Chiar daca s-a incheiat campania de transferuri,se poate discuta în continuare.Avem multe de spus despre jucatorii nou veniti la Steaua.Mai ales dupa jocurile oficiale.
Chiar daca s-a incheiat campania de transferuri,se poate discuta în continuare.Avem multe de spus despre jucatorii nou veniti la Steaua.Mai ales dupa jocurile oficiale.
Eu cred ca nu e vorba de nici o tactica... Plus ca un jucator transferat acum e mult in urma cu pregatirea .... nu mai vorbesc ca acomodarea cu noua echipa ia si ea timp
Nu trebuie jucatori doar pentru preliminarii.Daca unii credeau ca noi cumparam jucatori pentru preliminarii trebuiau sa isi dea seama ca se inseala.Chiar Olaroiu a spus ca in preliminarii joaca cu actuala formula pentru a nu-i da peste cap pe cei care joaca de un timp impreuna.Puteau sa vina jucatori si la inceputul lunii, noi tot cu astia atacam preliminariile + Saban(in locul lui Ogararu).Olaroiu a observat ca e perioada de pregatire scurta si cu amicale putine si nu are timp sa puna la punct o echipe noua.Oricum nu putea sa schimbe echipa pentru preliminarii.Daca vor mai veni jucatori vor fi folositi din toamna incolo cand va apare oboseala celor care sunt titulari acum.
Si ca sa glumim putin in legatura cu ce a zis Gigi...
"La cate prostii a spus, ce mai contează una în plus?"- Mitica Dragomir
Daca stau bine sa ma gandesc, situatia cu transferurile nu e chiar atat de neagra.
din cate tin minte, anul trecut, rosemborg a incercat calificarea cu echipa pe care o avea, si, dupa ce a reusit-o si a palmat banii de CL, a vrut sa transfere. Cam asa fac toate echipele considerate "mici" in CL. Asteapta sa se califice, tragerea la sorti, si daca se califica si prinde o grupa din care poate termina macar pe locul 3, adica o grupa de urmatoarea componenta:
1.Forta a europei, de la care nu se pot astepta puncte, dar se pot astepta multi bani de pe urma biletelor
2.Echipa puternica a europei, de la care se pot lua cateva puncte in cel mai bun caz
3.(Steaua)
4.Echipa mai slaba, de la care trebuie luate toate punctele
Bine, stiu ca putin visez si eu :lol: :lol:
Dar totusi, sunt de parere ca acest lot este suficient pentru a "ataca" tururile preliminarii ale CL, dar nu si CL-faza grupelor
Nu cred ca e vorba de o "tactica" la GG....nu-i el un mare conducator care sa poata face asa ceva....(din pacate)
Oricum, din cate tiu, GG o zis ca "o sa va arat eu ca ajung in CL cu lotul asta", deci, nu o specificat ca o sa si joace in CL cu lotul asta, nu?
edit(offtopic):odata cu postul asta, am devenit "stelist infocat" cu acte in regula ![]()
![]()
Speranta moare ultima.... :?
s-a incheiat...
pana la urma tot Gigi o sa isi dea cu pumnii in cap in caz de Doamne Fereste se accidenteaza Iacob si Dica si o sa avem nevoie de atacanti ..
mai vedem noi..
Desi sunt optimista de felul meu, incep sa ii dau dreptate lui Sorin. Grupele UCL sunt departe.
Mare echipa ce era Artmedia de a intrat in grupe, o fi fost si ea semifinalista UEFA. Lotul ne permite sa speram macar intrarea in grupe, nu neaparat iesirea din ele.
Din pacate tind si eu sa dau dreptate celor care spun ca grupele CL s-au indepartat la finalul acestei "campanii" de achizitii.
De ce ?
Fiindca a plecat un titular (Ogararu) plus o rezerva valoaroasa (Cristea) - bine ca am ramas cu super-jucatorul Oprita si l-am dat pe Cristea.
Cine a venit ?
Saban - se pare ca e in urma cu pregatirea fizica. O sa-si revina la timp pentru preliminarii ? Este international, insa israelian, si nu a prins nici el mondialul. Nota bene.
Badea - un atacant promitator, insa sa vedem cat de bine s-a integrat in lot, ca timp nu prea a avut.
Panait- nu e mare lucru de zis. Rezerva pentru Ghionea/Goian si nimic mai mult.
Drida - cea mai sinistra gluma. Doar un naiv poate crede in acest individ, care joaca fotbal de placere, asa, intr-un stil boem ...
Coman - poate fi util prin prisma faptului ca poate evolua fundas/mijlocas stanga. Acolo insa mai existau Bostina si Cristocea, ca sa nu mai amintim de Ochirosii, anuntat mare speranta, fara a i se da sansa de a arata ce poate. Plus ca domnu' Coman, pe langa faptul ca e colectionar de cartonase mai e si copilul lui Oli ....
In concluzie :
APARAREA - punctul forte al nostru sezonul trecut, a slabit prin plecarea lui Oga. Sa vedem ce va face Saban.
MIJLOCUL - practic la fel, cu axul puternic Radoi-Paraschiv pe centru. Pe flancuri e cam groasa : in dreapta doar Nicolita e speranta noastra, in caz de accidentare/suspendare n-a ramas decat eterna noastra speranta Oprita. Bine stam ... Iar pe stanga se calca pe picioare Bostina, Cristocea, Coman si Ochirosii. Poate, poate mai incercam si noi un Cristocea la constructie (daca nu s-au gasit bani pentru un Cocis/Tibi Balan/alt coordonator). Dar la ce-l duce mintea pe Oli ... aparare si iar aparare ...
ATACUL Probabil si sezonul asta atacul va cadea in sarcina unicului jucator de constructie de care dispunem : Dica. Daca Dica lipseste sau prinde o zi slaba .... Dumnezeu cu mila sau poate vine Goian s-o bage in ate la un corner. In rest ... slabe sperante.
In conditiile astea ... doar cu MULTA, MULTA sansa am putea prindele grupele. Si acolo mai sus de locul 3 nici nu putem visa.
@ Strezahuzum
Excelenta analiza, iti dau dreptate in toate privintele. Oricum, cred ca vor mai veni cel putin 2 jucatori. Nu pun botu` la ce zice Jiji, o fi vrut si el sa iasa in evidenta vreo 2 zile cu acea declaratie ca nu mai vine nimeni la Steaua.
Hai, strezahuzum, cand o sa te vindeci de pesimismul asta incurabil ?
Nimeni nu e pe deplin multumit de ce s-a realizat in campania asta de transferuri, da' hai s-avem putina incredere in baietii nostri. Mare lucru, egal la Gorica, victorie acasa, picam cu Palermo, ii scoatem si la revedere 8)
Ai nostri sa fie sanatosi...
Hai, strezahuzum, cand o sa te vindeci de pesimismul asta incurabil ?![]()
Cand o sa auzim cu totii in Ghencea imnul CL. Sau cand o sa ne bucuram la golul 15 marcat de Badea in tur.
Nimeni nu e pe deplin multumit de ce s-a realizat in campania asta de transferuri, da' hai s-avem putina incredere in baietii nostri.
Incredere avem SSK ... NOI suporterii am avut mereu incredere in baieti ... chiar si in trista era Piturca, dar vezi tu increderea nu trebuie sa fie chiar oarba.
Mare lucru, egal la Gorica, victorie acasa, picam cu Palermo, ii scoatem si la revedere 8)
Ce usor le rezolvi ... tii minte ce optimism era pe-aici anul trecut dupa ce am cazut cu Rosenborg ? Din "praf ii facem", "de la 3 in sus le dam", "nu putem pierde", nu-i mai scoteam. Mai bine sa vedem greutatile inainte decat sa plangem dupa ... nu crezi ?
Inteleg ca Streza da optimismul pe pesimism.Si ce-o sa câstigi Streza daca Steaua nu se va califica?
O sa-ti faci o placere din faptul ca ai avut dreptate?O sa ne persiflezi?
Fii optimist omule,toti stim ca ne asteapta meciuri grele,dar cine stie,poate vom ajunge acolo unde dorim.Sa ne unim dorintele arzatoare de a reusi si sa le opunem tuturor suspiciunilor,neincrederii.Sa fim pozitivi.
Virgil atata vreme cat transferurile nu sunt facute pentru a accede in grupele CL da-mi voie sa fiu si eu pesimist... Ne trebuie MULTA SANSA, cam cum a avut Rosembourg in fata noastra anul trecut... NUMAI ASA NE PUTEM CALIFICA... si nu in dauna unor italieni ca Palermo, in nici un caz...
Acum urmeaza supercupa....e primul nostru derby pe care putem sa-l numim si primul meci de pregatire adevarat....acum o sa vedem si ce are Steaua pe banca de rezerva si in teren,cum stam la propriu si la figurat.......sper sa batem....pt moral ...si mai ales pt noi....ca tare ne-au mai amarit in ultimul timp ....hai Steaua......totdeauna Steaua
Partea proasta e defapt alta: strezahuzum e optimist !!! :roll: :evil:
in privinta italienilor iti dau dreptate. Mai bine jucam cu echipa a 2-a din germania sau franta, decat cu a 10-a clasta din Italia. Atat echipele de club romanesti, cat si nationala, au dat intotdeauna cel mai slab randament in fata echipelor din peninsula. Inteligenta fotbalistica a acestora si mai ales faptul ca joaca 90 de minute la intensitate maxima sunt argumentele cu care ne-au invins aproape intotdeuna. tocmai de aceea m-a incatat jocul prestat de Steaua cu Sampdoria anul trecut
Hai mai oameni buni, exista o doza de pesimism incredibil! Echipa asta de doi ani ne-a adus imense bucurii in Europa, este chiar nedrept sa nu avem maxima incredere in ea. Daca Gigi isi tinea gura si nu anunta bombe acum era toata lumea extraordinar de multumita pentru ca am pierdut un singur jucator. E de datoria noastra sa avem maxima incredere in acesti baieti, poate in anul in care a fost condusa de Zenga am fost reticenti, sezonul precedent am ajuns aproape de finala UEFA, anul asta de ce nu am avea rezultate si mai mari...pana la urma asta a fost tendinta in ultimii ani, pana una alta Steaua in privinta performantei este intr-un varf de forma, varf care a cam lipsit in ultimii ani sa nu mai spunem de experienta acumulata. Nimeni nu spune ca o sa fie usor si pana la urma e si normal sa nu fie...
Echipa este aceeasi care anul trecut ne-a adus atatea si atatea bucurii(mai putzin Ogararu)
Am adus jucatori buni,tineri,care se vor acomoda in cel mai scurt timp!
Avem un antrenor tanar,capabil care va demonstra inca o data ca este unul din tehnicienii cu potential din campionatul nostru!
Avem o conducere sufletista(aici ma refer la MM) care chiar daca nu si-a respectat toate promisiunile legate de campania de transferuri are in continuare sustinerea noastra!
Grupul este unit,tanar,dornic de noi performante!
Avem o echipa omogena!
Acum este randul suporterilor,pentru noi a trecut vacanta,incep testele importante,supercupa cu rapid,meciurile din CL,si startul de foc din campionat!
Este de datoria noastra,sa ne urmam echipa si sa o incurajam!
O ultima mare rugaminte: Venitzi cu totzii la meci sambata 22 iulie!
Echipa are nevoie de noi,trebuie sa fim cu toti prezenti.
Sa speram ca o sa sarbatorim o noua victorie in fata rivalilor nostri dar si cel de-al 50 trofeu din istoria acestui MARE CLUB! :wink:
Acum este randul suporterilor,consemneaza faptul ca tot ce tine de conducerea clubului si de antrenor a fost indeplinit, si in realitate nu s-a realizat mare lucru in aceasta pauza competitionala. Transferurile necesare nu au mai venit, iar domnul Olaroiu nu a reusit inca sa faca echipa sa se exprime intr-un mod coerent, cu toate ca atunci cand a preluat-o facea acest lucru. De altfel, domnul olaroiunu poate sa ne demonstreze inca o data calitatile sale, deoaree nu le-a demonstrat pana acum mai deloc, ba din contra a-si putea spune analizand modul in care a evloluat jpocul Stelei.
oricum, ca intotdeauna, suporterii Stelei vor fi aproape de echipa si-si vor face datoria.
Discutati strict despre transferuri.
"Saltul lui Neaga
Plecat din ţară în Coreea de Sud, la Chunnam Dragons, Adrian Neaga (27 de ani) a reuşit să-i cucerească pe asiatici. A marcat 21 de goluri în 43 de meciuri, cîştigînd Gheata de Bronz a campionatului sud-coreean, cu o echipă care n-a reuşit să prindă play-off-ul.
Prestaţiile sale n-au rămas fără ecou, astfel că jucătorul a semnat ieri pentru trei sezoane cu Ilhwa Chunma Seongnam, formaţia cu cele mai multe titluri, 6, fostă cîştigătoare a Cupei Campionilor Asiei în '96 şi finalistă în 2004. "E cea mai titrată echipă, un fel de Steaua a Coreei de Sud, şi de aceea sînt cu atît mai fericit", a spus Neaga. În urma tranzacţiei, Chunnam se va alege cu 1.100.000 de dolari şi un jucător, iar Rică va cîştiga, cu tot cu prime şi alte bonusuri, un milion de dolari pe sezon. El va debuta la noua echipă o dată cu începerea returului, pe 23 august. "
Sursa: GSP
Se pare ca sperantele noastre in privinta lui Neaga s-au naruit complet. Poate ca nu a fost dorit suficient de mult. Trebuia sa fie adus acum o luna cand pretul nu depasea 1 mil $. Acum practic este imposibil sa il mai aducem pe Rica inapoi. Suma ar fi cel putin de doua ori mai mare. Sa nu mai vorbim de salar.
POFTIIIIIIIMMMMMM???? :o:O:O:O:O:O:O:O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Gigi l-ai avut pt un milion si te-ai calicit... nu mai gasim atacant ca neaga in banii astia
:(
:(![]()
Se pare ca ne-am luat gandul si de la Neaga...
oare pe cat timp a semnat? poate se intoarce liber de contract, si atunci il vrea Gigi...
Cred ca ar trebui sa il scoatem din cap pe Neaga...
Chiar nu mai exista atacanti buni in Romania?
Ne-am luat gandul de la Neaga,dar nu si de la el :
![]()
Radoi are probleme cu genunchiul si nu o sa poata face fata unui sezon complet.El ar fi cea mai buna varianta pentru a-l inlocui.Se spune ca e liber de contract si si-a facut un nume in fotbalul romanesc :
Wayne John SRHOJ
Post pe care joaca Mijlocas
Numar pe tricou 10 (exact ca Neaga)
Data nasterii 23-03-1982
Locul nasterii Mareeba/Australia
Nationalitate Australiana
Inaltime 1.81 m
Greutate 79 kg
Stare civila necasatorit
E omul de care avem nevoie onorata Conducere.Nu-l scapati printre degete.In caz contrar o sa ne caim.
Studii liceul absolvit
din ce am inteles eu, se cam bat Timisoara si clujul pe el...
Cred ca ar trebui sa il scoatem din cap pe Neaga...Chiar nu mai exista atacanti buni in Romania?
zi`mi si mie un atacant bun de la noi? si aici ii excludem pe cei ce joaca la rivalele noastre