FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«123456111»
Stryker08.05.2006 15:03
de la sportul personal mi se par buni de Steaua si posibili titulari : lazar Mazilu si Balan

Mazilu titular, lazar si Balan rezerve :)

NEAGA COME BACK!

sorin_77708.05.2006 15:12

Varga este dorit la schimb cu Irimia de oficialii lui Dinamo Kiev... Nu stiu ce sanse am avea in acest caz...

sorin_77708.05.2006 15:16

pentru a pastra valorile in tara si pentru a ridica nivelul campionatului eu unul as propune urmatorul lucru:

O echipa care nu a jucat in Europa in ultimii 5 ani nu are voie sa vanda jucatori decat la echipe din campionatul nostru dar vor primii 50% din transfer in cazul transferului acestuia afara.... In acest caz va creste competitia si bineinteles valoarea jucatorilor...

Ce parere aveti?

redandblue08.05.2006 15:18

eu merg pe varianta jucatorilor straini care au totusi alta mentalitate...

ne-ar trebui in primul rind un portar bun si citiva mijlocasi...chiar si un atacant...

antonika08.05.2006 15:19
pentru a pastra valorile in tara si pentru a ridica nivelul campionatului eu unul as propune urmatorul lucru:

O echipa care nu a jucat in Europa in ultimii 5 ani nu are voie sa vanda jucatori decat la echipe din campionatul nostru dar vor primii 50% din transfer in cazul transferului acestuia afara.... In acest caz va creste competitia si bineinteles valoarea jucatorilor...

Ce parere aveti?

sunt de acord dar..... daka te uiti majoritatea jucatoriilor care au plect au fost de la echipe care au jucat in europa....

I.N.Money08.05.2006 15:44

Cat o sa existe in fotbalul romanesc oamenii ca Giovanii si Victor Becali acest lucru nu se poate intampla...

bodanelu08.05.2006 21:05
@Ionutdal, am fost la toate meciurile Sportului in Regie (stau in Regie) si la fiecare meci l`am urmarit pe Varga. Nu este chiar asa scund, si chiar shtie cu minge. da centrari perfecte pt Mazilu, alearga foarte mult, face ambele faze si uneori e chiar singur pe banda lui (are in spate un fundash de 19 ani care se vede ca nu are experientza si uneori gafeaza). Are viteza, tehnica in regim de viteza. Trebuie adus neaparat la Steaua!

si eu l`am remarcat.e un pusti valoros.insa e de viitor.nu reprezinta o garantie pe termen scurt

Steaua are nevoie de certitudini ... de jucatori cu experietna ... nu poti sa il iei pe varga si sa il bagi intr`un meci de CL ca nu o sa faca nimic.nu are experienta.joaca de un an titular ..daca nu si mai putin...

de la sportul personal mi se par buni de Steaua si posibili titulari : lazar Mazilu si Balan

Lui Balan i s-au urcat prea mult figurile la cap! se crede si el mare vedeta. consider ca daca aunge la o echipa mare pe un salariu destul de bun, nu o sa mai faca nimic ( a se vedea Gigel Bucur, plecat tot de la Sportul). Plus ca nu e constant... face un meci bun, 2 proaste.. cam ca Bostina al nostru in tur!

Ayrton08.05.2006 21:10

Cred ca Steaua va avea putine sanse sa transfere jucatori de la Sportul! Chiar daca vom oferi sume consistente pe Mazilu sau Varga, sunt anumite persoane din anturajul Sportului care vor impiedica orice transfer la Steaua!

AmuntBoy08.05.2006 21:34

Eu spun pe posturi ce trebuie:

1 atacant titular , 1 rezerva

2 mijlocasi centrali ofenisvi

1 portar pt concurenta lui Carlos, asa mai creste valoarea pe acest post

1 fundas stanga tanar si promitator in locul lui P.Marin

1 fundas dreapta, concurenta pt Ogararu daca nu va pleca sau pt Balan

Inca 1 rezerva peste media divizie A pt fiecare post pentru a insuma un lot numeros de 30

Plecari: 100%

Oprita

Cernea

Imprumuturi:

toti juniorii gen Litu , Simion, Enescu si Ochirosii

in divizia A sau la fruntase de divzia B

Baciu

Cristea

si Balan

forever_STEAUA09.05.2006 12:57

@AmuntBoy

Nu sunt de acord cu imprumutarea lor... Pai de ce i-am tinut pe banca atata vreme daca ii imprumutam acum ?

Flaviu8609.05.2006 14:01

"George Curca, portarul care a parat patru goluri ca si facute Rapidului, aducand Farului un punct din Giulesti, viseaza sa joace la Steaua si subliniaza ca a venit vremea sa isi schimbe locul de munca. Gigi Becali a declarat ca se gandeste la el, din vara."

______onlinesport.ro

cannavaro09.05.2006 14:16

Varga e un jucator bun dar doar la Sportul ..daca va fi transferat la Steaua.Dinamo.rapid nu va face fata presiunii ...cum este si cazul lui Gigel Bucur la Timisoara!

Cred ca ne trebuie in acest moment un mijlocas coordonator cum era Dorinel Munteanu sau aliuta (cel putin mie mi-a placut de el) si un atacant de valoare mai mare decat Iacob...ca sa existe concurenta!

Bogdan4Steaua09.05.2006 15:06

Meme a declarat ieri la TV Sport ca va pleca din vara un jucator cu siguranta, tratativele cu un anume club fiind intr-o faza foarte avansata. Respectivul club ar fi dispus sa ofere 5 milioane euro pentru Radoi, dar Gigi i-a refuzat.

Daca e sa urmam un fir logic, inseamna ca respectivul club este potent din punct de vedere financiar, deci si jucatorul care va pleca va fi unul valoros. Cred ca este vorba de George Ogararu. Asadar, ar fi cazul sa ne gandim la un inlocuitor. Exista solutia Balan, dar postul trebuie dublat. Parca as merge pe Pascovici de la Farul, dar am inteles ca este dinamovist. :?

forever_STEAUA09.05.2006 15:14

@Bogdan4Steaua

Ma tem sa nu fie Dica cel care va pleca...

Deja nu il mai inteleg deloc pe Jiji... Daca vrea UCL de ce mai vb de plecarea unor jucatori de baza?

I.N.Money09.05.2006 15:15

Pascovici este un jucator mai mult de partea stanga,dar poate sa fie folosit si pe dreapta.

E un jucator de certa valoare si am avea nevoie de el,dar e greu de crezut ca Farul o sa il vanda pe bani putin.. :?

waste09.05.2006 15:35

Parea de "certa valoare" in campionatul trecut. In sezonul actual n-a rupt gura targului, in plus e si suspendat de Farul pentru ca s-a certat cu Vukotic. Si are 27 de ani.

Virgil10.05.2006 13:32

De cand cu gafele lui Carlos,se vorbeste destul de insistent de aducerea unui nou portar.

Cele doua nume aflate in atentia noastra a tuturor sunt George Curca si Eduard Stancioiu de la Sportul.

Parerea mea e ca George Curca ar fi cel mai aproape de un transfer la Steaua.

Ultima sa prestatie,in meciul cu Rapid,il recomanda.

George Curca : 25 de ani,186 cm,82 kg,casatorit,debut in fotbal in 1998

Eduard Stancioiu : 25 de ani,183 cm,75 kg.

cannavaro10.05.2006 14:10

in ziare se discuta de aducerea lui stancioiu de la sportul ... dar din cate se pare sportul are datorii la stat si nu poate vinde jucatori fiind in "impas financiar" si avand conturile blocate! Asa ca cel putin pe moment sportul ii va pastra si pe varga si pe Mazilu si pe stancioiu ...

Bogdan4Steaua10.05.2006 16:00

Ii imprumuta Giovanni la nevoie si apoi isi scoate banii din transferuri. :wink:

Referitor la postul de portar: trebuie sa ii dam inca o sansa lui Carlos. Eu continui sa cred ca are valoare. Nu ar strica un banner in care sa ne aratam sprijinul pentru acesta. Un banner prin care suporterii sa se dezica de vandalizarea masinii sale.

Teoctist10.05.2006 16:05

O sansa sa apere si in campionatul viitor ? Pentru ca in campionatul asta sunt sigur ca o sa apere inca de la meciul cu CFR-ul.

KroNos^10.05.2006 17:44

As vrea sa vina George Curca din mai multe motive:

- e unul din primii portari ai tzarii in ultimii 2-3 ani, nu doar de cateva meciuri.

- e casatorit si deci putem spune ca are o viatza organizata si ca NU o sa auzim stiri de genul "Curca se inCURCA cu fetele din Bamboo". :lol:

- are evolutzii bune constant fatza de Stancioiu care a gresit in destule meciuri cand era Dan Petrescu antrenor. De la inceputul returului nu am vazut mai mult de 2 meciuri ale Sportului deci nu pot sa spun daca a aparat bine sau nu.

- a spus chiar zilele trecute ca vrea sa joace la Steaua.

alinush8910.05.2006 18:02

As vrea sa vina George Curca din mai multe motive:

- e unul din primii portari ai tzarii in ultimii 2-3 ani, nu doar de cateva meciuri.

- e casatorit si deci putem spune ca are o viatza organizata si ca NU o sa auzim stiri de genul "Curca se inCURCA cu fetele din Bamboo". :lol:

- are evolutzii bune constant fatza de Stancioiu care a gresit in destule meciuri cand era Dan Petrescu antrenor. De la inceputul returului nu am vazut mai mult de 2 meciuri ale Sportului deci nu pot sa spun daca a aparat bine sau nu.

- a spus chiar zilele trecute ca vrea sa joace la Steaua.

Evolutii constante la el nu prea sunt....adik mai mult de 5 meciuri bune consecutive nu prea face...sa ne reamintim ca a facut niste faze de cascadorii rasului,si de cativa ani incoace,odta la vreo 4 luni face o faza de CNN

Insa intre stancioiu si Curca....evident Curca,este mai experimentat si mai echilibrat decat stancioiu,care are niste iesiri total hazardate si aiurea,plus ca spre deosebire de Curca iese mai bn pe centrari,insa amandoi au reflexe demne de luat in considerare

radical10.05.2006 18:34

Becali: "Nu pot sa-i dau drumul lui Radoi"

2006-05-10 20:00:00

Gigi Becali a comentat posibila plecare a lui Mirel Radoi la Liverpool: "Nu pot sa-i dau drumul lui Radoi pentru 5 milioane de euro nici la Liverpool. Cu 5 milioane cumpar eu jucatori, nu vand"

Mih10.05.2006 21:14

In primul rand antrenor. :P Si nu oricine ca altii veniti la Steaua, luati la nimereala gen Carlos sau Oli. Un antrenor strain cu f. mare experienta, sa inspire incredere jucatorilor si sa joace bine tactic in orice moment dintr-un joc.

- extrema tehnica si rapida care sa semene cu Banel, in locul lui oprita

- mijlocas ofensiv care sa suporte cei doi atacanti

- atacaaaant :evil: (Mazilu :twisted: :twisted: )

- + multe rezerve de calitate pentru a alinia un lot numeros si valoros care sa creeze competitie si mai ales sa le dea o perioada de respiro titularilor cand programul este infernal.

Nu prea multe schimbari in primul 11 fiindca cu cat jucatorii joaca mai des intre ei cu atat calitatea jocului urca. De aceea n-ar trebui schimbati Petre Marin, Paraschiv chiar daca au unele minusuri.

Alte:

Lucrarea la psihicul lui Carlos. E clar ca este destul de sensibil si trebuie sa avem rabdare cu el. Trebuie sa fie constant fiindca potential are. ;)

As vrea sa avem un lot profesionist care sa stie sa joace f. bine 4-5-1 si 4-4-2. :P Si sa fie mai experimentat (aici intra si antrenorul) fiindca episoadele gen rosenborg sau boro apar des in cupele europene pt formatiile neexperimentate. Invatati de la Sevilla!

Virgil11.05.2006 06:38

Twaite la Steaua ! Fundasul australian a fost declarat liber de contract de comisiile FRF.In aceste conditii el a devenit foarte interesant pentru Steaua care nu ar trebui sa-i plateasca decat salariul.

Daca Goian si Ogararu,ambii avand frumoase oferte in strainatate vor pleca,Errol Twaite pare solutia ideala.

Are 23 de ani,190 de cm si 83 de kg.Este foarte tehnic si poate evolua fundas central sau lateral dreapta.

Sursa : http://www.averea.ro/display.php?data=2006...6-05-11&id=3969

«123456111»