M-am enervat rau in urma lecturarii ultimelor stiri... Speranta mea era ca macar Dl Antrenor Oli (caruia i-am luat de fiecare data apararea pe acest site, considerand atacurileindreptate impotriva lui, premature si nedrepte) sa aiba ceva coloana vertebrala si sa-si sustina cu argumente de necontestat, in fata marelui patron GG, cauza sa de antrenor: ca sa fii antrenor trebuie sa ai pe cine antrena. Ori, atacul campioanei este rarefiat, subdimensionat si in consecinta, o sa fie improvizat. Da, improvizat pentru ca e imposibil sa joci un sezon de campionat, Cupa Romaniei, Cupe europene, cu trei atacanti (Badea, Iacob si Oprita)!!!, sustinuti de un mijlocas, Dica, ce se simte foarte bine in avanposturi.
Sa-i luam pe fiecare si sa-i analizam:
-Badea: poate fi un fotbalist de geniu, la fel cum poate fi o mare petarda. Mie mi-a placut la Vaslui si il trec la categoria plusuri pt echipa, insa trebuie sa confirme. Acest jucator,insa, s-a descurcat excelent pe spatii mari, marcand impotriva Stelei si a lui Dinamo in urma unor actiuni de contraatac, nu stiu daca este un jucator capabil sa desfaca aparari pe trei linii, ca cea construita de Cartu, spre exemplu;
-Iacob: de baza, dar fara concurenta se va inmuia, lucru sesizabil din momentul actual, cand nu traverseaza o perioada fasta. De fapt, de cand l-a altoit Sapunaru, nu prea mai joaca. Sper sa ajunga macar la forma de anul trecut...
-Oprita: e din categoria "du-te dupa Cristea!" pentru ca daca am avea atacanti adevarati, la momentul asta ar fi la Steaua II. Eu am incredere ca o sa-si revina si o sa inceapa sa marcheze altfel in maximum 6 luni, o sa-l schimbe GG cu vreun fundas de la Poli ca sa intarim apararea.
-Dica: Ajuta-ne Doamne, sa nu se accidenteze Dica! Fara el suntem haliti si de Hit Gorica, va asigur...
Ei, in aceste conditii, avem oare nevoie sa-l mai imprumutam si pe Litu?... Sa-l imprumutam, nimic de zis, dar sa fie macar cinci atacanti in lot. Atunci poti spune ca vrei intradevar in Liga, Campionatul si sa lasi cu generozitate Cupa Romaniei altora ( desi mie mi se pare o mare tampenie...)