nu mai ajunge Mazilu la noi.....au pus milogii mana pe el :cry:
nu mai ajunge Mazilu la noi.....au pus milogii mana pe el :cry:
Cred ca Steaua ar mai avea nevoie de un portar, de un fundas stanga si de un atacant, pentru cazul cand exista accidentari in echipa.
As avea urmatoarele propuneri, si sper ca ii va urmari MM pe acesti jucatori ca nu are ce pierde. Cu bani putini ar putea sa imbunatateasca mult jocul Stelei:
[b]- Joao Ricardo (portarul Angolei la mondiale)
- Bogdani (Siena)
- G. Ljubojevic (Dinamo Zagreb)
- Bolic (NK Rijeka)
@Pirlo macar ne spui si pe ce posturi joaca?
Primul din ei (angolezul e portar), iar ceilalti 3 atacanti, dar care ar putea juca si in locul lui Dica (cu scopul de a sprijini atacantii impinsi) ... e suficient sa aleaga unul dintre ei mai ales acum ca Iacob e accidentat, iar daca se mai accidenteaza si Dica s-a dus Steaua :cry: :cry: :cry:
Cred ca Steaua ar mai avea nevoie de un portar' date=' de un fundas stanga si de un atacant, pentru cazul cand exista accidentari in echipa.As avea urmatoarele propuneri, si sper ca ii va urmari MM pe acesti jucatori ca nu are ce pierde. Cu bani putini ar putea sa imbunatateasca mult jocul Stelei:
[b]- Joao Ricardo (portarul Angolei la mondiale)
- Bogdani (Siena)
- G. Ljubojevic (Dinamo Zagreb)
- Bolic (NK Rijeka)
joao ricardo are deja 36 de ani!!! nu cred ca ar fi o solutie
Nu stiu de ce mai vorbim de transferuri pentru ca eu cred ca ne-am batut tastaturile degeaba... Mai ales acum cand se simte foarte tare lipsa atacantilor din lot. Daca se mai accidenteaza Dica sau ia un cartonas rosu (nu e exclus) putem sa ne luam adio de la UEFA CL. Chiar era asa de greu sa se mai achizitioneze un atacant?... Era asa de greu GG, MM?
S-a intamplat exact ce ne era noua frik Iacob s-a rupt totusi sper ca acest fapt sa nu conteze in dubala pe care o avem cu Standard dar dak nu o sa mai aducem un atacant o sa avem probleme mmari de tot in grupele CL cat si in campionat :cry: :cry:
In schimb apare zvonul asta cu Ovidiu Petre aka Sirma, Oli trebuie sa isi dea seama ca antreneaza Steaua si nu vrem sa o transforme in fcnational. Eram super sigur de pista Ovidiu Petre inca de pe vremea cand s-a lansat zvonul cu Caramarin (acum 2-3 saptamani).
Giuleşti "studenţesc"?
Remus Răureanu
În ciuda faptului că, după revenirea lui Viorel Moldovan în Giuleşti, Răzvan Lucescu are mai multe soluţii pentru atac, George Copos insistă în continuare pentru transferul la Rapid al lui Ionuţ Mazilu. Acţionarul principal al clubului din Grant a petrecut week-end-ul la Eforie Nord alături de patronul Sportului, Vasile Şiman. Copos i-a propus boss-ului din Regie să îi cedeze, alături de Mazilu, pe Costin Lazăr şi pe Stelian Stancu în Giuleşti.
Mai mult, Rapidul ar urma să deţină prima opţiune pentru alţi trei "studenţi", Dacian Varga, Costin Curelea şi Viorel Ferfelea, care vor continua însă să evolueze pentru alb-negri în Liga a doua. Sportul va primi la schimb o sumă de bani şi cîţiva jucători de la satelitul giuleştenilor, printre care Marius Postolache, fotbalist care s-a antrenat cu echipa din Regie şi în iarnă. În acelaşi timp, Vasile Şiman va deţine şi procente dintr-o eventuală revînzare a fotbaliştilor cedaţi la Rapid. Un caz special este cel al lui Tiberiu Bălan, care este deţinut în cote egale de Sportul şi de Rapid. Din cauza unei leziuni a ligamentelor de la genunchi, Bălan va rata întreg turul de campionat. El îşi va continua recuperarea şi se va alătura lotului condus de Răzvan Lucescu în iarnă.
se pare ca ne-am luat adio de la orice jucator de la sportul, ba mai rau multi dintre ei vor poposi in curtea vrabiilor
din cate stiu Stancioiu e liber de contract si parerea mea ca e un portar peste Cernea si mai constant decat Carlos, n-ar fi rau incercarea aducerii lui iar in legatura cu atancantii..avem variante decat de afara acum :cry:
Ce sa facem cu Ov.Petre? Si asta e accidentat pana in octombrie cand Radoi isi revine!! De ce nu se gandesc la Mansour care dupa parerea mea consider ca ar fi o solutie buna!
sa cumparam repede un atacant ca Iacob sta pe bara 6 saptamani :cry: :cry: :cry: ... deci ramanem cu 2 atacanti in lot ... si un portar ar fi bine venit ( mie mie frica la orice sut cand e Carlos in poarta :roll: , iar Cernea <...> :wink: )
si Ov.Petre e gen Bratu,Pancu,Tamas,Zicu etc. care se intorc din strainatate inapoi pt ca nu au confirmat (cainii si ciorile :wink: )
De ce nu se gandesc la Mansour care dupa parerea mea consider ca ar fi o solutie buna!
Cat timp Olaroiu se afla la Timisoara,Mansour nu prea a jucat in prima echipa,se pare ca Oli nu prea il are la inima.
oricum e un jucator inconstant!
@ lew
Stai linistitpentru ca posturile nu ti-au fost sterse fara motiv. Ceva ai incalcat tu probabil. Mai multe nu cunosc.
Apropo de Mazilu: Ce jucator plecat de la Sportu a confirmat. Nu il include pe Hagi in discutie aici. Dinita? G.Bucur?
Sau inca o intrebare: De ce Mazilu nu a iesit golgeter cand il avea coleg in atac pe Bucur? De ce a iesit Bucur atunci? Foarte curios, nu?
Dinita incepuse bine la Steaua, dar a urmat o perioada de accidentari care i-a fost fatala.
Cu Oividiu Petre si Lovinho o sa avem cea mai tare linie de mijloc. :cry:
cred ca mai luam un atacant!
dupa accidentarea lui Iacob toti din club au intrat in vrie. de altfel MM nici nu a facut deplasarea cu echipa si a ramas la Bucuresti.
Mazilu ar putea fi o solutie dar nu la un pret peste un mln. mai bine cautam un jucator cu adevarat valoros afara, chiar daca ramane problema salariului.
in schimb Badea pare un mare castig. are ceva din usurinta lui Rica in zilele lui bune?! mie mi s-a parut cel mai bun in partida cu stiinta! daca apuca sa dea repede 2-3 goluri sunt sigur ca va creste in joc.
categoric Ovidiu Petre e un jucator valoros, a demonstrat asta la echipa nationala si daca vine nu poate fi decat un castig pt noi
cred ca mai luam un atacant!.
Sa dea Dumnezeu! Macar acum, in ceasul al 12-lea!
in schimb Badea pare un mare castig. are ceva din usurinta lui Rica in zilele lui bune?! mie mi s-a parut cel mai bun in partida cu stiinta! daca apuca sa dea repede 2-3 goluri sunt sigur ca va creste in joc.
Si eu spun ca Vali Badea este un mare castig pentru echipa, trebuie jucat constant insa.
Si eu spun ca Vali Badea este un mare castig pentru echipa, trebuie jucat constant insa.
Jucam in CL cu Iacob si in capionat cu Badea ![]()
cred ca mai luam un atacant!
dupa accidentarea lui Iacob toti din club au intrat in vrie. de altfel MM nici nu a facut deplasarea cu echipa si a ramas la Bucuresti.
Vezi unde te duce "culcatu' pe o ureche", Victore? Intri in vrie atunci cand nu te astepti... :wink:
Asadar cautam de zor un atacant. Oare nu era bun acum un Neaga? E adevarat, nu e atacant de careu, dar cred ca le innoda picioarele belgienilor de nu mai stiau care e stangu' si care e dreptu'!
Vezi unde te duce "culcatu' pe o ureche", Victore? Intri in vrie atunci cand nu te astepti... :wink:
Am fost tentat si eu de replica asta, dar m-am gandit sa nu generez polemici cu anumite persoane (Gica Chioru, careva?
)
- conteaza sa te misti din timp, dar e important si ca atunci cand intri "in vrie" sa ai macar "ceva" prin buzunare ca sa poti pleca la piata?!
- ex. cu Neaga este gresit si nerelevant. pe Rica "originalu" (caci Vali Badea este de acum Rica II) era imposibil sa-l luam, asta ca sa inteleaga toata lumea: a trecut de la o echipa clasata pe locul 8 la una care este pe primul loc in Koreea si are un salariu de USD800mii pe an. cum putea Steaua sa-i plateasca acum un astfel de salariu, ca sa nu mai vorbesc ca se cerea pe el tot un milion? au si jucatorii interesele lor personale, caci nu se pot hrani doar cu iubirea suporterilor! eu il inteleg pe Rica si nu-l acuz pentru. optiunea facuta.
- sigur acum vorbim de o situatie de criza neasteptata, caci Iacob s-a reaccidentat in mod stupid. daca sa zicem am mai fi transferat un alt atacant in vara, atunci era clar ca Vali Badea nu ar fi avut nici o sansa sa intre intre titulari! intotdeauna e de discutat in ce masura e bine sa aduci jucatori experimentati, care nu accepta sa fie rezerve, sau sa oferi sanse si unor valori potentiale care pot exploda?! noi oricum am facut un sacrificiu fortat cand am ales intre Badea - Oprita -Cristea. in echipa/lot nu era loc decat pentru. doi dintre cei mentionati. din pacate acum a aparut o problema in zona varfului de atac si Badea trebuie sa dea proba valorii mai repede decat ne-am fi asteptat.
Parerea mea este ca Vali Badea nu poate fi comparat cu Neaga, joaca pe alt post (varf impins). Rica era un vel de "volante", cel mult al doilea varf.
Una peste alta, imi aduc aminte ca si acum 10 ani la Bruges am jucat cu debutantii Ciocoiu, Calin si Denis Serban, asa ca trebuie sa ne pastram optimismul in ceea ce priveste meciul de maine seara.
Victore,
Neaga a tot transmis semnale ca vrea sa revina la Steaua de prin iarna.
Acum, daca MM si GG l-au tot amanat, ce vroiai sa faca omu'? Sa astepte pana la finalul carierei?
Sunt convins ca daca i se oferea un salariu decent (150 - 200.000 pe an) venea si pe jos! Una e sa joci in Corea si alta e sa joci cu Steaua in CL!
Nu l-am transferat din cauza orgoliului prea mare a lui GG!
In privinta lui Badea, sunt de acord, e un talent mare! Insa mai are nevoie de timp...
In opinia mea, singura solutie din campionatul nostru este Mazilu! Si cred ca merita mai mult de 1 milion, undeva in jurul a 1.5 milioane!
Si nu-mi fac probleme ca nu vor prinde meciuri, avem in fata un sezon foarte lung!
Cati oameni atatea versiuni in privinta lui Neaga
Da, el a declarat ca s-ar bucura sa se intoarca la Steaua, lui Gigi nu i-a displacut ideea pentru ca a declarat ca Neaga s-a schimbat, problema a fost la suma de transfer care era in jurul unui milion, problema care i-a facut pe conducatorii nostri sa renunte (avand dreptate dealtfel, nu suntem caini sa vindem cu 500.000 sau nu mai stiu cat un jucator de la noi si sa il luam inapoi peste un an/doi cu o suma mai mare). Din cate stiu eu Neaga era binevenit la Steaua atata timp cat isi rezilia contractul de acolo, lucru pe care nu l-a reusit sub nici o forma. Astfel pista a fost abandonata de conducere moment in care Neaga nedorind sa astepte pana in iarna (din cate stiu in iarna putea sa vina gratis) a semnat un contract avantajos si concret. Atat actiunile conducerii cat si cele ale lui Neaga mi se par mai mult decat logice.
noi oricum am facut un sacrificiu fortat cand am ales intre Badea - Oprita -Cristea. in echipa/lot nu era loc decat pentru. doi dintre cei mentionati
la modul in care vorbesti lasi impresia ca ai fi unul din interiorul clubului...
spune si mie de ce nu s-a facut transferul unui atacant valoros din strainatate(pentru ca in tara nu prea sunt)?? s-a incercat macar asa ceva??
de ce s-a renuntat atunci la un atacant(Cristea) pentru a aduce inca un mijlocas( Coman) cand clubul nu avea deficiente pe acest post??
de ce se continua pe pista Carlos, cand acest individ a demonstrat nesiguranta si labilitate psihica??
de ce s-au platit 1,5 de euro pentru doi fotbalisti(Panait&v.Badea) care probabil nu fac nici pe jumatate din aceasta suma?
acestea ar fi cateva dintre intrebarile la care eu (si poate alti ca mine),nu prea pot gasi niste raspunsuri logice, poate ma lamuresti tu victore...