FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«16364656667111»
iancu dragosh16.07.2006 20:48

Scriei si lui Oli cateva cuvinte. In acceptiunea antrenorului nostru Nicolita si Bostina stau lipiti de tusa, maresc astfel spatiile de joc pe centrul terenului in spatele lui Iacob insa acolo nu exista nici un jucator capabil sa duca faza de atac pe cont propriu. Oricum, in acceptiunea lui Cosmin Olaroiu a schimba pozitiile de joc inseamna, Nicolita pe stanga si Bostina pe dreapta, atat. iar in acest caz nu exista nici un fel de dinamica care sa ia prin surpindere echipa adversa.

ps. Si din pacate pentru noi, actualul antrenor al Stelei este cel putin cu o clasa sub Oleg Protasov

Ayrton16.07.2006 20:50
ps. Si din pacate pentru noi, actualul antrenor al Stelei este cel putin cu o clasa sub Oleg Protasov

Inca odata suta la suta de acord cu tine! Din pacate, ai dreptate... :(

Piece of Mind16.07.2006 20:59

Inca odata suta la suta de acord cu tine! Din pacate, ai dreptate... :(

Iar eu ma raliez voua, increderea in Olaroiu mi se diminueaza constant.

Melku16.07.2006 21:08

Transferuri, netransferuri Oli isi va da marele test peste putin timp, va fi un botez prin foc, va arata daca este un antrenor second-hand sau de clasa, daca ne va califica si poate chiar vom iesi din grupe el va intra in istorie, pe o treapta mai sus decat Protasov (cu toate ca eu sunt fan Protasov), eu sper din tot sufletul ca Oli stie ce il asteapta daca nu va califica echipa pentru ca nu vom mai accepta scuzele lui penibile in care invoca ghinionul, NU, NU DE DATA ASTA Oli, ai avut timp sa faci transferuri, sa pregatesti echipa, acelasi lucru este valabil si pentru MM, baieti, peste putin timp puteti fi eroi sau proscrisi pentru ca in cazul unor rezultate negative nimeni nu va uita campania de transferuri slabutza (la prima vedere), Dumnezeu sa fie cu voi si mai ales cu Steaua!

iancu dragosh16.07.2006 21:08

Cred ca o sa numesc perioada petrecuta de Protasov la Steaua "l'ete indien". O toamna fantastica pe care cu totii o invocam din ce in ce mai des si mai nostalgic ca un fel de "varsta de aur" a ultimilor ani. Si asa cum zice cantecul, a trecut un an, a trecut o etenitate.

rareeslh16.07.2006 21:42
Cred ca o sa numesc perioada petrecuta de Protasov la Steaua "l'ete indien". O toamna fantastica pe care cu totii o invocam din ce in ce mai des si mai nostalgic ca un fel de "varsta de aur" a ultimilor ani. Si asa cum zice cantecul, a trecut un an, a trecut o etenitate.

Sa nu exageram....si eu sunt fan Protasov dar sa nu uitam ca in perioada lui an terminat turul pe locul 2. Desigur, jocul spectaculos si golurile multe au contribuit la spectacol, la fel ca si promovarea lui Goian in primul 11. Sa nu uitam cum a plecat Protasov:pentru bani(avand in vedere ca familia lui e in grecia). Am in continuare incredere in Olaroiu si sper sa ne duca cu bine in grupele CL si mai sus

Melku16.07.2006 21:49

Off-topic

Protasov nu a plecat doar pentru bani, a plecat pentru familie si pentru ca s-a dus la echipa lui de suflet, ca si cum [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ar veni sa antreneze Steaua. :wink:

iancu dragosh16.07.2006 21:58

1.Sa nu uitam ca returul l-am terminat pe 3, si de asemenea sa nu uitam conditiile in care echipa din Stefan cel MAre a "castigat turul".

2.Faptul ca plecat nu-i diminueaza meritele

3. Desi nu pot argumenta cu rigurozitate aceasta pozitie, raman la parerea ca plecare lui Oleg Protasov este mai mult legata de demisia lui Oli de la Timisoara decat de bani. Chiar si asa, cel mai bun transfer al ultimilor ani ar fi fost pastrarea lui Protasov pe banca. Si cat ne costa (cam jumatate din baniii care se zice ca i-am dat la FC Vaslui pe cei doi jucatori, sau sa socotim astfel, banii pe George Ogararu il tineau pe rus 4 ani in Ghencea.

Oricum raman la parerea ca pleacare lui Protasov nu are foarte mult de a face cu aspectul financiar. Mie mi s-a parut un tip extrem de onest, calitate care venea din siguranta fantastica de sine si constiinta lucrului bine facut. In concluzie, cred ca scuza cu familia nu a fost inventata pentru a masca o oarecare avaritie ci mai degraba alte evenimente, a caror geneza trebuie s-o cautam la noi in curte.

end-er16.07.2006 22:06

salutari pentru toata lumea, tocmai m-am inscris aici :)

ar fi foarte fain sa joace Oli 4-2-3-1 si cat mai elastic (ce s-a jucat la mondiale si se joaca din ce in ce mai mult acum la varf in europa) - oameni cu viteza si tehnica zic ca avem in fata, ramane sa-i puna bine Oli in teren si sa joace

-----------------------Carlos------------------------  

------Saban------Ghionea------Goian------FSS---------  

-----------Radoi-----Paraschiv---------------  

---Nicolita------------Dica------------Coman-------------

--------------------Iacob-------------------------

cam asta ar fi, cu Bostina schimband constant cu Gigel Coman si mai degraba Petre Marin sau nesu decat un jucator nou - echipa cam la acelasi nivel cu cea de anul trecut nu? plus de omogenitate, rezerve putin mai bune, speram ca Saban va face fata la nivelul lui Ogararu - ramane sa demonstreze asta in teren, la fel si ceilalti oameni noi

pentru transferuri mai e timp pana la 31 august nu? dar tinand cont ca incep meciurile oficiale (cu accent pe preliminariile ligii) era bine sa fi adus oamenii pana acum MM si Oli, daca intr-adevar intentioneaza si POT sa ii aduca (aici ma refer daca le da Gigi bani, daca gasesc ei oameni buni si relativ ieftini si daca vor si aia sa vina in Romania, din pacate se pare ca nu se va aduce nimic de la sportul desi sunt jucatori buni acolo si nici alti jucatori de valoare din tara)

FORZA Steaua! mai ales sa intre in Liga...

Ayrton16.07.2006 22:10
1.Sa nu uitam ca returul l-am terminat pe 3, si de asemenea sa nu uitam conditiile in care echipa din Stefan cel MAre a "castigat turul".  

3. Desi nu pot argumenta cu rigurozitate aceasta pozitie, raman la parerea ca plecare lui Oleg Protasov este mai mult legata de demisia lui Oli de la Timisoara decat de bani.

In seara asta suntem pe aceeasi lungime de unda!

Iar sunt suta la suta de acord cu tine!

As mai vrea sa adaug un alt posibil motiv pentru care a plecat Oleg: strategia de transferuri dependenta de "zilele bune" ale lui Gigi si lipsa unui plan pe termen lung in acesta privinta. Un aspect evidentiat si de Walter!

focus16.07.2006 22:24

Prin ziare vad ca nu scrie nimic de columbian.In rest se insista cu australianul care nu mai e dorit de rapid.

rareeslh16.07.2006 22:45

Ce treaba are demisia lui Oli in toata povestea asta??? Protasov a primit o oferta mai buna si a plecat. Punct. A fost un antrenor bun, insa un antrenor cu multe defecte.

1.Folosea acelasi 11 in permanenta, astfel incat in meciurile in care se accidenta/suspenda un jucator, Steaua claca(vezi cazurile Rosemborg-Dica si Gloria/CFR Cluj-Radoi). Astfel aveam o banca de rezerve pe unde batea vantu(Olaroiu a jucat mai mult cu rezervele si a reusit sa le creasca putin nivelul)

2.Nu pregatea echipa din punct de vedere tactic, creeind astfel haos la unele meciuri(asemanator stilului de joc al braziliei la CM-2006)

3.Facea schimbarile deseori neinspirate, sau prea rapide(SUPERCUPA spune totul(Keca, Nesu))

4.Niciodata nu a iubit intr-adevar culorile Stelei:Antrena, castiga, pleca

In concluzie, Oleg a fost un antrenor pe placu suporterilor, ofensiv, calm, discret, insa, privit in profunzime, nepotrivit pentru Steaua.

Cat despre Zenga, el a fost cel care a dat tonul renasterii in Ghencea. Datorita lui a ajuns Steaua unde este. Din pacate, conducerea a facut un gest extrem intr-un moment delicat. Totusi, si Zenga avea defectele lui, insa el era genul de antrenor care se impiedica la meciurile usoare si facea minuni in cele grele. :roll:

Virgil17.07.2006 05:46

A fost frumos sa ne amintim de Piturca,Zenga,Protasov.Acum sa revenim la topic.

Prosportul de astazi zice ca sunt sanse ca Griffith sa ajunga la Steaua :

http://www.prosport.ro/index.php?c=1&a=122024

sorin_77717.07.2006 06:51

Eu o vad o speculatie. Australianul nu are cum sa ajunga la Steaua, desi nu e rau... Dar cred ca suma de transfer e mult prea mare...

bodanelu17.07.2006 07:09

poate profita de situatie (rapid nu`l vrea, national nu`l mai vrea inapoi) si`l cumpara mai ieftin...

onyx17.07.2006 08:04

Protasov a plecat a plecat numai pt bani. Ca s-a nimerit ca oferta a venit chiar de la echipa lui de suflet, e altceva. Familia lui sta la Atena, si chestia cu mama bolnava a fost vrajeala.

weeezer_2017.07.2006 08:05

pai cu un milion juma il aduce pe Mazilu. hai, doua...

bodanelu17.07.2006 08:42

poate nu dau 1 milion... poate doar 500.000-750.000. la bani astia cred ca merita australianul..

SSK17.07.2006 08:47

Cred ca o egalitate de tratament in cazul lui Olaroiu si Protasov este absolut necesara pentru a trage niste concluzii juste.

Unii lanseaza ultimatumuri cu privire la calificarea in UCL, dar uita ca si Protasov a ratat aceeasi intrare. E drept, Olaroiu are avantajul (care s-ar putea intoarce impotriva lui) ca lucreaza deja de jumatate de an cu echipa si este normal ca in cazul lui exigenta sa fie ceva mai ridicata.

Totusi, eu zic sa nu cadem pe panta binecunoscuta a senzatiei "ce bun a fost ce am avut, ce naspa e ce-avem acum". Anul trecut, si Protasov suferea comparatii deloc avantajoase cu Zenga, acum jocul se repeta. Desi Steaua nu mai joaca acel fotbal nebunesc din timpul lui Oleg, ea a obtinut performante notabile cu Olaroiu pe banca. Si nu e drept acum s-o tinem dintr-un ultimatum in altul. Intai - vom vrea sa intre in UCL. Dup-aia, cel putin locul 3 ca sa ajungem in primavara. Dup-aia - titlul, daca nu si Cupa. Nu zic nu, sunt exigente normale pentru un club de talia Stelei, dar nu sunt puncte fixe care sa demonstreze o data pentru totdeauna ca antrenorul Olaroiu are sau nu valoare.

Ontopic, Griffiths ar fi o varianta buna - ca si-asa avem nevoie disperata de un atacant (sau ca astia pe care-i avem sa inceapa sa marcheze goluri...) - dar oricat il stim de chitros si zgarcit, nu cred ca Copos ne va oferi satisfactia de a i-l sufla de sub nas.

weeezer_2017.07.2006 09:21
poate nu dau 1 milion... poate doar 500.000-750.000. la bani astia cred ca merita australianul..

pai da, ai dreptate, asa zice si in prosTport, da probabil titlul nu trebuia sa fie "spre Ghencea", ci "5% sanse in Ghencea".. oricum e misto ca Popescu a zis ca el pe jucator nu-l mai duce inapoi in cotroceni, deci chiar dk Iacov o sa-l vrea inapoi, probabil n-o sa mai vrea nici impresarul, nici jucatorul, mai ales ca inteleg ca Steaua i-ar oferi un salariu tentant...depinde. pt 800.000 parca ar merita... mai mult... nu stiu. si de fapt, un pret mai corect mi s-ar parea cel oferit initial de Gigi, 500.000, avand in vedere, ca, totusi, desi a avut cateva evolutii ok, n-a rupt gura targului... si in conditiile in care Neaga, dupa ce a fost cel mai bun din campionatul intern, a plecat afara pe 1.000.000... 500.000 pt griffiths in tara, nu cred ca e putin...

victor17.07.2006 09:32

cred ca Gigel Coman este adus ca schimb pentru. Bostina, care pare pierdut iremediabil intr-un comportament boem. ma cam tem ca ii va fi foarte greu lui Gabi sa mai revina, mai ales ca toata conducerea e cu ochii pe el, fiind considerat ca responsabil si pentru. escapadele din trecut ale lui Carlos. daca urmariti si jocurile amicale, practic Bostina nu apare pe lista remarcatilor.

la sfarsitul sezonului trecut Gigi a luat pozitie publica impotriva jucatorilor care pierd noptile prin restaurante. cum il stiu pe Becali mai mult ca sigur ca zilele lui Bostina la Steaua sunt numarate (de altfel el a fost facut responsabil si pentru. prestatia slaba din jocul retur cu boro). Ar fi trebuit ca in pregatirea din aceasta vara el sa rupa norii, ceeea ce nu s-a prea intamplat?! si cum nu aveam alt jucator de picior stang in lot a fost adus Coman. el este un jucator pe care Steaua si l-a dorit inca de anul trecut si poate va amintiti ca in jurul lui s-a creat polemica inca de la numirea lui Hagi la Poli. probabil ca acum s-au concretizat discutiile mai vechi, iar jucatorul, care in ultimele luni a facut mai mereu o figura de neinteles la Timisoara pregatind probabil despartirea, si-a vazut visul implinit.

sa stiti ca acoperirea benzii stangi nu e chiar simpla, caci in tara numeri pe degete stangacii adevarati cu oarece valoare. avand in vedere declaratiile conducerii ref. la transferul eventual al unui fundas stanga columbian, strategia pare destul de clara: Saban titular ca fundas drapta, dublat de P.Marin (care e jucator de picior drept), Balan out (eventual imprumutat), banda dreapta Nicolita, iar pe stanga cautam un fundas puternic (de preferinta strain), Nesu rezerva (n cel mai bun caz - vezi declaratiile destul de ironice ale lui Gigi la adresa lui dupa meciul cu tavria), Gigel Coman banda si probabil Bostina out.

parerea mea! sigur ca imi pare rau de Bostina, dar uite ca el pare a nu intelege ca in fotbalul mare nu ai voie sa te irosesti si amintirile nu te ajuta sa rezisti in prezent.

ramane marea problema a mijlocasilor centrali, unde nici Radoi nu mai pare o certitudine. iar Paraschiv sau Lovin pot juca numai in contextul in care Mirel este in teren. fara capitan, sunt asemeni unor pui de gaina care nu stiu cum sa scape mai repede de minge, iar echipa isi pierde din personalitate.

Virgil17.07.2006 09:59

Daca nu vine fundasul columbian,se naruie si castelul de nisip.Balan ramane rezerva lui Klemi,iar Nesu si Petre Marin "convietuiesc" în continuare pe partea stânga a liniei de fund.Singurele certitudini vor ramane titularizarea lui Gigel pe banda stanga si renuntarea la Gabi Bostina si instalarea lui Klemi în "fotoliul de senator de drept" al postului de fundas dreapta.In rest totul ramane pe loc.Carlos,Goian,Ghionea,Nicolita,Radoi,Paraschiv,Dica si Iacob.

Cam asta ar fi,Steaua nu prea s-a întarit în pauza dintre competitii.L-a adus pe Klemi pentru ca nu avea încotro si l-a transferat în ultima secunda pe Gigel-pentru ca tot renunta la Bostina.Transferurile "bomba"(Badea,Drida,Panait) s-au facut doar pentru a mai primeni banca de rezerva.Vom lua din nou titlul cu acelasi nucleu de jucatori?E posibil,cum tot posibil e sa venim pe unul din primele 4 locuri.

Ne vom califica în Liga?E foarte posibil.

SSK17.07.2006 10:05
Ne vom califica în Liga?E foarte posibil.

Abia aici nu mai e nimic sigur :roll:

Intrucat "Victor" nu se dezminte si vine cu comentarii gen "insider", sa speram ca chiar exista o strategie atat de articulata in ce priveste echipa si ca se va recurge si la achizitionarea unui fundas stanga valoros (personal, n-am fost niciodata un mare fan al lui Nesu).

De ce insa nimeni nu vede ca avem nevoie de un atacant eficient ? :roll:

Virgil17.07.2006 10:09

Ceva în genul lui Ruud v Nistelrooy ? Poate ca acela ar fi Iacob.Cu conditia ca Steaua sa joace ce joaca Manchester.

victor17.07.2006 10:20

transferurile la Steaua se fac cu banii adevarati ai unui patron si de aceea sunt mereu multe necunoscute.

legat de problema benzilor a fost si un interviu mai vechi al lui Oli legat de faptul ca acolo amm pierdut meciul cu boro. tema a fost reluata mai apoi si de MM care s-a plans ca in afara lui Nicolita nu mai avem calitate pe "laterale" si suferim in fata echipelor agresive care te invaluie in mod repetat. orice s-ar spune pe stanga era evidenta lipsa de forta: P.Marin "stie" dar nu prea mai poate sa duca meci dupa meci la nivel max., Nesu "vrea" dar nu il ajuta fizicul si de aceea este obligat sa atace mereu decisiv si deci sa greseasca des, iar Bostina este dezordonat si inconstant, alternand realizari de exceptie (rare in ultimul timp) cu erori inadmisibile (totusi prea dese in returul trecut).

solutia Coman ar trebui sa ne ajute. face 28 ani anul acesta, dar are contract pe 3.5 ani deci ne putem folosi de el o perioada destul de lunga. e oarecum dezordonat tactic si el, dar este agresiv, centreaza din alergare (ceea ce este important cand ai un varf de careu precum Iacob) si mai ales poate suta si din afara careului, lucru la care Steaua este destul de deficitara (cu exceptia lui Dica si Radoi, restul jucatorilor nu par a fi pericole adevarate dincolo de "16" la jocul din miscare).

«16364656667111»