FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«16970717273111»
Allleecx19.07.2006 17:18
Eu nu mi-am pierdut increderea in Carlos.

Oricum, atacul sufera la noi, nu apararea.

Carlos a fost de-a dreptul penibil la middlesbrough sa nu mai zic cum a primit golul in Giulesti! Se poate vorbi ca mai am speranta intr-o eventuala crestere a lui ,dar de aici la incredere e drum lung!

Bogdan4Steaua19.07.2006 17:49

In meciul cu Boro a fost penibila toate echipa(ma refer la repriza secunda). Nu Carlos are principala vina.

MadFroG19.07.2006 18:04

Cum aduceti aminte de meciul cu Boro,cum va luati de Carlos.

Fratilor nu el a pierdut meciul ala!

Sa fie clar.

Sa ne aducem putzin aminte,de cuplul redutabil de fundasi centrali Ghionea-Goian,fara indoiala cel mai bun din Europa de Est.

Ce a facut in meciu cu Boro? Nimik,cel mai slaba meci pe care l-am vazut din partea ambilor.

Apoi mijlocasii de banda Oprita si cu Bostina,au fost inexistenti si au lasat fundasii laterali ai englezilor sa zburde pe flancurile noastre.

Lovin dadea mingiile aiurea numai ca sa scape.

Radoi devenise libero(de nerecunoscut in meciul ala).

Dica si cu Iacob se pierdusera prin careul advers.

De fapt Dica nu a mai jucat nimik de prin minutul 70 cand a primit cartonasul galben,ce il facea automat suspendat pentru finala.

Singurii jucatori care au miscat ceva,mi s-au parut fundasii laterali Ogararu si Petre Marin care insa si ei nesprijintzi au devenit simple victime.

Singurul gol care i se imputa lui Carlos,este cel marcat de Viduka,atunci chiar a avut o ieshire neinspirata.

In rest,primul gol greseala cuplului Ghionea-Goian.

Ultimul gol greseala lui Nesu care a sarit pe sub mingie.

Scuze pentru off-topic,dar chiar trebuia sa lamuresc lumea :twisted: :twisted: :twisted:

sorin_77719.07.2006 18:41

@ MadFroG

Merita acest offtopic dar cu asta punem punct... Acel meci nu mai trebuie comentat si nu Carlos e principalul vinovat...

iancu dragosh19.07.2006 20:53

Uite acum as rea sa vorbesc cu cativa dintre partenerii mei de discutie pe tema Gigi Becali. Dupa cele afirmate de patronul clubului nostru astazi lucrurile sunt si mai clare: Asa cum a cheltuit vara aceasta 3 milioane de euro pe transferuri, asa a investiti pana acum si la Steaua. Pentru viitor ar trebui s tinem minte aceasta proportie, astfel incat va propun un alegortitm, Investitia pretinsa de nea Gigi se imparte la trei si se afla suma reala a cheltuielilor. La aceasta suma se adauga si veniturile clubului, bilete, TV, transferuri si se afla cu aproximatie balanta reala a clubului.

Bogdan4Steaua19.07.2006 22:14

"Drida împrumutat înapoi, la Jiul!

Deşi a semnat un contract pe 4 ani cu Steaua, Drida nu va fi păstrat în lotul lui Olăroiu. Antrenorul a fost nemulţumit de randamentul mijlocaşului în cele două turnee din vară şi a decis să nu-l reţină în Ghencea. Fotbalistul a fost dorit şi de UTA, însă roş-albaştrii au decis să-l cedeze chiar la Jiul, formaţia de unde l-a cumpărat! În afara lui Drida, Steaua îl va împrumuta la Petroşani şi pe atacantul Alin Liţu (20 de ani). "

Sursa: Gsp.ro

Asadar Drida va fi rulat in continuare la Jiul, fiind totusi jucatorul nostru.

Ayrton19.07.2006 22:26

Daca il imprumuta si pe Litu, vom ramane iar in 2 atacanti! Incredibil, nu s-a schimbat aproape nimic fata de sezonul trecut!

In alta ordine de idei fiti atenti la faza asta:

Chelsea a mai adus în această vară un puşti de 19 ani, Jon Obi Mikel. Acum un an şi jumătate a fost propus lui Rapid Bucureşti, jucătorul fiind la acea dată în selecţionata Under17 a Nigeriei. Oficialii din Giuleşti l-au refuzat atunci pe motiv că nu face faţă pe terenurile proaste şi la frigul din România. După ce a fost refuzat în Grant, Mikel a fost transferat de echipa norvegiană Lyn Oslo.  

Întrucît şi Manchester United pusese ochii pe el, anul trecut Chelsea l-a blocat pe nigerian, plătind 100.000 de euro nordicilor. Iar în vară l-au transferat pentru 16 milioane de lire sterline, aproximativ 23,4 milioane de euro! Jon Obi Mikel a făcut senzaţie la Mondialul de juniori din 2003 şi la cel de tineret din 2005, cînd selecţioanata Nigeriei a pierdut în finală, în faţa Argentinei.  

Cel ce l-a propus rapidiştilor, impresarul Eugen Stănculescu, a povestit ieri: "Le-am spus rapidiştilor că pot aduce 5 fotbalişti în probe la ei. Se întîmpla în iarna anului 2005. Era vorba de Mikel, Taiwo, care acum e la Olympique Marseille, Apam, care e prin Africa de Sud, şi încă doi, unul dintre ei fiind în prezent la Levski Sofia. Rapidiştilor li s-a părut mare suma de 100.000 de dolari cît trebuia achitat pentru achiziţionarea fiecăruia. Iar băieţii cred că erau mulţumiţi la vremea aia cu un salariu de 1.000 de dolari pe lună".  

"Mikel accepta să vină şi la probe, şi pe un salariu de doi lei. Asta e, acum e la Chelsea!"

"Dacă i se acorda şansa să vină să fie văzut la probe... Mereu greşesc cluburile româneşti! Şi persistă în astfel de erori"

Eugen Stănculescu, impresar

Asadar, rapedul a trecut pe langa 25 milioane de euro... :lol:

Ma intreb, de ce acest impresar nu a venit si pe la Steaua. Sau a venit si i s-a pus aceeasi placa:

"Nu se poate adapta la frigul din Romania"

In schimb se poate adapta la cel din Norvegia! :evil:

Cata incompetenta zace in conducatorii cluburilor din Romania!

Melku19.07.2006 22:46

Trist, speram ca Litu sa ramana in lot si din cate se spunea prin presa asta era intentia lui Oli.

sorin_77720.07.2006 05:06

Daca Litu nu ramane in lot atunci mai mult ca sigur mai vine un atacant... Se va mai face un transfer... Ramane un post nedublat, vede oricine acest lucru... Eu cred ca se va mai face un transfer surpriza...

In alta ordine de idei, brazilianul Matuzalem al lui Sakhtior a fost pus pe LIBER de ucrainieni, motivul fiind acela ca au prea multi straini in lot. Brazilianul era omul de creatie de la mijlocul terenului... Credeti ca avea un loc la Steaua?

bodanelu20.07.2006 05:09

deci pana la urma imprumuturile noastre care sunt: Litu, Drida la Jiul, V. Simion la UTA...

a mai plecat cineva de la noi sub forma de imprumut?

cu juniorii nostri ce se aude? Enescu, Tudose?

sorin_77720.07.2006 05:11

Enescu si Tudose cred ca sunt jucatori care vor sta inca un an la echipa a II-a... nu cred ca vor juca mai mult la o alta echipa din Liga I, fie ea si Ceahlaul spre exemplu.

Virgil20.07.2006 05:12

@ Sorin

Asta sa fie motivul ? Ca erau prea multi straini ? Foarte bine,dar asta inseamna si ca era cel mai slab dintre ei.Altfel ar fi zburat altul.Nu,cred ca e doar o explicatie politicoasa a celor de la Sahtior.

Nu cred ca vine la Steaua.

Gaby20.07.2006 06:15

Cum sa vina la Steaua ? N-am fost anuntati foarte clar ? NU SE VA MAI FACE NICI UN TRANSFER ! Nici nu e nevoie, campionatul se castiga doar cu Steaua prezentandu-se la teren si adversarii fugind care-ncotro.

Piece of Mind20.07.2006 07:18

Daca Litu a fost cedat Jiului si nu va mai veni nici un atacant exeperimentat care sa il inlocuiasca, avem cu adevarat o conducere formata din incompetenti. Sa vedeti voi ce articole o sa urmeze pe acest site!

sorin_77720.07.2006 07:24

adevarul e ca trebuie sa fi nebun sa crezi ca poti sa faci un sezon cu 3 atacanti cand altii au chiar si 5.... De ce Poli nu il cedeaza pe Silvasan la UTA? Desi ii mai are pe Mansour, Cristea, Gigel Bucur, Gluscevic si chiar tanarul Torje :?: :?:

nemilosul20.07.2006 07:31
Daca Litu a fost cedat Jiului si nu va mai veni nici un atacant exeperimentat care sa il inlocuiasca, avem cu adevarat o conducere formata din incompetenti. Sa vedeti voi ce articole o sa urmeze pe acest site!

anul trecut cand i-am avut si pe Litu si pe Cristea de abia am reusit sa o ducem la capat.....anul` asta ce facem scapam si de astia 2???

Badea a fost accidentat o gramada si mai e mult pana sa ajunga la un nivel acceptabil,Dica ar juca mai bine in spatele varfurilor(Dar daca nu avem varfuri n-are in spatele cui sa joace),Iacob in ultimu` timp nu prea mai e in forma--sper sa isi revina si oprita-no comment

parca vad ca o sa tb sa jucam iar cu Goian atacant...

ciobanul ala ne prosteste pe fata ...cica 3mil a bagat in transferuri :lol:

pai Gigel Coman-200.000,Saban-250.000,Drida 40000,Panait si Badea maxim 500.000---deci iesim cu un total de 1 mil

daca ciobanul vrea cu 1 mil sa castigam campionatul si sa nu ne facem de rahat in Liga se inseala amarnic

sorin_77720.07.2006 07:35

Si daca exista o integere intre Steaua si un jucator ofensiv de valoare de afara, intelegere care sa spuna ca daca Steaua ajunge in Grupele CL el se alatura lotului pe o perioada de 2 ani? Am auzit un zvon, nu e nimic sigur... dar e foarte posibil... Nu credeti?

Bogdan4Steaua20.07.2006 08:37

Matuzalem a fost deja acontat de o alta echipa(am citit pe undeva dar nu mai gasesc sursa).

alinush8920.07.2006 08:56

Iarasi revin la veche idee dea a mea....dc pielea mea nu se cauta si nu vor sa urmareasca cativa jucatori de culoare...sunt si ieftini,si dak stii sa cauti si te interesezi cua devarat gasesti cu siguranta un atacant de valoare :evil:

gone20.07.2006 09:00

Sunt cand ne dau mura in gura nu ii luam. Ultimul exemplu nigerianul ala refuzat de rapid care acuma a ajuns la Chelsea.

nemilosul20.07.2006 09:58

a anuntat acum la realitatea TV ca Panait nu mai face parte din lotu` Stelei deoarece e prea slab

:( multumim conducerii pt cele mai de kkt transferuri din ultimii ani

am dat pe Cristea,Litu,Ogararu --si i-am luat pe Saban (care nu paot sa joace mai mult de 1 repriza+ca vine dupa o accidentare grava),Coman(care pe langa ca strica atmosfera,ca vine pe postul unde deja avem 3 oameni mai are si 1.70m),Badea care si el vine dupa o accidentare si oricum nu era mare jucator nici cand era sanatos

e bine am dat 3 jucatori valorosi si am luat......

sa nu mai spun de Carlos care saracu nu are nici o treaba cu fotbalul si de aia 3 atacanti cu care vrem sa castigam campionatul si sa batem pe barca,real si Chelsea

vin vremuri kkcioase

offtopic:Ştefan şi argentinienii

George Ioniţă /gsp

Preşedintele Ceahlăului aduce doi urmaşi ai lui Messi la Piatra Neamţ, unul dintre ei fiind golgeterul ligii secunde din Argentina

Pe lîngă atacantul bosniac Duşko Stajici, care a dat probe de joc la Ceahlăul şi care are mari şanse de a juca la formaţia de sub Pietricica, antrenorul Mihai Stoica a mai testat în cantonamentul din Austria doi jucători argentinieni. Aceştia l-au convins pe tehnician să-i înregimenteze şi pe ei la Ceahlăul. Şi preşedintele de onoare al grupării din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, este impresionat de calităţile celor doi: "Sînt de mare valoare! Ţineţi minte numele lor, că veţi mai auzi de ei!".

Mijlocaşul Angel Gaston Diaz (25 de ani) şi atacantul Carlos Adrian Herrera (21 de ani) vor veni la Piatra Neamţ pentru a negocia trecerea lor în tabăra moldovenilor. "Cei doi sînt foarte buni, iar vîrful Herrera a fost golgeterul ligii secunde din Argentina''.

cred ca golgeterul ligii secunde din argentina avea loc la Steaua pe langa oprita nu???mai ales ca are decat 21 de ani...

dar cine sa ii caute ??MM nu mai bine sta la plaja si rade de transferurile altor echipe??

karas_ultras20.07.2006 10:15

M-am enervat rau in urma lecturarii ultimelor stiri... Speranta mea era ca macar Dl Antrenor Oli (caruia i-am luat de fiecare data apararea pe acest site, considerand atacurileindreptate impotriva lui, premature si nedrepte) sa aiba ceva coloana vertebrala si sa-si sustina cu argumente de necontestat, in fata marelui patron GG, cauza sa de antrenor: ca sa fii antrenor trebuie sa ai pe cine antrena. Ori, atacul campioanei este rarefiat, subdimensionat si in consecinta, o sa fie improvizat. Da, improvizat pentru ca e imposibil sa joci un sezon de campionat, Cupa Romaniei, Cupe europene, cu trei atacanti (Badea, Iacob si Oprita)!!!, sustinuti de un mijlocas, Dica, ce se simte foarte bine in avanposturi.

Sa-i luam pe fiecare si sa-i analizam:

-Badea: poate fi un fotbalist de geniu, la fel cum poate fi o mare petarda. Mie mi-a placut la Vaslui si il trec la categoria plusuri pt echipa, insa trebuie sa confirme. Acest jucator,insa, s-a descurcat excelent pe spatii mari, marcand impotriva Stelei si a lui Dinamo in urma unor actiuni de contraatac, nu stiu daca este un jucator capabil sa desfaca aparari pe trei linii, ca cea construita de Cartu, spre exemplu;

-Iacob: de baza, dar fara concurenta se va inmuia, lucru sesizabil din momentul actual, cand nu traverseaza o perioada fasta. De fapt, de cand l-a altoit Sapunaru, nu prea mai joaca. Sper sa ajunga macar la forma de anul trecut...

-Oprita: e din categoria "du-te dupa Cristea!" pentru ca daca am avea atacanti adevarati, la momentul asta ar fi la Steaua II. Eu am incredere ca o sa-si revina si o sa inceapa sa marcheze altfel in maximum 6 luni, o sa-l schimbe GG cu vreun fundas de la Poli ca sa intarim apararea.

-Dica: Ajuta-ne Doamne, sa nu se accidenteze Dica! Fara el suntem haliti si de Hit Gorica, va asigur...

Ei, in aceste conditii, avem oare nevoie sa-l mai imprumutam si pe Litu?... Sa-l imprumutam, nimic de zis, dar sa fie macar cinci atacanti in lot. Atunci poti spune ca vrei intradevar in Liga, Campionatul si sa lasi cu generozitate Cupa Romaniei altora ( desi mie mi se pare o mare tampenie...)

sorin_77720.07.2006 10:27

Nu am vazut un haos mai mare la noi in echipa de cativa ani buni incoace... Nu e posibil sa nu avem si noi cel putin 4 atacanti veritabili in echipa... In afara de Iacob si nou venitul Badea nimeni nu se cheama a fi atacant (tanarul Litu era in plus se pare si va fi imprumutat)... De un mijlocas la constructie nu mai vorbesc... Dar macar sa avem atacanti sa nu mai vad cum trec minutele intr-un meci in care nu marcam si nu avem cu cine sa mai incercam... E frustrant pentru o campioana, stai si te uiti la meci, tipi, incurajezi totul pentru a ajuta echipa dar e mai mult un urlet de chin pentru ca stim deja in sufletul nostru ca solutiile nu mai sunt... si la final privim tabela 0-0... 1-1... 2-2.... (2-2 niciodata, sunt prea multe goluri marcate din partea noastra)

Melku20.07.2006 10:46

Sorin, stai linistit, avem 7 fundasi si cu putin "noroc" 8 daca il transforma si pe Nicolita. La ce avem noi nevoie de atacanti?

focus20.07.2006 10:50
Sorin, stai linistit, avem 7 fundasi si cu putin "noroc" 8 daca il transforma si pe Nicolita. La ce avem noi nevoie de atacanti?

Noi ne aparam in 10 , atacam in 10 , asa ca pot sa fie si la gramada...ce conteaza postul pe care joaca fiecare... :lol:

«16970717273111»