FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«145678111»
I.N.Money13.05.2006 21:53
Eu l-as vrea pe Steven Gerrard la Steaua ! Cu el in echipa am avea sanse sa repeteam performanta de la Sevillia !

Motane,Liverpool l-au cerut neaparat pe Lovin la schimb cu el ...nu ne putem dispensa asa usor de el. :lol:

Ionutdal14.05.2006 05:57

Si eu il astept pe Steven Gerrard , sa vina mai repede ca nu mai am rabdare poate da gol cu sportu :lol: :lol: :lol:

IONUTZ-CIPRIAN14.05.2006 06:05

:evil: >>>Eu il doresc pe "DINTOS" poate dam si noi niste goluri klumea< :lol: >Acuma sa revin din lumea viselor in care am fost pentru cateva secunde,sincer as vrea mai multi jucatori la Steaua,printre care:NEAGA,Mazilu,Curca,si mai sunt dar acum nu-mi vin din memorie!!!>>>> :twisted:

toxic310014.05.2006 06:49

Da!Curca ar fii bun,ar creea o concurenta adevarata pe postul de portar.Mi-a placut cum a jucat Badea aseara impotriva lui Dinamo,suturi de la distanta foarte bune,driblinguri bune,nu s-a precipitat in fata portii...ar avea loc si cred ca ar fi pe placul lui Gigi(avand in vdr ca nu poate sa coste foarte mult).

Problema lui Mazilu este ca la sportul toata echipa joaca pentru el(s-a vazut decaderea lui Gigel bucur dupa ce a placeat din regie,situatia sa la club fiind cea in care este Mazilu acum:"toate mingiile la el").La Steaua trebuie adusi jucatori adevarati..jucatorii aceia carora nu le trebuie 2 luni sa se acomodeze cu jocul echipei.

Poate ca Gigi isi va da seama de necesitatea maririi lotului cu fotbalisti de valoare apropiata cu cea a titularilor pentru ca,indiferent in ce competitie europeana va juca Steaua la anul,s-a vazut ca meciuri disputate la 3 zile nu sunt pe placul jucatorilor atunci cnd sunt obligati sa joace chiar dak nu sunt refacuti complet.

***alex***14.05.2006 10:46

Dar ce ziceti de Hutan care aseara a facut un meci bun cu Dinamo?

waste14.05.2006 11:16

Sau de Buffon, care are probleme la Juventu$ :wink:

Bucur si Dinita n-au mai facut multe pentru ca-s ai dracu de mici si de fragili amandoi. Mazilu pare din alt film.

weber_p14.05.2006 13:44

Am mai zis asta si pe alt topic si o mai zic si aici! Steaua are aparare buna! are un mijloc care mai trebui peticit pe ici pe colo si totusi sa fim seriosi acum Steaua NU ARE mijlocasi ofensivi de creatie!

Poate sa fie portarul de valuarea lui Curca in poarta Stelei dar va zic eu ca dak apararea nu-si face treaba degeaba e!!

In plus pe stanga nu avem un mijlocas care sa corespunda cu jocul rapid pe care il vrea Steaua! Bostina desi imi place face niste driblinguri exasperante si degeaba uneori! mai bine sa dea drumu mai repede la minge!

Si da ne mai trebuie un atacant gen Neaga sau Mazilu!! dar asta sunt doar vise!!

Nu da Becali banii pe care ii cer sportu si chinezi!!

redandblue14.05.2006 20:43

Curca de la Farul vrea sa vina la Steaua si MM nu trebuie sa rateze ocazia...

mie mi-a facut o impresie foarte buna Ionut Badea de la Vaslui...

Alextds14.05.2006 22:28

La Steaua daca nu vor veni jucatori scumpi pt ca avem antrenor roman, Gigi a zis ca ar da 5 mil pe un jucator (poate ca vrea poate ca nu nu o sa stim sigur), dar nu o sa gasesti antrenor roman sa ii recomande vreunu pt ca nu isi permite nici unu sa recomande si sa raspunda pt un asa jucator gandindu-se ce se va intampla dc va da rateu cu transferul (in Romania esti desfintat daca iei unu de 500.000$ si se dovedeste ca nu e bun dar de 4-5 ori suma asta).

Olaroiu nu va risca sa recomande pe cineva de 1 milion $ din prudenta caracteristica, iar MM are o placere prea mare in a aduce jucatori la sfarsit de contract sau ieftini si a se lauda cu ei dupa pt a sa se gandi la jucatori scumpi.

sandilau14.05.2006 23:14

Sunt foarte pesimist in privinta transferurilor din vara. Nu va fi nimic spectaculos, doar transferuri la limita.

Apropo de uni care nu au treaba cu fotbalul care isi dau cu parerea ca Mazilu nu este de Steaua caci, citez.."ce jucator a plecat de la Sportu' si a facut ceva...". Pai ba nene Steaua este Poli sau alta echipa? Ronaldinho freca banca de rezerve la PSG!

La Steaua jucatorii de valoare se pot integra usor. Vorbesc jucatori de certa valoare gen Mazilu nu tinere sperante precum Bucur, Cristea, Dinita, etc care nu confirma.

OTAKU14.05.2006 23:49

parerea mea: jucatori straini

jucatori buni nu prea mai sunt prin tara

Mazilu e o varianta super tocita si super scumpa

Curca same shit

Carlos a dovedit ca poate apara bine deci...io zic sa ramana

neaga ar fi o super solutie da....cam greu din pacate

Alin Stoica poate ar fi un transfer bun

vdm ce o sa se intample

si cine mai pleaca...

stella15.05.2006 02:44
Neaga ar fi o super solutie da....cam greu din pacate

Alin Stoica poate ar fi un transfer bun

ar fi perfect daca s-ar intoarce Neaga...

Alin Stoica nu va veni pt ca nu-l vrea Gigi

weber_p15.05.2006 06:40

Jucatori buni sunt si in Romania!

Tot ce trebui sa facem este sa asteptam! am auzit o stire conform careia Ogararu va pleca in vara de la Steaua in Anglia la Liverpool pe 2 milioane de euro! si ma gandesc dak asta se va intampla cine o sa mai fie pe dreapta la Steaua??

PLus ca dak pleaca si Radoi am ramas chiar cu (scuzati expresia), cu curul in balta!!

spre_2415.05.2006 06:54

nop am mai spus odata...MM a confirmat ca Radoi nu pleaka nicaieri...chiar daka se da mai mult de 5 mil pe el !

Virgil16.05.2006 11:42

"Intrat în primãvara anului trecut în dizgrația lui Gigi Becali, Gabriel Boștinã a fost la un pas sã fie dat afarã de patronul campioanei. Atunci, Gicã Hagi a intervenit și i-a zis lui Becali sã facã tot posibilul sã nu-l piardã pe Boștinã. "Am vorbit cu Hagi și mi-a spus sã nu-l dau afarã pentru cã este un fotbalist foarte bun", a motivat la vremea respectivã Becali.

Imediat dupa partida pierduta de Steaua la Middlesbrough, la sosirea in tara, finantatorul i-a reprosat lui Bostina, chiar pe aeroport, jocul slab, punand acest aspect pe seama noptilor pierdute prin cluburi de catre fotbalist. Desi Gigi Becali Neaga, zilele lui Bostina in Ghencea sunt numarate. "Nu este adevãrat ca vreau sa-l vand. Am fost suparat pe el, dar acum, gata! Il aștept sa revinã la forma pe care a avut-o in toamna", a declarat Becali. Surse din anturajul patronului Stelei sustin insa ca acesta ar fi hotarat deja suma pe care sa o ceara pe jucator, aceasta fiind de aproximativ 1,5 miloane de euro. "

sursa:www.gsp.ro/16.05.2006

Raducan M16.05.2006 12:02

Echipa e buna dar trebuie sa aiba mai multa incredere in ei si sa nu-si mai faca alte griji,ar trebui sa stie ca noi suporteri suntem mereu alaturi de ei.Imi pare rau ca nu au reusit sa se califice in finala;dar sunt mandru ca au ajuns pana acolo si sunt sigur ca data viitoare vor reusi mult mai mult si ca nu va fi o singura data cand se va intampla.Ave Steaua.

Agy_2316.05.2006 19:13

In aceasta seara la "OM/OM" GG a declarat ca MM vorbeste cu Neaga in fiecare zi la tel. cu privire la o foarte probabila intoarcere la Steaua , iar GG e dispus sa il primeasca deoarece Rica "s`ar fi facut baiat cuminte" . Deci..... sezonul urmator vom avea urmatorul atac : NEAGA(viteza) si Iacob(forta) , iar Dica(creatie) in spatele lor , responsabil cu pasa decisiva. :lol: :lol: :lol:

Dj16.05.2006 19:15

si numai de neaga .. a zis k aduce 4-5 jucatori sigur

sa dea Domnul!

DTP-Ludacris16.05.2006 20:16

Sper sa vina inapoi la Steaua pentru ca este nevoie de el... 8)

Sm0ke16.05.2006 23:33

Poate O Sa Ma Criticati,Poate Nu. Dica, Cristea, Oprita,

Cristea - Iesit Din Forma De Multa Vreme. Nu Mai Este Ce`a Fost. Totusi Are Putina Viteza.

Oprita - Cateodata Incep Sa Rad Cand Il Vad Cu Mingea La Picior. Prea Lent, Impiedicat, Vai De El. Anticipez Dinainte Sa Aiba Mingea La Picior Ce`o Sa Faca Cu Ea. Driblingurile Lui Sunt Un Noroc Chior. Nici El Nu Cred Ca Vrea Sa Dribleze Cateodata, Si Ii Iese Destul De Bine, Dar Fara Sa Stie. Cateodata Nici De Minge Nu Mai Stie Unde Se Afla, Si Incepe Sa Se UIte Imprejur.

Dica - Cracanat, Foarte Lent, Norocos. Din Cate Goluri A Dar Dica, Majoritatea Au Fost Din Noroc. Pur Si Simplu I`a Venit Mingea La Picior Si A Sutat Fara Sa Se Uite Unde`i Poarta. Asta s-a Putut Vedea In Nenumarate Meciuri Cand Rata Chiar Si Din 2-3 m. Mai Ca Nu Era In Poarta Cu Mingea. SIncer Vreau Ca Dica Sa Plece.

As Vrea Totusi Sa Ramana In Caz Ca Vine Neaga Inapoi. El Ar Putea Sa`i Dea Multe Pase De Gol, Iar Cu Noroc Dica Sa Le Fructifice.

Ar Mai Fi Paraschiv. Eu Nu Prea Vad Nush Ce La El. Cateva Pase Bune Dar In Schimb Nimica.

As Mai Vrea Ca Gigi Sa bage Mana In Buzunar Mai Mult Si Sa Achizitioneze Niste Jucatori Cu Ceva Renume Din Europa. Ce Sanse Ar Mai Avea Atuncea Celelalte Echipe Din Divizia A ? Nici Una Presupun.

Cam Aceasta Este Ideea Mea. Bafta.

Forza Steaua :!:

sandilau17.05.2006 06:18

@smoke

Sunt de acord 90% cu ce spui tu cu cateva exceptii, esti putin prea dur cu Dica dar adevarul, orice s-ar zice, el nu este atacant!

Iar in cazul aducerii unui atacant valoros(Neaga, Mazilu..) el va sari din echipa sau se va incerca jucarea lui la mijloc.

Cu Oprita sunt 1000% de acord, omu e mediocru pt nivelul actual al echipei. A fost bun in trecut dar acum...

In privinta lu' Paraschiv iar nu prea sunt de acord cu tine. Paraschiv este mijlocas "la recuperare" si omu isi face f bine treaba dar problema este ca trebuie sa trecem peste nivelul sau sistemul cu 2 mijlocasi defensivi si aducerea unui mijlocas "de creatie" cu calitati tehnice bune. Ex: T.Balan, Cocis, etc.

El nu ar sari din prima echipa doar in cazul in care Radoi ar fi retras din nou in aparare in locul lui Ghionea.

spre_2417.05.2006 07:07

@smoke..puey sa vedem... la Dica nu sunt deloc de acord cu tn...invata sa te uiti calumea la meciuri si apoi vei observa ca nu e asa..te asigur ! si te vei asigura ca Dica e mai mult mijlocas(DAKA ATI VAZUT EL MEREU STA PE LINIA DE MIJLOC SI PLEAKA CU SPRINT SPRE ATAC LA MIJLOC) so el vine si la mijloc si in defensiva si in atac.. Cristea..nu se stie despre el pt ca dabia a mai jucat cateva meciuri,... :| Paraschiv si oprita cam ai dreptate ! eu zic ca daka ar venii Mazilu la Steaua tot Dica ar fii mai bun ca el !o sa vdeti voi :)

Virgil17.05.2006 07:20

Gigi Becali a pus ochii pe mai multi jucatori ai echipei din Regie, pe care doreste sa-i aduca, din vara, in Ghencea.

Desi nu a vrut sa spuna ce fotbalisti i-au atras atentia, potrivit unor surse este vorba de Stancioiu, Tibi Balan, Lazar si Varga.

"Din vara vom aduce mai multi jucatori la echipa. In mod sigur vor fi si de la Sportul. Imi plac vreo trei-patru", a explicat Gigi Becali, planurile ros-albastrilor.

http://www.onlinesport.ro/sport/fotbal/fot...&viewItem=10765

_________

Sa fie strategie inaintea meciului cu Sportul din Regie ?

Sa fi vorbit adevarat ?

La omul acesta nu poti fi niciodata sigur cand vorbeste serios.

IONUTZ-CIPRIAN17.05.2006 07:31

:evil: >>>Ar fi ceva sa vina cei patru la Steaua,dar mi l-as dori totusi pe Mazilu,ca doar nu degeaba este golgheterul campionatului,stiu ca se cere 3 mil de $ pe el,dar daca pleaca jucatori din vara,cum ar fi Ogararu pe care poate sa i-a si 2.5 mil$ Gigi ar trebui sa mai puna de la el si sa aduca un atacant klumea,ca dupa aia daca vom juca in CHAMPIS LEAGUE nu cred ca Mazilu nu o sa faca impresie si asa poate sa ajunga la o cota mai mare,parerea mea!!>>> :twisted:

strezahuzum17.05.2006 08:13

Mazilu e cam umflat de presa sincer sa fiu ... prea este laudat un jucator care totusi joaca fara presiune la o echipa mica. Nu uitati ca la fel s-a scris si despre Bucur, care azi este un atacant mediocru la "euroPoli" - echipa de pe locul 8. La Sportul echipa intreaga juca pentru a-i aduce mingea lui Bucur in pozitie de finalizare - exact asa cum se face azi cu Mazilu. Daca se schimba treaba,ma indoiesc ca va avea acelasi randament.

In schimb Tibi Balan e un jucator de care avem intr-adevar nevoie. L-am urmarit in mai multe meciuri, si cred ca are calitatile necesare pentru a deveni playmaker-ul nostru. Are tehnica, dar si clarviziune,paseaza bine si paseaza atunci cand trebuie, nu se pierde in driblinguri inutile, precum Bostina sau Oprita. Mai mereu tine capul sus, nu in pamant, cautand solutia. Daca nu il aducem pe Cocis, care are cam acelasi profil, Balan e o solutie si mai ieftina si mai "la indemana".

Iar restul ... hmm, e bine sa-i ai dar nu neaparat. Lazar ar fi o solutie doar daca pleaca Radoi si/sau Paraschiv. Altfel o sa ramana rezerva, pentru ca nu cred ca poate sa-i scoata din echipa pe oricare din ei. Stancioiu e un fel de Carlos al Sportului... uneori face meciuri excelente alteori gafeaza cand ti-e lumea mai draga, iar despre Varga nu ma pronunt.

«145678111»