotul cu care o sa abordam grupele CL!
de unde sti?
Scrie pe site-ul oficial al celor de la Charleroi.
PACAT!!! nu mai vine nimeni ![]()
daca nu-i face oferta timisoarei pt Ovidiu Petre cica il suspenda pe 18 luni ...ca nu s-a prezentat la antrenamnte
de ce nu mai vine nimeni pt ca bani sunt !!!!!!!
daca nu-i face oferta timisoarei pt Ovidiu Petre cica il suspenda pe 18 luni ...ca nu s-a prezentat la antrenamnte
Ce draq sa mai caute si ala la Steaua ? m-am saturat de jucatori de profilul lui Ov.Petre.Ne ajunge Lovin,personal il consider peste Petre asta.
Sa vina draq un jucator tehnic la mijlocul terenului,sa dirijeze toata actiunile,sa vina un atacant puternic,de talia lui Iacob,sa vina un portar de valoarea lui Pletikosa,si pe urma sa ne luam la tranta cu toti adversarii din CL.
daca nu-i face oferta timisoarei pt Ovidiu Petre cica il suspenda pe 18 luni ...ca nu s-a prezentat la antrenamnteCe draq sa mai caute si ala la Steaua ? m-am saturat de jucatori de profilul lui Ov.Petre.Ne ajunge Lovin,personal il consider peste Petre asta.
Sa vina draq un jucator tehnic la mijlocul terenului,sa dirijeze toata actiunile,sa vina un atacant puternic,de talia lui Iacob,sa vina un portar de valoarea lui Pletikosa,si pe urma sa ne luam la tranta cu toti adversarii din CL.
da parca numai suporterii vad asta..conducearea e prea avara sa faca mutarile astea...
p.s. parca s-a scris p-aici mai devreme ceva de Gigi c-ar fi luat 2 jucatori dar nu vrea sa spuna cine sunt..
Mi se pare mie sau a expirat deja termenul transferurilor???? Si conducerea NIMIC??? Eu cred cu tarie ca o transferat jucatori de multe milioane de E, i-o tinut departe de ochii lumii, s-au antrenat in secret, au fost paziti de SRI, SIE, ONU, NATO, toti, si vor fi aruncati in lupta doar in meciul cu real pentru a-l induce in eroare pe capello.
Hai sa fim seriosi, dupa calificare in grupe, eram SIGUR ca vor veni jucatori de mare clasa. Inca o campanie de transferuri cu mult sub asteptarile suporterilor.
In atac o sa-l bagam pe Goian, la mijloc o scoatem noi cumva la capat, iar Panait va fi nevoit sa infrunte valurile necrutatoare de atacanti de clasa mondiala. Cred ca topicul asta e pe terminate.... ![]()
Mi se pare mie sau a expirat deja termenul transferurilor???? Si conducerea NIMIC??? Eu cred cu tarie ca o transferat jucatori de multe milioane de E, i-o tinut departe de ochii lumii, s-au antrenat in secret, au fost paziti de SRI, SIE, ONU, NATO, toti, si vor fi aruncati in lupta doar in meciul cu real pentru a-l induce in eroare pe capello.
Hai sa fim seriosi, dupa calificare in grupe, eram SIGUR ca vor veni jucatori de mare clasa. Inca o campanie de transferuri cu mult sub asteptarile suporterilor.
In atac o sa-l bagam pe Goian, la mijloc o scoatem noi cumva la capat, iar Panait va fi nevoit sa infrunte valurile necrutatoare de atacanti de clasa mondiala. Cred ca topicul asta e pe terminate....
pe 31 e ultima zi
mai sunt trei zile
tare mi-e ca aceasta zgarcenie sa nu se intoarca impotriva noastra
iar il vezi pe Becali peste 1,2 zile si spune ca a vrut sa dea cateva milioane pe 1,2 jucatori, dar n-au vrut Oli si MM ca sunt prea scumpi...si asa se termina si campania asta de transferuri :lol: ...si tot asa :cry: ...