FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«17778798081111»
Cooper26.07.2006 17:24
Copos vrea sa-i ia cu imprumut pe Mazilu,Stancu si Balan.

La cat e de pervers domnul savarina, cred ca-i va da tzeapa si finului sau, Siman. In spt.ro, scria de 5 jucatori ai Sportului pentru un imprumut la cccrrrapid si 75 % dintr-un eventual transfer.

Melku26.07.2006 23:03

Ati remarcat vreun jucator anume din echipa dumneavoastra?

Dica. Mi-a placut cum s-a miscat, iar golul a demonstrat cine este acest Dica: un jucator de valoare. Noile achizitii nu prea au loc in echipa.

De ce credeti ca se intimpla asta?

Coman e accidentat, iar Badea a jucat spre final. Nu asta conteaza acum. Atit timp cit echipa merge, nu conteaza cine joaca. Olaroiu se ocupa de transferuri si tot el decide cine intra pe teren. Daca el o sa vrea jucatori mai valorosi, eu ii cumpar.

"Daca Oli imi spune ca mai vrea pe cineva la echipa, dau sapte-opt sute de mii de euro si il aduc", a declarat finantatorul din Ghencea. Patronul stelist s-a declarat dispus sa scoata bani pentru inca un jucator sau doi. (spt.ro)

Interviu Gigi Becali dupa meciul cu Gorica. Sa vedem.

manu7127.07.2006 05:34

nesu si p.Marin varza...plecau si lasau partea libera,iar fata in fata cu adversarul foarte usor de depasit.....Goian si Ghionea OK.....Bostina inca paralel...Nicolita OK...Paraschiv greoi...Lovin aproape bine....Dica SUPER...Iacob pierde multe baloane.....la toate astea pot adauga faptul ca Steaua joaca bine....la gorica a aratat ca o echipa matura.....ramin la parerea ca ne lipseste cite ceva pt a rupe gura lumii :twisted: :twisted: ....Jiji mai umbla la pusculita si cumpara ceva.....totdeauna Steaua

janker steaua27.07.2006 07:36

manuleeeeee ai vazut alt meci?sau nu te pricepi la fotbal Nicolita a jucat cel mai prost meci decind a venit la Steaua iar omul meciului a fost Iacob a dat un gol superb,prin devieri la lasat pe Dica mai mereu singur si a scos si o lvitura libera de la 16m central pe poarta

Cooper27.07.2006 09:24

Parerea mea e ca si Nesu a jucat destul de bine, nu a mai gresit atatea mingi, Lovin a facut unul dintre cele mai bune meciuri de cand a venit la Steaua, Dica si Iacob au jucat excelent, Nicolita execrabil (a pierdut aiurea aproape toate mingile ce au trecut pe la el). S-a vazut inca odata , ne-ar mai trebui (neaparat) un mijlocas central ofensiv si un atacant, cel putin la nivelul lui Dica si Iacob. p.s. Pacat pentru cartonasele galbene primite aiurea (Petre si Para).

weeezer_2027.07.2006 09:37

Nicolita joaca la fel de haotic si de bezmetic si de dezordonat cum juca Nesu la inceputurile lui. Cu precizarea ca Nesu mai tinea cate o minge, doua, si mai reusea un dribling, o pasa, o centrare...

Petre Marin a lasat (cel putin in prima repriza) flancul drept descoperit in cel putin 3 situatii, noroc cu venirile lui Para si Goian din centru...

Iacob si Dica... au fost ok, peste nota echipei

Carlos - la mingea aceea peste transversala mi s-a parut ca a intins un pic cam tarziu mana dupa ea... in rest a avut sutul ala de la 22 de metri pe care l-a retinut fara probleme. Sunt de parere ca astfel de suturi "semitari" ii trebuie pt a prinde incredere.

Ghionea si Goian - cei mai buni din Est

Lovin - desi n-a avut cine stie ce greseli flagrante, NU se poate pune nici o secunda problema sa-l inlocuiasca pe Mirel cu acelasi succes.

Para - mi s-a parut in nota lui, plus cateva dublaje pe dreapta, la Petre Marin.

Bostina - intarzie jocul. La 2-0 trebuia introdus Ochirosii

Nesu - ar trebui sa fie mai atent in faza defensiva, si sa isi "lucreze" sutul, deseori ajunge in situatie sa traga... si "n-are cu ce"

sorin_77727.07.2006 10:40

OFFTOPIC baieti... aici se vorbeste despre transferuri...

Si ca veni vorba uitati ce zice ziarul "Ziarul":

Srhoj tot mai aproape de Steaua!

Mijlocasul australian, aflat in conflict cu FC National, ar putea ajunge in Ghencea in cazul in care comisi- ile LPF il vor declara jucator liber.

Shroj a mai lucrat cu actualul antrenor al Stelei, Cosmin Olaroiu, in perioada in care acesta antrena in Cotroceni, iar bataiosul mijlocas se numara printre preferatii tehnicianului. Olaroiu s-a mai interesat de serviciile jucatorului in ultimul an, si, sustin surse apropiate fotbalistului, s-a interesat regulat de situatia si evolutiile acestuia. Acum, ca atat Srhoj cat si coechipierul sau Abiodun ar putea deveni jucatori liberi, Olaroiu este tentat sa il aduca pe australian in sfarsit in Ghencea, mai ales ca pentru aceasta tranzactie Gigi Becali un ar trebui sa scoata nici un ban din buzunar. Srhoj si Abiodun au contestat la LPF valabilitatea unor contracte pe care le-au prezentat cei de la FC National, si potrivit carora cei doi si-ar fi prelungit contractele scadente in aceasta vara cu bancarii.

AMENINTATI

Cei doi jucatori ar fi trebuit sa participe ieri la festivitatea de prezentare a lotului Nationalului pentru sezonul viitor, insa atat Srhoj cat si Abiodun au refuzat. Constantin Iacov, presedintele CA din Cotroceni, i-a amenintat pe acestia ca va cere suspendarea celor doi pentru "indisciplina". "Dar cand ne-ati dat jos din autocarul care pleca in cantonamentul din Austria? Atunci un ne vroiati, la ce bun sa mai venim acum?", i-ar fi raspuns acestia presedintelui Nationalului.

weeezer_2027.07.2006 11:42

de ce nu-l ia pe abiodun mai degraba? nu zic ca Shroj nu-i bun, dar abiodun parca joaca fundas dreapta, nu (scuze daca ma insel). Si atunci am avea in sfarsit concurenta adevarata pe postul ala, si n-ar mai trebui sa jucam cu fundasi stanga, in dreapta..

bodanelu27.07.2006 12:57
abiodun parca joaca fundas dreapta, nu (scuze daca ma insel

eu stiu ca parca juca oriunde pe partea stanga

Melku27.07.2006 13:09

Shroj este binevenit, nu mai am foarte mare incredere in Lovin cat despre Abiodun stiu ca joaca mijlocas dreapta si nu mi s-a parut mai slab decat Oprita.

c0nVicT27.07.2006 13:30

ai dreptate melkule...Abiodun joaca mijlocas dreapta si ar trebui adus la Steaua. Are viteza, are sub 25 de ani , poate sa alerge mult, si as zice ca are si centrari mai bune decat Nicolita. Una peste alt lui Nicolita i-ar trebui un concurent serios pe post... Oprita chiar daca a dat golul in supercupa nu poate fi luat in serios. (Nu era mai bine daca il dadeam atunci la Poli pe 800.000 de euro parca?)

Shroj din cate stiu joaca mijlocas central...si el ar trebui adus. Nu se poate sa luam si noi un jucator care sa il scoata pe Paraschiv din echipa??! In situatia in care pe Mirel nu il scoate nimeni din echipa, am avea pe celalalt post de mijlocas central pe Paraschiv, Lovin si Shroj, toti 3 cam la acelasi nivel, cu toate ca Paraschiv are experienta internationala.

Nu l-am inghitit pe Paraschiv de la primul lui sezon la Steaua. Nu are fizic, nu are viteza, nu are sut, nu da si el o pasa buna ca Dica, nu are stiinta jocului, una peste alta nu exceleaza la nici un capitol.

O sa imi ziceti ca e constant, un lucru foarte important pentru postul lui. Asa este...dar el nu joaca constant bine, joaca constant in nota echipei, niciodata mai mult.

Credeti-ma ca oricare dintre noi cu ceva conditie fizica nu ar fi foarte diferit de Paraschiv.

Ceea ce il face pe el sa para mai bun decat este, este faptul ca joaca alaturi de Radoi. Pentru cine mai urmarea NBA-ul , amintiti-va ca si Pippen era considerat superjucator cat timp juca langa Jordan, cand s-a retras Jordan el nu mai facea nimic...

Asa este si cu Paraschiv.

Pe postul lui ar trebui adus cineva de 1,85 , dispus la efort, care sa stie jocul, si care sa joace constant BINE , nu in nota echipei. Una peste alta un jucator complet , ceva gen Vieira sau mai degraba ceva mai ofensiv dar capabil sa faca si faza defensiva...Gerrard si Ballack fiind cele mai bune exemple..

MadFroG27.07.2006 13:50

Abiodun si Shroj sunt oamenii potriviti pentru echipa noastra 8O 8O 8O 8O .

Decat jucatorii astia care la national nu au rupt gura targului,mai bine promovati jucatori ca Ochirosii,Enescu.

Se poate compara Abiodun cu Tibi Balan?

Sau Shroj cu Todoran ?

alinakes27.07.2006 14:04

Nu poti sa promovezi acum jucatori tineri pentru ca este in joc o miza foarte mare !

1.Grupele LG

2.Campionat => LC

Oricare dintre cei 4 jucatori ar veni ar fi bine veniti pentru ca ar creea concurenta pe posturi si de aici ar rezulta un joc mai bun al titularilor , plus ca am avea si noi jucatori de rezerva , nu o banca de rezerve goala !

I.N.Money27.07.2006 17:23

Mai sunt 2 zile pana la inceperea campioantului iar noi avem mari probleme in linia de atac.

Steaua nu poate aborda noul sezon cu 3 atacanti,cred ca e timpul sa mai vina cineva,neaparat.

Cooper27.07.2006 17:41

@ Convict

Hai tata, sa luam mijlocasi defensivi (precum Shroj)sa avem cu ce ne baga fundu` in poarta la necaz. Paraschiv isi face treaba foarte bine acolo unde e. Noua ne trebuie un mijlocas OFENSIV, un jolly joker ,un dribleur, nu mijlocas defensiv. Nu se vede ca, in atac toate mingile trec pe la Dica ?? Singur nu stiu cat o sa mai reuseasca, daca nu beneficiaza cat de cat de un suport la mijlocul terenului.

MadFroG27.07.2006 19:25

Hmm,am o veste pentru voi.

Deocamdata este in stadiul de vis erotic :lol:

Dupa cum anunta Spt in urma cu o luna,Oli a vizionat cateva casete cu Novakovici, atacantul echipei bulgare Litex Loveci.Se pare ca Oli nu a ramas indiferent la valoarea jucatorului si ca Steaua ar fi facut o oferta echipei bulgare.MM a declarat in repetate randuri ca la Steaua va mai veni un atacant din strainatate.

De asemenea,Litex se afla in cautarea unui atacant si s-au reorientat spre locul unde pleaca Novakovici (Romania) si au pus ochii pe Silvasan de la **** Timisoara.

Se pare ca acesta va fi inlocuitorul atacantului care ar putea ajunge la Steaua.

Sa speram asa cum am mentionat anterior,ca nu este doar un vis erotic. :lol:

Un mic amananunt,Novakovici a fost golgeterul Bulgariei in sezonul trecut marcand pentru Litex 15 goluri.

jeri27.07.2006 21:11

Acuma chiar nu mai conteaza cine vine important sa vina si sa fie atacant macar sa vina bulgaru desi nu prea cred :(

weeezer_2027.07.2006 21:34

asta nu e unu de 1.90, ceva de genu asta?

MadFroG27.07.2006 21:36
asta nu e unu de 1.90, ceva de genu asta?

Ba da,asta e.

martanu27.07.2006 21:36

Sa vina cine o veni, numai sa stie sa si atace poarta adeversa, sa aiba sange de atacant chiar daca joaca fundas sau mijlocas!!!

Virgil28.07.2006 03:31

Milivoje Novakovic

Stelistii il vor pe varful lui Litex. Cosmin Olaroiu a urmarit in ultimele saptamini cateva zeci de DVD-uri cu fotbalistii care i-au fost propusi. Oli a ramas impresionat de varful lui Litex Loveci, slovenul Milivoje Novakovic. Acesta are o statura impresionanta, 1,95 metri, si este golgeterul campionatului bulgar, cu 15 reusite.

Novakovic este international sloven si a marcat un hat-trick in amicalul cu Trinidad Tobago, scor 3-1 pentru Slovenia.

Poreclit de ziaristii bulgari "Girafa", Novakovic este in atentia mai multor cluburi, printre care Levski Sofia si Steaua Rosie Belgrad. Pretul lui Novakovic este de aproximativ 800.000 de euro.

http://epochtimes-Romania.com/articles/art...ticle_3631.html

sorin_77728.07.2006 06:28

Vrem ceva concret... Numai sa il transfere odata Oli... Oli se pare ca tu ai cheia... GG a spus tare ca tu decizi cine vine el da bani, asa ca te rog adu ceva in atac si un inlocuitor pentru Radoi... si asa accidentat in acest debut de sezon... :cry:

ktalyn28.07.2006 07:51

eu nu cred ca vom mai lua pe cineva pana-n iarna, poate cine stie...oricum avem un lot bun si fara Radoi...Dica si Iacob snt buni deci nu ne mai tre cine stie ce facatura! sa vedem tragerea si apoi sa ne rugam sa intram in sf in grupe!170920861_rapid_bucuresti.jpg

Cooper28.07.2006 09:04
Hmm,am o veste pentru voi.

Deocamdata este in stadiul de vis erotic  :lol:  

Dupa cum anunta Spt in urma cu o luna,Oli a vizionat cateva casete cu Novakovici, atacantul echipei bulgare Litex Loveci.Se pare ca Oli nu a ramas indiferent la valoarea jucatorului si ca Steaua ar fi facut o oferta echipei bulgare.MM a declarat in repetate randuri ca la Steaua va mai veni un atacant din strainatate.

De asemenea,Litex se afla in cautarea unui atacant si s-au reorientat spre locul unde pleaca Novakovici (Romania) si au pus ochii pe Silvasan de la **** Timisoara.

Se pare ca acesta va fi inlocuitorul atacantului care ar putea ajunge la Steaua.

Sa speram asa cum am mentionat anterior,ca nu este doar un vis erotic. :lol:

Un mic amananunt,Novakovici a fost golgeterul Bulgariei in sezonul trecut marcand pentru Litex 15 goluri.

Deci ,se pare ca nu e vorba de un atacant de culoare, cum a spus Gigi (sau o fi mulatru Novakovici asta ?? 8O 8O 8O )
MadFroG28.07.2006 09:05

Haidetzi sa avem putina rabdare,este imposibil sa nu mai vina nimeni,in conditiile in care IL CAPITANO lipseste doua luni de pe gazon,iar Gigel Coman este si el accidentat.

«17778798081111»