FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«19596979899111»
Rossoblu28.08.2006 17:31

Mihai Stoica s-a aflat in aceste zile in Belgia, pentru a discuta cu clubul Charleroi transferul a doi jucatori. Numai ca negocierile au cazut, dupa tratative care au inceput de duminica seara.

Jucatorii in cauza, Fabien Camus si Cyril Théreau au decis sa ramana la Charleroi si sa continue sezonul 2006/2007 in Belgia.

Fanii lui Charleroi vad cu ochi buni decizia celor doi de a nu pleca, in tentativa clubului de a prinde cupele europene.

cati nervi pot sa-mi fac

nemilosul28.08.2006 17:39
Mihai Stoica s-a aflat in aceste zile in Belgia, pentru a discuta cu clubul Charleroi transferul a doi jucatori. Numai ca negocierile au cazut, dupa tratative care au inceput de duminica seara.

Jucatorii in cauza, Fabien Camus si Cyril Théreau au decis sa ramana la Charleroi si sa continue sezonul 2006/2007 in Belgia.  

Fanii lui Charleroi vad cu ochi buni decizia celor doi de a nu pleca, in tentativa clubului de a prinde cupele europene.

cati nervi pot sa-mi fac

ce vrei frate MM a dormit 3luni si s-a trezit cu 3 zile inainte sa se termine perioada de transferuri

chiar asa greu e sa purtam negocierile astea din timp si apoi decat sa viram banii???noi am mers dupa astia ca au fost recomandati de liviu ciubotariu sau am avut oameni trimisi special ca sa ii urmareasca macar 3 meciuri???

Bogdan4Steaua28.08.2006 17:50

Haideti sa avem rabdare si abia apoi, daca e cazul, sa criticam politica de transferuri.

O parte dintre cei obisnuiti cu critica, precum si o mare parte a presei ne-a intoxicat cu fraze de genul: "cu jucatori de la Vaslui nu ai cum sa intri in Liga"; iata ca intr-un mod mai mult decat ironic, Vali Badea a fost cel care ne-a adus calificarea in grupele Ligii Campionilor. Daca il luam pe "marele" Griffiths in locul lui Badea, eram pe moment tare incantati ca am bagat banii in acest transfer si probabil ca acum ne alaturam frumos lui Dinamo si Rapid in Cupa UEFA.

Nu tot timpul ce e scump e si bun. Odata cu intrarea in grupele UCL, salariile jucatorilor vor creste, cota lor va creste, si din ce in ce mai multi jucatori vor dori sa evolueze la noi. Trebuie doar sa ii alegem pe cei mai buni. Asta e treaba lui Meme si Oli.

Ayrton28.08.2006 18:00

Bogdane,

Ascensiunea lui Badea a surprins pe multa lume, inclusiv pe mine. N-am spus niciodata ca nu are talent, ci ca ii trebuie timp sa confirme.

Avand in vedere si integrarea rapida a lui Iacob, cred ca in lotul nostru este o atmosfera buna, ce te face sa dai randament foarte repede.

Eu sper sa-l tina pe Badea si sa nu fi fost doar un foc de paie. Avem nevoie de el!

Daca nu ar fi fost accidentarea lui Iacob si Radoi, nu as fi fost atat de "disperat".

Insa, in conditiile astea avem nevoie de un mijlocas si un atacant, plus un al 2-lea portar.

DanStan28.08.2006 18:10

Ramane de vazut ce jucator cat de cat valoros ar accepta ideea de a juca la Steaua atat timp cat nu i se garanteaza faptul ca va fi titular.

Cati dintre noi ar accepta ideea ca Iacob (de exemplu) sa stea pe banca iar marele jucator X sa apara in echipa de start meci de meci chiar si in conditiile in care nu se integreaza de loc in jocul echipei ? Mai rau, care ar fi atmosfera in vestiar in cazul asta, mai ales in conditiile in care X ar avea un salariu de 4-5 ori mai mare comparativ cu media salariilor jucatorilor romani ?

Bogdan4Steaua28.08.2006 19:10

In conditiile unui parcurs cat mai lung pe toate fronturile, ne vom baza pe mai mult de 13-14 jucatori. Cred ca toti jucatorii din lotul actual al Stelei vor juca in acest sezon. Sigur, nu toti in aceeasi masura, dar important e ca vor juca.

AmuntBoy28.08.2006 19:11

jucatorii de la Charleroi au refuzat Romania din pacate :( si nu Steaua ;)

ca e mai buna ca toate echipele din belgia

dar Romania nu se compara cu belgia :(

asta e :(

trebuie sa luam cepe de pe la noi

Ma gandesc la Un Codrea, Cocis, Mazilu, ov Petre

din astia poate Omer Golan ala de care s-a vorbit

eh :(

Bogdan4Steaua28.08.2006 19:18

Varianta Cocis a picat(de altfel jucatorul nu doreste sa joace la noi - s-a vazut foarte clar acest lucru). Mazilu e 90% acontat de Rapid, Codrea personal nu imi place si nu cred ca ar veni la Steaua. Singura optiune ar fi Ov. Petre, dar suma ceruta de Iancu este destul de mare. Poate vine liber de contract.

AmuntBoy28.08.2006 19:32

pai Mazilu poate oricand sa-l ia

acolo e cine da mai mult ;)

dar nush daca face suma de bani, asta e problema sa nu luam teapa

Adevarul asa e : Cocis nu prea vrea la Steaua , doar pt UCL sa plece in 1 an , deastia nu prea avem nevoie

Codrea este mijlcoas defensiv si avem multi pe acest post la Steaua

Ov Petre tot mij defensiv dar poate sa-l ia moka ca asa e bun si are salariu mult mai mic ca si Codrea

waste29.08.2006 01:49
MM s-a întîlnit ieri după-amiază cu conducătorii lui Charleroi şi primul fotbalist pentru care a tratat a fost Fabien Camus, un mijlocaş ofensiv de 21 de ani. Deşi s-a înţeles cu oficialii belgieni, tranzacţia a picat din cauza refuzului jucătorului francez de a evolua în România. Azi noapte tîrziu, managerul campioanei a continuat negocierile pentru un alt component al lui Charleroi, atacantul Cyril Thereau.

Acesta este golgeterul grupării belgiene şi cel care a marcat singurul gol al lui Charleroi în meciul pierdut duminică, în campionat, cu Gent, partidă la care a fost prezent şi Mihai Stoica. În vîrstă de 23 de ani şi înalt de 1,89 metri, Thereau era văzut ca un înlocuitor perfect de conducerea Stelei pentru Victoraş Iacob, însă şi acesta a decis să continue la echipa belgiană, refuzînd propunerea campioanei României.

gsp.ro

Ne refuza toti negrii si saracii si distrusii.

bodanelu29.08.2006 02:07

@waste nu pe noi ne refuza, refuza Romania!

Virgil29.08.2006 02:16

Mai precis,refuza campionatul României.Vor campionate puternice cum sunt cele din Spania si Italia.

waste29.08.2006 02:28

Vezi sa nu-i ia Milan de la Charleroi. Dar nu ma mira, nene, si mascariciu' de Cocis facea figuri, ca ce vedeta e, si ca pleaca in vest de la militienii din Tiraspol.

Din partea mea, cu-atat mai bine. M-as bucura enorm sa suparam pe OL sau RM doar cu romani, fara tot felu' de bananieri veniti aici doar pentru bani.

sorin_77729.08.2006 02:29

Situatia nu e deloc buna pentru noi, avem neaparat nevoie de un atacant macar... va fi extrem de greu si sper sa se aduca unul pana joi...

bodanelu29.08.2006 02:30

pai oricum daca cumpara jucatori acum, nu cred ca ei intrau intr-o meci de CL. erau luati doar pt campionat, jucati acolo si poate intrau prin ultimele meciuri din CL. Cat despre Cocis acum isi da cu pumnu`n **** ca nu a venit la Steaua sa joace in CL

waste29.08.2006 02:37

Acu' sincer io nu-l inteleg nici pe MM: s-a hotarat in ultima clipa sa cumpere negri dar nici macar n-a mers la sigur, a pierdut o saptamana cu Charleroi in conditiile in care era clar ca aia doi nu aveau de gand sa vina.

Uitati-va la Heerenveen cum descopera jucatori. Ultima chestie e un brazilian, Alves, golgheter prin Suedia, care a dat deja 3 goluri in doua meciuri.

bodanelu29.08.2006 02:41

e aceasi intrebare care s-a pus si in iarna: mergem sau nu mergem mai departe? nu stiu de ce, dar aici cred ca e vina lu` Gigi, care o fi zis ca baga bani doar daca intram in CL, ca pt campionat sau Cupa UEFA ne ajunge lotul care il avem..

waste29.08.2006 02:56

Copos se lauda ca de miercuri Mazilu, Lazar si Stancu vor juca la Rapid. Acolo se pare ca e si coada lui giovanni, care oricum nu i-ar fi dat la Steaua.

Oricum, e bine ca noi il avem pe Gigel :mrgreen: care cica e polivalent si poate suplini pe 2 din astia 3. Iar cu atacantu' o scoatem la capat, mai un Dinel in careu, mai un Goian la cornere, mai un Badea pe contraatac, mai un Dicanu cand nu-i e somn.

steag1

lew29.08.2006 03:30

problema transferurilor este legata de 2 conditii poate chiar 3;--existenta banilor necesari

--existenta unui bun manager

--viziunea antrenorilor(de jucatori de

camp si antrenor de portar)privind integrarea in

echipa a respectivilor.

numai prima conditie s-a indeplinit si de putin timp

O sa-mi raspundeti ca MM e cel mai bun......

Raspunsul este 1 afacere f buna din 5 --cred ca in

transferul lui Badea rolul important l-a avut Gigi...

si faptul ca Badea a inscris goluri in campionat la

echipele din Bucuresti.

Dar oricum ar fi , cu o floare nu se face primavara

si pana la urma obiectivul calificarii in grupele

C.L. a fost indeplinit si nu cred ca ne vom face de

ras

Si ca sa termin sarcastic, in tonul meu obisnuit,

probabil ca asteptam ca toate posibilele transferuri

de marca sa-si rezilieze contractele lor si sa vina

la Steaua liberi de contract...

P.s. :sper ca cu acesti bani sa faceti macar o pepiniera de copii si juniori tinere talente...sa

mergeti prin tara si sa-i culegeti pentru ca personal

cred ca sunt multi mici "ronaldini" nedescoperiti

pe meleagurile noastre...

cmt-steaua29.08.2006 03:34

bah baietzi , eu sper sa fie cineva nou in lotul Stelei ,care sa ne ajute in CL .da 2 zile..... :(

Pacat k avem scountig prost . :(

waste29.08.2006 03:45

lew, cred ca prima problema sunt banii.

Nu uita, Ahmetov a aruncat cu 14 mil de dolari si l-a adus pe Matuzalem, chiar daca erau interesate de el cluburi mari din Italia.

Piece of Mind29.08.2006 03:49

Si eu sunt tare suparat ca nu am reusit aceste doua transferuri, dar nu ma grabesc sa sar la gatul lui MM. Nu i se poate imputa decat un singur lucru, ca nu a incercat aceste piste mai demult, pentru a nu intra in criza de timp in ceea ce priveste transferurile.

Daca vom ramane cu acest lot, nu trebuie sa facem neaparat o tragedie. In campionat, in meciurile mai lejere, cred ca avem solutii, chiar si pe linia de fund, unde stoperi cred ca pot juca fara probleme impreuna Baciu si Panait. La mijloc slava Domnului dar solutii sunt destule. In atac am fi avut cu adevarat nevoie de cineva, dar sa speram ca tot raul spre bine.

In opinia mea, principala tinta trebuie sa fie campionatul, pentru ca vom avea parte de cel mai dur sezon cu putinta, miza uriasa luandu-le mintile securistilor, care nu se vor da in laturi de la nimic. Iar la panda sta pradatorul Statului Roman, pe nume George Copos.

In ceea ce priveste Liga, cred ca anul acesta vom acumula experienta, va fi o perioada de tranzitie. Dar ce ar fi totusi sa facem o surpriza, ca acum 2 ani in grupele UEFA, cand nimeni nu ne dadea vreo sansa cu Bilbao, Parma, Standard si Besiktas?...

Radu1829.08.2006 05:19

Gata acum sunt sigur k nu o sa mai vina jukatori.Pacat pt k MM s-a chinuit sa ii duca pe cei 2 jucatori de la Charleroi dar asta este.Poate o sa vina Maziul,Lazar,Stancu de la Sportu dar nu prea cred pt k in ziare scrie k sunt acontati de Rapid, dar acum sa asteptam.Yo zik k ne trebuie neaprat un atacant gen Neaga in zilele lui bune.FORZA Steaua.

steaua*forever29.08.2006 05:58

Poate ca e mai bine ca cei din Belgia nu au venit. Jucatorii cu prea multe fite nu ar fi dat totul pentru Steaua si nu s-ar fi integrat bine in echipa. Eu insa inca mai sper ca se va aduce macar un atacant, fie el si mai putin celebru, ca in final, nu numele conteaza. Valoric, nu stam prost, ca Badea e mai bun ca Mazilu (parerea mea, bineinteles), dar cantitativ...

c.ronaldo1729.08.2006 05:59

mie miar placea sa vina disney(Farul) sau mansour(Poli) ca atacant iar ca mijlocas unu bun sa fie... nu cred ca in Romania este vrunul de val lu ra2... totusi .. stiu de unu bun, raul gutierez, de prin argentina, si cica nu e decat vro 700 de mii...

PS: Gutierez asta zic ca e bun pt ca l-am luat yo la FM 2006 si joaca f bine :lol:

«19596979899111»