Eu cred ca Ogararu va pleca sigur! Problema este ca, in tara, nu exista un jucator cel putin la fel de bun pe acest post. Sper sa nu vina Olah! In locul conducerii, eu as face tot posibilul ca Ogararu sa nu plece!
Daca oferta pentru Ghionea este, asa cum se vehiculeaza, de 2mil euro, probabil va pleca. Thwaite este un jucator bun, dar faptul ca nu a jucat de mai mult de 6 luni va fi o problema! In plus de asta ne-ar mai trebui si o rezerva pe acest post!
O alta problema este fundasul stanga. Marin este batran si nu prea stie sa faca bine faza ofensiva. Nesu este, inca(oare cat va mai dura?), necopt. Singurul fundas stanga, din Divizia A,care imi place este Emeghara. Ar trebui adus unul cu aceleasi calitati, sau unul care ar putea sa joace si in centru.
Si la mijloc sunt ceva probleme.
Dica si Radoi nu cred ca vor pleca anul asta. Sunt prea importanti pentru echipa! Bostina este un jucator inconstant si chiar daca paseaza bine, de multe ori strica jocul Stelei prin driblinguri inutile. Para si Lovin joaca pe acelasi post cu Radoi. Trebuie adusi cel putin 2 mijlocasi ofensivi - poate Cocis, poate argentinianul de care se vorbea, Insua! Olaroiu a spus la Fanatik ca Steaua urmareste un mijlocas strain de valoare!
In atac sunt cele mai mari probleme! Practic nu avem decat un singur atacant bun - Iacob! Mazilu este un "must have", insa nu cred ca va veni la Steaua! Solutii ar mai putea fi Neaga, Griffiths, Mansour...