FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«19192939495111»
Virgil19.08.2006 06:46

Nu cred în Ovidiu Petre.Sa ne reamintim ca nu a rupt gura târgului nici la Instanbul,nici la Timisoara.In plus se accidenteaza foarte usor si sta mult in convalescenta.

Nu va intrebati de ce nu-l vor si alte echipe in afara de Steaua,la care se afla "taticul lui",Oli ?

MadFroG19.08.2006 08:29
Iar despre acest Herea care tot declara cu tarie : "Vreau la Steaua !" cred ca a adoptat modelul "Drida" si spera sa-l auda Jiji.  :lol:

Daca ar costa 28.000 de euro,sigur l-ar auzi razboinicul :lol:

I.N.Money19.08.2006 19:12

Pai dupa ce AEK Atena a renuntat la el,deoarece Iacov mai nou,se crede Siman,este si normal ca acest jucator sa inceapa sa vorbeasca prin presa.

Pana una alta nu am auzit din partea lui JJ de vreun interes pentru acesta,decat acea faza de la emisiunea ProSport Show.

lew20.08.2006 17:21

nu merita Ovidiu Petre atitia bani , sincer...

Daca nu este un aranjament de spalare de bani in mod oficial(perfect legal)

Chestia se poate face asa:Gigi plateste 1,5 mil +tva

pe Petre,Iancu ia banii si da inapoi 1.000.000 in mana; Gigi are bani sa ia un alt jucator cu 1.000.000 in mana si 250.000 pe hartie...

Asa un club ca National va plati impozite (datorate

statului)numai din suma mica,si are 1 mil .curati.

chestia cu Mazilu cum arata de cateva zile incepe sa puta a teapa

Se pare ca siman si Copos vor sa traga cati mai multi bani de la Gigi...ceva de tip...

...mai anunta ei ca s-au inteles...mai da telefon Gigi si pluseaza cu 200.000 de euro... si tot asa

Suma oferita pe Mazilu a fost clara mai Simane din.B.

Mazilule daca citesti,depinde de tine daca vrei

sa joci in C.League sau UEFA cup.

Oricum cine vrea sa vina INAINTE de semnarea contractului trebuie sa treaca pe la Bologna cu Meme

LA RADIOGRAFII SI CONTROALE

ca sa vedem ce cumparam , sa nu luam teapa cu vreun

fotbalist accidentat..,(Si englezii ar fi luat-o cu

Radoi),care sa stea pe bara 4 luni si sa ajunga la

nivel bun de pregatire in alte 4.

Deci MM, Oli, Gigi Atentie Ce Cumparati..

Noi suporterii ii vrem pe x , y ,z dar voi trebuie sa-i testati inainte de achizitie ca asta nu e

treaba noastra...

P.S. Mazilu a stat mult pe bara ... nu cumva are si

el probleme de tip Radoi, Iacob ,care se vor aparea dupa achizitionare?

axl2320.08.2006 19:47

portarul alora de la Vaslui ar fi o rezerva buna pentru Carlos, poate ar fi bun chiar de titular.

I.N.Money20.08.2006 20:26

Haisan e client vechi de al nostru,sezonul trecut la fel a jucat la acel 2-2 din Ghencea,trebuie urmarite evolutiile sale pe viitor.

MadFroG20.08.2006 21:52
Haisan e client vechi de al nostru,sezonul trecut la fel a jucat la acel 2-2 din Ghencea,trebuie urmarite evolutiile sale pe viitor.

El joaca titular numai in partidele cu noi :lol: :wink:

I.N.Money21.08.2006 11:53

Sa stii ca ai dreptate :D ,pana acum in acest campionat a aparat acel ceh adus asta vara,parca Zolna.

Cred ca dupa ce meci a facut Haisan s-ar putea sa il vedem titular de acum in poarta vasluiana.

Bisquit21.08.2006 12:58

Se zvonea ca MM ar cauta niste atacanti prin Olanda... Noi acum nu prea forta ofensiva de Liga Campionilor e clar... Doar Iacob e atacant pur sange si e doar pentru careu, ca la tehnica e varza... cat despre Oprita..e obosit din primul minut, Badea e inca departe de a fi un jucator de C.L. Sa vedem cum gandeste Olaroiu ofensiva miercuri..ca nu are variante prea bune... Presimt ca-l va folosii pe Cristocea intr-un anume context incat sa ajute atacul... Mai avem nevoie de unul sau doua transferuri....

ktalyn21.08.2006 13:02

lotul e aproape complet, am mai avea nevoie de un atacant! insa dupa ce'si va reveni victorash nu ar mai fi asa mare nevoie!

eu zic k aceasta varianta va fi amanata pana'n iarna!

325199_MEDIUMSQUARE.jpg

Tase21.08.2006 13:03

e destul de clar cred ... transferurile mult asteptate depind in foarte mare masura de meciul de miercuri ...daca mergem (si mergem) in Cl o sa avem parte cred de 2 3 jucatori de la sportu si cine mai stie ;)

Melku22.08.2006 23:47
Becali isi face socoteala ca, din cele minimum patru milioane de euro pe care le poate incasa din Liga, isi va permite sa efectueze cel mai scump transfer intern din prima divizie. Daca George Copos oferea 1,5 milioane de euro plus Postolache si partea sa din drepturile pentru Tibi Balan in schimbul lui Mazilu si Lazar, se pare ca Gigi Becali se gindeste serios sa faca o contraoferta consistenta.

Siman i-ar fi cerut lui Becali trei milioane de euro pe Mazilu, dar patronul stelist crede ca ar putea sa-l ia pe atacantul din Regie la un pret ceva mai mic, oricum peste ceea ce ofera George Copos. Steaua l-a ofertat si pe Stelian Stancu, care ar putea concura cu Klemi Saban si cu Petre Marin pentru postul de fundas dreapta.

Vasile SIMAN (patron Sportul): "Asa este! Steaua a facut o oferta pentru Mazilu si Stancu. Nu stiu daca voi accepta aceasta propunere. Mai negociem. Referitor la ce s-a scris in presa, ca Mazilu si Lazar au ajuns deja la Rapid, vreau sa precizez ca nu e adevarat"

(spt.ro)

http://www.spt.ro/?section=3&subsection=29...9&articol=11333

Asta da telenovela!

I.N.Money23.08.2006 00:12

Pana la urma Siman cred ca o sa ramana cu ei,omul asta traieste un lumea lui,unde crede ca in una din urmatoarele zile Mazilu va ajunge la Chelsea pe o suma fabuloasa.

In momentul de fata cred ca cineva din Romania ar fi nebun sa ofere 3 milioane de dolari pe un jucator care mai toata vara a fost accidentat.

victor23.08.2006 12:14

siman l-a vandut deja pe Mazilu lui giovani asa ca el si-a luat banii. acum problema este ca ei nu pot sa scoata de pe piata banii cheltuiti si de aceea tin la pret.

pe noi ne intereseaza pre putin Mazilu, mai ales ca nu a facut nici o declaratie pro-Steaua si a jucat la doua capete.

incercam, incercam sa aducem de afara dar salariile cerute (in net) sunt uriase, de ex.: Tare (E550m) sau Lokvent (E700mii).

Ayrton23.08.2006 13:24

Victore,

Cei pe care i-ai nominalizat sunt jucatori de peste 30 de ani... Sau ma-nsel?!

Parca nu asta era politica Stelei!

Decat sa dea Steaua 1 sau 1,5 milioane plus salarii de 500 mii pe an pe astfel de fosile (scuzati-mi expresia!), mai bine il aduce pe Mazilu.

Sau daca nu-l vrem, atunci cautam in alta parte un atacant mai tanar, dar de perspectiva.

Cu toate astea, eu nu cred ca va mai veni vreun jucator, chiar daca vom intra in CL!

flo220323.08.2006 16:31

@Victor

si totusi domnule Victor avem ceva concret(sau macar 70-80% realizabil) sau numai incercari?

I.N.Money24.08.2006 00:35

Daca nu ma insel Tare,ultima data era pe la Lazio,acum cu siguranta Steaua o sa fie privita atfel,iar putem face cateva tranzactii importante pana pe 31.

Virgil24.08.2006 04:09

Oli a spus dupa meci ca Steaua va mai face cateva transferuri,motivand ca lotul pe care il are la dispozitie e prea subtire pentru a rezista pe fronturile campionat-Liga.

Am incredere in ce spune Oli.Cel putin isi doreste inca doi-trei oameni..

Piece of Mind24.08.2006 05:46

MM i-a confirmat ieri unui amic incercarile sustinute de aducerea a doi jucatori. Sa speram ca va fi bine pana la urma.

Cooper24.08.2006 12:43

Gigi l-a sunat pe Siman sa-i ofere 2,5 milioane $ pentru Mazilu si Stancu. Stirile Pro TV

Grinch24.08.2006 13:09

Gigi a zis la Pro TV ca o sa faca o tranzactie cu Sahtior .

Alex1424.08.2006 17:59
Gigi l-a sunat pe Siman sa-i ofere 2,5 milioane $ pentru Mazilu si Stancu. Stirile Pro TV

Da` dc nu ai scris tot ce a zis? A spus ca la sunat pe Siman sa-i ofere 2,5 mil pe Mazilu si Stancu, dar Siman nu a raspuns... si s-a razgandit

Rossoblu24.08.2006 18:33

mai trebuie adusi jucatori, daca vrem sa facem fata acestei grupe infernale, am incredere in conducere ca vor mai aduce niste jucatori pt a acoperi posturile deficitare .

waste25.08.2006 01:57

E foarte importanta saptamana asta in care se mai pot aduce jucatori.

Oricum e cam tarziu, dureaza pana se integreaza in echipa.

Stryker25.08.2006 12:43
Gigi a zis la Pro TV ca o sa faca o tranzactie cu Sahtior .

Din lotul lui Sahtior doar Julius Aghahowa nu a fost folosit deloc in preliminariile UCL...asa ca despre el s-ar putea sa fie vorba...

«19192939495111»