@vlad eshti cam in urma...
later edit: mi`am dat seama ![]()
@vlad eshti cam in urma...
later edit: mi`am dat seama ![]()
cum se imparte echipa Sportul Studentesc?.....70% la nasu'.....20% la Iancu....10% la Steaua si la altii(ce ziceti,ma insel?)...apropo cui credeti ca-i apartine manaria cu 'sportu'....e clar,Steaua nu are cistig de cauza.....dar maziliu,unde joaca in sezonul 2006-2007?....eu sper macar pe c.lazar sa-l luam.... :evil: :evil: ...totdeauna Steaua
Pana una alta am ramas cu 3 atacanti in lot si nu putem ataca Europa asa.. :?
cum se imparte echipa Sportul Studentesc?.....70% la nasu'.....20% la Iancu....10% la Steaua si la altii(ce ziceti,ma insel?)...apropo cui credeti ca-i apartine manaria cu 'sportu'....e clar,Steaua nu are cistig de cauza.....dar maziliu,unde joaca in sezonul 2006-2007?....eu sper macar pe c.lazar sa-l luam.... :evil: :evil: ...totdeauna Steaua
C Lazar poate sa`l inlocuiasca pe Radoi in cazul plecari acestuia! e singurul din tara pe care`l vad sa`i ia locul!
Uitati-va la acest articol: http://www.spt.ro/?section=41&subsection=0...0&articol=10362
Eu cred ca MM incearca sa-l transfere pe Cernat doar ca urainieni nu vor sa-l dea desi nu joaca mai deloc. Acest jucator, desi inconstant, ar putea fi un posibil inlocuitor pentru Dica. Nu neaparat de acum, poate doar din iarna.
Am postat acest lucru pentru ca mi-a sarit in ochi ce a zis:
"Fotbalistul lui Dinamo Kiev a urmarit cu sufletul la gura Supercupa Romaniei, dintre Steaua si Rapid. "M-am uitat, pentru ca tin cu ei. Mai ales ca acolo este nasul meu, Mihai Stoica. Chiar m-a sunat in timpul meciului sa vada daca il urmaresc. Tin cu Steaua si as vrea sa cistige si titlul de campioana"
Aia cu transferul atacantului de la Gorita a fost tare..
Cand semnam cu el? Inainte, intre sau dupa meciurile
cu ei? Hai sa fim seriosi...(Desi noi suntem in stare si de asa ceva.....). ![]()
Pana cand se pot face transferuri internationale?
Dar asa zisii jucatori liberi de contract?
Are legatura cu campionatul nostru sau cu campionatul
celui transferat...asta nu o stiu....
Multumesc pentru raspuns si BAFTA Steaua!
Si Da Doamne ca returul sa fie o formalitate! ![]()
Mazilu, Curelea, Balan, Lazar,Stancu sunt deja acontati de Rapid (Sport Total 26.07.2006). Cred ca iar au adormit Gigi, MM, Oli........cum se imparte echipa Sportul Studentesc?.....70% la nasu'.....20% la Iancu....10% la Steaua si la altii(ce ziceti,ma insel?)...apropo cui credeti ca-i apartine manaria cu 'sportu'....e clar,Steaua nu are cistig de cauza.....dar maziliu,unde joaca in sezonul 2006-2007?....eu sper macar pe c.lazar sa-l luam.... :evil: :evil: ...totdeauna Steaua
C Lazar poate sa`l inlocuiasca pe Radoi in cazul plecari acestuia! e singurul din tara pe care`l vad sa`i ia locul!
Nu cred ca vor ajunge toti 5. Oricum, daca Siman face o astfel de manevra devine penibil. Se lauda cu 3 mil $ pe Mazilu si ajunge sa ii imprumute la Rapid gratis. Si nici nu vad cum si-ar face loc cei 5 in echipa Rapidului. Ca rezerve, da.
nu da Copos atatia bani pe ei...
poate sa le scada siman preturile undeva pe la 500.000, dar atunci cred ca va interveni si Gigi, ofertand putin mai mult!
Scenarii fanteziste.
Mazilu va ajunge la Steaua,in cateva zile va semna contractul cu Steaua.
De ce credetzi ca a ramas GB in Bucuresti? are ceva afaceri,trebuie sa rezolve "afacerea Mazilu la Steaua".
Sper sa nu fie doar vise erotice :roll:
Sa dea Domnul sa ai dreptate!
oameni buni [exagerati] cu Mazilu asta ,sa nu uitam cine i-a ridicat cota dusmanul Stelei,Piturca nici rapid nu da 3mil pe el vre-ti sa facem experiente cu el?intii sa fie golgeter in UEFA ca Iacob nu sa se laude cu goluri contra lui Jiul si Pandurii mai lasatima cu maziluu.....si credetima si chiar daca vine nu este in stare sa ii ia locul lui Iacob
Modificat moderator.
Scenarii fanteziste.Mazilu va ajunge la Steaua,in cateva zile va semna contractul cu Steaua.
De ce credetzi ca a ramas GB in Bucuresti? are ceva afaceri,trebuie sa rezolve "afacerea Mazilu la Steaua".
Sper sa nu fie doar vise erotice :roll:
ai argumente? sau... "surse sigure, demne de incredere"?
Copos vrea sa-i ia cu imprumut pe Mazilu,Stancu si Balan.
atunci sa-i cumpere Gigi pe toti 3, sa-l pastreze pe Mazilu, si sa-i dea cu imprumut pe ceilalti doi lu Copos :twisted:
Copos vrea sa-i ia cu imprumut pe Mazilu,Stancu si Balan.
Sa ii ia linistit... Nu ma intereseaza Mazilu... nu are valoare e umflat de goluri in poarta retrogradatilor... De ce nu a marcat cu Rapid sau Steaua...???
A marcat, in tur!
Sportul - Raped 1-0
Gol Mazilu, scarita peste portar la un contraatac.
atunci pentru scarita aia trebuie luat :lol: :lol: :lol:
dar nu mai mult de 750.000-800.000 euro...
Da, dar daca luam in considerare si golurile cu Dinam0, atunci Siman mai pune cel putin 500.000-600.000!
Asa ca ajungem pe la 1 milion si jumate... :lol:
Fara gluma, eu chiar vreau sa-l ia Steaua, insa sunt convins ca nu se va intampla!
Eu sper sa se materializeze zvonul conform caruia in cursul saptamanii viitoare o sa vina un atacant african, sper sa vin un african d-ala mare si puternic pentru ca la ce fundasi de fier sunt in CL avem si noi nevoie de un atacant de fier, nu avem nevoie de "Mazili", pe baiatul ala l-ar lua cu fulgi cu tot majoritatea fundasilor.
lasa Melku ca si Mazilu mai are timp sa pape sa se faca mare
El are, noi nu prea avem, bat grupele la usa.
Gorica si-a vandut doi atacanti, ambii titulari,pe un milion de euro, tinand cont ca nu prea avem cine stie ce atacanti, nu era mai bine daca Jiji scotea bani macar pentru unul dintre cei doi??
Avem trei atacanti in lot.
Oli stie ca ne asteapta un sezon lung si greu si ca avem nevoie de dubluri pe toate posturile.
Sunt sigur ca GB a ramas in tara sa discute ceva transferuri,altfel nu rata el sa plece in deplasare la Gorica,a plecat in Irlanda si nu mergea si in Slovenia?
El va rezolva transferul de care avem nevoie.
Mazilu la Steaua.Oli il vrea,suporterii il vor,GB il vrea,Ionut va ajunge la Steaua....doar sa nu ishi bage coada Ioan Becali si sa il redirectioneze spre giulesti asa cum s-a intamplat cu Zicu.
Gorica si-a vandut doi atacanti, ambii titulari,pe un milion de euro, tinand cont ca nu prea avem cine stie ce atacanti, nu era mai bine daca Jiji scotea bani macar pentru unul dintre cei doi??
Hmmm,nu stiu daca golgeterul Sloveniei reprezinta un punct de atractie pehttp://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php?p=68279#68279ntru noi.
Totushi campionatul din aceasta tara este unul modest.
Daca juca Oprita la sloveni,dadea 30 de goluri pe sezon ![]()
si totusi, Espanyol a dat acum 3 ani mai bine de un milion pe Claudiu Raducanu, care era golgeterul Romaniei. Care Romanie, la vremea aia, nu avea rezultate europene (inter-cluburi) prea mult peste slovenia de astazi... si totusi Raducanu a fost o atractie pt ei.