FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«18384858687111»
alex_Ra209.08.2006 09:25

S-a ajuns intr-o situatie foarte neplacuta.Iacob s-a accidentat din cate am inteles la ligamnete si lipseste clar turul asta. Am ramas cu 3 atacanti - Dica, Badea si Oprita. Santem f aproape de grupele Ligii Campionilor. Nu inteleg de ce nu este adus Mazilu !!!Parca sefii clubului sunt inconstienti . Nu poti juca in Liga cu 3 atcanti in lot. Nu inteleg de ce trebuie sa ne chinuim din nou... :x :x :x

victor09.08.2006 12:37

oferta pentru. Mazilu este clara si generoasa. dupa mine, avand in vedere si antecedentele altor jucatori de la Sportul, prea generoasa. am asa o parere ca Mazilu nu este varful salvator si ca daca va ajunga la Steaua dupa un timp o sa ne intrebam de ce trebuie sa joace titular si cine naiba l-a transferat?! pana acum la Sportul s-a dus o politica de "umflare" a performantelor unor fotbalisti care intamplator, tocmai in acel moment erau propusi spre vanzare. iar de o astfel de politica nu este strain giovani Becali.

in concluzie: sa dai pe Mazilu 1.5 mln. imi pare o eroare.

cineva se intreba intr-un post anterior de ce nu am transferat un varf cu experienta din strainatate?!

prima explicatie este ca ne "blocheaza" problema salariilor! nu ar fi o problema sa dam 1 - 2 mln. pe un jucator cat de cat cu nume, dar contractele anuale sar de 500 - 600mii usor. am mai spus-o: azi Gigi nu este dispus sa plateasca astfel de salarii, ceea ce este de inteles caci imediat iti vei ridica in cap restul echipei (sa vedeti cat de curand ce probleme o sa apara la CFR din aceeasi cauza).

apoi, daca Iacob nu se accidenta, eram acoperiti. Oli joaca cu un singur varf impins si in afara lui Iacob putea sa-l foloseasca pe Badea (mai ales in meciurile unde se cereau contre rapide) sau pe Oprita. sa aduci un "nume" suplimentar ar fi insemnat sa aduci un jucator care sa fie in fata lui Iacob si astfel s-ar fi creat nemultumiri caci Badea si Oprita nu ar mai fi prins echipa decat foarte rar. din totdeauna una din ideile lui MM este ca e preferabil sa ai un lot mai restrans de 18 - 20, dar in care toti sa aibe sansa sa joace.

acum sigur ca vorbim de scenarii posibile. din pacate asa se intampla mereu: cand ai multe rezerve, ca un facut nimeni nu se accidenteaza si cine nu joaca murmura. cum ai banca mai scurta, cum ploua cu belele.

sa vedem in seara asta cum iesim. oricum acum tinta noastra este un varf.fiti insa siguri ca nu vrea nimeni sa arunce bani pe fereastra si solutiile se negociaza la sange. sa dea Domnul sa intram in Liga, caci atunci se umbla sigur la portofel.

bodanelu09.08.2006 12:48

@Victor poate te`a mai intrebat cineva... lucrezi la club?

flo220309.08.2006 13:09

@ Dan_BKL

se stie ca asta este intentia lui Oli :sistem 4-3-3

a si experimentat in meciurile amicale. ca deocamdata echipa nu este obisnuita cu acest sistem, si ca nu are nici cu cine sa-l joace, asta este alta problema :wink:

Ayrton09.08.2006 13:28
in concluzie: sa dai pe Mazilu 1.5 mln. imi pare o eroare.

sa vedem in seara asta cum iesim. oricum acum tinta noastra este un varf.fiti insa siguri ca nu vrea nimeni sa arunce bani pe fereastra si solutiile se negociaza la sange. sa dea Domnul sa intram in Liga, caci atunci se umbla sigur la portofel.

Am spus de multe ori ca Mazilu pare dintr-un alt aluat decat G. Bucur sau Dinita, fiind chiar un lider la Sportu. Eu cred ca este o oferta corecta.

Insa nu cred ca Mazilu va ajunge la Steaua, pentru ca Copos si Vama vor face tot posibilul ca el sa nu ajunga la Steaua. Chiar sa-l ademeneasca pe Siman cu sume fabuloase ca apoi sa se ajunga la un nou caz Griffits. Mazilu va ajunge la Steaua doar daca va fi dorinta sa expresa.

I.N.Money09.08.2006 13:46

Daca Steaua va intra in grupe,iar oferta pentru el va ramane valabila,cu siguranta ca el va dori sa ajunga la Steaua.

Se pare insa ca el asteapta o oferta de afara...

Pare insa ciudat ca a ramas si Meme in tara,parerea mea este ca JJ discuta cu Siman pentru jucatorul din Regie,iar Meme a ramas in tara pentru aducerea altui jucator.

Melku09.08.2006 14:26

Sunt sigur ca daca Steaua va intra in grupe ea va deveni o echipa foarte dezirabila, chiar si pentru jucatorii straini dar nu stiu in ce masura ei pot fi legitimati, in Liga 1 sau in CL. Stie cineva daca pot fi legitimati jucatorii in cazul in care intram in grupe?

sorin_77709.08.2006 14:31

din ce stiu eu inainte de startul grupelor, de fapt chiar la incheierea campaniei de transferuri la 31 august, se trimit loturile cu care se abordeaza noul sezon in CL. Atunci trimit toate echipele, atat cele deja calificate cat si cele care au dobandit calificarea in urma preliminariilor. In campionat jucatorii se pot legitima pe Steaua II...cred.

VladM09.08.2006 15:05

DA AVEM SI

VOM AVEA BOALA PE MILOGI

victor09.08.2006 15:11

termenul limita pentru. transferuri valabile in grupele Ligii este 31 aug.

Mazilu este oarecum o prioritate pentru. Gigi care fiind orgolios vrea sa-i dea peste cap pe tigani. ce cred eu este ca el nu e chiar o prioritate pentru. Oli sau MM, care cred ca jucatorul este sub Iacob, iar ca potential de crestere chiar sub Badea. in plus s-a tot discutat in ce masura Iacob si Mazilu ar putea juca impreuna?!

din ce se vorbeste si ce se vede la liber, as putea usor zice ca nici Mazilu nu pare "indragostit" de Steaua si suntem parca in copie intr-un nou caz plesan. in acest moment varful sportului e ghidonat de giovani si nu arata ca performanta este pe primul plan pentru. el. concluzia ar fi ca ori e cam tolomac si se lasa condus de impresari, ori nu-i place cu adevarat fotbalul. sa ai sansa sa joci intr-o trupa ca Steaua, sa te lupti cu granzii Europei, si in loc de asta sa vegetezi asteptand oferte utopice imi pare dovada de prostie! de aceea am si spus ca am dubii ca Mazilu este omul care ne trebuie! sa fie clar: daca un fotbalist cat de cat cu personalitate vrea sa plece de la un club, e greu sa-l opresti, mai ales atunci cand exista si oferte bune pentru. el!

cel mai bine ar fi sa aducem un varf strain, chiar fara nume. ramane insa sa fie convins Gigi sa dea banii, caci trebuie inteles ca la Steaua decizia de bani e numai si numai a lui. intr-un fel e bine, caci se impiedica astfel ca unii amatori de cascaval sa fie tentati sa intre in tranzactii "ciudate", dar pe de alta parte nu e simplu sa te duci mereu la omu' si sa-i ceri sa se caute in buzunare! am mai scris si-n alt post ca orice persoana are motivatiile sale cand face anumite gesturi. Gigi e foarte orgolios si atent la cererile multimilor (atent insa si la greselile care le fac subalternii). "periat" atent ar fi probabil mai cheltuitor!

ps: cei care tot scriu despre Rica ii rog sa ma creada ca a fost principala noastra prioritate, dar din pacate si el e om si a ales solutia cea mai buna pentru. el (cum de altfel s-a intamplat si atunci cand a plecat: o lunga poveste, in care are si el o buna parte de vina). salariul primit acum in Koreea nu-l face in Romania si pe 150 - 200mii nu a era interesat, decat daca nu aparea ceva mai bun. MM a discutat cu el de nenumarate ori, iar Steaua era gata sa plateasca 200-300 mii ca sa-l rascumpere, dar nu 1 mln., caci astfel ar fi insemnat ca l-ai imprumutat gratis un an in Koreea. in plus si-a mai bagat coada si ciorba care nu a dorit sa-si piarda din comisionul anual pe salariul lui Rica si a negociat transferul la chunan. de aici si supararea conducerii noastre pe respectivul impresar (vezi declaratiile lui Stoica).

sorin_77709.08.2006 15:33

@ Victor

Sti ceva, s-a incercat aducerea lui Novakovici de la Litex?

Ayrton09.08.2006 15:35

@ Victor

Daca Oli sau MM cred ca Mazilu este sub Iacob, incep sa am dubii asupra competentei lor.

Chiar daca cei 2 joaca pe acelasi post, sunt doi jucatori ce au calitati diferite.

Sunt convins ca atat Oli, cat si MM au vazut ca Steaua cu Iacob in echipa este intradevar mai puternica fizic, dar mai imobila. Iacob are un mare defect: in majoritatea cazurilor este static si nefolositor pe contraatac, in plus de asta atunci cand iese din careu devine lent si previzibil, nefiind in stare sa faca nici macar un dribling simplu. Mazilu, chiar daca nu este o forta a naturii, mi se pare mult mai mobil si poate fi mai mult decat un pivot in mijlocul careului, avand abilitati tehnice care sa-i permita sa centreze sau sa paseze decisiv catre colegi.

Cred ca Iacob este perfect contra unor aparari cu jucatori inalti, masivi si lenti, pe cand Mazilu ar fi mai bun contra unor fundasi mobili si rapizi.

Eficienta lor depinde foarte mult de tipul de adversar!

Una peste alta avem nevoie de inca un atacant!

victor09.08.2006 15:49

din cate stiu singura tinta din bul. era si este ianev. e greu insa de luat!

cineva s-a intrebat intr-un post anterior unde era Mazilu cand bucur a iesit golgheter?! parerea mea este ca acum Iacob e mult peste Mazilu. 10 goluri in Europa sunt peste 30 in campionat! sa nu mai zic ca pana la urma ar trebui sa existe si o balanta intre pret si calitate: daca Iacob a costat 100mii (sigur era jucator liber), merita Mazilu 1,5mln?! si fiti atenti ca o data facuta "investitia" ramai in casa cu ea cativa ani, caci e greu sa te duci apoi la Gigi sa-i spui ca a fost eroare de evaluare! pentru. mine (parere pur personala) ordinea valorica acum este Iacob, Badea, Mazilu.

eu repet: ma ingrijoreaza "explozia" ciclica a unor jucatori de la sportul, care dupa ce schimba "mediul" devin ilustri anonimi. practic nici unul din ei nu a confirmat in regim de mare performanta. iar nea Mazilu arata ca un tanar plictisit si interesat doar de sfaturile impresarilor! sa nu mai zic ca giovani nu prea e atras de varianta Steaua, caci si-ar pierde complet decizia asupra jucatorului!

Virgil09.08.2006 15:52

Eu cred ca Oli si MM stiu mai bine decat oricine priveste lucrurile dinafara,ce fac.,

Referitor la spusele lui Victor in legatura cu Ionut,sunt de acord.Trebuie sa fii tampit sa nu-ti doresti sa vii sa joci la Steaua,cand aceasta se afla in pragul grupelor Ligii.

Pe de alta parte,aceasta retinere a lui,poate fi privita ca un semn ca ii e teama sa nu clacheze la o echipa de asemenea valoare.E posibil sa se gandeasca si la faptul ca ar fi o concurenta prea mare pentru postul de titular,desi poate ca daca ar veni,Iacob ar fi vandut.Poate ca vrea un transfer in strainatate,la bani mai multi,poate ca este blocat de cei care il imprumuta cu bani pe Siman,etc,etc.

flo220309.08.2006 16:00

poate ajunge precum camiloiu Nicolae la o "superechipa" ca auxerre :lol:

Stryker09.08.2006 16:24
cineva se intreba intr-un post anterior de ce nu am transferat un varf cu experienta din strainatate?!  

prima explicatie este ca ne "blocheaza" problema salariilor! nu ar fi o problema sa dam 1 - 2 mln. pe un jucator cat de cat cu nume, dar contractele anuale sar de 500 - 600mii usor. am mai spus-o: azi Gigi nu este dispus sa plateasca astfel de salarii, ceea ce este de inteles caci imediat iti vei ridica in cap restul echipei (sa vedeti cat de curand ce probleme o sa apara la CFR din aceeasi cauza).

Aici nu pot fi de acord cu tine victore, sunt destule echipe unde uni jucatorii castiga de pana la cinci ori mai mult decat alti, problema este dupa cum ai spus ca nu este de acord Gigi sa plateasca astfel de salarii, dar aici se vede lipsa de pricepere pentru ca daca clubul va intra in UCL investitia se va merita...
pentru. mine (parere pur personala) ordinea valorica acum este Iacob, Badea, Mazilu.
Poate daca o iei de la dreapta la stanga atunci da, eu chiar nu inteleg ce s-a vazut la acest Badea si de ce s-au cheltuit asa de multi bani pe el cand foarte usor mai puneai ceva peste si il aveai pe Mazilu...

Se vorbea la un moment dat de portarul sienei, fortin, a existat vreun interes real si daca da, de ce nu s-a concretizat nimic??

La fel si in cazul lui zuberbuhler care si-a exprimat interesul fata de Steaua cel putin in presa...

Totusi va mai veni vreun portar pana pe 31?? Sau ne chinuim cu astia pe care-i avem??

Cooper09.08.2006 16:27
sistem 4-3-3 Mazilu -Iacob-Badea adica:

Carlos(Cernea)

Saban       Radoi      Goian      p Marin

Nicolita      para         Dica

Vali Badea      Iacob        Mazilu

Astea-s vise erotice (vorba lui Jabba de la Poli). Sa nu uitam ca, mai mult decat sigur Iacob va pleca in iarna de la Steaua, avand oferte de transfer din Franta, Rusia, Belgia, cel putin asa a sustinut Gigi. Decat sa tremuram iar in iarna dupa un varf de calitate, mai bine il luam acum chiar daca sta ca rezerva, macar se pregateste si se adapteaza pana atunci la echipa noastra.
flo220309.08.2006 16:50

daca se mai "rupe" janker prin preliminariile astea, mai pleaca nu

bodanelu09.08.2006 17:07

Mazilu e al rapidului cica peste 2 mil de $..

au anuntat la tvr

Rossoblu09.08.2006 17:15

sa-mi bag ... in ea de viata

Stryker09.08.2006 17:23

Cum am spus mai sus: decat sa dea unu jumate pe Badea si Panait, mai bine mai punea jumate si-l luau pe Mazilu...ziceti voi ca nu am dreptate...

I.N.Money09.08.2006 17:25

Inca nu este nimic sigur,Siman inca nu a dat un raspuns ofertei Rapedului.

Asta isi bate joc de toate cele 3 echipe care il vor. :x

Ayrton09.08.2006 17:29

Oameni buni, terminati cu prostiile astea gen Rapedu da 2 milioane de euro pe Mazilu.

Il credeti in stare pe Copos sa dea atatia bani pe un jucator?

Asta e ori o teapa de proportii, ori o diversiune pentru a scoate mai multi bani de la Steaua sau Poli!

Daca nici Steaua sau Poli nu pluseaza - si sper sa n-o faca, pentru ca asta e pretul corect(1.5 milioane), veti vedea ca Mazilu va ajunge in giulesti pe cel mult 1 milion!

Treaba cu 2 milioane e o bazaconie de-a lui Copos!

Rossoblu09.08.2006 17:31

sper sa nu fie adevarat, nu cred ca are Copos atatia bani sa dea pt un jucator

flo220309.08.2006 17:43

nu da numai el banii! ai uitat de actionari: valvis, altex si ceilalti

«18384858687111»