FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«12345111»
Dj06.05.2006 22:59
alex, degeaba vii cu jigniri! Cristocea nu e nimic special si cu siguranta nu justifica suma investita! pana acum! ok, sunt dispus sa mai astept un an, iar apoi dau verdictul final!  :D

E LUAT GRATIS.si e jucator Cristocea..da nu ai de unde sa vezi asta pt k joaca prea putin

Dj06.05.2006 23:17

eu stiu k a venit gratis k era la sfarsit de contract.asa tin eu minte

Dj06.05.2006 23:25
citat dintr-un articol aparut pe fcsteaua:

Conform presei din Romania' date=' Gigi Becali a realizat primul transfer la Steaua aducandu-l pe Vasilica Cristocea de la Farul Constanta.La trecerea dintre ani patronul Stelei s-a inteles cu omologul sau Bosanceanu si pentru ca jucatorul din Constanta sa evolueze din primavara Gigi va plati 250.000 de euro.

:lol: :lol: :lol:

ai gresit si imi datorezi 2

daca da si un gol iti dau 23

Bogdan4Steaua07.05.2006 01:54

Ca sa lamurim problema: Cristocea se afla in ultimele 6 luni ale contractului cu Farul, si teoretic putea veni gratis la Steaua. Totusi, Cristocea nu putea evolua de la noi decat din vara(au existat conflicte intre jucator si club, si acesta a fost suspendat din activitatea competitionala pana in vara, deci nu avea voie sa evolueze in alta parte). Pentru a elimina acest inconvenient, Gigi a platit celor de la Farul o suma de bani(se vehicula suma de 250.000 euro) si astfel Vasilica a avut drept de joc pentru noi inca din iarna.

alex_m8707.05.2006 09:30

-un portar: ex: Hutan

-un fundas stanga, mai bun decat Nesu sau P.Marin

-un mijlocas stanga

-un mijlocas ofensiv: Cocis sau T.Balan

-un atacant "complet" : Mazilu sau/si Neaga

-un antrenor ofensiv, bun psiholog si care sa stie cand sa faca schimbarile

Daca JJ nu ar lasa pe nimeni sa plece in vara (in afara de Cernea, Lovin, Oprita, Nesu) si ar cumpara macar 3 jucatori din cei de sus, ar fi perfect.

Daca... :(

Bogdan4Steaua07.05.2006 15:20

Da, daca simplificam treaba asa este.

Triphat07.05.2006 16:46

Daca nu castigam campionatul n-o sa fie prea multi jucatori importanti interesati de noi. Daca il castigam, Mazilu, Cocis sau Neaga ne vor privii diferit.

Avem nevoie de un atacant tehnic, rapid, cu o finalizare buna, gen Mazilu sau Neaga. Un mijlocas central ofensiv care sa fie creativ, tehnic, cu o pasa buna, un sut puternic, si viteza. Cocis ar merge, sau Tibi Balan.

Important este sa nu lasam jucatorii important sa plece. Deja vad oferte pentru Paraschiv, Nicolita sau Ogararu, despre Radoi nu mai zic nimic.

I.N.Money07.05.2006 17:15

E foarte greu,daca nu imposibila.

Tiberiu Balan 50 % apartine Rapidului,iar acestia au si prima optiune daca doresc sa il aduca.

COmymanele07.05.2006 17:30

fiti atenti Lot aci de Liga

Hamutovski

----------------

Ogararu,Goian,Ghionea,P.Marin

-----------------------------

Banel,Radoi,Paraschiv,Cristocea

----------------------------

Dica,Mazilu

Asta e Lot de Liga

si antrenor (unu bun frate nu dasta defensiv)

Oli ce a facut:3-1 cu Herenven tocmai fusese antrenati de Protasov ,1-0 a mancat bataie akasa .

0-0 cu Betis akasa,3-0 echipa sia dorit victoria,iar cu Rapid au castigat pe drept nu am nimik de spus,

Dar la Boro conduci cu 2-0 echipa lui boro era la pamant Portaru lor numai zic ca orice sut care era pe poarta 90%GOL,da tu ce faci mah te aperi ca la HANDBALL,luam bataie de la Rapid,debeea ii batem pe Poli Iasi,luam bataie de la Bistrita,pai asa vreti mah voi sa luati campionatu ,mai dati si cu pumni in geam ca sa lipsiti

Io cred ca va lua campionatu daca isi doresc asta alfel Sportu este a doua ca este favorita dupa Steaua

alex_m8707.05.2006 19:10

Cat o costa Curca? :D

sorin_77707.05.2006 19:40

Bun portar acest Curca, MM s-a uitat la meci cu siguranta dar nu cred ca era lucid (tot la jandarmi ii era gandul) ca sa realizeze ce portar mai exista prin divizia A... :cry:

alex_m8707.05.2006 20:00

daca jj nu are de gand sa scoata bani din buzunar tot degeaba... :(

I.N.Money07.05.2006 20:02

Curca e un portar bun,dar oscilant in evolutii..si ma indoiesc ca Farul o sa renunte la el pe bani putini..

Kristy_Cj07.05.2006 21:12
Raspunsul la intrebare e ca nu e o afacere profitabila aducerea jucatorilor de culoare in Romania.

spuse cine? de unde stii ce randament ar da un eventual tanar talentat adus din africa?

ce usor dai verdicte! nu e profitabil asta, nu e profitabil aialalta! dar ce e profitabil, sa aducem gloabe precum Cristocea? pai la banii dati pe el gaseam lejer un jucator strain (negru, galben, verde, gri) cu 2 clase peste pitic!

[...]Cristocea e un jucator si cu bun simt si talentat,alearga si da tot pe teren...iar daca vrei jucatori africani sau ce mai vrei tu du-te in africa...

Editat. Moderatorii

Kristy_Cj07.05.2006 21:19

Curca e super bun..din campionat cred ca e cel mai bun,cam la acelasi nivel cu Coman...sunt sigur ca o sa ajunga la nationala Curca...Ar face bine sa sara Gigi cu banul sa cumpere portarul asta...Eu am revazut meciul cu Boro...singura diferenta e Carlos inlocuit cu Curca( :D tot cu "C" incepe ca si Cernea) si se poate tine nu 60 de minute ci 90 de minute

Dj07.05.2006 23:14

nu aveti de unde sa stiti k daca ar fi fost Curca cu englezii in retur ne`am fi calificat...asa k...nu au rost discutiile astea care incep cu "daca"

Stryker08.05.2006 00:16

Stelei ii trebuie neaparat un playmaker, apoi un atacant + un portar, toti sa aiba valoare de primul 11.

La varianta de atacant zic eu Neaga ar fi o solutie buna, Mazilu este si el bun dar costa cam mult...

Portar...cred ca la varianta de portar ne trebuie un strain, in Romania nu prea sunt portari de valoare, Curca de la Farul nu reprezinta decat o solutie de banca de rezerve in opinia mea, genul mai bun decat Cernea dar mai slab decat are Steaua nevoie...

Cel mai greu dupa parerea mea este de gasit playmakerul...din tara nu cred ca sunt prea multe optiuni, asa ca tot un strain ar fi solutia, un brazilian sau argentinian, insa cei valorosi sunt cam scumpi...

Si nu ultimul rand cred ca Steaua are nevoie de un antrenor nou, si aici zic eu tot un strain, poate Zenga din nou...

Bogdan4Steaua08.05.2006 00:53

Am vazut cateva faze cu Insua. Jucatorul acela este exact ce ne trebuie noua. Din pacate nu cred ca ne permitem luxul de a-l achizitiona.

Ionutdal08.05.2006 01:15

Bogdan4Steaua ,

sunt perfect deacord cu tine , dar ai idee si cat costa ? Avand in vedere ca din Cupa UEFA s-au scos cel putin 3 mil Euro poate mai pune si patronul nostru ceva ,si cine stie ,poate la vara incepem cu Insua titular pt meciurile din UCL .

L-a urmarit cineva pe Varga de la Sportu ? , cred ca este destul de bun cu toate ca este cam mic la inaltime .

Mazilu - prioritate MM

bodanelu08.05.2006 05:31

@Ionutdal, am fost la toate meciurile Sportului in Regie (stau in Regie) si la fiecare meci l`am urmarit pe Varga. Nu este chiar asa scund, si chiar shtie cu minge. da centrari perfecte pt Mazilu, alearga foarte mult, face ambele faze si uneori e chiar singur pe banda lui (are in spate un fundash de 19 ani care se vede ca nu are experientza si uneori gafeaza). Are viteza, tehnica in regim de viteza. Trebuie adus neaparat la Steaua!

I.N.Money08.05.2006 09:31

Dar nu are deloc picior drept... :?

Motanu D08.05.2006 09:49

Dar Bostina are piciorul drept ? Dar Radoi si Nicolita au stangul ?

I.N.Money08.05.2006 09:56

Mai au ceva ei,dar asta chiar deloc..in rest e destul de bun

KroNos^08.05.2006 11:59
Dar Bostina are piciorul drept ? Dar Radoi si Nicolita au stangul ?

A avut Nicolitza stangul la meciul cu Timisoara la golul din semifoarfeca. In rest habar n-am cate goluri a dat cu stangul dar cand are nevoie de stangul cred ca o sa-l caute pe google si o sa-l gaseasca. :lol:

Dj08.05.2006 14:24
@Ionutdal, am fost la toate meciurile Sportului in Regie (stau in Regie) si la fiecare meci l`am urmarit pe Varga. Nu este chiar asa scund, si chiar shtie cu minge. da centrari perfecte pt Mazilu, alearga foarte mult, face ambele faze si uneori e chiar singur pe banda lui (are in spate un fundash de 19 ani care se vede ca nu are experientza si uneori gafeaza). Are viteza, tehnica in regim de viteza. Trebuie adus neaparat la Steaua!

si eu l`am remarcat.e un pusti valoros.insa e de viitor.nu reprezinta o garantie pe termen scurt

Steaua are nevoie de certitudini ... de jucatori cu experietna ... nu poti sa il iei pe varga si sa il bagi intr`un meci de CL k nu o sa faca nimic.nu are experienta.joaca de un an titular ..daca nu si mai putin...

de la sportul personal mi se par buni de Steaua si posibili titulari : lazar Mazilu si Balan

«12345111»