Oricat de bun a fost Mazilu campionatul trecut, sincer nu cred ca merita 2 milioane de euro. Exact cum au zis si multi de aici, cu banii aia poti aduce un atacant solid strain, 100% profesionist. Nu stiu de cand si daca Mazilu s-a mai antrenat, de cand ii tot curg ofertele pe la urechi. Sincer, n-are decat UTCopos sa dea 2 milioane pe el si sa se tzepuiasca asa cum s-a tzepuit cu Griffits, care cu toti banii lui a reusit un gol in 3 meciuri oficiale(la fel ca pustiul nostru Ochirosii adus gratis), si nu a convins deloc nici macar in amicale. Si 1,5 milioane cat ofera GG mi se pare un pic cam mult. Nu putem sa negam ca, in conditiile accidentarii lui Victorash, ne trebuie inca un atacant puternic, de poarta. Nu stiu insa daca Mazilu este solutia potrivita...
La portari, situatia este ceva mai delicata. E clar ca Carlos nu traverseaza o perioada magnifica. Insa totusi, nu ne hazardam cu aceasta "criza de portari"? Nu ar merita si Cernea, si poate Toma, o sansa? Cernea era totusi titular la Otelul cand l-am luat, si am lustruit cu succes banca de rezerve cu el. Pe Toma nu l-am vazut niciodata aparand, dar cine stie, poate e o varianta de viitor? Vedeti ce a facut Dinamo din Matache...e o speranta in cei tineri
. Multa bafta Steaua sper sa mai aducem un atacant