Poate vrea sa cumpere niste pamant in Donetsk. :evil:Gigi a zis la Pro TV ca o sa faca o tranzactie cu Sahtior .
Poate vrea sa cumpere niste pamant in Donetsk. :evil:Gigi a zis la Pro TV ca o sa faca o tranzactie cu Sahtior .
@Stryker
Sper sa ai dreptate,nigerianul este un atacant foarte bun,imi aduc aminte ca acum 2 ani,Martins l-a propus la Inter,daca Julius a suferit o accidentare,ulterior iesind si din primul 11 al echipei lui Mircea Lucescu.
Poate vrea sa cumpere Pro TV si are nevoie de Lucescu drept moderator la o emisiune pe teme de sport ! ![]()
cred k va imprumuta shaktar 1-2 jucatori la Steaua
si inca 2-3 de la sportul sigur...
asta va incerca Steaua saptamana asta
sa vedem daca va iesi miscarea asta
A aduce jucatori sub forma de imprumut nu face bine echipei,uitati-va la rivalii nostri din Stefan Cel Mare ce evolutie au avut cu jucatori imprumutati.
Daca se doresc jucatorii de la Shakhtar,atunci acestia trebuiesc cumparati,nicidecum imprumutati.
Jucatorii imprumutati nu vor fi niciodata trup si suflet pentru culori.Parerea mea.
Recunosc insa ca avem nevoie de jucatori,adusi sub orice forma.
Afacerea e buna pentru ambele parti.Clubul care ii imprumuta plateste un salariu mai mic jucatorului,diferenta fiind acoperita de echipa care il foloseste.Avantajul e si al jucatorului,pentru faptul ca are posibilitatea sa joace in CL.
Are dreptate I.N.Money . Nu ne trebuie jucatori imprumutati, in plus Gigi a spus de nenumarate ori ca nu i-ar placea sa aiba la Steaua jucatori imprumutati sau jucatori din care sa aiba procente alte echipe. Ce drak , am ajuns sa ne milogim la unul din marii nostri dusmani sa ne imprumute jucatori ??? O sa ne rada toate curcile, nu numai potaile. Mai bine il vad pe Oprita titularizat ca portar, decat sa-l aud pe Lucescu cum s-ar lauda ca a ajutat Steaua cu jucatori, etc, etc. Sunt sigur ca Gigi, cand a spus de tranzactie s-a referit la un transfer definitiv.
Se pare ca vor sa'i aduca pe Pletikosa care acum joaca la Hajduk Split si a fost la Sahtior pana sezonul trecut si un atacant brazilian de la Charleroi: Dos Santos Costa de 25 de ani. Sper sa fie si un bun marcator, cat despre Pletikosa chiar ar fi de mare ajutor Stelei !!!
Nu vreau sa aud de imrpumuturi la Steaua... Nu ne este caracteristic... Steaua nu trebuie sa imprumute, mai bine jucam cu ce avem...
Eu traiesc in Belgia si nu prea cred ca Steaua are ceva de luat de la o echipa modesta drept Charleroi. Mai ales ca acest Dos Santos nici nu prea a jucat...
Un Aghagowa sau un Petikosa are fi mult mai buni ![]()
Sper sa nu se zgarceasca domnul cioban. Numai din bilete va scoate 2 milioane de euro. Cred ca meritam si noi niste tranferuri consistente. Si oricum e tarziu, dureaza pana noii jucatori se "integreaza in angrenajul echipei", ca sa folosesc limba de lemn.
Uitati-va la Saban, care primeste un salariu imens si nu prea s-a adaptat pana acum. Ca sa nu mai zic de Gigel Coman.
" Surpriza!!
Steaua trateaza cu portarul lui Sahtior dar si cu un atacant brazilian de la Charleroi
Pâna pe data de 31 august, Steaua trebuie sa efectueze câteva transferuri pentru a face fata atât în campionat, cât si în Liga Campionilor.
Pentru a-i asigura o concurenta reala lui Carlos, gruparea ros-albastra este interesata de portarul croat Pletikosa (foto stânga) si este dispusa sa-l ofere la schimb pe Bostina, un fotbalist tehnic aflat pe placul lui Mircea Lucescu. Antrenorul român a cerut un timp de gândire si este posibil ca azi sa dea un raspuns la propunerea lui Gigi Becali.
De asemenea, managerul Mihai Stoica va pleca azi în Belgia, unde este în discutii cu un mijlocas ofensiv, cu un atacant de la Mons si cu unul de la Charleroi. Se pare ca este vorba despre un vârf brazilian de la Charleroi, Dos Santos (foto nr. 22), jucator extrem de tehnic, în vârsta de 25 de ani."
Sursa: Prosport
Se pare ca se vor mai face macar 2 transferuri pana pe 31. Sa speram ca MM si Olaroiu vor fi inspirati.
Pai un schimb Bostina-Pletikosa n-ar fi chiar rau. Avem nevoie de un portar care sa faca lui Carlos concurenta(pletikosa e un superportar), in timp ce Bostina nu mai e in forma. Sa speram ca vor fi transferuri de marca!
Nom : Dos Santos Costa
Prénom : Orlando
Numéro : 22
Secteur : attaquants
Date de naissance : 26/02/1981
Nationalité : Brésilien
Poids : 84 kg
Taille : 1.87 m
Fin du contrat : 2007
Club précédent : Casias (Brésil)
But(s) marqué(s) : 0
Biographie : Consulter

Nu imi surade urmatorul lucru : but(s) marque(s) : 0.
@Hiram
Aia este statistica pe sezonul acesta in care a inca nu a marcat, echipa lui jucand doar 3 meciuri...
Statistica pe ani trecuti:
2004-2005
6 buts en Division 1.
2 buts en matches amicaux (noyau A)
2005-2006
3 buts en Division 1.
2 buts en Coupe de Belgique.
4 buts en matches amicaux (noyau A)
Cam putin pentru un atacant ce se vrea a fi de Champions League...
Parerea mea este ca la Charleroi nu se pot gasi decat rezerve la lotul de care dispune Steaua...
Parerea mea e ca, pentru a face fata in Champions League, avem nevoie de jucatori cu experienta in Champions League. Costa, dar meciurile din grupe aduc bani ( nu mai zic de optimi si mai departe ). Poate o sa vina vreun necunoscut si o sa faca senzatie, dar care sunt sansele sa se intample asta? Lupta Steaua!
am vazut cum il intereseaza pe Becali ce jucatori vor veni la Steaua.discuta cu MM in masina despre transferuri.In 2 minute ,cat a durat discutia cu MM aflat pe bancheta din spate a masinii,l-a convins pe manager sa dea o raita prin Belgia sa aduca vreo 2,3,...100 de jucatori valorosi.Poate au aia targ duminica si sunt mai ieftini la pret.O sa-l trimita si la Targul de fete sa aduca animatoare!
E bine ca totusi se DISCUTA de transferuri. Oricum, am mare incredere in "ochiul" lui MM in privinta jucatorilor. Nu siu totusi de ce avem nevoie de un portar asa de bun ca pletikosa ca rezerva, avand in vedere ca Fernandes(ca din cate stiu asta ii numele lui, Carlos alberto si doar prenume) e in forma mare(o jucat f bine cu Farul).
rareeslh, lasa-l nene pe congolezu' nostru, si brazilienii isi folosesc porecla, nici macar prenumele. Nu asta e pacatul lui.
Erau buni pentru ce ne trebuie acum Viorel Moldovan si Ganea. Experienta in Europa, tupeu, agresivitate, forta.
nu cred ca s-a discutat despre un imprumut cu muce senior, poate de un jucator cumparat, si unul care nu a jucat pt echipa domnului javro-lebeda. cat despre portarul acela cred ca sunt doar speculatii ale presei, careia i s-a mai dat un subiect de cercetat si dezvoltat...
Il cunosc bine pe asta, e mare ratangiu... fereasca doamne sa il ia Steaua ca e risipa de bani!
Victoras , lumineaza-ne :wink:
Victor tace suspect de mult :lol: :lol:
Stai linistit, ne lamureste el cat de repede :wink:
Cine e Victor?