FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«1678910111»
Rossoblu17.05.2006 18:13

cernat s-ar putea sa vina la Steaua pt ca Gigi a spus ca in meciul cu Boro aveam nevoie de un jucator care sa ia mingea pe cont propriu si sa fuga cu ea, facand referire la cernat. Dica e golgeterul echipei si unul din liderii echipei sper sa nu plece in urmatorii 10 ani, pt ca avem mare nevoie de el iar Neaga este 90 la Steaua din vara, mereu a spus ca isi doreste f mult o revenire iar acum il vrea si Gigi...

Dj17.05.2006 21:20

ati innebunit!

cum sa nu vina cernat? daca nici cernat nu e jucator..

stiu k voi l`ati vrea pe Ronaldinho..dar nu se poate

asa k fiti realisti ..eu nu stiu un mijlocas de creatie in Romania mai bun k cernat..voi stiti?

Ayrton17.05.2006 23:44
..eu nu stiu un mijlocas de creatie in Romania mai bun ca cernat..voi stiti?

De ce trebuie, neaparat, sa fie din Romania?

Eu as prefera un sudamerican (brazilian sau argentinian). Stiu ca acestia costa mai mult, dar sunt mult mai valorosi si nu lipsesc din nici o echipa de top!

Eu nu am incredere in Cernat si ma mir ca GG sa accepte asta, doar el spunea ca nu poti face performanta in Europa cu jucatori refuzati de Europa!

axl2319.05.2006 18:42

eu il vad pe Anca in atacul Stelei, cred ca s-ar potrivi perfect cu Dica.

Melku19.05.2006 18:45

Anca e ok dar nu cred ca e de Steaua si ambitiile ei europene in CL.

I.N.Money20.05.2006 08:15
eu il vad pe Anca in atacul Stelei, cred ca s-ar potrivi perfect cu Dica.

Totusi are o varsta,din cauza asta e foarte greu sa vina la noi,conducerea cautand jucatori mai tineri care sa evolueze pe termen lung.

axl2320.05.2006 08:30

stiu ca are o anumita varsta dar nu uit ce face Moldovan la rapid. si nu e chiar asa batran. si la fel ca Moldovan, e un vulpoi si jumatate, are experienta europeana, chiar daca in Intertoto, si cel putin 2,3 sezoane tot ar da randament. si-ar fi o schimbare in atacul nostru, atunci chiar am avea un atac complet, cu varfuri veritabile. cu inaltimea, pasele si tirul lui Iacob langa experienta, siretenia si, de ce nu, tehnica lui Anca, Steaua ar avea un atac senzational.

AGRESSIVO198+120.05.2006 13:09

sa revina Eugen Nae,cred ca chiar avem nevoie de el,si dupa ce a fost atata timp rezerva la Steaua cred ca merita si el o sansa...

Gaby20.05.2006 19:50

Cernat e bunicel, dar n-are forta, dispare foarte mult din joc si, foarte important, a fost dat la o parte de foarte mult timp de o echipa mai slaba ca Steaua si chiar cu pretentii mai mici (in acest moment).

Dar cum este si o problema de lot, care sezonul asta a fost tare subtire, mai ales numeric, s-ar putea spune ca venirea lui Cernat va ajuta.

Gaby20.05.2006 20:09

Sper sa se intoarca Neaga dintr-un motiv pe care nu l-am mai spus aici.

In ultima parte a turului campionatului trecut (2004-2005) observasem o foarte buna colaborare, de fiecare data cand jucam impreuna, intre Neaga si Cristea. Multa lume a avut impresia (Becali included) ca Andrei Cristea este intr-o crestere foarte buna (amintiti-va numai meciurile cu Craiova si Arges). Eu cred ca se de fapt explicatia era faptul ca Neaga stia si ii placea sa joace cu Cristea. Sunt doi jucatori combinativi, inteligenti, rapizi, si colaborarea dintre ei imi aducea aminte de Danciu-gol si Ciocoiu, pe vremuri, doar ca pe partea stanga, mai mult (Danciu si Ciocoiu colaborau foarte bine pe centru).

Becali a avut impresia ca daca il expediaza pe Neaga de la echipa, o sa aiba Cristea sansa sa arate tot ce poate. A fost o eroare, pentru ca tocmai colaborarea cu Neaga il facea pe Cristea sa joace foarte bine. De multe ori, observam cum Cristea era efectiv fericit sa paseze cu Neaga (cel mai tare am vazut asta in restanta cu Argesul din ultima etapa a acelui tur).

Mi s-a parut aproape natural ca Andrei Cristea n-a mai jucat la fel. N-a avut (si nici acum nu are) cu cine colabora in teren. Jocul cu Valencia este o exceptie care se poate explica (nu prea am chef acum sa o fac :) ; cei care se pricep la fotbal stiu sa-si explice si singuri).

Iata astfel un motiv putin mai ciudat pentru intoarcerea lui Neaga.

alex_Ra220.05.2006 20:47

dak ar fi sa fac o lista eu ash vrea sa vina urmatorii jucatori la vara:Neaga(chunam), Stancioiu, T.Balan, Lazar, Mazilu(sportul), M.Baciu(Otelul), sa plece (doar) Lovin si creca am avea o echipa cu care ne-am putea bate cu fortele din Champions League si am defila in campionat(oricum creca is m mult vise astea,nush ce jucatorii o sa aduca Gigi, ca la ultimele campanii de transferuri prea putini jucatori, cam un nume numai pe campanie, dar sa vedem la vara)

nu lash prea dori pe cernat pt ca nu stiu in ce forma e, si oricum el a declarat dupa meciu cu bacaul ca o sa vina peste vreo 4 ani eventual,deci nush cat isi doreste el sa vina in Ghencea

Agy_2320.05.2006 22:34

As dori sa vina Marius Croitoru de la Vaslui . Si cand a fost la Bacau a facut o treaba f.buna . Se vede ce a facut Bacaul dupa ce l`a dat din iarna . Un adevarat coordonator , un nr.10 autentic . Eu cred ca este chiar mai bun decat Balan.

sandilau21.05.2006 04:19
As dori sa vina Marius Croitoru de la Vaslui . Si cand a fost la Bacau a facut o treaba f.buna . Se vede ce a facut Bacaul dupa ce l`a dat din iarna . Un adevarat coordonator , un nr.10 autentic . Eu cred ca este chiar mai bun decat Balan.

Si mie imi place mult Croitoru, parerea mea ca trebuia adus din iarna; ne-ar fi trebuit creativitatea lui in ultimele luni.

sergiu_titan21.05.2006 06:44

Mijlocasi de creatie, coordonatori nu cred ca sunt in divizia A care sa aibe valoare de Steaua. Cristocea e mai tehnic si mai cerebral ca acest Croitoru dar e greu greu sa te impui la o echipa mare. Poate adusi de afara, alta mentalitate.

Eu vreau sa spun atat Balba de la Poli Iasi este super atacant este peste Mazilu (parerea mea) da gol gabarit, executii, are lovitura de cap, tanar. L-am urmarit tot returul sa vad cat de constant este si omul a fost in crestere mereu de cand a debutat in A.

Gaby21.05.2006 07:04

Ar fi foarte greu, dar cred ca Steaua ar trebui sa incerce sa il ia pe Torje de la Poli din Banat. Rar am vazut un jucator pana in 20 de ani tragand asa de tare. Ca sa nu mai spun de tehnica... Sunt convins ca ar fi un transfer de multe sute de mii de euro, dar pustiul are mare, mare viitor.

Sigur, si Balba e bun. Tot in acest stil este atacantul de la Otopeni, Danalache. Foarte, foarte bun si de viitor.

axl2321.05.2006 07:07

da, torje m-a impresionat si pe mine, mai ales ca n-are nici 17 ani. :D

forever_STEAUA21.05.2006 09:16

Ia-ti gandul! Asta ii ca si transferat la catzelusi daca Rednic va fi antrenor acolo.

Bogdan4Steaua21.05.2006 12:09

Cei de la Poli nu il vor ceda pe Torje sub nici o forma.

Referitor la chestiunea Rednic la Dinamo. Chiar daca acesta merge in Stefan cel Mare, nu poate sa ii aduca pe cei 3(Croitoru, Badea si Hutan). Jucatorii nu sunt proprietatea lui si nu cred ca Porumboiu renunta la ei, mai ales daca ramane in divizia A(acest lucru este deja aproape sigur).

alinush8921.05.2006 12:48

Torje?????oameni buni joc si am jucat cu el la lotul national,nu este ceva isit din comun....nu este foarte bun,facand o comparatie intr el si Simion de exemplu,cu cre de altfel am jucat,dar din pacate de foarte putin ori.si acelea te teren mic,va spun cu mana pe inima ca etse o diferenta ca de la cer la pamant intre Simion si Torje,am facut aceasta comparatie cu Simion deoarece este sg cu care am avut placerea de a juca.Insa intre Torje si Iulian Timisoreanul are un avantaj,este mai "cu capul pe sus",si vede jocul mai bn decat iulica

Bogdan4Steaua22.05.2006 18:33

E oficial! Ogararu la Ajax Amsterdam pentru 4 mil $! Tocmai a confirmat si Gigi Becali.

***alex***22.05.2006 18:35

Patronul Stelei, Gigi Becali a declarat la emisiunea "Om la om" cã transferul aproape realizat, suma ce urmeazã sã o plãteascã Ajax fiind de aproximativ 3 milioane de dolari

gsp.ro

SSK22.05.2006 18:36

Da, Ogararu pleaca la Ajax pentru 3 milioane de euro si un salariu de 800.000 de euro pe sezon, dupa Gigi Becali.

Desi este o pierdere pentru noi, trebuie sa-i multumim cu totii lui George pentru tot ce a facut pentru Steaua - si slava Domnului a facut destule ! - si sa-i uram mult succes la Ajax.

Noi trebuie intre timp sa ne cautam fundas dreapta. Dar e bine ca am aratat din nou Romaniei ca de la Steaua se pleaca numai spre mai bine si pe bani frumosi.

flo220322.05.2006 18:48
Patronul Stelei, Gigi Becali a declarat la emisiunea "Om la om" cã transferul aproape realizat, suma ce urmeazã sã o plãteascã Ajax fiind de aproximativ 3 milioane de dolari

gsp.ro

3 MIL EUR, 4 MIL USD

Grinch22.05.2006 18:57

Bravo lui a prins un salariu excelent . Sa speram ca suporterii lui Ajax o sa zica "ce jucator excelent ne-a oferit Steaua" . Bafta lui !

Ayrton22.05.2006 19:15
Noi trebuie intre timp sa ne cautam fundas dreapta.

Parca vad ca o sa vina Olah. E cam cel mai bun dintre cei din Romania, insa departe de valoarea lui George!

Eu as prefera un jucator strain, poate sud-american, dar nu cred ca se gaseste unul ieftin, bun si cu ceva experienta! Pot sa dau un exemplu:

Jose Calvo (15/07/1981), 1.75m, 72kg, joaca la Boca. Nu stiu la cat este evaluat, insa e considerat de mare viitor (paseaza foarte precis si poate juca atat pe dreapta cat si pe stanga - inclusiv in linia mediana)!

«1678910111»