FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«17879808182111»
lew28.07.2006 09:52

Situatia Stelei nu pare linistitoare...Cele 5 transf.

de 5 mil .euro:Badea,Panait,Drida,Saban,G.Coman...

Singurul care a facut banii este Badea....

G . Coman nu a confirmat si e accidentat..

Saban....inca...........nu a confirmat....

Panait, Drida..........plecati............

Cel mai rau posibil este cu Radoi operat

Deci pt acest inceput de sezon stam mai prost ca

anul trecut..si pe hartie si in teren.....

Sper sa cadem cu o echipa puternica in C.l., poate asa cei care decid Oli, MM, gb se vor hotari in ultimul ceas.

Privesc cu parere de rau la problemele Sportului dar

profitand de situatie nu inteleg de ce nu facem ceva,

si banuiti la ce ma refer.

end-er28.07.2006 11:10

Panait chiar a plecat? adica a fost dat afara?

daca da, care e al patrulea fundas central din lot? Radoi? :(

EDIT: deci nu... merci Sorin

jeri28.07.2006 11:14

Nu cred ca a fost dat Panait io nu am auzit nic de chestia asta decat aici pe forum.Ar fi bine sa-l transferam pe Lazar de la Sportu acuma ca Radoi s-a operat si sta 2 luni :cry: :cry: si binenteles un atacant de care tot vorbim :D

end-er28.07.2006 12:15

lazar, shroj, un strain... mijlocas central, tare pe picioare si sa stie jocul, ca e nevoie...

sorin_77728.07.2006 12:22

Panait nu a plecat si nu va fi dat, el a facur deplasarea la Timisoara via Gorica...

FanSteaua4Life28.07.2006 12:33

In supercupa era pe banca de rezerve...mie asa mi sa parut...

MadFroG28.07.2006 13:31

Odata pentru totdeauna.

Panait ESTE LA Steaua si asa VA RAMANE.

Nu mai punetzi botul la toate prostiile de pe Realitatea TV.Ei au fost cei care au dat stirea asta,si imediat ati si crezut.Se scria pe site-ul oficial al clubului daca Panait era imprumutat(asa cum s-a intamplat in cazul lui Drida,Litu,Tudose si Simion).

In alta ordine de idei,in afara de un atacant cred ca avem un lot complet.

Nu sunt de acord cu voi,cand spunetzi ca mai avem nevoie de un mijlocas central.

In momentul acesta in afara lui Radoi pe acest post mai pot evolua:Paraschiv,Lovin,Bostina si Cristocea.

Sunt destule solutii pentru mijlocul terenului.

In plus,conducerea a decis sa-i acorde o shansa si lui Lovin,un baiat talentat care poate creste de la meci la meci.Un tanar care incet - incet ishi poate imbunatati evolutiile(totul depinde numai de el).

Oricat,fata de sezonul trecut,se vede o imbunatatire in jocul lui Lovin.

Deci,mai trebuie sa vina jucatorul care sa-i creeze concurenta lui Iacob.

end-er28.07.2006 14:26

e clar cu Panait sa traiti :)

karas_ultras28.07.2006 14:37

Inca o data, pt toti cei care se declara multumiti de lot: - campionatul este lung, iar la sfarsitul lui castigatoarea va intra DIRECT in grupele Champions League;

- exista sanse mari sa atacam grupele UCL inca de anul acesta. De ce ne-am multumi cu cei 3,6 mil Euro primiti pt accederea in grupe si nu am lupta pt a obtine si ceva puncte, deci alti bani. Ca sa nu mai spun de un 10% sanse sa trecem in sferturi...;

- Sportul are cativa jucatori buni, iar daca acestia vor sa plece, or sa intareasca rivalele, in loc sa avem noi rezerve de calitate;

- sunt cateva posturi pe care nu avem rezerve de calitate: portar, fundas dreapa (pana la proba contrarie) mijlocas central, varf.

weeezer_2028.07.2006 15:14
karan_ultras, as mai adauga postul de mijlocas dreapta, pe cel de varf impins (Badea nu poate face munca lui Victoras, el e mai degraba un "Neaga"). Chiar si postul de mijlocas stanga. Unde avem o gramada, dar...
Cooper28.07.2006 17:47

Mijlocas dreapta ??? In locul lui Banel ?? Greu de gasit cineva sa-l scoata din schema la ora asta (nici un jucator din tara cel putin).

c0nVicT28.07.2006 18:03

@ cooper

vad ca tot insisti cu un mijlocas de creatie...ofensiv. un adevarat numar 10. Banuiesc ca daca vrei sa cumparam un asemenea jucator, mai trebuie sa dam si 2-3 milioane pe el,nu? Adica ce...sa ramanem noi in urma lui Dinamo si Rapid???

daca vom cumpara un asemenea jucator, te rog sa imi spui si mie unde va juca.

Cum pe Mirel si pe Nicolita nu ii scoate nimeni din echipa...mai raman 2 posibilitati : Paraschiv sau Bostina.

De ce un asemenea jucator nu va lua locul lui Paraschiv

1.conceptia tactica a lui Oli, aparare beton, sa luam cu un gol mai putin decat adversarul. Uita-te le Franta cum a jucat la campionatul mondial : mijlocasi centrali au fost Vieira si Makelele , Zidane pe postul lui Dica si Henry in atac. Ce sanse avea Franta sa prinda finala la inceputul campionatului? Mult mai scazute decat celelalte echipe. Dar experienta si faptul ca jucatorii au evoluat mult timp impreuna si-au spus cuvantul.Si cum la Steaua omogenitatea echipei este cheia succesului...

De ce un asemenea jucator nu va lua locul lui Bostina?

1.Avem deja 4 jucatori pe postul de mijlocas stanga...de ce sa il mai aduci si pe al cincilea?

2.Un asemenea jucator s-ar calca pe picioare cu Dica

3.Pe acel post joaca numai jucatori cu viteza...vezi Robben sau Ronaldinho

In concluzie, vom aduce un jucator de 2-3 milioane ca sa stea pe banca langa Oprita si care va juca in locul lui Dica cand acesta nu va fi disponibil.

Tie asta ti se pare o investitie buna? Nu mai degraba ar trebui sa aducem atacantul bulgar care ne garanteaza 15 goluri pe sezon, sau sa aducem odata si odata un fundas stanga ca lumea?

weeezer_2028.07.2006 19:18

In momentul asta, un mijlocas "de creatie" ar avea loc in echipa noastra doar daca s-ar juca... in 12. In schimb, sunt de parere ca, desi flancul stang e deja supraaglomerat (multi pe post), trebuie adus totusi cineva de CERTA valoare. Noi avem doar jucatori inconstanti, acolo.

MadFroG29.07.2006 07:27

In conceptia de joc a lui Olaroiu la Steaua,nu are loc un mijlocas "de creatie".

Jucam cu 2 mijlocasi defensivi,si din aceasta cauza nu vad rostul mijlocasului "de creatie".

Pe banda stanga nu cred ca e o problema,eu zic ca este postul pe care stam cel mai bine:Bostina,Cristocea,Coman si nu in ultimul rand Ochirosii fiind jucatori foarte valorosi dar intra-devar inconstantzi.

Problema cred ca o reprezinta atacul,noi tocmai am cedat 2 atacanti tineri si de viitor(Litu si Simion).

Sunt suparat pe conducere pentru ca inca nu am rezolvat transferul unui nou atacant,in conditiile in care la inceputul sezonului avem doar trei atacanti in lot (Dica,Iacob,Badea).

Oli a declarat ca o sa mai vina jucatori la Steaua,sper totushi sa nu fie prea tarziu,pentru ca unii jucatori mai trebuie sa se adapteze,sa se pregateasca ceva timp cu echipa,nu potzi sa il bagi din prima in focurile bataliei.

ktalyn29.07.2006 12:37

parerea mea e k prin aducerea lui Gigel Coman s-a rezolvat kt de kt problema mijlocasului de creatie,kiar dak el evolueaza msi mult pe stanga jeu zic k poate fi folosit k si mijloks de creatzie! mai avem alti 2 jucatori care ar putea fi folositi pe postu asta ...aici ma refer la Bostina care kiar a fost pus de Oli sa joace la creatie in meciul cu gorica, si crek vasil. Cristocea ar fi o altta varianta ....! Dumnezeu VA FI STELIST SI VOM ACCEDE IN GRUPE!!!

weeezer_2029.07.2006 12:48

mai degraba ii vad pe Bostina sau Cristocea la "creatie", decat pe Coman.

Cooper29.07.2006 18:31
Pentru Convict : sa nu uitam cine a castigat titlul mondial, si ce a jucat Totti la acea echipa (chiar daca nu a reusit sa iasa foarte multe in evidenta datorita nerecuperarii in totalitate dupa accidentare). Pe de alta parte si Protasov a jucat cu doi mijlocasi la inchidere si totusi, jocul Stelei era mai spectaculos, mai ofensiv. Franta a jucat cu doi mijlocasi la inchidere, dupa cum zici, dar ei au avut 2 mijlocasi exceptionali care intrau des cu mingea spre centrul atacului (Zidane si Ribbery). In plus, sa ne uitam si la celelalte echipe : Anglia (Lampard, care a avut o prestatie slaba), Portugalia (Deco), Germania (Ballack), Argentina (Riquelme), etc.. pentru Weezer 20: S-a mai incercat cu Bostina ca mijlocas de creatie si nu a dat randament. Cristocea ramane o solutie viabila. Problema e ca, in tara nu prea mai gasesti astfel de jucatori, singurii mijlocasi mai de calitate fiind Grigorie si Croitoru (oricum nu sunt de Steaua). pentru MadFrog: Ai dreptate. Simion a fost cedat cam usor (a si inscris in meciul lui de debut la UTA, felicitari), poate e mai bine pentru el . Un atacant de gabarit ar fi binevenit. Se pare ca, Mazilu va fi transferat afara (stirile sportive antena 1), desi Gigi a declarat ca e gata sa plateasca 1.200.000 euro pentru el.
Rossoblu29.07.2006 23:04

Mazilu la un pas de Steaua

Ionuț Iordache

Dupã retrogradarea Sportului Studențesc în Divizia B, atît Steaua, cît și Rapid s-au arãtat interesate de golgeterul campionatului trecut, Ionuț Mazilu. Avînd oferte și de la cîteva echipe din strãinãtate, atacantul în vîrstã de 24 de ani a fost la un pas sã ajungã în Giulești, George Copos propunîndu-i lui Vasile ªiman împrumutul lui Mazilu pentru un an de zile. Patronului echipei din Regie nu a fost însã de acord și în acest moment Steaua a luat fața Rapidului în privința transferului lui Mazilu.

"Dacã ªiman mai scade din pretenții, eu îl vreau pe Mazilu. Trei milioane de euro, cît a cerut în primã fazã, nu o sã dau niciodatã. Aș da maximum 1,2 milioane", a declarat Gigi Becali, patronul echipei din Ghencea, pentru ªtirile Sportive ale Antenei 1. Chiar dacã perioada de transferuri s-a încheiat în Liga I, Mazilu ar putea fi declarat liber de contract și astfel sã ajungã sub comanda lui Cosmin Olãroiu.

e prea frumos sa fie adevarat

Stryker29.07.2006 23:54
Mazilu ar putea fi declarat liber de contract şi astfel să ajungă sub comanda lui Cosmin Olăroiu.

Ca ce chestie sa fie declarat liber de contract??

Ca nu era Siman idiot sa-i bage vreo clauza eliberatoare in caz ca pica echipa in divizia secunda. Si daca, prin absurd, ar fi declarat liber de contract, o echipa straina mai instarita ar pune mana pe el...

Rossoblu30.07.2006 00:49

ar fi declarat liber de contratct pt a se putea efectua transferul, pt ca perioada de transferuri s-a incheiat, siman ar lua banii pe el, Steaua ofera cele mai mari salarii de la noi si lasa-ma sa cred ca nici n-ar sta pe ganduri la ce salariu are acum(30.000/an)

din moment ce perioada de transferuri s-a incheiat nu cred ca putea fi transferat in mod normal, deci cade un eventual transfer in strainatate

jeri30.07.2006 07:11

Din potriva sunt multe campionate care nu au inceput si sunt inca in perioada de mercato deci mai multe sanse sa se treansfere in strainatate dak scoate cineva banu :x sper sa nu o fak nimeni si sa vina la Steaua :D

IONUTZ-CIPRIAN30.07.2006 07:13

:evil: >>Eu nu am prea auzit de echipe de dincolo care sa fie interesate de Mazilu,dar parca totusi stiu de una!!Sper ca asta sa ajunga la noi ca are potential,dar nu pentru 3 mil $ ca nu merita!!!>>> :twisted:

alex ripper30.07.2006 14:37
Duckadam: "Steaua are nevoie de un virf "

Prezent la meci, Helmuth Duckadam considera ca Steaua mai are nevoie de 2-3 jucatori. "Asta pentru a fi acoperita pe toate posturile. Am stat de vorba cu Mihai Stoica si el a ajuns la aceeasi concluzie cu mine", a spus Duckadam. "Cred ca in primul rind ar mai fi nevoie de un virf de atac", a concluzionat portarul care a intrat in istorie prin reusita sa din finala Cupei Campionilor, din 1986, cind a reusit sa apere patru lovituri de la 11m. (www.gsp.ro)

wow,a ajuns si MM la aceiasi concluzie la care am ajuns noi suporterii cu mult timp in urma.

acum sa asteptam sa faca si ceva in privinta asta.

Ayrton30.07.2006 14:55

@Alex

Mai bine mai tarziu, decat niciodata!

Problema este, sa nu fie prea tarziu!!

forever_STEAUA30.07.2006 14:56

Stati putin, a zis ca e de acord cu mai avem unele lipsuri, nu si ca va face ceva in privinta asta. Cel putin nu acum. Poate in iarna, sau poate la anul... :twisted:

«17879808182111»