Vrea sa-l cumpere pe Mazilu, dar mai mult de 1 milion nu da... atunci o sa-l vedem la Poli sau Rapid. Becali e un idiot...
Si cat vrei sa dea pt un jucator de Liga 2?
Vrea sa-l cumpere pe Mazilu, dar mai mult de 1 milion nu da... atunci o sa-l vedem la Poli sau Rapid. Becali e un idiot...
Si cat vrei sa dea pt un jucator de Liga 2?
Fie el si de Liga I, nu merita sub nici o forma 3 milioane si suma pe care o ofera Becali mi se pare corecta, poate maxim 1,5 milioane, oricum e mult, e chiar aberanta ce se intampla in Romania, se spune ca fotbalul romanesc a crescut si probabil de aici si preturile prohibitive dar se uita ca acest fotbal a crescut in primul rand din cauza Stelei si a performantelor sale, poate si a Rapidului in plan secund asta la nivel european, nu din cauza Sportului. Oricum, e clar ca Rapid are prima sansa la Mazilu, din cauza relatiei dintre Siman si Copos si din cauza lui Giovanni (parca el e impresarul lui Mazilu).
"Vom mai aduce cel puţin un jucător", a spus la finalul meciului cu Rapid antrenorul Stelei, Cosmin Olăroiu. În Ghencea ar putea să ajungă în următoarea săptămînă un atacant din Africa, pentru care roş-albaştrii sînt dispuşi să plătească o sumă mare de bani. (gsp.ro)
Sper sa se realizeze acest transfer, e exact ce imi doream, un jucator de culoare in atac, sunt fantastici macar prin aportul fizic.
Vrea sa-l cumpere pe Mazilu, dar mai mult de 1 milion nu da... atunci o sa-l vedem la Poli sau Rapid. Becali e un idiot...Si cat vrei sa dea pt un jucator de Liga 2?
Real si Barca au dat milioane bune pe jucatori de Liga a doua. Normal, respectand ordinul de marime, nu se pune pb sa dea si la noi milioane bune,dar valoarea lui Mazilu a fost aratata in prima divizie. Nu se pune pb ca ar fi un jucator de divizia B.
E bine
Simion la Arad
Drida si Litu la Jiul
Pentru imprumut...Asa e bine sa creasca jucatorii, sa aiba meciuri in picioare!
Mazilu nu merita 3 mil. Pretul este mai mult decat exagerat. E vorba de un principiu, nu de lipsa banilor. Cu 3 mil luam ceva serios din America de Sud. Parca se vorbea de o intelegere intre cluburile mari de a nu mai oferi sume atat de mari pe jucatorii din Liga 1. Daca nu va avea clienti, Siman il va da pe Mazilu pe mult mai putin.
Eu zic ca Mazilu merita 3 milioane.Poate chiar mai mult.
Sa va spun si de ce.E golgheterul campionatului,e titular la nationala,are doar 23 de ani,joaca intr-o echipa fruntasa in campionat.
E posibil sa plece un fundas,George Ogararu,pe mai mult de 3 milioane si cel mai bun vârf de atac din tara NU ??!
Va lasati influentati de ceea ce au decretat Iancu,Becali & co.? Ganditi cu capul vostru prieteni.Stiu ca puteti.
A fost mai bun Claudiu Raducanu la momentul transferului la Espanol decat Mazilu acum ? Fereasca Dumnezeu ! A fost cu doua clase sub el si a plecat,se spune,pe 1,5 milioane(E sau $).
Una e transferul afara si alta e transferul pe plan intern. Daca e asa de valoros de ce nu a mers la o echipa de afara? Pentru un club mediocru de afara, 3 mil $ nu reprezinta o problema.
Repet: si Gigel Bucur a plecat la Timisoara pe 1 mil $ si uitati ce a ajuns. Si Plesan a plecat pe o gramada de bani si la momentul acela il regretam si uitati ce a ajuns(si Plesan daduse un gol impotriva Germaniei).
Nu spun ca jucatorul nu e valoros, dar la 3 mil cu siguranta gasim varfuri mult mai bune decat Mazilu. Si National a cerut 1.5 mil pe Griffiths si pana la urma l-au cedat cu 700.000 euro(asta e suma reala + 50% dintr-un eventual transfer). Lasati-l pe Siman sa ramana cu marfa pe stoc. Daca Sportul ramane in Liga 2 si Mazilu ramane acolo, anul viitor nu ia mai mult de 1 mil pe el. Daca mai intervine si o accidentare, nu mai ia nimic. In consecinta, desi Vasile Siman face pe durul si nu lasa din pret, va garantez eu ca Mazilu se va transfera in aceasta perioada, dar pe un pret mult mai mic. Sunt gata sa pun pariu.
Bogdan recunoaste :
Nu spun ca jucatorul nu e valoros, dar la 3 mil cu siguranta gasim varfuri mult mai bune decat Mazilu.
Da-mi doar un exemplu si te cred.
In plus nu uita ca Mazilu ar veni pe un salariu cuprins intre 150 si 200 de mii de Euro.
Stii cat a primit George la Ajax ? 600.000/anual.
Cam pe ce salariu crezi ca ar veni la Steaua,un jucator strain cumparat cu 3 milioane ?
Este si parerea mea ca Mazilu nu face 3.000.000 de dolari. Si chiar de-ar face, avand in vedere practica procentelor dintr-o vanzare ulterioara, Steaua n-ar trebui sa dea atatia bani pe el. Mazilu si Sportul mai au sa joace multe meciuri in cupele europene pana sa merite 3 milioane $.
Haideti insa sa privim si partea buna. Dupa ce acum cateva zile ne plangeam toti de prematura incheiere a campaniei de transferuri, acum declaratia lui Oli este fara echivoc : vor mai veni jucatori. Sincer, ma multumesc si cu unul singur, daca e un atacant valoros.
cred ca totul se leaga de rezultatul dublei cu Gorica... Ce jucator strain credeti ca vine la Steaua daca nu are siguranta unor meciuri europene? NIMENI!!!
Bogdan recunoaste :Nu spun ca jucatorul nu e valoros, dar la 3 mil cu siguranta gasim varfuri mult mai bune decat Mazilu.
Da-mi doar un exemplu si te cred.
In plus nu uita ca Mazilu ar veni pe un salariu cuprins intre 150 si 200 de mii de Euro.
Stii cat a primit George la Ajax ? 600.000/anual.
Cam pe ce salariu crezi ca ar veni la Steaua,un jucator strain cumparat cu 3 milioane ?
Nu e vorba neaparat de jucatori cu nume. Insa cu 3 mil sigur gasesti atacanti care au dat in sezonul trecut multe goluri pentru echipe de club din America de Sud. Nu trebuie sa fie neaparat de la Boca Juniors sau Riverplate. America de Sud produce constant talente si ar trebui sa profitam.
Faptul ca se cer 3 mil. pe Mazilu e o problema falsa. Siman a spus f clar ca nu el fixeaza pretul lui Mazilu, ci cumparatorii! Lui nu ii mai ramane decat sa fie sau nu de acord.
Si eu cred ca Mazilu ar fi necesar echipei, dar nu pe mai mult de 1,5 mil E . Daca se cer mai multi bani, sa fie sanatosi... Uite unde au ajuns daca s-au lacomit cu Tibi Balan, jucator pe care eu il apreciez f mult si pe care l-as vrea in Ghencea. Dar probabil ca astea sunt nostalgii dupa un nr 10 clasic...
eu zic k aveam si asa un lot foarte bun, si nu ne trebuiau cine stie ce transferuri, avem cu siguranta echipa de grupele Champions League, am demonstrat si-n sperc
upa pe care am castigat-o cu rezervele !!!
Eu zic ca Mazilu merita 3 milioane.Poate chiar mai mult.Sa va spun si de ce.E golgheterul campionatului,e titular la nationala,are doar 23 de ani,joaca intr-o echipa fruntasa in campionat.
E posibil sa plece un fundas,George Ogararu,pe mai mult de 3 milioane si cel mai bun vârf de atac din tara NU ??!
Va lasati influentati de ceea ce au decretat Iancu,Becali & co.? Ganditi cu capul vostru prieteni.Stiu ca puteti.
A fost mai bun Claudiu Raducanu la momentul transferului la Espanol decat Mazilu acum ? Fereasca Dumnezeu ! A fost cu doua clase sub el si a plecat,se spune,pe 1,5 milioane(E sau $).
Da-mi voie sa te contrazic. In afara de faptul ca e golgheterul campionatului si a facut cateva meciuri bune in tricoul nationalei, Maziu nu a jucat la o echipa la care sa existe o presiune continua. Cati jucatori plecati de la Sportul au reusit la alte echipe ??? Parerea mea e ca, in Romania exista doar vreo 4 - 5 jucatori (toti de la Steaua)ce valoreaza cel putin 3 milioane de Euro. La banii astia luam cel putin 2 jucatori sudamericani de valoare.
Mazilu merita 3 milioane. Insa cu o conditie: sa evolueze macar un sezon sau doua la o echipa de top care sa joace in cupele europene si sa confirme in continuare la echipa nationala. Sa nu uitam totusi ca atata timp cat l-a avut pe Bucur langa el nu prea a aratat nimic :!: :!: :!: :!:
faptul ca nu prea a aratat nimic cu Bucur langa el da intr-adevar de gandit. Eu unul nu ii gasesc scuza...
vorba lu' nea Gigi:"Mazilu nu valoreaza mai mult de 1 mil, poate 7-800.
corect nu face 3mil de $,dar sa nu uitam ca jucatorul asta a dat o groaza de goluri,la o echipa care a jucat cel mai lejer fotbal din campionat....au jucat din placere si pt frumusetea jocului,fara prime si fara salariu mare.....sa nu uitam ca este om de nationala....eu zic,omul asta valoreaza 2mil de $ si un salariu de 150000$,are clasa si marcheaza aproape din orice pozitie....va spun ca dupa LC, IN IARNA POATE VALORA 4 MIL DE $......nu uitati ca are valoare si este peste d.Nicolae....eu cred ca gigitrebuie sa negocieze pt el......totdeauna Steaua
Eu unul cred ca nu Mazilu va ajunge la Steaua... Eu sper la un atacant de afara mai valoros... un atacant de culoare.
Eu unul cred ca nu Mazilu va ajunge la Steaua... Eu sper la un atacant de afara mai valoros... un atacant de culoare.
Stii ceva?.. Sau speculezi?...
corect nu face 3mil de $,dar sa nu uitam ca jucatorul asta a dat o groaza de goluri,la o echipa care a jucat cel mai lejer fotbal din campionat....au jucat din placere si pt frumusetea jocului,fara prime si fara salariu mare.....sa nu uitam ca este om de nationala....eu zic,omul asta valoreaza 2mil de $ si un salariu de 150000$,are clasa si marcheaza aproape din orice pozitie....va spun ca dupa LC, IN IARNA POATE VALORA 4 MIL DE $......nu uitati ca are valoare si este peste d.Nicolae....eu cred ca gigitrebuie sa negocieze pt el......totdeauna Steaua
In opinia mea D. Niculae este peste Mazilu; are un simt al jocului mult mai bine dezvoltat decat jucatorul Sportului. Sigur, asta nu inseamna ca Mazilu nu il poate depasi daca va juca la o echipa de top. Parerea mea este ca Ionut se plafoneaza la Sportul in conditiile in care ii acceptam valoarea.
asa cum banuiam, anuntul cu incheierea campaniei de transferari a fost la fel de credibila ca majoritatea afirmatiilor lui jj. Oli a declarat astazi ca pe ultima suta de metri, Steaua va mai face niste achizitii.
cat despre pretul lui Mazilu, orice suma care depaseste 1 milion este mai mult decat exagerata. in pretul unui jucator nu intra doar talentul si si experienta si valoarea de piata a echipei care il cedeaza. daca totusi sportul ramane in Liga 1, ma indoiesc ca siman va lasa prea mult la pret.
Dupa meciurile din C.M. jocul a parut slabut...
Am batut cu rezervele o echipa care a jucat tot cu
rezervele.
Putine ocazii de gol si de o parte si de alta..
Cred ca daca la ei jucau d.niculae si v. Moldovan
am fi pierdut meciul.Asa pot zice ca am fost norocosi.Mai norocosi decat daca ajungeam la penaltiuri.Sutul lui Oprita a fost plasat dar sut
de antrenament.....Daca aveau aparator cu fata spre
noi si nu cu fata spre poarta rapidul salva golul. :roll:
Asteptam atacantul bun gen V Moldovan(dar cu alta
varsta )cu simt al golului si cu ceva travaliu fizic.
Din acest pdv.Mazilu are simtul golului dar e mai slabut fizic si e cam des accidentat ;
LA Steaua ar fi atacant de o repriza.............
desi e mult mai tinar decat V.Moldovan
Valoarea lui este de 1 mil de euro......
au dreptate si MM si Gigi..
Poate reusim sa tentam pe Sportul cum a facut
R cu Nationalul si sa oferim mai mult pentru un
eventual transfer....
Avem nevoie de el (sau de alt atacant) pt acest an.
Din punctul meu MM poate sa dea cate capete in gura
vrea el , cui vrea dar sa fie un manager bun si nu
unu mediocru(cum arata a fi).
As fi curios sa stiu exact care e treaba cu banu la
Steaua pt ca pare ca nu prea are bani ...
Achizitia lui Mazilu , a altui atacant -----deci 2
si a unui portar gen Curca sau chiar Multescu trebuie
privita in acest moment ca o investitie.......
Sumele care se invart in C.L. sunt enorme.......
Deci acum ar trebui sa investeasca pe bune 5-10 mil de euro care oricum se intorc direct de la UEFA....
si ma refer la importanta castigarii campionatului
2006-2007....
Dupa acest pas la fiecare pas mai sus se castiga bani...nici nu ma gandesc la faptul ca gg ar putea
face un post de televiziune care sa-i preia meciurile
ca atunci fiecare meci ar aduce cateva mil de euro...
Daca am ajunge pana intr-o finala de C.L. ORICE REZERVA A Stelei AR VALORA MINIM 1.000.000 DE EURO.
si Radoi ar fi om de minim 20 mil..
DAR CINE POATE SA-I SPUNA LUI MM SI G.B. CA FOTBALUL
POATE FI O AFACERE DACA AI CAP ,DACA INVESTESTI..
SI DACA AI PUTIN NOROC(cea mai mare parte a norocului
ti-o faci singur).
Nu stiu ce sa spun poate vor mai face transferuri
daca urcam in C.L. sau daca in campionatul intern
avem o evolutie proasta in atac....
DAR NU CRED CA SUNT BANII NECESARI PT TRANSFERURI..
G.B. ARE BANII LUI ...SI MAI PUTIN PT Steaua
NU-SI DA SEAMA CA POATE STA PE O COMOARA..DAR UNELTELE CARE SA O SCOATA LA LUMINA COSTA CAM 5%
DIN CAT AR PUTEA SCOATE INTR-UN SEZON....
BAFTA Steaua PT DEPLASARE...SUNTEM ALATURI.
. Se pare multe indicii duc la unul din atacantii Borussiei Dortmund, (se pare ca Amoah ). Nemtii sunt gata sa renunte la el pentru o suma de aproximativ 1,5 milioane de euro (l-au adus pe Frei de la Rennes si mai au vreo 3-4 atacanti de mare valoare, Odonkor, Buckley, Ricken, Valdez ). Insa nu prea as crede ca ar renunta la Bundeliga pentru Liga 1 , doar in cazul in care ar primi un salariu foarte mare .Eu unul cred ca nu Mazilu va ajunge la Steaua... Eu sper la un atacant de afara mai valoros... un atacant de culoare.
Renunta daca ne calificam in UCL. Cu Borussia nu cred ca va ajunge prea curand acolo.