FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«17172737475111»
Mihai_7721.07.2006 08:11

Cadu a refuzat Steaua pentru ca vrea sa mai joace si el din cand in cand. La Steaua ar fi jucat doar in pauza sau dupa meci atata timp cat ii avem pe Goian si pe Ghionea.

Piece of Mind21.07.2006 08:17

Daca ar fi sa regretam faptul de a fi ratat vreun jucator pe care l-au transferat rivalii, probabil ca ar trebui sa ne raportam la Ionel Ganea. Jucatorii de 30 de ani (sau peste) care au evoluat in Europa au o stiinta a jocului aparte si reprezinta un beneficiu imens pentru echipa la care joaca. Asa a fost cazul lui Jean Vladoiu cand a revenit la noi in 2000, Dorinel in 2004, dar si a lui Moldovan la Poli si in returul campionatului trecut la Rapid.

Din acest motiv, cred ca e rezonabil sa ne para rau dupa Ionel Ganea. Cred ca nu a fost agreat de conducere pentru ca are multa personalitate si in vestiarul nostru nu poate dicta decat o singura persoana...

Bogdan4Steaua21.07.2006 08:25

O fi el jucator experimentat, dar probabil ca nu a fost dorit pentru ca:

1. L-a atacat ironic si virulent pe Carlos dupa meciul de la Boro

2. Asa cum se vede deja la Dinamo, Ganea este putin obraznic si crede ca are locul de titular asigurat(fraze de genul "daca nu sunt titular plec" nu sunt admise la Steaua)

3. Cred ca are o pasiune pentru Rapid

4. Nu a jucat constant in ultimul timp

Piece of Mind21.07.2006 08:29

Bogdane,

1. A avut dreptate.

2. Poate fi temperat, aici intervine rolul antrenorului.

3. Nu cred, a evoluat doar un retur la ei (1999).

4. Saban a jucat?

sorin_77721.07.2006 09:01

@ Piece of Mind

Bune raspunsuri...

Eu cred ca cheia transferului se afla in mana lui Becali si a lui Olaroiu... Nu s-a vrut, foarte bine, dar ce s-a adus in schimb? NIMIC !!!! pe langa asta ne-am despartit de Cristea definitiv si de Litu si Simion temporar... Mai este timp pentru transferuri si ele se vor putea face daca Steaua pierde in SUPERCUPA fara sa marcheze un gol in fata rezervelor Rapidului (Doamne ajuta!) Nu ca ar fi un lucru frumos sa imi doresc asta dar daca am primii 4-5 goluri fara sa punem probleme in atac poate s-ar trezii si stimabili nostri manageri si conducatori la realitate si ar mai aduce cel putin un atacant VALOROS... ATACANT

Dan_Original_TB9621.07.2006 09:05

Bogdane, ce pasiune are Ganea pt raped? Omu' e profesionist 100%. Nu stiu daca iti amintesti dar unul din cele 23 de titluri, Steaua i le datoreaz si lui Ganea, cand a facut egal de unul singur cu ....rapedu, scotandu-le titlul din buzunar in ultima etapa, in favoarea noastra.

Nu vad de ce mai discutam de transferuri pt ca ce se intampla acum la Steaua nu mai are nici o logica. Au ramas jucatori gen Baciu si Lovin, nu a fost adus nimic de valoare certa, cu toate cu eu sper in Badea si poate si in israelian. Portar nu avem. Nici macar titular ce sa zicem de rezerva. Varfuri avem doar pe Iacob. Asta e, iar joaca Oli la 0-0 si poate mai da Goian un gol, sau Dica, sau vreun autogol, un penalty ceva. Daca nici dupa sezonul trecut nu au vazut ca trebuie mai multi jucatori de valoare si scapat de niste non valori, atunci nu vor vedea niciodata.mai ales cand in sezonul asta e miza imensa care este. Dar asta e, nu putem face noi nimic. Gigi a prins radacini adanci si nu va mai pleca decat atunci cand o sa vrea el.

Eu unul sa fiu cinstit as prefera sa jucam iar in UEFA decat sa intram in grupele ligii. Chiar daca financiar iesim in avantaj oricum, cu lotul actual avem toate sansele sa luam scoruri de maidan de la echipele adevarate de pe acolo. Sper sa ma insel si sa se mai avem noroc ca anul trecut...

Virgil21.07.2006 09:05

Am mai scris intr-un topic :

O veste buna auzita de mine ieri seara(20.07.06) la emisiunea "Sase,vine presa!",a postului B1TV.Redactorul rubricii sportive a ziarului Averea, a spus ca pana la sfarsitul datei limita a perioadei de transferuri,la Steaua vor mai veni un aparator si un atacant performanti.

El a mai spus ca a considerat normala atitudinea jucatorilor nostri fata de presa,anume aceea de a intra in silenzio stampa pana cand ziaristii implicati nu cer scuze clubului Steaua,pentru stirea falsa in legatura cu Carlos,inclusiv pentru comentariile denigratoare la adresa lui.

bodanelu21.07.2006 09:26

@Virgil

sa dea Domnu sa aive dreptate redactorul...

de Golan nu se mai aude nimic? chiar mi`a placut jucatorul in filmuletele de pe net...

lew21.07.2006 09:27

ideea este ca noi suntem de acord in proportie de 95%

cu ceea ce scriem si toti gandim cam la fel...

Presupunem ca suntem 2000 de insi pe acest forum.

Este oare cineva care citeste si poate sa influenteze

conducerea Stelei?

Sau citeste cineva din conducere?

Ma uitam la forum Poli dupa transferul lui Gigel

Coman si am observat ca se tinea seama cat de cat

de dorintele suporterilor(nu in perioada Hagi)si daca

nu ma insel erau chiar jucatori care raspundeau...!!

Probabil ca noi am trecut de mult peste acest moment,

dar totusi in momentul in care tipa 1000 de insi ca

vine lupul !!!!DE CE ..... ..... ..... .....?????

Nu se sesizeaza nimeni!?

bodanelu21.07.2006 09:29

daca am avea toti care scriem aici la semnatura ceva de genul: Gigi presedinte!! pun pariu ca ne`ar baga in seama...

noi suntem priviti ca niste golani si ca o masa electorala... doar atat!

I.N.Money21.07.2006 09:39

Mai rau,ca niste posibili alegatori.... :roll:

Bogdan4Steaua21.07.2006 09:41

Repet, nu Carlos este principalul vinovat in meciul cu Boro. La cate mingi au ajuns in ultimele 30 de minute in careul nostru, nici Buffon nu reusea mare lucru.

Cat despre afinitatile lui Ganea fata de Rapid, asa "umbla vorba prin targ".

Melku21.07.2006 09:49

Nu, Buffon impingea liniile mai sus, tipa la fundasi sa inainteaze ca daca nu ii decapiteaza dar Carlosh fiind nesigur a preferat sa mentina atatia jucatori in careul lui :wink: (sau nu o fi invatat la acel moment comanda "IEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESHI!!!"

sorin_77721.07.2006 10:18
Am mai scris intr-un topic :

O veste buna auzita de mine ieri seara(20.07.06) la emisiunea "Sase,vine presa!",a postului B1TV.Redactorul rubricii sportive a ziarului Averea, a spus ca pana la sfarsitul datei limita a perioadei de transferuri,la Steaua vor mai veni un aparator si un atacant performanti. ....

Eu am auzit de un atacant VERITABIL ca vine dar numai daca intram in grupele CL si asta de la un reporter de la un ziar sportiv de mare tiraj care a insotit Steaua la Kaprun si Mierlo. Persoana in cauza este o cunostinta care mi-a mai relatat ca mai multe detalii nu au aflat nici ei si ca toata tevatura asta facuta de GG ca nu mai transfera nimic e la mishto. Chestia este ca nu au cum sa scrie asa ceva in ziar pana nu au o certitudine, inca fac cercetari...

in schimb eu nu mai cred nimic si cer cu insistenta un ATACANT

focus21.07.2006 10:34
Nu, Buffon impingea liniile mai sus, tipa la fundasi sa inainteaze ca daca nu ii decapiteaza dar Carlosh fiind nesigur a preferat sa mentina atatia jucatori in careul lui  :wink: (sau nu o fi invatat la acel moment comanda "IEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESHI!!!"

Si Radoi ce a facut?

El era capitan si cu experianta mai multa si s-a speriat la fel ca ceilalti...

Melku21.07.2006 10:39

Nu era careul lui Radoi, cel mult poti sa mai invinuiesti fundasii centrali care puteau face acest lucru dar suntem in off-topic,sa incheiem subiectul. :oops:

Cooper21.07.2006 12:24
Mai rau,ca niste posibili alegatori.... :roll:

Indirect, patronul Stelei a recunoscut ca transferurile din aceasta vara au fost sub cele ale rivalelor din campionat: "Am vindut un jucator si am luat cinci. Ramine de vazut cine a facut afaceri mai bune, eu sau adversarii mei". Cu toate acestea, Becali s-a simtit in ultimele zile incoltit atit de suporteri, cit si de ziaristi.

"Ma deranjeaza toate speculat iile pe care le face presa, cum ca as fi obtinut profit de peste 1.000.000 de euro din comertul de jucatori. Am spus ca s-a incheiat campania de transferuri, dar e posibil sa mai vina cineva. Oricum, nu vreau sa mai spun nimic despre achizitii, pentru ca iar o sa apara in presa ca sunt zgircit la transferuri si imi sar suporterii in cap", a incheiat Gigi Becali.

ps. O parte din ce apare pe aceste forumuri ajunge si la Gigi Becali ,fiti siguri de asta. In plus nu cred ca nu pleaca urechile la ce-i mai spun consilierii lui. Mai ales ca mai sunt 2 ani pana la alegeri si stie ca principala lui arma (pentru candidatura )este Steaua. Nu se va face (si nu ne va face) de ras. In plus, nu-l vad ca pe un om care sa riste sa dea o caruta de bani pe un jucator ce poate sa nu aiba o prestatie buna la Steaua (s-a fript cu Andrei Cristea). In acest campionat nu avem nici un contracandidat la titlu (desi CFR-ul poate fi marea si unica surpriza ce ne poate pune piedici).

sorin_77721.07.2006 13:45

Cred ca anul asta avem chiar mai multi candidati la titlu... Pentru el se bat mai mult ca sigur cu noi Rapid si Dinamo, Poli sta la cotitura iar CFR-ul e ca Mutu care stiti voi ce face cu pamantul... :wink: ...

Alegerea facuta de Becali in ceea ce priveste transferurile se va vedea cat a fost de inspirata, asa cum spune chiar si el, la final... Insa o nerealizare in acest an suportata de Steaua va fi de infinit de ori mai mare suportata chiar de el. Rerzultatele in cazul unui esec se vor vedea in sondaje si pe stadion... Voturi putine, spectatori la fel de putini. Cu cat urci mai mult cu atat e mai greu sa te si mentii, O cadere de la inaltime va fi foarte greu de suportat... o fi el GG dar si noi suntem romani... :wink: :wink: :wink:

focus21.07.2006 15:06

In loc sa facem niste transferuri tari, asteptam sa se intareasca ceilalti ca sa ne prinda din urma...

Vreau si eu o echipa care sa castige campionatul cu 2-5 etape inainte de final, gen Olimpiakos in Grecia.In schimb noi asteaptam sa se incinga lupta pentru titlu.Trebuie sa fim cu un pas inaintea celorlati si trebuie sa facem ceva ca sa nu mai patim ca in ultimele 2 retururi.

DTP-Ludacris21.07.2006 15:12

....Parerea mea

Apararea: e buna dar in poarta....sa fim seriosi ..Carlos asta ma cam suparat....golul luat de la Junior din lov libera...a cam umplut paharul..n ue posibil sa iei un gol ca ala .. :twisted:

Mijloc:..GG :lol:

Atac : Care atac? :? N-avem dasta ...

sorin_77721.07.2006 15:17

Va vorbeam de un atacant veritabil care sa vina in Ghencea ca posibil transfer, informatie primita de la un ziarist de la un cotidian de sport, e acela e Marius Niculae si sunt sanse sa semneze cu Steaua... Ar fi lovitura pe care Steaua ar da-o atat rivalilor din Giulesti cat mai ales cainilor... :wink: ... Sper sa se confirme si de ce nu sa se realizeze...

DTP-Ludacris21.07.2006 15:19

Ala parca era Caine pana la moarte...nu cred ca va semna cu Steaua.Ar fii bine sa vina la noi :wink: .

reddog21.07.2006 15:21

Marius Niculae se afla pe lista jucatorilor doriti si in Stefan cel Mare. Mai ramane doar sa se inteleaga la salariu. Sincer, ma indoiesc ca va ajunge pe la voi.

focus21.07.2006 15:24

De obicei nu avem noi sanse sa luam fosti adversari.Alexa e unul din exemple.

sorin_77721.07.2006 15:26

Si cu Zicu cum a fost? Te indoiai si de el ca va ajunge la Rapid? :D

Nu sti de unde sare iepurele... Si Catalin Munteanu a ajuns la Dinamo... Nu vad unde e problema... Chiar nu vad...

«17172737475111»