FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«17071727374111»
Allleecx20.07.2006 11:02

In timp ce alti transfera jucatori pe banda rulanta,MM si Gigi stau si rad pe seama rivalilor din giulesti si din groapa.Va fi aceasta campanie de achizitii suficient de buna pentru noul sezon in care vrem sa intram in grupele Ligii si sa luam titlul cu numarul 24? Ramane de vazut.Un lucru este cert exista un schelet pe care sa ne putem baza si de asemenea putem vorbi de formarea unui colectiv unit! In dreptul lucrurilor negative putem situa ofensiva. Nu trebuie uitat faptul ca in meciurile de acasa din UEFA , respectiv cele cu Herenveen , Betis , Rapid si Boro am reusit performanta de a inscrie un singur gol.Cine erau jucatorii care au reusit aceste cifre dezastruase? Cristea , Oprita si Dica( 3 jucatori , pentru ca Iacob era accidentat). Acum, in debutul noului sezon ne putem baza in atac pe Iacob , Dica ,Badea,Oprita si tanarul Simion.Este oare suficient?Ramane de vazut.In privinta liniei de mijloc eu zic ca nu avem probleme.In centru linia Radoi-Paraschiv este una redutabila.In dreapta este Nicolita, iar in stanga Bostina.Pe banca de rezerve vor fi jucatori de valoare precum Lovin , Cristocea sau Coman.In legatura cu mijlocasul de creatie, eu zic sa nu va mai faceti probleme , pentru ca indiferent daca va fi achizitionat sau nu ,Steaua va juca tot cu 2 inchizatori, iar daca asa zisul coordonator de joc va fi adus , el va fi reprofilat cu siguranta pe unul din flancuri, unde eu cred ca avem posturile acoperite.In linia defensiva stam si aici bine , cu cuplul G-G in centru,amandoi jucatori de o certa valoare,care in cazul unei nedorite accidentari sau suspendari au si inlocuitori pe banca.In stanga avem 3 variante Nesu ,Marin sau Balan, iar in dreapta tocmai l-am achizitionat pe Klemi Saban ,iar pana la refacerea acestuia ne putem baza foarte bine si pe Balan.In poarta va fi Carlos , iar rezerva sa va fi Cernea.Se poate spune despre acest lot ca este unul slab?Nu cred!

Nu noi trebuie sa fim cei care sa ne temem , ci alti care s-au convins deja de valoarea Stelei si umbla disperati sa transfere tot ce se poate( vezi Ze Kalanga , Zicu , Blay ,Moss etc)

Trebuie sa fim pozitivi , pentru ca la urma urmei venim dupa 2 titluri consecutive + o optime si o semifinala de Cupa UEFA si avem sanse mai mari ca oricand sa intram in grupele Ligii, fiind cap de serie si in turul 3, iar in turul 2 intalnind o echipa accesibila , NK Gorica.Iar daca vom ajunge in grupe , vom fi repartizati in urna C , de ce nu si B :twisted: Urmeaza o toamna frumoasa si plina de bucurii!!! :D

sorin_77720.07.2006 11:11
...... Acum, in debutul noului sezon ne putem baza in atac pe Iacob , Dica ,Badea,Oprita si tanarul Simion......

Pe Simion scoate-l din schema... l-au dat si pe asta... iar Oprita nu e o solutie... Printr-o conjunctura a ramas la Steaua pana acum... daca GComan era jucator de banda dreapta Oprita era PAAAAA!

iancu dragosh20.07.2006 11:18

ca tot vorbim de transferuri slabe si debani care nu au fost investiti, cel mai bine ar fi sa vedem cat s-a incsat de fapt. AS dori o analiza ca sustinatorii lui Gigi si oamenii din interior de pe acest site sa vina si sa combata logic, cu argumente, datele prezentate de Prosport din care reiese ca echipa de fotbal Steaua a terminat sezonul 2005-2006 cu un plus de 4 milioane euro.

Sa stiti ca pe mine aceste date chiar ma faca fericit. As dori sa incheiem fiecare an cu un astfel de profit care sa fie ulterior reinvestit pentru dezvoltarea infrastructurii. Repet, nu ma deranjeaza un patron care nu investeste bani in echipa, atata timp cat este in stare sa gestioneze i mod performant acest club. Ceea ce ma deranjeaza este ipocrizie si lipsa de respect pe care ne-o arata conducatorii Stelei in momentul in care fabuleaza in legatura cu sumele investite din buzunarul lui GIg Becali.

Dorinta imposibila: Buget la vedere al Stelei, prezentat inainte deinceperea sezonului competitional. Iar la final sa se prezinte bilantul de venituri si cheltuieli.

MadFroG20.07.2006 11:36

Sfarsitul lui Gigi Becali la Steaua se apropie.

Gata!

Nu mai are de gand sa investeasca milioane de euro,de acum o sa vanda jucatori si o sa cumpere.

Niciun ban in plus nu va da!

Vom avea un buget bine stabilit,si ne vom incadra in el .

Dupa ce la anul o sa scapam de cei cu salarii mari Radoi,Dica vom ajunge un fel de rapid,cu salarii pana in 100.000 de euro si cu transferuri in limita bugetului disponibil.

Singurii care nu vor avea de suferit in ceea ce priveste salariile vor fi MM si cu Oli.

:evil: :evil: !!

Gigi Becali este implicat pana in gat cu politica,clubul l-a lasat pe mana lui MM si acesta,trebuie an de an sa se incadreze in buget.

Bugetul nu va mai fi alimentat de buzunarul lui GB ci de vanzarea jucatorilor,abonamente/bilete!!!

iancu dragosh20.07.2006 11:46

Problema nu este ca Gigi Becali nu va mai imprumuta clubul. cu o politica de marketing reala si o poltica de transferuri desteapta clubul Steaua poate iesi pe profit in fiecare an. Se poate realiza acest lucru chiar mentinand un nivel inalt al salariilor si realizand 1,2 transferuri importante pe an.

Problema este ca surplusul pe care clubul in produce de 2 ani se pare ca ajunge in buzunarele patronului, si ca acesta continua sa ne abureasca cu investitiile sale

focus20.07.2006 12:01
Trebuie sa fim pozitivi , pentru ca la urma urmei venim dupa 2 titluri consecutive + o optime si o semifinala de Cupa UEFA si avem sanse mai mari ca oricand sa intram in grupele Ligii, fiind cap de serie si in turul 3, iar in turul 2 intalnind o echipa accesibila , NK Gorica.

Asa au zis si altii din tari cu fotbal mai dezvoltat si nu au mai luat titlul si a III-a oara...

sorin_77720.07.2006 12:53

In tari cu fotbal dezvoltat e greu sa cuceresti titlul de 3 ori la rand :lol: :lol: :lol: ... Anul asta vedem cat de dezvoltat e fotbalul si la noi :lol: :lol: :lol:

Mihai_7720.07.2006 13:17

Sunt curios ce om sanatos la cap investeste bani intr-o afacere (o echipa de fotbal este pana la urma o afacere) fara sa-si calculeze posibilitatea de a-si recupera banii. Chiar daca nu a investit la Steaua chiar atat pe cat se lauda Gigi trebuie apreciat pentru faptul ca a tinut jucatorii si nu i-a vandut la prima strigare. Daca ii aveam paroni pe Copos sau pe Borcea jucatori ca Radoi Paraschiv, Dica sau Ghionea jucau de ani buni undeva prin fundul Rusiei sau al Asiei. :!:

bodanelu20.07.2006 13:58

da.. meritul lui e al lui, nu a dat jucatorii la prima strigare, dar:

1) zicea ca aduce jucatori de 5 mil, jucator de mondiale, jucator de 2 mil, jucator de culoare (dupa ce venise Klemi) si tu nu aduci nimic.

2) "pe mine nu ma intereseaza supercupa, s`o ia rapedul!" Nu.. e un trofeu care trebuie sa stea la noi in vitrina

3) "Investesc bani luati de pe George, MM si Oli au libertate la transferuri!" si tu aduci jucatori la 30.000 (Drida) sau 1 milion maxim (Panait si Badea).

nu zic ca nu sunt buni, sau ca nu pot sa confirme la Steaua, dar mai bine nu te lauzi ca bagi banii si faci transferuri supriza, fara sa stie nimeni (vezi cazul zicu la raped)

cum marea majoritate de aici ziceau: Problema noastra nu e primul 11, ci rezervele, care si ele trebuie sa contribuie la calificarea in CL, cucerirea titlului, a cupei etc. noi incepem sa ne luptam pe 3 fronturi cu 1 atacant pur sange (Iacob)... e de rau!

lew20.07.2006 14:04

cati bani a cheltuiot in ultimul sezon G.B. pt terti?

e singurul patron care a facut-o la vedere ....

care este suma ....cheltuita?

ne-am bucurat atunci ca motivam adversare ale rapidului ...s-a si vazut ca au jucat bine..

dar nu era normal

Cred ca s-a incercat si "motivarea" nationalului

in joc direct cand nu s-a realizat intelegerea si

au iesit apoi scantei pe teren...nu e normal

Bani astia puteau fi cheltuiti pe tinere sperante

din nigeria,camerun,coasta de fildes,angola

chiar si de prin america de sud dar are Steaua pe cineva sa-i simta.. sa-i vada .....Cine se ocupa de asta la noi ?

Ideea de baza este ca daca dai 100 000 pe un jucator

asta este suma maxima care o poti pierde...

De castigat poti sa nu castigi deloc sau minim 100.000.

La noi este prima de 50.000 daca batem pe x ,

100.000 daca batem pe y......s.a.m.d.

Revenind la oile noastre apectul transferurilor e de privit cantitativ si calitativ...

Noi cum stam?

A.M.R 6 ZILE.......................................

sorin_77720.07.2006 14:11

Asa cum toata suflarea stelista stie, pe GG il strica gura... Mai bine tacea si transferurile astea care le-a facut erau vazute cu alti ochi va asigur... Dar pentru ca s-a laudat ca aduce jucatori de 5 mil euro si nu a facut nici cat o ceapa degerata aceste transferuri sunt privite fara valoare de orice suporter stelist, sau aproape orice suporter... Probabil Badea si Saban vor fi doi jucatori care vor fi peste Ogararu si Cristea.... Doamne-ajuta!! dar tot 2 sunt... pentru ca 2 au ramas din 5. Pe Drida il imprumuta, Panait e mult prea slab pentru Steaua si nu va mai fi retinut in lot, iar G. Coman vine pe un post unde se bat alti 3 jucatori... De ce nu a venit un atacant in locul lui Cristea? Orice antrenor, orice conducator, orice manager, orice suporter, orice om normal vede ca Steaua nu are ATAC, nu are solutii in caz de necesitate. Domnule Olaroiu aveti coloana vertebrala si cereti un ATACANT, dar ATACANT sa fie, daca nu intelege cineva incercati sa ii desenati... ATACANT

Melku20.07.2006 14:24

Eu cred ca stiu care e marea bomba, atacantul pe care il tot asteptam -> Goian. :D

giuliano_10120.07.2006 14:32

tot timpul MM a facut tapaj de faptul ca el si Oli vad fotbalul la fel. fapte: conducerea Stelei transfera doi jucatori (Drida si Panait) pe care antrenorul apoi nu ii retine in lot considerandu-i sub nivelul cerintelor. suporterii asteapta explicatii iar apoi mai multe fapte si mai putine vorbe. dar oare avem de la cine astepta asta?

sorin_77720.07.2006 14:36

Treaba cu transferurile lui Drida si Panait si apoi neretinerea lor in lot de catre Oli ne arata cat de "buna" este legatura patron-angajat in clubul Steaua... Rusineeee!!!

bodanelu20.07.2006 14:45

de ce au avut echipele africane aproape numai antrenori europeni? pt ca acei antrenori erau scouteri ai echipelor mari, ramasi sa antreneze acolo

oare nu poate Gigi la recomandarea lui MM sa plateasca 2-3-4 oameni sa stea 8 luni din 12 in africa? sa le cumpere un apartament si o amarata de masina ca ei sa poata urmari pustani care se nasc cu fotbalul in sange?

nu... nu se poate... ca doar la Steaua MM face transferurile, el gaseste jucatorii..

Ajax-ul l`a urmarit pe George in 20 de meciuri... sa nu`mi ziceti mie ca trimiteau la fiecare meci cate un om. Nu.. ei au oameni care poate stau in Romania si urmaresc jucatorii promitatori din campionatele est-europene. si daca unul din acei oameni prezinta un raport cu un jucator in care el zice: Merita, pai atunci imediat clubul incearca sa`l transfere!

dupa ce ca aveam un finantator care numai gura e de el, mai avem si un manager care crede ca le stie pe toate!

Ayrton20.07.2006 14:47

De unde stiti despre neretinerea in lot a lui Panait, pentru ca pe site-urile de sport nu se spune nimic?!

Daca inainte de venirea lui Olaroiu, Steaua nu prea transfera nimic, acum transfera jucatori care nu au loc nici macar in lotul largit. :!:

Pe de alta parte, daca Olaroiu era la echipa in sezonul 04-05, credeti ca l-ar fi inclus pe Goian in lot?

Pana la urma Zenga nu l-a folosit niciodata!

bodanelu20.07.2006 14:48

parca zicea cineva pe aici ca au anuntzat la realitatea TV ca Panait nu poate o sa fie retinut pt ca e prea SLAB!

Virgil20.07.2006 14:51

Suntem opariti rau.Sa ne reculegem totusi,sa privim barbateste viitorul si sa revenim la topic.Poate ca n-o fi dracul atat de negru.Tot ce va fi pe langa topic risca sa fie sters.

bodanelu20.07.2006 14:53

ai dreptate... sa speram ca echipa in frunte cu Oli ne v`or aduce din nou bucuria pe fete...

Inca sper ca nu s-a incheiat campania de transferuri!

colaps20.07.2006 22:56

dupa ultimele declaratii lui Jiji i-o cam iesit un pic morcovu', sau cred ca o fi avut vreo discutie cu Meme si Oli... adevarul e ca suntem cei mai pleazna la transferuri dintre echipele cu pretentii... absolut rushinos!! achizitzii de Liga Campionilor? hai sa fim seriosi... or fi bune de vreun meci cu uta sau vasluiul cand is titularii obositzi... va fi un sezon foarte greu...

sorin_77721.07.2006 04:58

Prevad o editie de campionat in care Steaua nu prea are cuvinte de spus, sau cuvinte are dar nu are fapte... :cry: Noi nu aveam atacanti... Vreau si eu o lista cu atacantii Stelei... Ca eu stiu ca au ramas doar 2: Iacob si cu Badea... :cry: :cry:

manu7121.07.2006 05:49
Editat. Irelevant. Moderatorii
Gaby21.07.2006 07:03
Suntem opariti rau.Sa ne reculegem totusi,sa privim barbateste viitorul si sa revenim la topic.Poate ca n-o fi dracul atat de negru.Tot ce va fi pe langa topic risca sa fie sters.

Cum sa nu fii oparit, Virgil, cand vezi cum se zbat altii si noi stam ca prostii ... cand vezi cum se intaresc ceilalti si tu nu esti in stare sa iei nici un fotbalist de calitate ?! Macar pe Ganea, ca e super fotbalist si era liber de contract puteau sa-l ia si ei... altii ofera super salarii, si noi ii oferim lui Coman un salariu mai mic decat la Timisoara ... noi zicem ca luam fotbalisti de la World Cup dar de fapt ia Dinamo ... supercupa nu ne trebuie ... ce vrem ?! ... macar un portar de calitate sa fi luat si noi !

Sincer, parem ramasi pe dinafara ... conducerea nu vede cat de mare este potul de final... mare lucru daca nu o dam in bara rau de tot anul acesta ... sa zicem ca reusim sa intram in Liga Campionilor, unde o furam de nu ne vedem, oricum; dar in campionat anul asta vom avea probleme mari, mare lucru daca prindem locul 2, cu concurenta care va fi...

Piece of Mind21.07.2006 08:02

@ Gaby

Sincer, ai pus punctul pe "i". Miza acestui sezon este una imensa si trebuia sa ne fi luam multe masuri de precautie, mai ales fotbalistice. Am fi privit mai detasati sezonul care sta sa inceapa daca am fi reusit transferurile de senzatie cu care ne "ameninta" conducerea si astfel cred ca influenta jocurilor de culise asupra clasamentului nu ne-ar mai fi putut atinge.

Anticipez un campionat care va fi guvernat de imensa sete de revansa fotbalistica din partea lui Dinamo si Rapid, dublata de manevre oculte ale acelorasi echipe pentru a-si asigura primele doua locuri, in detrimentul concurentilor directi.

P.S. Daca ajungem in Liga si nu atingem primavara este egal cu zero in plan sportiv. In plan financiar e o alta poveste si se pare ca, intr-un final, ni se reveleaza adevaratele intentii ale unei parti din conducerea clublui...

colaps21.07.2006 08:03

se pare ca nu Steaua si Meme nu au mai fost interesate de Cadu asa cum declara el batzos... ci portughezul a refuzat Steaua pentru a merge la Cluj... asta da palma Meme, cu te simtzi?

«17071727374111»