FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«19394959697111»
skorpio1527.08.2006 18:15

Victor e "spionul" nostru din conducerea Stelei. :D

Melku27.08.2006 19:09

Apar si doua nume de la Charleroi, mijlocasul Fabien Camus 21 de ani (francez, a fost la Marseille) si atacantul de culoare Joseph Akpala de 20 de ani. (gsp.ro)

Pe mine m-ar bucura sa fie adevarat, visul meu e sa avem un atacant de culoare, daca e si masiv, tehnic, plasament bun, rapid si cu un sut fantastic cu atat mai bine :lol:

Ayrton28.08.2006 10:39

Aducerea unor jucatori tineri (maxim 23 ani), cu potential mi se pare o strategie corecta!

Chiar daca vom convinge jucatori cu experienta sa vina la Steaua, timpul ramas este insuficient pentru a putea sa-i integram in echipa in vederea meciurilor din CL! Peste numai 2 saptamani avem un meci foarte important cu Dinamo Kiev.

Cred ca Steaua ar trebui sa se orienteze catre jucatori tineri care sa acumuleze experienta in acest sezon si in anii urmatori sa dea roadele asteptate.

Piece of Mind28.08.2006 10:56
Victoras , lumineaza-ne :wink:

Daca nu v-ati dat seama pana acum, Victor intervine mai ales atunci cand, sub o forma sau alta, activitatea conducerii noastre este criticata...

waste28.08.2006 10:58

Sau Victor e de fapt MM, care ocupat fiind prin Belgia, nu are timp de intrat pe forum. :P

jeri28.08.2006 11:01

Au fost date ca nume de potential transfer aproape jumatate din echipa Charleroi :lol: sa vedem ce va fi sper totusi de un atacant valoros si un mijlocas ofensiv bun si se mai aminteste si de Ovidiu Petre care ar fi la un pas de a se transfera la Steaua dak acest lucru nu se va intampla va fi suspendat 18 luni 8O

Hiram28.08.2006 12:04

Nea' Gigi a spus ca Steaua a transferat 2 jucatori insa nu a dorit sa le dezvaluie numele (conform PrimaTv).Ciudat insa ca Olaroiu nu stie nimic.

Rossoblu28.08.2006 12:12

cel mai mult vreau sa vina Pletikosa si O Petre

Cooper28.08.2006 12:12

Nom:Camus

Prénom:Fabienhttp://www.sporting-charleroi.be/files/joueur/camus.jpg

Secteur:milieux

Date de naissance:28/02/1985

Lieu:Arles

Nationalité:Français

Poids:67 kg

Taille:1.79 m

Fin du contrat:2009

Clubprécédent:Olympique de Marseille

But(s)marqué(s):0

Rossoblu28.08.2006 12:17
Nom:Camus

Prénom:Fabienhttp://www.sporting-charleroi.be/files/joueur/camus.jpg

Secteur:milieux

Date de naissance:28/02/1985

Lieu:Arles

Nationalité:Français

Poids:67 kg

Taille:1.79 m

Fin du contrat:2009

Clubprécédent:Olympique de Marseille

But(s)marqué(s):0

ce-i cu asta?

waste28.08.2006 12:23

Sper ca treaba cu Charleroi sa fie diversiune. Adica noi eliminam vicecampioana Belgiei si ne "intarim" cu rezerve de la locul 10 din Belgia ?

Inteleg ca nigerianul a jucat doar un meci titular sezonul asta si n-a marcat nici un gol. La fel si brazilianul.

cmt-steaua28.08.2006 12:30

ne trebuie atacantzzi buni care sa stie sa dribleze si sa fie constructivi .Sau mijlocasi ofensivi de dreapta sa fie un inlocuitor pt Banel k pe stanga poate sa il folosesca si pe nesu . Si ne mai trebuie in apara un jucator . Si sa speram k Carlos o sa faca meciuri bune k cel cu Standard.

Anelk ar fi foarte bun parca joaca la Manchester city si k portar pe Angelo Peruzzi de la latzio k aia oricum nu mia prind nici o cupa

Alan Shearer de la Newcastel .:) am vrea noi

Danny Murphy era super bun k mijlocas , dar s-a transferat la totenham

Bogdan4Steaua28.08.2006 12:32

La Stirile Sportive de la Prima au anuntat ca Gigi tocmai a declarat ca a transferat doi jucatori, dar a refuzat sa dea nume. Urmeaza sa ne lamurim in aceasta seara. Sper ca transferurile nu sunt facute la repezeala doar de dragul de a spori lotul. Totusi, pana acum transferurile facute au fost oportune si cred ca vom pastra traditia. Din acest punct de vedere am incredere in Meme si Oli.

flo220328.08.2006 12:37

@ cmt Steaua

sunt interzise postarile succesive, conform regulamentului

giuliano_10128.08.2006 12:53

aceleasi discutii s-au purtat si inainte de inceperea sezonului. multi credeau ca Badea nu e un jucator de Steaua si plangeau intens dupa Mazilu sau se uitau cu jind la transferurile lui alde zicu ori griffiths. multi ne cantau prohodul cu Lovin in locul lui Radoi. si mai multi (iar aici ma includ si pe mine) eram gata sa facem cheta pentru un bilet dus catre portugalia pentru Carlos.

stiu ca multi se vor supara pe mine dar indraznesc sa spun ca n-am invatat nimic din aceasta experienta. din nou plangem dupa jucatorii altora, din nou nu avem incredere in baietii nostri. sincer, nu vad ce jucator, oricat de valoros ar putea sa se integreze atat de repede in jocul Stelei incat sa ne ajute substantial in Liga. amintiti-va de Cristocea care a avut nevoie de jumatate de an pentru a intra in masinaria Stelei.

eu personal am incredere ca actuala formula va face fata cu onoare meciurilor din Liga. mai mult, ei ne-au adus pana aici si e dreptul lor sa se acopere de glorie in meciurile acestea. nu e drept sa culeaga altii laurii pentru care ei au luptat pana la sacrificiu. in plus, cred ca in aceste 6 meciuri vor acumula o experienta extrem de importanta si care isi va arata roadele in viitorul sezon al ligii campionilor.

cred ca cel mai bine ar fi sa discutam despre transferuri la iarna cand intr-adevar ar trebui intarit cantitativ si calitativ lotul pentru ca mai mult ca sigur o parte din jucatorii care acum ard gazonul vor acumula o oboseala care le va diminua randamentul.

Melku28.08.2006 13:15
DTP-Ludacris28.08.2006 13:27

Eu nu vreau rezerve pentru Carlos ,Radoi,Victoras etc... :evil: un jucator de valoare nu se poate aduce ? :evil: :evil:

cmt-steaua28.08.2006 13:30
@ cmt Steaua

sunt interzise postarile succesive, conform regulamentului

scuze da nu stiu ce sa intamplat nu au fost succesive

nemilosul28.08.2006 13:38

au anuntat acum la stiri ca defapt MM si Olaroiu au fost sa urmareasca pe Dinamo Kiev NU JUCATORI

ma intreb cand o sa ii ajunga lu` Becali profitul si o sa bage macar 2 mil in transferuri

pe 31 e ultima zi si m-as mira sa facem cine stie ce transferuri daca nu am fost in stare 3 luni sa tranferam ceva

RUSINE!!!!!!!!!!! stiti sa cereti o gramada de bani pe bilete....aia de la levski au facut oferta pt moti de 2.5 mil si e fundas...si de bine de rau au pus niste preturi mai mult decat acceptabile la biletele cu Chelsea si Barcelona

daca tot zice Becali ca ne autofinantam atunci asa sa faca nu sa bage banii in buzunar(4 mil Ogararu+2 mil rafo(1 mil cand am semnat+1 mil daca intram in Liga)+4 mil de la ch lg(cel putin)+2 mil de anul` trecut din bilete+televizare meciboro+bani UEFA + 2.5 mil pe biletele pe astea 3 meciuri+banii pe abonamente)aprox 15 mil intr-un an unde e autofinantarea daca noi am cumparat jucatori de max 1 mil????

macar de nu ne-ar mai minti si ar spune pe fata ca omu` vrea sa isi scoata banii inapoi

flo220328.08.2006 13:51

si stadion, si modernizari,si deplasari,si organizari de meciuri in CL, si cantonamente, astea nu se suporta tot din banii aia? ia-o mai usor nemilosule :wink:

au anuntat acum la stiri ca defapt MM si Olaroiu au fost sa urmareasca pe Dinamo Kiev NU JUCATORI

numai Oli

giuliano_10128.08.2006 13:53

stiu ca suna dur dar uneori am impresia ca unii dintre noi nu ne meritam echipa. trist!

flo220328.08.2006 14:31

tine de "HUMAN NATURE". unii sunt vesnic nemultumiti, orice ai face.

David Beckham si-a dat acordul pentru prelungirea pe inca doua sezoane a contractului sau, in aceleasi conditii financiare, adica 6,4 milioane de euro pe an salariu. In schimb, danezul Gravesen va pleca, se pare la Celtic, cu care a ajuns la un acord, in vreme ce pentru Woodgate, Helguera si Pablo Garcia se cauta echipe. Totul se va clarifica pina pe joi seara, cind se va incheia perioada internationala de transferari.

sursa campionate.ro

sa-i luam noi, MM :lol:

Piece of Mind28.08.2006 14:45

Nemilosule, nu stiu la ce stiri te uiti tu, dar ca de obicei esti primul la critica. S-a anuntat faptul ca Steaua trateaza in Belgia cu jucatorii prezentati in paginile web de mai sus si care, din punctul meu de vedere, au un profil interesant.

Sa dea Dumnezeu sa reuseasca aceste tranzactii!

Ayrton28.08.2006 14:48
unii sunt vesnic nemultumiti...

...iar, altii sunt vesnic pacaliti! :wink:

Nemilosul are in mare parte dreptate, sumele castigate de Steaua in acest an nu se revad IN TOTALITATE (sau, macar, in mare parte) in investitiile pe care sustine Becali ca le-a facut.

Suspectez ca o parte din aceste venituri au fost folosite pentru a se plati cateva datorii...

De exemplu, deranjeaza faptul ca Becali nu foloseste expresia "Clubul Steaua a investit..." ci "Becali a investit...", lasand impresia ca banii dati sunt din propriul buzunar si nu produsi de catre club!

Apoi, atat timp cat nu vor fi facute publice sumele investite sau obtinute (asa cum procedeaza, la fiecare sfarsit de an fiscal, TOATE marile cluburi, indiferent de forma lor de organizare), intotdeauna vor exista astfel de suspiciuni. Asta se numeste transparenta!

In orice caz mai sunt 3 zile...in care sper sa vedem ceva transferuri.

giuliano_10128.08.2006 14:50

sincer imi doresc sa fiu pacalit cat mai des cu jucatori ca Badea.

«19394959697111»