FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«16061626364111»
weeezer_2014.07.2006 20:19

cred ca se pregateste debarcarea lui Bostina.. oricum, e bine ca acuma avem si un jucator super bataios pe postul ala... Bostina era de multe ori delasator, Cristocea, ambitios dar uneori dezavantajat de gabarit... acuma avem buldozerul asta...

Rossoblu14.07.2006 20:37
Stryker14.07.2006 20:54

cum naiba? il arunca pe Cristea asa ca pe un mar stricat si il aduce pe Gigel?? bine asta ar merge pe banda stanga, dar nu se poate sa-l dea pe Cristea + 200.000 euro la schimb pe un jucator de talia lui Coman...este o afacere stupida...

sorin_77714.07.2006 20:59
...este o afacere stupida...

oare ???

eu nu stiu ce sa cred dar Cristea a avut si asa prea MULTE oportunitati pe care nu a stiut sa le fructifice... Sa i se dea si altuia o sansa ... nu sti de unde sare ... iepurele :)

weeezer_2014.07.2006 21:09

sincer, io ma declar multumit macar prin prisma faptului ca s-a renuntat la un jucator, care indiferent dk ar fi ramas, nu cred ca i s-ar mai fi acordat sanse, si a venit unul care va juca sigur.

Ayrton14.07.2006 21:13
... si a venit unul care va juca sigur.

Unde?

Coman e mai slab decat Bostina sau Dica!

Astea sunt posturile pe care ar putea juca!

Chiar si Cristocea e mai bun decat el!

E posibil sa fi venit ca o solutie de rezerva a lui Dica! dar, oare, va accepta statutul de rezerva sau Oli il va impune in primul 11!?

iancu dragosh14.07.2006 21:36

Asta da o afacere proasta. Aduci un jucator mediocru, la o varsta inaintata in locul unui taloent care m-ai poate inca confirma. Sa nu uitam ca Ogararu la varsta lui Cristea, aparea foarte rar in prima echipa Stelei. pe deasupra joaca si pe un post care ste deja acoperit, avem patru oameni pe partea stanga. chiar daca o sa spuneti ca unii din ei nu se ridica la pretentiile Stelei, suntem oricum mai acoperiti pe partea stanga decat pe dreapta, la mijloc sau in atac. Sper sa nu fie adevarat, dar oricum , in materie de prostii administrative nimic nu ma paote uimii la pseudo-managerii Stelei.

Rossoblu14.07.2006 21:45

in primu rand Coman are 25 ani deci nu e un jucator asa batran, in al doilea rand are un mai mare potential decat al lui Cristea, daca se va integra bine la Steaua va da un randament bun.

Are un sut de la distanta puternic si precis si e categoric cu o clasa peste Panait si Drida, transferurile de pana acum ...nu vad de ce sunteti atat de revoltati :idea:

Dawson14.07.2006 21:48

Bai, pana la urma e la noi? Ca nu e rau deloc! Ba din contra!

Rossoblu14.07.2006 21:48
Bai, pana la urma e la noi? Ca nu e rau deloc! Ba din contra!

da ..scrie si-n prosport si-n gazeta

iancu dragosh14.07.2006 21:51

imi pare rau sa de dezamagesc, insa Gigel Coman este nascut in oct. 78, cu alte cuvinte mai are putin si implineste 28 de ani, asa cu nu mai are cine stie ce prespectiva

Dawson14.07.2006 21:51

Pai e bine atunci - ne-ar mai trebui vreo 3-4, cel putin de valoarea lui.

iancu dragosh14.07.2006 21:53

ce sa facem cu inca 4 ca Gigel?. poate sa umplem si noi banca de rezerve. numeste tu 3 jucatori din echipa de baza a Stelei care sunt sub valoarea acestuia. daca o sa reusesti o sa-ti spun eu 3 rezerve ale Stelei care sunt peste Coman.

Florin200414.07.2006 21:54

Eu sunt multumit cu schimbul. Gigel Coman e cu mult peste ce juca Cristea singurul lucru de care imi fac griji la el este ca este f. nervos pe teren si are intrari dure fapt care sper sa nu ne afecteze si sa ne faca surprize cu cartonasii rosii etc. In plus am castigat un jucator bun la loviturile libere de la distanta ceea ce pana acum ne lipsea.

iancu dragosh14.07.2006 21:57

Un singur lucru am sa cer suporterilor Stelisti. Daca tot ne-am dorit ata de mult sa plece, sa nu incepem sa-l huiduim pe Cristea atunci cand va incepe sa joace pentru Timisoara., si sunt convins ca o va face foarte bine.

Dawson14.07.2006 21:58

Dragos,

Aici nu e vorba de ce avem, ci de ce ar trebui sa avem. Lotul nostru nu e subtire neaparat valoric, cat mai ales numeric.

weeezer_2014.07.2006 21:58
... si a venit unul care va juca sigur.

Unde?

Coman e mai slab decat Bostina sau Dica!

Astea sunt posturile pe care ar putea juca!

Chiar si Cristocea e mai bun decat el!

E posibil sa fi venit ca o solutie de rezerva a lui Dica! dar, oare, va accepta statutul de rezerva sau Oli il va impune in primul 11!?

fiind printre preferatii lui Oli... cred ca o sa il scoata din schema pe Bostina. care va pleca. si se va lupta pt postul de titular cu Cristocea. cu Dica n-are nici o treaba, e alta mancare de peste.

imi pare rau sa de dezamagesc, insa Gigel Coman este nascut in oct. 78, cu alte cuvinte mai are putin si implineste 28 de ani, asa cu nu mai are cine stie ce prespectiva

e numai bun de Balonul de Aur :roll:

iancu dragosh14.07.2006 22:00

Exact, si eu iti spun ca ar trebui sa achizitionam jucatori care sa fie cel putin de valoarea titularilor, sau macar foarte tineri, si nu sa dam bani multi pentru rezerve. Nu mai spun de faptul ca avem nevoie de un conducator de joc si de un portar care sa intre in primii 11. Oricum, daca este sa facem o socoteala a ultimilor 5 campanii de transferari, vom vedea ca nea Gigi a incasat mai mult mai multi bani decat a cheltuit. Si daca este sa facem un calcul pe ultimii cinci ani, vom vedea ca suntem si aici pe plus.

FanSteaua4Life14.07.2006 22:09
In plus am castigat un jucator bun la loviturile libere de la distanta ceea ce pana acum ne lipsea.

Te asigur ca exista un jucator in echipa foarte bun la loviturile de la distanta, ia mai gandestete, poarta banderola de capitan :wink:

Dawson14.07.2006 22:12

Ei, lasa, ca nici Bostina sau Dica nu trag rau... :wink:

Florin200414.07.2006 22:16

Bostina si Dica sunt mai tehnici prefera loviturile din jurul careului. Radoi da a incercat sa mai execute de la distanta pentru ca are sut puternic insa nu prea e precis (mai degraba a inscris din actiune cu suturi din afara) si deci a fost cam ineficient. Coman in schimb are cel mai puternic si precis sut de la distanta din echipa acum.Fata de Cristea aduce in plus experienta, dribling mai bun plus pase/centrari mai bune.

Ayrton14.07.2006 22:26
fiind printre preferatii lui Oli... cred ca o sa il scoata din schema pe Bostina. care va pleca. si se va lupta pt postul de titular cu Cristocea. cu Dica n-are nici o treaba, e alta mancare de peste.

Bostina e la fel de inconstant ca si Coman, insa de 2 ori mai bun!

L-am vazut pe Coman jucand si pe pozitia lui Dica la Steaua!

Rossoblu14.07.2006 22:30

asa e ca era mai bine sa plece Cristea si sa nu vina nimeni in schimb ?

Dawson14.07.2006 22:38

De acord cu rossoblu!

Avem nevoie de oameni. De preferinta cat mai buni, daca se poate - pentru labele din conducere - si ieftini, dar cu siguranta avem nevoie de cat mai multi, sa facem lot sanatos.

Stryker14.07.2006 22:39

cel mai bine ar fi sa-l imprumute pe Cristea la o echipa unde sa joace...cat despre Coman, eu sincer nu il vad in primul 11 atata timp cat nici unul dintre titulari nu este indisponibil...solutille trebuiesc cautate in alta parte...uite ieri osei a semnat liber de contract pe 3 sezoane cu UTA...

«16061626364111»