In timp ce alti transfera jucatori pe banda rulanta,MM si Gigi stau si rad pe seama rivalilor din giulesti si din groapa.Va fi aceasta campanie de achizitii suficient de buna pentru noul sezon in care vrem sa intram in grupele Ligii si sa luam titlul cu numarul 24? Ramane de vazut.Un lucru este cert exista un schelet pe care sa ne putem baza si de asemenea putem vorbi de formarea unui colectiv unit! In dreptul lucrurilor negative putem situa ofensiva. Nu trebuie uitat faptul ca in meciurile de acasa din UEFA , respectiv cele cu Herenveen , Betis , Rapid si Boro am reusit performanta de a inscrie un singur gol.Cine erau jucatorii care au reusit aceste cifre dezastruase? Cristea , Oprita si Dica( 3 jucatori , pentru ca Iacob era accidentat). Acum, in debutul noului sezon ne putem baza in atac pe Iacob , Dica ,Badea,Oprita si tanarul Simion.Este oare suficient?Ramane de vazut.In privinta liniei de mijloc eu zic ca nu avem probleme.In centru linia Radoi-Paraschiv este una redutabila.In dreapta este Nicolita, iar in stanga Bostina.Pe banca de rezerve vor fi jucatori de valoare precum Lovin , Cristocea sau Coman.In legatura cu mijlocasul de creatie, eu zic sa nu va mai faceti probleme , pentru ca indiferent daca va fi achizitionat sau nu ,Steaua va juca tot cu 2 inchizatori, iar daca asa zisul coordonator de joc va fi adus , el va fi reprofilat cu siguranta pe unul din flancuri, unde eu cred ca avem posturile acoperite.In linia defensiva stam si aici bine , cu cuplul G-G in centru,amandoi jucatori de o certa valoare,care in cazul unei nedorite accidentari sau suspendari au si inlocuitori pe banca.In stanga avem 3 variante Nesu ,Marin sau Balan, iar in dreapta tocmai l-am achizitionat pe Klemi Saban ,iar pana la refacerea acestuia ne putem baza foarte bine si pe Balan.In poarta va fi Carlos , iar rezerva sa va fi Cernea.Se poate spune despre acest lot ca este unul slab?Nu cred!
Nu noi trebuie sa fim cei care sa ne temem , ci alti care s-au convins deja de valoarea Stelei si umbla disperati sa transfere tot ce se poate( vezi Ze Kalanga , Zicu , Blay ,Moss etc)
Trebuie sa fim pozitivi , pentru ca la urma urmei venim dupa 2 titluri consecutive + o optime si o semifinala de Cupa UEFA si avem sanse mai mari ca oricand sa intram in grupele Ligii, fiind cap de serie si in turul 3, iar in turul 2 intalnind o echipa accesibila , NK Gorica.Iar daca vom ajunge in grupe , vom fi repartizati in urna C , de ce nu si B :twisted: Urmeaza o toamna frumoasa si plina de bucurii!!! ![]()