Insua poarta tricoul cu numarul 10 la Boca si e unul din jucatorii de baza...
Momentan nu ne permitem un asemenea jucator. Pretul lui sare de 10 mil Euro cu siguranta.
http://www.transfermarkt.de/index.html?anz...spieler_id=4193
Pretul lui Insua estimativ 4.5mil. A fost transferat anul trecut pe 2.8mil de la Indepediente.
Cand vreodata o sa dea marele investitor asemenea bani cand inca isi mai poate face imagine pe echipa actuala. :evil:
Eu nu "halesc" de nici o culoare ca va fi vreun transfer de jucator ai carui valoare sa depaseasca 1 milion. De vandut va depasi 1mil dar de cumparat...liberi de contract.
Parerea mea ca se va popula si threadu' asta de pomana cu sute de posturi. Mie mi se pare clar ca Gigi vrea doar sa gaseasca chilipiruri de jucatori si doar sa intretina echipa, fara sa investeasca masiv.
Sumele de acolo nu sunt relevante. Radoi spre exemplu este evaluat la 1 mil de Euro. Sa fim seriosi...daca Gigi l-ar da cu atat si-ar gasi echipa maine.....
Rivaldo este evaluat la 5.5 mil Euro si nu cred ca ar putea fi cedat pentru aceasta suma de catre cel de la Olimpiakos. A...si sa nu uit: Plesan este evaluat la 1.75 mil Euro. :lol:
Plesan,Plesan....???De unde stiu eu numele asta?????....cred ca fac confuzie,ma scuzati.Mi s-a parut ca stiu numele asta.
"DreamTeam" pe care l-as vedea eu la Steaua!!!
Portari: Cristi Munteanu(rezerva:Razvan Lucescu)
Fundasi:Giani Kirita,Vasile Maftei,Marius Constantin,Cosmin Moti(rezerve:piticul ala cu gura stramba care a jucat pe la rapid,prin strainatate,din pacate si la noi,un mutant adus de Piciurca de la Vitesse (vorba lui Graur)....ajutati-ma ca nu imi mai amintesc numele lui!!!!)
Mijlocasi:Ianis Zicu,Artiom Karamian,Mihaita Plesan,inca o data Ianis Zicu(el chiar merita cu prisosinta)(rezerve:Florentin Petre)
Atacanti:Daniel Pancu,Alexandru Baltoi(rezerva:Marius Sumudica,Daniel Nicolae)
Antrenor:Mircea Rednic(pana si Andone mi se pare mai simpatic decat Puriu)
Stafful administrativ nici nu cred ca ar mai trebui scris,il stie toata lumea.
Dar hai sa fac un efort!
Director executiv:CRISTIIIIIII BORCEEAAA
Presedinte executiv:Dinu Gheorghe cu Vama cu tot(rezervele lui pot fi oricand:Ion Craciunescu sau Paul Cazan)
Sponsori la echipa:George Copos UTC,Jean Valvis,Marian Iancu
Toate aceste vedete mi se par a avea o personalitate puternica si niciodata nu cred ca ei ar incerca toate giumbuslucurile pentru a fi pe placul suporterilor
Acest DreamTeam a fost creat special pentru suporteri pentru a-si descarca nervii,pentru a le iubi mamele acestor megastaruri
"DreamTeam" pe care l-as vedea eu la Steaua!!!Portari: Cristi Munteanu(rezerva:Razvan Lucescu)
Fundasi:Giani Kirita,Vasile Maftei,Marius Constantin,Cosmin Moti(rezerve:piticul ala cu gura stramba care a jucat pe la Rapid,prin strainatate,din pacate si la noi,un mutant adus de Piciurca de la Vitesse (vorba lui Graur)....ajutati-ma ca nu imi mai amintesc numele lui!!!!)
Mijlocasi:Ianis Zicu,Artiom Karamian,Mihaita Plesan,inca o data Ianis Zicu(el chiar merita cu prisosinta)(rezerve:Florentin Petre)
Atacanti:Daniel Pancu,Alexandru Baltoi(rezerva:Marius Sumudica,Daniel Nicolae)
Antrenor:Mircea Rednic(pana si Andone mi se pare mai simpatic decat Puriu)
Stafful administrativ nici nu cred ca ar mai trebui scris,il stie toata lumea.
Dar hai sa fac un efort!
Director executiv:CRISTIIIIIII BORCEEAAA
Presedinte executiv:Dinu Gheorghe cu Vama cu tot(rezervele lui pot fi oricand:Ion Craciunescu sau Paul Cazan)
Sponsori la echipa:George Copos UTC,Jean Valvis,Marian Iancu
P.S. Nu stiu de ce,dar MM si-ar gasi oricand loc in acest"DreamTeam"!
Toate aceste vedete mi se par a avea o personalitate puternica si niciodata nu cred ca ei ar incerca toate giumbuslucurile pentru a fi pe placul suporterilor
Acest DreamTeam a fost creat special pentru suporteri pentru a-si descarca nervii,pentru a le iubi mamele acestor megastaruri
ce legaturi are Mihai Stoica cu aceste fapturi? Eu zic ca MM Stoica este un personaj important din club... fara el nu are exista marketing in club... am si ca adversarele noastre .... un model de fular, un model de tricou si atat... nu ar exista sepci Steaua, cani Steaua, bratari Steaua, steaguri Steaua si altele... nu mai acuza pe MM ca nu e un bun conducator daca nu stii.... si eu zic ca e si un stelist infocat
as vrea si eu sa-l vad pe kocis la Steaua..joaca de mai multi ani in campionatul nostru si intr-adevar face minuni..cu toate ca joaca in echipa rivala noua [eu in campionatul moldovei tzin cu zimbru kishinau...kocis joaca la separatisti] e unicul jucator de la sheriff care niciodata n-a fost huiduit de ultrasii lu zimbru...e constant cel mai bun atacant din campionatul moldovei cu cele mai multe goluri markate, cu ajutorul lui sheriful a luat 3 titluri de campioana a moldovei consecutiv si o cupa a campionilor CSI
so ash zice ca e o investitzie mai mult ka buna..iarna trecuta mergeau vorbe ca va fi transferat la spartak moskova..imbecilii aia rusnaci ne dorind insa sa dea 3 mln de dolari pe el..doar 3 mln pt un jucator din echipa nationala a Romaniei!!
nu cred ca Gigi nu va gasi o suma atat de mizera pt un jucator atat de bun
Asta vara Gigi a zis ca o sa aduca un atacant de 5 milde euro.Dupa ce a fost la un meci a lu Steaua Rosie Belgrad a zis ca face super stadion.In revista scrie de juniori ca au castigat nu stiu cate competitii da nu am vazut niciunul in prima echipa.Dupa ce a iesit din criza financiara Gigi a zis ca o sa cumpere un avion de 30 de milioane pt club.Vise.Eu cred ca pentru Mazilu nu ar trebui sa se agite ca ultimii doi mari atacanti ai Sportului Bucur si Dinita nu prea au facut mare lucru.
Cocis + Nega si echipa ar fii excelenta
PS: Imi poate spune si mie ce anume se modernizeaza la stadion in afara de gazon.
Dupa parerea mea, prioritar ar trebui sa fie readucerea lui Neaga. Nu are rost sa visam la 'nspe transferuri. Probabil va fi unul bun ( repet, Neaga) si ceva jucatori tineri. Ar fi vitala renuntarea la Dica, Ghionea, Goian, Radoi, Ogararu. Daca vrem performanta imediata, nu ne putem permite sa lasam sa plece nici macar unul din cei mentionati. In jurul lor se poate construi. Alte transferuri posibile, asa ca sa mai visam si noi, ar putea fi Mazilu, Cocis, Prepelita, etc.
Dupa parerea mea, prioritar ar trebui sa fie readucerea lui Neaga. Nu are rost sa visam la 'nspe transferuri. Probabil va fi unul bun ( repet, Neaga) si ceva jucatori tineri. Ar fi vitala renuntarea la Dica, Ghionea, Goian, Radoi, Ogararu. Daca vrem performanta imediata, nu ne putem permite sa lasam sa plece nici macar unul din cei mentionati. In jurul lor se poate construi. Alte transferuri posibile, asa ca sa mai visam si noi, ar putea fi Mazilu, Cocis, Prepelita, etc.
N-am inteles faza cu vitala???
cel mai important lucru este aducerea unui antrenor serios la echipa,nu caricatura asta de antrenor care este Olaroiu.eu ultimile meciuri ale Stelei nu le-am vazut si poate il acuz prea tare..dar dupa rezultate si dupa ce se scrie pe acest site si in presa imi dau seama cum joaca Steaua in ultimul timp.
in rest ar fi f bine daca ar reveni neaga..dar ciobanul probabil ca nu-l vrea...asa ca daca si-n vara asta transferurile vor fi ca si cele din vara si iarna trecuta,atunci o s-o luam in mina frumusel la anul...mai ales si cu Olaroiu antrenor...oricum daca Steaua pierde si campionatul,dupa parerea mea Olaroiu trebuie sa se simta si sa plece.
- Un psiholog meserias
- Cocis
- Niste brazilieni dornici sa se afirme in fotbalul european
Nu stiu cat de mult s-ar adapta jucatorii de la Sportul. Dinita si Gigel Bucur nu au fost experminete reusite.
Nu as renunta la vreun jucator (poate cu exceptia lui Baciu). Insa m-as asigura ca achizitiile sunt de valoare cel putin identica cu jucatorii oscilanti/ezitnti (Nesu, Bostina, Dica etc.) In modul acesta, oamenii vor intelege ca dca nu se pun la punct dpdv tehnic si psihic, or sa pupe bnca de rezerve.
Concluzia mea este ca Steaua are nevoie de dou chestii pentru a face fata in Liga Campionilor si sa defileze in campionat:
- un psiholog care in mod constant sa schimbe mentalitatea balcanica a stelistilor. Ideal ar fi fost ca antrenorul sa fi fost psihologul echipei dar na...putini sunt ca Ienei
- rezerve. Nu neaparat ca ai nostri nu sunt baieti talentati (vezi meciul cu Lens, cu Sampdoria, sau repriza a doua cu Betis), ci pentru a mentine competivitatea si ambitia in echipa.
Sport Total anunta transferul lui Ciprian Tanasa de la FC Arges. Sa vedem daca se confirma.
E un jucator bun,dar nu cred ca are valoare de Steaua,chiar daca e golgeter la Pitesti.
Trebuie sa mai creasca,noi avem nevoie de un atacant care sa puna cu adevarat presiune pe jucatorii titulari.
Bai mancav-as...da dc nu inceram si noi niste jucatori de culaore....sunt atatia impresari care au jucatori de culaore in proprietate....de ce nu ne interesam macar....in africa sunt niste jucatori senzationali dupa parerea mea,care nu cer multi bani si care sunt dornici sa se afirme,pai cu 2 mil $ iei lejer 3 jucatori de clasa.
Iarasi,la CM u 17 sunt niste talante cu adevarat impresionante,am putea incerca aducerea unor jucatori,dak vrem sa avem un lot pe termen lung sau akr mediu destul de bun,insa noi luam Ochirosii si alte "talente".... va asigur eu ca Iulian nu este un jucator nici macar de loturile nationale,este mult prea mediatizat si "umflat".....
Ma rog....ceea ce visatzi voi cu insua si schelloto.... :roll: ..este imposibil..insua a fost cumparat cu 2 mil si ceva.....Boca il da pentru cel putin 5 milioane....schelotto are 33 de ani :!: ....mai merge un an doi...
Mie mi-ar placea sa vina tibi Balan cu lazar...ca sa nu ami zic de Mazilu...insa cred ca va plec in strainatate,oricum....nu at strica sa cautam cateva tinere talente africane.cine stie...poate Jiji e rasist? :roll:
Cati jucatori de culoare au reusit sa faca ceva in Romania? Poate doar Mansour s-a remarcat, in rest...
Pai si cati au fost adusi??? Nu vorbesc de jucatori de 40 de mii de dolari...vorbesc de jucatori de la ekipe tari din africa....care oricand ar venii in europa....deoarcee este singura lor sansa sa se afirme.
Ia exemplu' camp francez...unde sunt mai mult jucatori de culoare decat francezii get beget
Bai frate tu ai venit aici cu chef de cearta? Vad ca te-ai inscris de un an si 3 luni si te-ai trezit si tu acum sa postezi cand are echipa cele mai mari performante din ultimii ani! Altceva mai bun nu ai de facut?
Hai ca deviem de la subiect...te rog sa ma respecti asa cum te respect si eu..discutam..nu ne certam..am zis ceva ce te-a deranjat asa de tare?
cred ca ar trebui un mijlocas de creatie,si un virf cu simtul portii,in rest.....e ok
Vorbeam cu Norbinho.
Raspunsul la intrebare e ca nu e o afacere profitabila aducerea jucatorilor de culoare in Romania.
Daca Cristocea e gloaba, atunci scuza-ma ca iti zic: Amice, esti prost!
pai kaka si Ronaldinho sunt cele mai probabile trensferuri. ambii au zis ca se mai gandesc daca semneaza cu Steaua. Ronaldinho 90%. hai ca hlumeam, bineinteles, dar glumeam de nerabdare....incepe meciul peste 2 ore. am plecat.salutari 8O
Dupa parerea mea, prioritar ar trebui sa fie readucerea lui Neaga. Nu are rost sa visam la 'nspe transferuri. Probabil va fi unul bun ( repet, Neaga) si ceva jucatori tineri. Ar fi vitala renuntarea la Dica, Ghionea, Goian, Radoi, Ogararu. Daca vrem performanta imediata, nu ne putem permite sa lasam sa plece nici macar unul din cei mentionati. In jurul lor se poate construi. Alte transferuri posibile, asa ca sa mai visam si noi, ar putea fi Mazilu, Cocis, Prepelita, etc.N-am inteles faza cu vitala???
A fost o exprimare nefericita. M-am grabit, vroiam sa zic , ca ar fi sinucidere curata renuntarea la cei mai sus mentionati. Oricum sunt sigura ca ai inteles la ce ma refeream , nu?
Cred ca a fost prima data cand nu am citit ce am scris inainte sa il trimit.