oare pe cat timp a semnat? poate se intoarce liber de contract, si atunci il vrea Gigi...
Cred ca a semnat pe trei ani.
oare pe cat timp a semnat? poate se intoarce liber de contract, si atunci il vrea Gigi...
Cred ca a semnat pe trei ani.
Bombele explodeaza in alte parti, dat fiind faptul ca zicu se pare ca e al rrapidului pt un an. Le-a tras-o giovanni cainilor, dar si Copos lui GG!
Acesta este sistemul relational care ne lipseste, nu legaturi paguboase cu Bacaul, Pandurii sau Jiul...
Despre Neaga citisem de mult ca s-a transferat tot in Asia.
Strezahuzum, asa e cu Rosenborg, dar eu tin minte ca unii erau pesimisti si inainte de Sampdoria, de Heerenveen, de Betis... Credinta !
Si cu Palermo...ziceam si eu, nu dau cu paru'
Oricum, decat cu o echipa mai slab cotata (gen Steaua Rosie, Fenerbahce), mai bine una puternica.
Zicu este realmente o panarama de jucator, nu trebuie sa avem regrete ca nu l-am adus la noi!!!!
deja facem un fel de haz de necaz...
Ala nu e bun, celalat la fel si uite asa mai bine nu transferam nimic ca se nasc la noi in club numai Ronaldinho si ETO... :lol: :lol:
@Sorin
nu haz de necaz, ci pisica unde n-ajunge...
aia parca e cu vulpea...
dar toate astea ni se potrivesc...
Anul trecut am plecat la drum increzator ca vom ajunge in grupele CL si ca vom lua campionatul ca suntem cei mai buni... Am luat decat campionatul... BUUUUN... Anul asta nu mai cred nimic, sunt sceptic RAU de tot, sper sa ma insel amarnic ca voi avea astfel o bucurie poate nemasurata... Sper sa ma insel... ![]()
POFTIIIIIIIMMMMMM???? :o:O:O:O:O:O:O:O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Gigi l-ai avut pt un milion si te-ai calicit... nu mai gasim atacant ca Neaga in banii astia
:(
:(
Nu s-a calicit...nici nu l-a vrut.Daca a zis Gigi ceva de Neaga a fost doar asa de ochii presei..
Aha, faraonul batran a aranjat totul (zicu-Rapid)...(prosport)
Bai nene, chiar asa de fraier sa fie GG sa nu-si dea seama ca se ruineaza TOATE investitiile facute pana acum la Steaua, daca nu luam campionatul asta? Ori cu lotul asta, dati-mi voie sa fiu sceptic... Pt ca e mult mai logic sa castigi aici campionatul si sa joci la anul direct in UCL decat sa visezi ca intri de pe acum... Crrapizii au simtit asta si se mobilizeaza stoluri-stoluri.
mare dreptate ai. toate echipele se concentreaza pe campionatul viitor, unde cred din nou ca singurul adversar serios va fi Rapidul... in timp ce noi il consideram din start castigat... ce se intampla, daca, doamne fereste, nu ajungem in UCL anul asta, iar echipa se va concentra catre campionat, unde va da peste un Rapid, zic eu, intarit fata de cel de anul trecut? adik, Zicul o fi el dobitoc, cre(s)tin si democrat, dar le are cu fotbalul... Griffits ala, la fel, poate exploda... lotul e omogen, se cunosc... plus ca au rulat rezervele mult mai des si mai cu folos decat noi. Eu cred in continuare ca intram in UCL, dar dk nu? riscam sa ne trezim dupa aia si fara campionat.
http://www.onlinesport.ro/sport/fotbal/lig...1&viewItem=8394
bv, ma baiatule! ajuta-i pe aia, ca pt noi esti prea scump!
Pana in turul II vor merge moldovenii, Cocis daca venea la Steaua mergea si el si Steaua in grupe. Asa e posibil sa nu ajunga nici Steaua dar mai cu seama nici el...
Pe cuvantul meu ca tot ce gasesc pe forumul asta is doar oameni pesimisti. Sa nu uitam ca noi m pierdut un jucator extraordinar, titular incontestabil, dar ca am adus un tanar experimentat in locul lui. am mai pierdut o rezerva tanara, de viitor, cu sclipiri de moment. Totusi am adus jucatori de mare perspectiva, ambitiosi si valorosi. Sezonul trecut ne-a lipsit doar experienta si sansa. Anul acesta, sigur vom reusi un an f bun, deoarece avem toate ingredientele:
OMOGENITATE, EXPERIENTA, LOT VALOROS, REZERVE VALOROASE, CULOAR FAVORABIL, (SANSA)
Sa speram ca toate supararile si grijile noastre referitor la transferuri vor disparea odata cu calificarea in CL.
Ontopic despre transferuri:
se pare ca Drida are o problema la transferul lui. Ceva divizionara D spune ca e nevoie de aprobarea ei pentru a putea fi jucatorul vandut de la Jiul asa ca au depus ceva sesizare la Liga
Ramane Drida la Steaua?
Divizionara D Romvest Arad susţine că transferul lui Drida de la Jiul la Steaua este ilegal. "Cînd l-am dat pe jucător la Petroşani, am convenit să deţinem 25 la sută din cota lui, iar Jiul trebuia să ne ceară acordul scris la o eventuală vînzare. Nimeni nu ne-a întrebat dacă sîntem de acord să-l cedeze Stelei şi am primit doar 7.000 de euro, aşa că am notificat Liga, Federaţia şi cele două cluburi implicate în transferul fotbalistului", a declarat preşedintele Romvest, Ioan Ienciu. El reclamă aceeaşi situaţie şi în cazul lui Radu Mărginean, împrumutat de la CFR Cluj la Gloria Bistriţa.
Sursa:gsp.ro
Daca e dorit, Drida va ramane la Steaua. Cei de la Romvest Arad fac si ei zgomot pentru cateva mii de euro. Nu este o chestie de nerezolvat.
Anul acesta, sigur vom reusi un an f bun, deoarece avem toate ingredientele:OMOGENITATE, EXPERIENTA, LOT VALOROS, REZERVE VALOROASE, CULOAR FAVORABIL, (SANSA)
[/i]
Pana si oamenii foarte oprimisti ca tine "uita" sa mentioneze conducerea tehnica printre atuuri. Asadar ne cam lipseste comandantul, ca sa folosesc un limbaj drag patronului nostru, nu mai vorbesc de "asigurarea unui climat propice performantei la nivel conducerii administrative", asa cum se spune in limbajul de lemn fotbalistic. din pacate, cum mai spune cinvea, in fotbalul de astazi omogenitatea prea mare poate duce la rutina. Este necesar macar un element nou la echipa in fiecare an.
mergand mai departe pe ideea ta, lot avem, rezerve avem,insa nu prea avem toate posturile acoperite. Exista o anumita inflatie pe anumite posturi, partea stanga, fundasii centrali (pentru mine Radoi tot fundas este si ii facem un mare deserviciu prin faptul ca-l sacrificam la mijloc unde nu are aceeasi prestanta.
cine e tanarul experimentat? Saban? e ok, dar nici chiar tanar experimentat, totusi are 26 de ani, nu?
http://stelisti.ro/index/Gigi_Becali_afirm...a_cheltuit.html
unde-s cele 5 mil. pe un singur jucator, mincinosilor? :evil: :evil: :evil:
@ karas_ultras
poate se referea la 5 milioane de lei/yeni japonezi sau ceva de genu :lol: :lol: :lol:
acum cateva zile a zis ca a cheltuit APROAPE 2 mil de euro pe jucatori, acuma vb de 3, lasa, ca daca mai asteptam cateva saptamani, ajungem la 10-20 milioane :lol:
Mai exagereaza si Gigi. Oricum, in ciuda declaratiilor, eu inca mai sper sa realizam un transfer de marca.
In alta ordine de idei, daca Vali Badea era la FC National si avea o prestatie identica cu cea pe care a avut-o la FC Vaslui, Iacov cerea pe el 1-1.5 mil $. Daca l-am fi achizitionat cu acea suma toata lumea ar fi spus ca am realizat un transfer de marca. In Divizia A preturile au luat-o razna, artizanii acestor exagerari fiind Constantin Iacov si Vasile Siman. Oameni precum Marian Iancu si mai nou avarul Copos le-au dat apa la moara. Este cazul sa apreciem calitatea si nu pretul.
Totusi, asta nu scuza politica noastra de transferuri pe care nu o consider proasta ci INCOMPLETA. Mai avem nevoie de un varf de valoare sau de un mijlocas "de creatie" cu nume(de afara).
@ karas_ultras
poate se referea la 5 milioane de lei/yeni japonezi sau ceva de genu :lol: :lol: :lol:
acum cateva zile a zis ca a cheltuit APROAPE 2 mil de euro pe jucatori, acuma vb de 3, lasa, ca daca mai asteptam cateva saptamani, ajungem la 10-20 milioane :lol:
Pai asa a zis si de investitia lui la Steaua cand a luat clubul de la Paunesti. A inceput cu 5 mil. USD, apoi 10 si in final 15 parca. Totul in decurs de cateva zile. Dar cine sa-i mai creada prostiile lui Gigi?...
Mai avem nevoie de un varf de valoare sau de un mijlocas "de creatie" cu nume(de afara).
...si de portar.
Eu nu mi-am pierdut increderea in Carlos.
Oricum, atacul sufera la noi, nu apararea.
Oameni precum Marian Iancu si mai nou avarul Copos le-au dat apa la moara. Este cazul sa apreciem calitatea si nu pretul.
nu ca ii iau apararea gusatului, dar si`a dat seama ca nu mai merita jucatorii de la noi din capionat asa multi ani bani
Asa este, dar si-a dat seama dupa ce a dat tonul acestor transferuri exagerate(vezi Gigel Bucur). Noua atitudine este o consecinta a "tepelor" pe care le-a luat.