FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«134567111»
sorin_77711.05.2006 06:51

Twaite nu trebuie ratat... imi place de acest jucator...

SIGUR va veni la Steaua...

Mi-ar mai place si Griffiths de la National...

Visez si la Cocis sau Mazilu (amandoi ar fi un tun cu doua tevi si nu prea am vazut astfel de arme de asalt :lol: :lol: )

razvan9311.05.2006 07:09
Si eu...da as`vrea sa mai vina si Tiberiu Balan....este un jucator excelent mult mai tehnic decat Sorin
BandiT11.05.2006 07:51

eu as vrea asa:

Curca

varga ( sportul)

Mazilu (sportul)

twaite

si daca se poate ar fi bine sa nu plece nimeni.

am zis.

I.N.Money11.05.2006 10:04

De Twaite parca se vorbea ca a semnat cu Wisla Cracovia :? ..

KroNos^11.05.2006 10:25

Am si eu o intrebare pentru moderatori.

Noi vorbim aici de transferuri si plecari dar cineva din conducerea Stelei se uita pe acest forum ca sa vada ce parere au suporterii????

Motanu D11.05.2006 10:27

Am sa-ti raspund tot printr-o intrebare: chiar daca cineva din conducerea Stelei ar citi ce se scrie aici crezi ca ar tine cont de parerile fanilor ?!

KroNos^11.05.2006 10:41
Am sa-ti raspund tot printr-o intrebare: chiar daca cineva din conducerea Stelei ar citi ce se scrie aici crezi ca ar tine cont de parerile fanilor ?!

Mai mult ca sigur ca NU, dar macar ar putea sa-si dea seama daca cei care ar putea fi adusi ar fi sustzinutzi sau NU de suporteri. Pana acum pe acest topic totzi ne dorim jucatori precum Neaga, Mazilu, Cocis. Sper ca Gigi sa nu mai aduca jucatori castigatzi la poker si sa bage mana adanc in buzunar atunci cand face transferuri. Mai ales ca daca il vinde pe Radoi cu macar 5 milioane poate sa aduca cel putzin 3 jucatori buni.

danmlx11.05.2006 10:52

Sa fim seriosi. Sunt si jucatori cu psihic de rezerva la Steaua insa asta este strategia, adica 13 titulari si 5 rezerve plus unu doi tineri promitatori. ..si a avut rezultate. Explicatia este ca jucand cu aceeasi 11, echipa se sudeaza si nu mai exista gafe si probleme(Protasov-care a jucat cu Nesu foarte bine). Dar atunci cand incepi sa schimbi jucatorii intre ei cam strici treaba mai ales daca nu ai 20 de aceeasi valoare, greseala lui Olaroiu. Astfel s-a realizat aceasta minune de a ajunge in semifinala Cupei UEFA. Si ce faceam in finala? O luam rau de tot. De ce ? Simplu pentru ca nu avem jucatori cu psihic puternic. iar Olaroiu joaca prea ofensiv. De ce si Nesu si Bostina au mers in era Protasov iar acum nu?

KroNos^11.05.2006 11:15
De ce si Nesu si Bostina au mers in era Protasov iar acum nu?

OFFTOPIC

Ai dreptate in tot ce ai zis. Si eu am zis ca Olaroiu e de vina. Aceeasi jucatori in toamna au jucat mai multe meciuri dar au avut si prestatzii mai bune. De ce atunci nu se vorbea de oboseala, de psihic? Ca si in toamna au avut meciuri din 3 in 3 zile. E vorba de diferentza de pregatirea fizica, tactica si psihica dintre Zenga, Protasov si Olaroiu. Si se pare ca Olaroiu nu se ridica la nivelul celor 2. Acum Zenga a facut eventul in Serbia, Protasov are rezultate bune in Ukraina.

Iar cu Olaroiu avem emotziii ca putem pierde titlul. El ca om nu e rau, e stelist, are multe cunostintze despre fotbal, dar NU stie sa le puna in aplicare precum o facea Protasov sau Zenga.

ONTOPIC

Daca in vara or sa plece mai multzi titulari asa cum se vehiculeaza sunt curios pe cine o sa aduca Gigi ca sa-i inlocuiasca. Mai ales daca pleaca Dica, Ogararu si Radoi trebuie sa aduca jucatorii macar la fel de buni ca ei. Si jucatorii buni nu costa 10 Roni.

Am avut noroc cu Iacob ca a venit pe gratis si a dat si multe goluri, dar ulciorul nu merge de multe ori la apa.

Oricum primul tranfer ar trebui sa fie un antrenor nou. Mai ales dupa meciul de aseara in care s-a vazut ca Boro e o echipa de rasul lumii si pe care trebuia s-o batem la fel ca Sevilla cu 4-0. In schimb Olaroiu la 2-0 s-a panicat si a mai bagat 3 fundasi. Daca vrei putzin risti sa NU obtzi nimic.

danmlx11.05.2006 11:23

E vorba de diferentza de pregatirea fizica, tactica si psihica dintre Zenga, Protasov si Olaroiu. Si se pare ca Olaroiu nu se ridica la nivelul celor 2. Acum Zenga a facut eventul in Serbia, Protasov are rezultate bune in Ukraina.

Iar cu Olaroiu avem emotziii ca putem pierde titlul. El ca om nu e rau, e stelist, are multe cunostintze despre fotbal, dar NU stie sa le puna in aplicare precum o facea Protasov sau Zenga.

EL ca om nu este rau e ca o nevasta sub papucul lui MM si al lui Gigi. Din pacate nu cred ca se poate opune deciziilor (chiar si din timpul meciului)celor 2 sefi. Aici se strica treaba. Ca de aceea pleca si [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], Si imediat infrangere, infrangere etc.

@ KroNos^

EL( Oli) ca om nu este rau! e ca o nevasta sub papucul lui MM si al lui Gigi. Din pacate nu cred ca se poate opune deciziilor (chiar si din timpul meciului)celor 2 sefi. Aici se strica treaba. Ca de aceea a plecat si [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], Si imediat infrangere, infrangere etc.

Atentie ! Postarea consecutiva facuta de acelasi user,interzisa prin regulament.

Virgil11.05.2006 11:32
...Daca in vara or sa plece mai multzi titulari asa cum se vehiculeaza sunt curios pe cine o sa aduca Gigi ca sa-i inlocuiasca. Mai ales daca pleaca Dica, Ogararu si Radoi trebuie sa aduca jucatorii macar la fel de buni ca ei....

Raspunsul il ai chiar aici : http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php...p?p=61666#61666

Este un fragment dintr-un articol aparut in presa de azi,pus de mine in topicul al carui link ti l-am transmis mai sus.

Cred ca nu ti-ai inchipuit ca Gigi ia banii pe cei care vor fi transferati si-si pune sapca pe ceafa...

Bogdan4Steaua11.05.2006 12:13

Nu cred ca Gigi va vinde intr-o veselie. Va pleca cel mai probabil Ogararu, pentru ca si-a facut datoria fata de club si pentru ca isi doreste sa plece. Daca am ceda piesele cele mai importante(Radoi, Dica si Ogararu), echipa s-ar afla intr-un regres in perioada urmatoare.

forever_STEAUA11.05.2006 12:27

Conform articolului indicat de Virgil, in vara vor pleca nu mai putin de 5 titulari: Dica, Radoi, Ghionea, Paraschiv, Ogararu. Pe langa ca sunt cei mai valorosi reprezinta jumatate din echipa de baza (portarul nu se pune). Mi-e foarte greu sa cred ca, in cazul in care vom lua titlu, (si asa va fi ! :) ) Steaua va da drumul jucatorilor. E nevoie de mult timp ca jucatorii sa se "simta" pe teren. Avem un 11 valoros, mai trebuie facute doar cateva retusuri . Si neaparat rezerve care sa se ridice la nivelul titularilor.

sorin_77711.05.2006 12:56

Daca se va lua titlul vor pleca cu certitudine cel putin 2 jucatori: Ogararu si Ghionea.

Dica va pleca numai in cazul in care il putem achizitiona pe Cocis sau Mazilu sau pe amandoi. Radoi va pleca NUMAI la Real sau Barca, sau Milan, sau Chelsea. sau JUVE..., sau Manchester... Adica numai la echipe mari... Asta pentru ca e o mare dorinta de-a lui GG pe care i-a insuflat-o si capitanului nostru... Real ar fi prima sansa...

Vorbim aici doar de titulari care pot pleca...

Este foarte posibil sa ne despartim si de P.Marin... Eu sper sa nu...

DTP-Ludacris11.05.2006 13:44

Pe Nesu nu il vrea nimeni ? :lol:

Ayrton11.05.2006 13:56

Eu cred ca Ogararu va pleca sigur! Problema este ca, in tara, nu exista un jucator cel putin la fel de bun pe acest post. Sper sa nu vina Olah! In locul conducerii, eu as face tot posibilul ca Ogararu sa nu plece!

Daca oferta pentru Ghionea este, asa cum se vehiculeaza, de 2mil euro, probabil va pleca. Thwaite este un jucator bun, dar faptul ca nu a jucat de mai mult de 6 luni va fi o problema! In plus de asta ne-ar mai trebui si o rezerva pe acest post!

O alta problema este fundasul stanga. Marin este batran si nu prea stie sa faca bine faza ofensiva. Nesu este, inca(oare cat va mai dura?), necopt. Singurul fundas stanga, din Divizia A,care imi place este Emeghara. Ar trebui adus unul cu aceleasi calitati, sau unul care ar putea sa joace si in centru.

Si la mijloc sunt ceva probleme.

Dica si Radoi nu cred ca vor pleca anul asta. Sunt prea importanti pentru echipa! Bostina este un jucator inconstant si chiar daca paseaza bine, de multe ori strica jocul Stelei prin driblinguri inutile. Para si Lovin joaca pe acelasi post cu Radoi. Trebuie adusi cel putin 2 mijlocasi ofensivi - poate Cocis, poate argentinianul de care se vorbea, Insua! Olaroiu a spus la Fanatik ca Steaua urmareste un mijlocas strain de valoare!

In atac sunt cele mai mari probleme! Practic nu avem decat un singur atacant bun - Iacob! Mazilu este un "must have", insa nu cred ca va veni la Steaua! Solutii ar mai putea fi Neaga, Griffiths, Mansour...

Stryker11.05.2006 15:57

Un "must have" este Neaga care costa mai putin decat Mazilu si a confirmat la Steaua...

P.S: Dar de ghanezul Osei ce ziceti? Are valoare de Steaua?

Bogdan4Steaua11.05.2006 16:11

Osei are valoare, dar are un temperament cam vulcanic. Nu stiu daca nu ar strica armonia din vestiarul Stelei.

KroNos^11.05.2006 16:31

@Virgil

Am citit articolul despre posibilele veniri si plecari de la Steaua. Dar problema e ca si vara trecuta s-a vehiculat ca o sa cumpere, Gigi, multzi jucatori buni, in perspectiva formarii unei echipe tari pentru Liga, si pana la urma a venit doar Iacob gratis.

Pana nu sunt transferatzi NU mai cred ce se scrie in ziare despre transferuri. Ca si in iarna si vara trecuta sa scris ca or sa vina la Steaua "15.000" de jucatori. Si au tot venit!!!

Vedem in vara daca o sa fie adevarat articolul, pana atunci speram.

P.S.: Osei are un comportament ciudat si nu cred ca l-ar accepta Gigi. Oricum NU e cine stie ce ca jucator. Daca era bun il pastrau cei de la Livorno.

Ayrton11.05.2006 16:34
Un "must have" este Neaga care costa mai putin decat Mazilu si a confirmat la Steaua...

Da, dar a plecat de 1 an si jumatate! Are valoare dar nu poti fi sigur ca se va readapta la fotbalul european! Vezi Danciulescu, Alexa...

Virgil11.05.2006 16:40

@KroNos^

Nu ! Aia cu 15.000 o spuneau taranistii cand au ajuns la putere. :)

Gigi tot "ameninta" ca o sa-i aduca pe Plesan,pe Cocis,etc.

A propos de Cocis.E proaspat castigator al eventului in Moldova,cu Sheriff Tiraspol.

Nici eu nu cred in ce spune Gigi cu privire la transferuri.Are planuri mari,dar din pacate resursele banesti nu cred ca sunt intotdeauna la nivelul pretentiilor noastre.

Totusi daca ar lua ceva bani pe cei care vor fi transferati,sunt sanse ca din sezonul urmator sa vedem noutati in lot.

Ar cam fi cazul.

I.N.Money13.05.2006 08:10

Ce ziceti de Albut?? chiar daca a provocat acel scandal de la Bistrita e un portar bun de Steaua?

Personal zic eu ca si aseara a facut cateva parade bune,pacat doar ca are o aparare de jaloane in fata..

Dan_BKL13.05.2006 20:18

Albut nu are fata de Steaua.(parerea mea)

Sunt curios cu cine va incepe Oli meciul cu CFR:Carlos sau Cernea?

Eu am incredere in Carlos si daca isi va reveni si va

apara bine in ultimele etape nu cred ca va pleca din Ghencea

Motanu D13.05.2006 20:36

Eu l-as vrea pe Steven Gerrard la Steaua ! Cu el in echipa am avea sanse sa repeteam performanta de la Sevillia !

Kristy_Cj13.05.2006 20:42

Cred ca va incepe cu Carlos pt ca vrea sa-si scoata bani pe el...sa ne scape cat mai repede de portarul asta

Curca ar fi cel mai bun pentru Steaua,zicea cineva Curca nu face mai mult de 5 meciuri cansecutive bune,pai Carlos face 5 consecutive dezastru

Mazilu posibil,dar cere mult pe el,iar Cocis greu...pt jucatorii acestia ar trebui sa bage adanc mana in buzunar si nu cred ca va face,desi merita

Cat despre Neaga,cred ca toti l-am vrea inapoi si toti am vrut sa nu plece,dar asta e conducerea

Si eu am avut ideea asta cu Gerrard,dar nu ma asculta Gigi si daca tot il da afara pe Raul de la Real,ar trebui sa-l luam

Cat despre iranian ce se stie,e adevarat sau iar au baut petrol prosportisti

Te rog sa ai grija sa nu mai postezi consecutiv.

In cazul in care mai ai ceva de adaugat la primul post si nu a postat nimeni dupa tine intre timp,

foloseste butonul "edit" intra in post si completeaza.

Moderator

«134567111»