termenul limita pentru. transferuri valabile in grupele Ligii este 31 aug.
Mazilu este oarecum o prioritate pentru. Gigi care fiind orgolios vrea sa-i dea peste cap pe tigani. ce cred eu este ca el nu e chiar o prioritate pentru. Oli sau MM, care cred ca jucatorul este sub Iacob, iar ca potential de crestere chiar sub Badea. in plus s-a tot discutat in ce masura Iacob si Mazilu ar putea juca impreuna?!
din ce se vorbeste si ce se vede la liber, as putea usor zice ca nici Mazilu nu pare "indragostit" de Steaua si suntem parca in copie intr-un nou caz plesan. in acest moment varful sportului e ghidonat de giovani si nu arata ca performanta este pe primul plan pentru. el. concluzia ar fi ca ori e cam tolomac si se lasa condus de impresari, ori nu-i place cu adevarat fotbalul. sa ai sansa sa joci intr-o trupa ca Steaua, sa te lupti cu granzii Europei, si in loc de asta sa vegetezi asteptand oferte utopice imi pare dovada de prostie! de aceea am si spus ca am dubii ca Mazilu este omul care ne trebuie! sa fie clar: daca un fotbalist cat de cat cu personalitate vrea sa plece de la un club, e greu sa-l opresti, mai ales atunci cand exista si oferte bune pentru. el!
cel mai bine ar fi sa aducem un varf strain, chiar fara nume. ramane insa sa fie convins Gigi sa dea banii, caci trebuie inteles ca la Steaua decizia de bani e numai si numai a lui. intr-un fel e bine, caci se impiedica astfel ca unii amatori de cascaval sa fie tentati sa intre in tranzactii "ciudate", dar pe de alta parte nu e simplu sa te duci mereu la omu' si sa-i ceri sa se caute in buzunare! am mai scris si-n alt post ca orice persoana are motivatiile sale cand face anumite gesturi. Gigi e foarte orgolios si atent la cererile multimilor (atent insa si la greselile care le fac subalternii). "periat" atent ar fi probabil mai cheltuitor!
ps: cei care tot scriu despre Rica ii rog sa ma creada ca a fost principala noastra prioritate, dar din pacate si el e om si a ales solutia cea mai buna pentru. el (cum de altfel s-a intamplat si atunci cand a plecat: o lunga poveste, in care are si el o buna parte de vina). salariul primit acum in Koreea nu-l face in Romania si pe 150 - 200mii nu a era interesat, decat daca nu aparea ceva mai bun. MM a discutat cu el de nenumarate ori, iar Steaua era gata sa plateasca 200-300 mii ca sa-l rascumpere, dar nu 1 mln., caci astfel ar fi insemnat ca l-ai imprumutat gratis un an in Koreea. in plus si-a mai bagat coada si ciorba care nu a dorit sa-si piarda din comisionul anual pe salariul lui Rica si a negociat transferul la chunan. de aici si supararea conducerii noastre pe respectivul impresar (vezi declaratiile lui Stoica).