FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«17576777879111»
Ayrton24.07.2006 20:41

Eu cred ca Mazilu e mai valoros decat Amoah!

In schimb, ghanezul e mai experimentat.

Bogdan4Steaua24.07.2006 20:44

E discutabila treaba, dar nu spun ca nu ai putea avea dreptate. Pe Mazilu nu l-am vazut inca la o echipa mare. Poate sa confirme sau poate sa fie un nou Gigel Bucur. Sa ne uitam si la pret: Amoah e cotat la jumatate in comparatie cu Mazilu. Amoah a fost la un turneu final, a jucat in Bundesliga, etc. Cu Mazilu e ceva mai riscant desi a facut cateva meciuri bune la nationala. Si Plesan a jucat bine contra Germaniei si uitati unde a ajuns.

Ayrton24.07.2006 20:47

Bogdan,

Intre Mazilu si Plesan e o diferenta vizibila de atitudine, de caracter!

In mod sigur nu va fi un nou "Plesan"!

Insa nu cred ca va ajunge la Steaua, chiar daca eu as vrea acest lucru. Probabil va ajunge la rivalii de sub pod.

Bogdan4Steaua24.07.2006 20:48

Daca Siman nu lasa din pret cu siguranta nu va ajunge acolo. Copos a facut mari nazuri pentru cateva sute de mii in cazul australianului Griffiths..nu cred ca va mai scoate 3 mil pentru Mazilu. Nici jumatate....

Ayrton24.07.2006 20:51

Parca vad ca se va transfera la Raped pentru mai putin de 1 milion (eventual, plus 50% dintr-un transfer afara)...

Agy_2324.07.2006 21:40

"Deşi giuleştenii doresc să-i prelungească actuala înţelegere mai mult pentru a-l putea transfera în străinătate, armeanul Artiom Karamian ar putea ajunge chiar în curtea rivalei Steaua, care s-a zvonit că ar fi interesată de serviciile rapidistului."

ProSport

Ar fi cel mai tampit transfer aducerea lui Karamian . Deja avem 4 jucatori pe postul de mijlocas stanga(Bostina , Cristocea , G.Coman si Ochirosii)

c0nVicT24.07.2006 21:50

Buckley joaca cam ce joaca si Dica la noi, chiar un pic mai retras, nu e un atacant.

Ricken e mijlocas central sau ofensiv, a jucat campionatul trecut foarte putin, echipa nu se bazeaza pe el.

Valdez joaca ceva gen Nicolita, poate ceva mai central, deci nici el nu e varf.

De cand sunt in germania, va spun sincer ca nu am auzit de acest Amoah, si urmaresc destul de des Bundesliga.

Eu insa sunt de parere ca nu vom mai transfera nici un atacant pana la inceputul sezonului. Ganditi-va ca Iacob este al 3-lea cel mai bine platit jucator al nostru, deci nu o sa stea pe bara sigur. Cum Oli nu va risca sa il scoata pe Paraschiv din schema... Dica va juca ce a jucat si sezonul trecut...asa ca vom juca din nou cu un singur atacant clasic.

Avem 3 atacanti in lot ( Doamne fereste sa il vad pe Oprita pe acel post la nevoie )...dar insa nu avem inlocuitor pentru Dica.

Ganditi-va la sezonul trecut, la meciurile cu Rosenborg (cand Dica nu era in teren si echipa a jucat slab) , sau la meciul cu Boro cand Dica a fost inexistent dupa cartonasul primit si echipa a jucat catastrofal.

Acum nu am pretentii sa aducem un jucator de 2 milioane care sa ii faca concurenta lui Dica, pentru ca nu ne permitem sa platim salariul acestui jucator ca sa ia loc pe banca langa Oprita. Mai degraba as aduce un jucator mai tanar ( nu chiar ca Ochirosii) , talentat, cu ceva experienta macar in Divizia A , care sa creasca pe langa Dica...

martanu25.07.2006 01:41

Mie nu imi surade ideea aducerii lui Karamian. Avem si prea multi jucatori pe acel post, cum zicea si Agy_23, si mai este si crap-idist.

Nu il vad pe Mazilu la Steaua. Asta si pentru ca este cam firav dar si pentru ca Siman si Copos se inteleg decent. Sigur Copos va baga ceva stambe sa nu il lase la noi.

As mai vrea sa vad un atacant, desi parca mi-e frica sa sper, avand in vedere ultimele evenimente.

jeri25.07.2006 06:28

De ce sa nu-l aducem pe atacantul adversarei din turul doi preliminar al CL Miran Burgic este tanar cred ca are 21 sau 22 de ani si a marcat 24 de goluri sezonul trecut chiar dak a jucat intr-un campionat mai slab.Si am inteles ca este cotat la 600 mii de euro nu mi se pare f scum si ar fi o solutie de rezerva buna pt campionat ca in cupele europenu nu ar mai avea drept de joc :D:D

DanStan25.07.2006 06:53

E deja acontat de AIK. Si oricum, pe cine-ar impresiona pustiul asta ? Ce, noi suntm Ajax sa transferam necunoscuti si sa-i facem vedete ? Nu, domle, noi am trecut de mult de nivelul asta. Deja vrem sa transferam direct mari vedete, daca se poate de la Mondiale.

sorin_77725.07.2006 07:31

Badea daca juca la Gorica sezonul trecut marca si el cel putin 24 de goluri si era golgeter... Nu de un astfel de jucator avem nevoie, ci de un atacant pe profilul lui Dica...Cineva sesiza ca nu are inlocuitor si este FOARTE ADEVARAT: Dica nu are rezerva!!!!

Motanu D25.07.2006 07:54

Ai dreptate Sorin... Dar mai grav este ca NICI Radoi NU ARE REZERVA !!!

Lovin e rezerva lui Paraschiv !!!

sorin_77725.07.2006 08:02

Deci in concluzie avem 2 posturi nedublate dar avem 3 mijlocasi stanga. Curios este faptul ca Oprita a jucat in Supercupa pe ambele parti ajungand sa inscrie de pe partea stanga. Pe Oprita unde il mai incadram stiind faptul ca el este considerat ca posibil inlocuitor al lui Banel?

weeezer_2025.07.2006 08:10

de profesie, pe stanga ii avem pe Bostina, Cristocea, Coman si Ochirosii... am ramas masca in supercupa cand i-am vazut pe ultimii 3 in teren... si chiar dk a incercat Oli sa ii "reprofileze" in acel meci, in multe situatii tot mi s-a parut ca erau unul peste altul...

Cooper25.07.2006 08:14
Badea daca juca la Gorica sezonul trecut marca si el cel putin 24 de goluri si era golgeter... Nu de un astfel de jucator avem nevoie, ci de un atacant pe profilul lui Dica...Cineva sesiza ca nu are inlocuitor si este FOARTE ADEVARAT: Dica nu are rezerva!!!!
. Din pacate trebuie sa-ti dau dreptate, pentru ca, Dica se pare din iarna va fi transferat afara. Sa nu uitam declaratiile lui Gigi cu privire la suma de 4 milioane de euro (pe care o cere) si de oferta de 3 milioane de la Saint Etienne. Daca va fi sa plece Dica, o sa cam intram in galeata. In Romania NU EXISTA un jucator de valoare care sa joace pe postul lui Dica.
bodanelu25.07.2006 09:53
de profesie, pe stanga ii avem pe Bostina, Cristocea, Coman si Ochirosii... am ramas masca in supercupa cand i-am vazut pe ultimii 3 in teren... si chiar dk a incercat Oli sa ii "reprofileze" in acel meci, in multe situatii tot mi s-a parut ca erau unul peste altul...

in supercupa Cristocea a jucat pe postul lui Dica... si cred ca Oli se gandeste la plecarea ultimului, si vrea sa`l obisnuiasca pe Vasilica sa joace acolo

sorin_77725.07.2006 10:14

pentru al obisnui pe Cristocea acolo trebuie sa il introduci alaturi de Iacob destul de des... Eu cred ca s-ar putea descurca Cristocea acolo... Dar nu vrea sa ma gandesc ca va pleca Dica, cel putin nu in acest sezon, poate la vara peste un an...

Dan_BKL25.07.2006 11:28

pana la urma cu Rica Neaga cum a ramas treaba?

va fi al nostru la iarna s-au nu?

Prodigy_andrey25.07.2006 11:31

sper k dak va reveni, Neaga va fii la fel de bun cum a fost in sezonul la finele caruia a plecat !! nu ca la inceputurile acestuia la Steaua.Eu unul sper sa revina si am incredere in el ;)

Virgil25.07.2006 11:33

Pe ce lume sunteti ? Neaga a semnat un contract cu o alta echipa din Koreea,careia i-a fost vandut pe 1 milion de $.Adrian Neaga a semnat cu Seongnam Ilhwa Chunma

Mihai_7725.07.2006 12:15

Intr-adevar l-am pierdut. Desi el si-a exprimat, nu o singura data, dorinta de a reveni la Steaua. Totusi cred ca nu a fost dorit de catre cineva de la echipa noastra! (M.M.? Gigi?). Sau poate ca din orgoliu Gigi nu a vrut sa dea pe el mai mult decat a primit in urma cu un an si astfel sa recunoasca ca a gresit vanzandu-l :!: :!: :!:

Cooper25.07.2006 12:36
Pe ce lume sunteti ? Neaga a semnat un contract cu o alta echipa din Koreea,careia i-a fost vandut pe 1 milion de $.Adrian Neaga a semnat cu Seongnam Ilhwa Chunma
Neaga nu poate fi condamnat pentru ramanerea lui in Coreea. Daca s-ar fi vrut aducere lui la Steaua inca din vara asta, sunt sigur ca ar fi venit fara ezitare. Oricum nu ne putem crampona de venirea sau nevenirea unor jucatori. Cu acest lot (de titulari) putem intra fara probleme in Champions League, insa, Doamne fereste de vreo accidentare (Goian,Radoi,Nicolita, Dica, Iacob, etc...)
Bogdan4Steaua25.07.2006 12:57

Sansele de a-l aduce pe Neaga in iarna sunt infime in acest moment. Oricum, suma ar fi mult mai mare de 1 mil $. Daca nu l-au adus pe acea suma, nu cred ca vor face sacrificii pentru o suma mai mare.

MadFroG25.07.2006 15:55

Era clar ca GB nu il vrea pe Neaga inapoi la echipa.

Era foarte reticent numai cand auzea de numele lui si de posibila reintoarcere in Ghencea.

Referitor la rezerva lui Dica,este adevarat ca in iarna va pleca,dar chiar si asa am incredere in Cristocea care s-a vazut si la supercupa ca il poate suplini pe Dica.Normal ca nu are aceeasi valoare ca Nicu,dar pentru o rezerva este bun.

Problema noastra,o reprezinta in acest moment accidentarea lui Radoi,care ne pune in foarte mare dificultate.

Totushi in centrul terenului avem destui jucatori care pot evolua:Paraschiv,Lovin,Bostina sau Cristocea.

Totul depinde de Oli.

Probabil ca maine vom evolua cu Paraschiv si Lovin la mijloc,tinand cont ca jucam in deplasare!

vlad7525.07.2006 16:21

il mai ia Steaua pe pustiul ala de la Bacau??...sau va semna cu Rapid?.Fac pariu ca Andrei Cristea va face un meci mare cu Valencia si va da 2 goluri!Mie imi place Jardel ala de la Timisoara!Sper sa nu-l vanda pe Hamutovski!

«17576777879111»