ai dreptate melkule...Abiodun joaca mijlocas dreapta si ar trebui adus la Steaua. Are viteza, are sub 25 de ani , poate sa alerge mult, si as zice ca are si centrari mai bune decat Nicolita. Una peste alt lui Nicolita i-ar trebui un concurent serios pe post... Oprita chiar daca a dat golul in supercupa nu poate fi luat in serios. (Nu era mai bine daca il dadeam atunci la Poli pe 800.000 de euro parca?)
Shroj din cate stiu joaca mijlocas central...si el ar trebui adus. Nu se poate sa luam si noi un jucator care sa il scoata pe Paraschiv din echipa??! In situatia in care pe Mirel nu il scoate nimeni din echipa, am avea pe celalalt post de mijlocas central pe Paraschiv, Lovin si Shroj, toti 3 cam la acelasi nivel, cu toate ca Paraschiv are experienta internationala.
Nu l-am inghitit pe Paraschiv de la primul lui sezon la Steaua. Nu are fizic, nu are viteza, nu are sut, nu da si el o pasa buna ca Dica, nu are stiinta jocului, una peste alta nu exceleaza la nici un capitol.
O sa imi ziceti ca e constant, un lucru foarte important pentru postul lui. Asa este...dar el nu joaca constant bine, joaca constant in nota echipei, niciodata mai mult.
Credeti-ma ca oricare dintre noi cu ceva conditie fizica nu ar fi foarte diferit de Paraschiv.
Ceea ce il face pe el sa para mai bun decat este, este faptul ca joaca alaturi de Radoi. Pentru cine mai urmarea NBA-ul , amintiti-va ca si Pippen era considerat superjucator cat timp juca langa Jordan, cand s-a retras Jordan el nu mai facea nimic...
Asa este si cu Paraschiv.
Pe postul lui ar trebui adus cineva de 1,85 , dispus la efort, care sa stie jocul, si care sa joace constant BINE , nu in nota echipei. Una peste alta un jucator complet , ceva gen Vieira sau mai degraba ceva mai ofensiv dar capabil sa faca si faza defensiva...Gerrard si Ballack fiind cele mai bune exemple..