Problema e Gigi Becali... ca de obicei ! :roll:
Problema e Gigi Becali... ca de obicei ! :roll:
De obicei nu avem noi sanse sa luam fosti adversari.Alexa e unul din exemple.
Stai tu linistit ca Alexa nu a mers de voie buna nici la Poli, asa a fost sa fie. Conducerea lui Dinamo i-a facut-o.
io nu-l vreau pe Niculae la Steaua!
Hai sa fim seriosi , nu ii plateste GG salariul astronomic lui Niculae . Trebuie sa`i dea cel putin 400-500.000 $ pe sezon si nu`l vad pe BKL platind atatia bani . Doar sa o faca din ambitie . Oricum , parerea mea , intre Steaua si Dinamo , Niculae va alege intotdeauna Dinamo.
Dar , totusi , nu mi`ar parea rau sa vina in Ghencea :lol:
Ala e jucator? Hahaha, NU MI-L DORESC IN Ghencea, Niculae s-a dus de cand s-a accidentat la Sporting, e apropiat de valoare cu Oprita si nici stilul nu difera foarte mult, nu e cine stie ce si nici nu merita salarii aberante, maxim 150.000.
:evil: >>>Mai bine lasam pe altii sa se bata pentru el,nici eu nu-l doresc la Steaua!!>>> :twisted:
Nici eu, ce sa faca la Steaua???
Marius Niculae la Steaua??! Hai sa fim seriosi. Daca era in stare de ceva, dak si-ar fi revenit dupa accidentarea suferita, nu credeti ca l-ar fi tinut Standard Liege? Daca nici belgienii nu il mai vor, nu inteleg de ce ne-am bate noi pentru el...Mai bine i-am lasa pe Simion si pe Litu sa creasca.
Faza cu marele atacant care ar veni daca intram in Champions League, nu cred ca e adevarata. Spunea cineva pe forum ca s-au purtat negocieri, dar nu a fost scris de ziaristi tocmai pentru ca nu au destule informatii. Hai sa fim seriosi, la cat de profesionista este presa in Romania, doar daca s-ar fi auzit de asa ceva , gsp sau onlinesport ne-ar fi dat cativa atacanti ca si transferati in Ghencea. Daca nici macar ei nu au facut-o, inseamna ca nu trebuie sa ne asteptam chiar la nimic.
Dorinta multor suporteri de a aduce un conducator de joc valoros ( gen milioane de euro ) , nu o consider prea inteleapta.
1. Avem un sistem de joc cu 2 mijlocasi defensivi, utilizat destul de des si la alte echipe si la mondial. Dupa cum il stim toti pe Oli, el nu va schimba acest sistem niciodata.
2. Conducator de joc este Dica, cu o valoare foarte mare, si salariu pe masura. Ce o sa facem? O sa aducem un jucator asa ca Dica sa stea pe banca? Nu prea cred...
Probleme o sa avem insa cand o sa se accidenteze Dica. Atunci am putea incerca cu Bostina in locul lui, dar s-a vazut la Rosenborg ca fotbalistii romani nu pot juca mai multe posturi, daca ii scoti de unde stiu ei nu mai fac nimic.
Cristocea nu are nici fizicul si nici valoarea sa joace pe un asemenea post.
Deci eu zic ca ar trebui sa ne multumim cu un jucator tanar, de perspectiva, care sa joace pe acest post cand Dica nu poate.
Alta optiune ar fi sa jucam cand Dica nu poate cu Badea si Iacob in atac, asta ar insemna sa ne bazam mai mult pe migi lungi, la bataie, cine stie...poate o sa functioneze.
Problema cu atacantul este insa mai serioasa...Daca patim iar ca anul trecut si se accidenteaza Iacob sau are cateva meciuri mai slabe ne-am ars. Badea nu are experienta internationala, Oprita de 2 sezoane e o gluma, Litu si Simion sunt imprumutati.
Ne trebuie deci neaparat un atacant care sa ii faca concurenta lui Iacob. Cel mai bine ar fi sa aiba acelasi profil (atacant de careu, ceva gen van Nistelroy ).Orice s-ar intampla nu mai vreau sa vad atacant sub 1,83...Ma apuca rasul cand il vedeam pe Cristea in fata fundasilor adversi. Astfel ar creste si concurenta pe post, am avea si solutii in caz de accidentare/suspendare/ meciuri proaste.
De unde sa luam insa un asemenea atacant?
Fosta Iugoslavie, America de sud ( poate sa fie si Liga 2-a )...nu cred ca astia cer un supersalariu la fel ca marele jucator Marius Niculae...
Marius Niculae are o viata extrasportiva tumultuoasa.
In Portugalia era renumit pentru faptul ca este un mare dezgustator de vinuri etc.
Nu are ca cauta la Steaua :twisted: :twisted:
Nu cred ca ar trebui sa cautam prea departe decat Bucuresti
Sportul nu a primit licenta s-a anuntat in aceasta seara Panduri revin in A in locul lor in aceste conditi trebuie adus Mazilu si cred ca si pretul sau va fi unul mai mic avand in vedere ca un an sau un tur jucat de acesta in divizia B i-ar scadea mult pretul si cred ca Siman nu vrea acest lucru asa ca decat sa-l vanda in iarna pe 300-400 maxim 500 de mi de euro mai bine ni-l da noua acuma cu un bulion :lol: asata doar dak vrea jj sa sara cu banu :evil:
Nu cred ca ar trebui sa cautam prea departe decat BucurestiSportul nu a primit licenta s-a anuntat in aceasta seara Panduri revin in A in locul lor in aceste conditi trebuie adus Mazilu si cred ca si pretul sau va fi unul mai mic avand in vedere ca un an sau un tur jucat de acesta in divizia B i-ar scadea mult pretul si cred ca Siman nu vrea acest lucru asa ca decat sa-l vanda in iarna pe 300-400 maxim 500 de mi de euro mai bine ni-l da noua acuma cu un bulion :lol: asata doar daca vrea jj sa sara cu banu :evil:
Se pare ca Gigi e mai preocupat de deplasarile electorale cu elicopterul decat de ceea se intampla la echipa...
Nu cred ca ar trebui sa cautam prea departe decat BucurestiSportul nu a primit licenta s-a anuntat in aceasta seara Panduri revin in A in locul lor in aceste conditi trebuie adus Mazilu si cred ca si pretul sau va fi unul mai mic avand in vedere ca un an sau un tur jucat de acesta in divizia B i-ar scadea mult pretul si cred ca Siman nu vrea acest lucru asa ca decat sa-l vanda in iarna pe 300-400 maxim 500 de mi de euro mai bine ni-l da noua acuma cu un bulion :lol: asata doar daca vrea jj sa sara cu banu :evil:
La cum se misca MM si Oli cred ca Rapidul si Dinamo ne-o iau inainte.
PS: Mazilu e putin accidentat, nu se poate conta pe el ceva timp.
daca printr-o minune il aducem pe Mazilu ( concurenti: Timisoara, Dinamo, Rapid, Cluj ) , atunci am face bine sa jucam cu Dica pe stanga ( asa a jucat la inceput in timpul lui Piturca ) si cu 2 varfuri. Nu am pierde mult in defensiva si am castiga enorm de mult in atac.
Dar avand in vedere ca Siman decide cine unde pleaca, cred ca Mazilu o sa fie transferat la pachet cu Balan la Rapid...
Un singur lucru vreau si eu sa intreb: de ce toata lumea il vede pe Dica pe stanga ? Dica NU E mijlocas stanga. Locul lui nu e acolo.
Daca mai luam un varf de valoare mai bine sare Iacob din schema decat sa jucam cu Dica pe stanga.
Ca sa joci pe banda trebuie sa ai viteza, trebuie sa ai centrari... iar Dica e un mijlocas celebral, lenes, lent, care mai degraba reia centrarile in poarta ddecat sa le furnizeze...
Dica pe stanga e una din ideeile stupide marca Victor Piturca. Asa ceva trebuie evitat.
Da intradevar Dica nu trebuie pus pe stanga el ar merge super in spatele varfurilor ceea ce ar scoate din schema un mijlocasi din cei doi la inchidere si ma indoiesc ca ar renunta Oli la un mijlocas la inchidere
in ceea ce-l priveste pe Balan nu-l mai ia nimeni acuma ca s-a accidentat la ligamentele incrucisate si o sa lipseask 6 luni dar pt Mazilu ar trebui sa ne luptam zic io asta dak cei din conducere nu sunt orbi si nu vad ca ne mai trebuie urgent un atacant de alte posturi nu mai zic nimica macar un atacant sa mai luam.
Dica pe stanga nu e o idee proasta.
Adu-ti aminte ca atunci cand a venit la Steaua juca pe acea parte si nu o facea deloc rau. Nu ar trebui sa fie un mijlocas stanga tipic, pentru ca intr-adevar nu are viteza, dar pase bune poate sa dea si de acolo.
Faza cu centrarile nu prea tine, are centrari mult mai bune decat Bostina sau Coman; adu-ti aminte de golul inscris de Iacob cu Betis din centrarea cui a venit si unde se afla jucatorul care a dat pasa??! Nu era cumva Dica acel jucator si intamplator se afla pe partea stanga?
Repet, Dica nu ar fi un mijlocas stanga tipic, ar trebui sa joace ceva mai avansat, ceva in genul lui Mutu la Verona sau Parma.
Dezavantaje ar fi ca Marin sau Nesu ar ramane descoperit pe partea stanga, deci ar trebui un plus de atentie pe acea parte. Dar cum Nicolita alearga mult si bine, pe partea lui nu prea am avea probleme...
Sa nu uitam de centrarea lui Dica pentru Nicolita in returul campionatului impotriva lui Poli.
Totushi,parerea mea este ca Dica intr-un sistem 4-3-1-2 da cel mai bun randament.
El trebuie sa fie omul din spatele varfurilor.
Pacat ca acest sistem nu este aplicat si la Steaua,deoarece mari echipe ca Milan sau chiar Chelsea apeleaza la un astfel de sistem.
Va datzi seama ce atac am avea daca am juca cu Iacob si Mazilu varfuri si Dica mijlocas ofensiv?
Nu ne-ar rezista nicio aparare din divizia a!
Sper ca mult iubitilor nostri conducatori sa le vina mintea la cap si sa il aduca de la sportul macar pe Mazilu!
Cred ca Siman i-ar da drumul,daca Steaua ar oferi 1 milion de euro si sa fie detinut in coproprietate.
Visam si noi....La Steaua vin fundasi, nu atacanti.Cu cat mai multi cu atat mai multe trofee... :lol: :lol: :lol:
Poate ca daca Sportul ramane in B am putea cumpara 1-2 jucatori de la ei mai ieftin (Mazilu, Balan, chiar si accidentat cum e, Lazar ) dar nu prea e frumos. Parca am fi niste vulturi care se aduna langa un cadavru...
Offtopic : foarte urat gestul FRF de a nu acorda licenta Sportului. Poli Iasi sau Jiul, echipe sustinute din bani publici au primit-o, si tocmai cu Sportul s-au trezit sa respecte regulamentul la sange ...
Se spune ca pentru acest gest,dinspre meleaguri gorjene au plecat spre Liga,vreo 500.000 Euro.Cel putin asa am citit prin ziare.
ESTE CHIAR DE NEINTELES PENTRU CONDUCERE...???
Duckadam vede si el ca mai avem nevoie de un varf valoros, iata in GSP interviul:

Tot ce se poate, Virgil!!!
Acum vreo 2 zile l-am vazut la stiri pe Condescu foarte increzator si sigur pe el! :?
Ceea ce i s-a intamplat Sportului e o mare magarie, dar si cretinul de Siman are partea lui de vina.
Eu cred ca ceea ce i s-a intamplat Sportului Studentesc,era normal sa i se intample.Sunt ani de zile de cand Liga ii tot tolereaza.Pacat de jucatorii aia ca au valoare si probabil vor fi obligati sa joace in "B".Numai din cauza lui Siman,care se incapataneaza sa poarte pe cap,o palarie mai mare decat capul lui.
Nu cred ca Mazilu va juca in divizia B... E absurd... Mazilu si probabil Balan vor pleca de la Sportul...
Poate nu ar fi rau sa fim atenti. Nu e frumos dar de ce sa se intareasca rivalii?