FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«16263646566111»
Bogdan4Steaua16.07.2006 06:44

Repet, nu inteleg de ce unii dintre voi se grabesc sa ii catalogheze pe Drida sau Panait drept jucatori slabi. Asteptati sa vedeti cum evolueaza(daca vor evolua) si abia apoi ne putem da cu parerea. Pana atunci sa avem incredere in ei. Sunt jucatorii Stelei si trebuie sa ii tratam ca atare.

Referitor la transferul lui Gigel Coman: jucatorul are potential si daca se va adapta la Steaua, sunt sanse mari sa prinda locul de titular. Vom vedea.

bodanelu16.07.2006 08:40

stie cineva cum il cheama pe noul jucator adus, columbianul?

I.N.Money16.07.2006 08:53

S-ar putea sa fie vorba de Elkin Dario Calle(Atletico National) in varsta de 26 de ani,a fost un om de baza petru Columbia in precedenta campanie de calificare.

Un alt nume poate sa fie Roberto Carlos Cortes

rccortesficha1.jpg,are 28 de ani si a trecut pe la River Plate.

sorin_77716.07.2006 10:46

asta da concurent pentru Nesu :D

Eu sunt de acord cu aducerea unui fundas stanga. Atat Nesu cat si Petre Marin nu au reusit sa se impuna clar unul in fata celuilalt... E nevoie de un al treile si nu uitati ca Petre Marin are deja o varsta...

weeezer_2016.07.2006 10:54

pai aduce Jiji jucator cu cercel in ureche? nu mai e homosexual? :P

(are cioc ca al meu :twisted: )

pacat totusi ca nu mai vine macar un atacant... la capitolul asta n-am prea facut mare branza, cel putin cantitativ... a plecat Cristea si a venit Badea... cam putin... ar fi totusi o lovitura de gratie si de moral zic eu, inaintea supercupei, daca l-am sufla rapedului pe Griffits

Virgil16.07.2006 10:59

Pai n-ai auzit ce-a spus Radoi ? "Atacantii vând biletele;fundasii castiga campionatele".

Asta o fi linia la Steaua si in consecinta...avem nevoie de cat mai multi fundasi. :lol:

Ayrton16.07.2006 11:08

Am impresia ca nu Marin sau Nesu sunt vizati, ci Balan! Este unul dintre cei care nu au dat satisfactie in primul stagiu de pregatire.

Este posibil ca Marin sa joace pe dreapta. Insa e adevarat, are 33 de ani si nu va mai putea juca la nivel inalt mult timp.

Stiu ca Nesu nu prea e apreciat printre cei care intra pe acest site, dar eu sustin in continuare ca are mult talent si doar timpul il va ajuta sa-si amelioreze defectele: lipsa de maturitate si constitutia fizica firava. Ar fi o prostie indepartarea sa.

Insa ce se intampla cu atacantii si mijlocasii de valoare care trebuiau adusi?!

Ne multumim cu Drida si Coman?

Nu in aceste zone aveam cele mai mari lipsuri?

Virgil16.07.2006 11:15

Gigel Coman.

Ayrton16.07.2006 11:21

Ce-i cu el??

Nu-mi spune ca asta e mijlocasul de valoare!!

Virgil16.07.2006 11:24

Nu se stie niciodata...

Piece of Mind16.07.2006 11:27

Mi se pare o tampenie sa tot aducem fundasi, in conditiile in care problemele noastre reale sunt de la mijloc in sus.

Pacat insa ca managerul nostru general, om atasat ideii de fotbalist de tip Gatusso (jucator care in finala mondiala a fost pus in cur de Zidane la aproape fiecare faza in care cei doi erau protagonisti), nu realizeaza importanta unui play-maker...

iancu dragosh16.07.2006 11:52

nu cred ca nu este recunoscuta nevoia a doi mijlocasi si un atacant. problema este, ca acest tip de trasnfer, nu face altceva decat sa arunce praf in ochii suporterilor. Am mai spus-o si o repet, noi nu transferam jucatori de care avem nevoie, ci jucatori disponiobili la preturile rezonabile sau de nimic. Din pacate, aceasta abordare isi va face cunoscute efectele in curand.

Poti sa gasesti un Nicolita, Iacob Sau Goian si sa realizezi transferuri cu adevarat reustie pe bani putini insa , macar o data la cativa ani este nevoie sa scoti bani din buzunar pentru a-ti acoperii un post deficitar. Nu poti avea mereu norocul sa gasesti chilipiruri ori de cate ori ai nevoie.

bodanelu16.07.2006 12:39
Este posibil ca Marin sa joace pe dreapta. Insa e adevarat, are 33 de ani si nu va mai putea juca la nivel inalt mult timp.

Marin nu cred ca o sa fie folosit pe dreapta...

a incercat asta Oli in amicale si nu prea a dat randament

Kristy_Cj16.07.2006 13:40
Pai n-ai auzit ce-a spus Radoi ? "Atacantii vând biletele;fundasii castiga campionatele".

Asta o fi linia la Steaua si in consecinta...avem nevoie de cat mai multi fundasi. :lol:

Deacord doar daca sunt cam multi fundasi s-ar putea sa se calce pe picoare in careu :twisted:

Adevarul e ca nu avem nevoie doar de un atacant rapid,speculativ(sa zicem ca pt treaba asta l-au adus pe Badea care o sa faca treaba am incredere)...e nevoie si de un mijlocas ofensiv(ar fi fost foarte bun Neaga care putea juca si varf si mijlocas ofensiv) si ar mai trebui o rezerva pt Dica(daca iese el ne-am cam zupt :) meciul cu Rosenborg)

Cat despre fundasi avem destui si de valoare de CL,unele posturi chiar si triplate...chiar sunt destui

Am uitat,si de un portar mai e nevoie,suntem pe spate :cry:

Dj16.07.2006 18:34

dai cu fundashii inainte MM ... poate facem numai egaluri in Liga.. de`alde 0-0...

pfff

rareeslh16.07.2006 19:11

Totusi, dupa multe povesti, Steaua a mai reusit un transfer. Gigel Coman este un jucator foarte bun care da randament exclusiv sub comanda lui Olaroiu. Temperamentul sau lasa de dorit dar sunt sigur ca se va maturiza si ca va avea sezoane excelente in Ghencea. E bine ca pe stanga avem concurecta:Bostina, Cristocea si chiar Oprita.

ASA CA II UREZ MUUUUUUUULT NOROC LUI Gigel Coman LA Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In alta ordine de idei, revin la transferurile Stelei:

1.GG o zis ca preocuparea lui principala este sa aduca un atacant lui Olaroiu. Si o mai zis ca o facut o oferta de 2 mil pentru un sudamerican si ca asteapta raspuns. Deci, orice ar fi, se pare ca soseste un ATACANT!!!!!

2.Tot GG o zis ca la Steaua, pe langa atacantu asta mai sosesc 2 jocatori:amandoi pe partea stanga. Eu is sigur ca va aduce un mijlocas stanga(pe care l-a adus deja:Gigel Coman) si un fundas stanga pe un post pe care cred eu ca e nevoie de un jucator relativ tanar dar si foarte experimentat. Asa ca ne putem astepta la niste transferuri klumea.

O sa notez cu ASA-atacantul sudamerican

cu FSS-fundas stanga strain

Astfel, dupa mine, primul 11 al Stelei ar trebui sa arate asa:

-----------------------Carlos------------------------

------Saban------Ghionea------Goian------FSS---------

------Nicolita-----Radoi-----Dica-----Coman----------

--------------------Iacob-------ASA------------------

REZERVE: Cernea, Nesu, Panait, Paraschiv, Cristocea, Bostina, Badea

la care se adauga in "lotul largit" :

Toma, P.Marin, Baciu, Balan, Drida, Oprita, Ochirosii, Litu

ASTEPT PARERI(dar mai ales critici :lol: )

sorin_77716.07.2006 19:14

Nu e rea schema... Dar nu cred ca se va realiza... desi se apropie de un 11 ideal...

manu7116.07.2006 19:32

nu e rea schema.......asa este....dar cred ca ASA-nu poate sa fie vorba decit de un atacant strain de fotbal de genul oprita.si fss-cind Petre,cind nesu in functie de cartoane. :twisted: :twisted:

iancu dragosh16.07.2006 19:39

In rpimul rand nu cred ca vom face aceste transferuri. Chiar daca se vor face, conducerea Stelei denota lipsa de profesionalism avand in vedere ca sunt 6 zile pana la primul meci oficial.

In alta ordine de idei, Dica nu da randament pe postul de mijlocascentral, iar scoaterea lui PAra din echipa inseamna sinucidere curata.

drlv8516.07.2006 20:15

Noup, la tactica de joc pe care o avem este imposibil ca Radoi sa nu faca cuplu la mijloc cu Paraschiv.

Deci Paraschiv NU ARE CUM SA FIE REZERVA.

Nu uita ca e al doilea capitan. DECI :|

Agy_2316.07.2006 20:26
O sa notez cu ASA-atacantul sudamerican

cu FSS-fundas stanga strain

Astfel, dupa mine, primul 11 al Stelei ar trebui sa arate asa:

la care se adauga in "lotul largit" :

Toma, P.Marin, Baciu, Balan, Drida, Oprita, Ochirosii, Litu

ASTEPT PARERI(dar mai ales critici :lol: )

Pai cu o echipa ca asta castigam : Campionatul cu 32 victorii , 1 egal , 1 infrangere ; Cupa si UCL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

_yang16.07.2006 20:26

-----------Radoi-----Paraschiv---------------

---Nicolita------------Dica------------Coman-------------

--------------------Iacob-------------------------

iancu dragosh16.07.2006 20:35

mai degraba asa, cu mentiunea ca Bostina este cu 2 clase peste Coman, iar Cristocea cu una. Ar fi interesant de vazut o formula de echipa de acestgen, practic ar anula lipsa unui conducator de joc.

Daca stau si ma gandesc mai bine, cred in foarte mult momente Steaua asa juca in timpul lui Protasov, cu mentiunea ca cei trei din spatele lui Iacob practicau un permanent schimb de locuri si aveau o foarte mare libertate pe teren, lucru ce nu se va intampla niciodata cu Oli pe banca, care cred ca uraste conceptul de liberatate atunci cand vine vorba de jocul de fotbal.

_yang16.07.2006 20:39

Acest 4-2-3-1 e cel mai folosit sistem de joc in lume...Gandeste-te ca ataci cu 4 atacanti care isi schimba locurile intre ei...

mai exact ataci in 8 oameni (mijlocasii defensivi si fundasii laterali trebuie sa faca faza de atac) si te aperi in 10 !

Ayrton16.07.2006 20:45
Daca stau si ma gandesc mai bine, cred in foarte mult momente  Steaua asa juca in timpul lui Protasov, cu mentiunea ca cei trei din spatele lui Iacob practicau un permanent schimb de locuri si aveau o foarte mare libertate pe teren, lucru ce nu se va intampla niciodata cu Oli pe banca, care cred ca uraste conceptul de liberatate atunci cand vine vorba de jocul de fotbal.

Suta la suta de acord cu tine!

Am vazut aseara meciul Marseille-Dniepr. Stil de joc marca Protasov (4-2-3-1), aceeasi miscare permanenta in teren a jucatorilor de atac, aceleasi incercari de un-doiuri prin demarcarea celui care paseaza, aceeasi atitudine in teren prin presarea adversarului in propria jumatate si recuperarea rapida a balonului... Din pacate, pentru Oleg, actuala formula a lui Dniepr este cu cel putin o clasa sub Steaua.

«16263646566111»