FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«15859606162111»
c0nVicT12.07.2006 21:39

Nu mai plangeti pentru Cristea, mi se pare normal ca la o echipa unde se vrea performanta mai mult decat orice sa scapam de jucatorii care nu au confirmat, mai ales ca acest jucator avea si un salariu consistent. Daca luam 500.000 pe el e perfect, ganditi-va ca putem sa cheltuim acesti bani cumparand jucatori de aceeasi varsta fara insa sa aiba cota umflata de anumiti impresari. Alt motiv pentru care imi pare bine ca a plecat Cristea este faptul ca asa vor avea sansa sa joace si jucatori mai tineri, cu un potential mult mai mare decat el.

Melku13.07.2006 00:29

Eu sunt mai mult ca sigur ca articolul din averea este cat se poate de real, mai mult, in prosport MM a declarat "Habar n-am cine este acest Ştrul şi nu suntem interesaţi de el, aşa cum nu ne-au interesat Cadu, Toni Da Silva sau ecuadorianul Delgado. E adevărat, am vrut să transferăm un atacant foarte bun în schimbul a două milioane de dolari, dar nu am reuşit. Încercăm să mai transferăm un fotbalist sud-american, dar nu se ştie dacă se va putea", motivul pentru care cred cu tarie ca aceste doua articole sunt reale este tot o declaratie de-a lui MM data in conferinta de presa din urma cu cateva zile (in prezenta lui Oli) in care la intrebarea unui reporter de transferurile unor jucator foarte valorosi el a incercat printr-o comparatie buna (s-a gandit el) sa explice situatia, el a spus ceva de genul : E ca atunci cand vrei sa te insori, vrei o fata frumoasa, este posibil sa nu vrea fata sau chiar daca vrea fata sa nu doreasca asta parintii. Deocamdata se pare ca inca nu beneficiem de o imagine foarte buna, probabil daca ne vom califica in grupele CL lucrurile vor sta altfel.

Pana la urma poate ne revoltam degeaba, poate nu e chiar asa de usor cum credem noi, arunci cu bani si iti vine jucatorul, sunt mai multe conditii, in primul rand sa fie de acord clubul, apoi jucatorul, apoi clubul sa fie multumit de suma, jucatorul sa fie multumit de salariu, salariu pe care consider ca deocamdata nu poate trece suma de 400.000 euro pentru ca ar fi nedrept pentru o serie de jucatori, sunt o serie de conditii care trebuie sa fie implinite si e de ajuns ca una sa nu mearga.

victor13.07.2006 06:58

marea problema de care ne izbim azi legat de transferurile unor jucatori straini cu nume este cea a salariilor cerute. nu e vorba de imagine ci e o simpla ecuatie economica. strainii de valoare nici nu discuta pentru. salarii sub E500mii/an. iar chiar pentru. Steaua astfel de salarii sunt dificil de acoperit azi.

cred ca Gigi nu ar trebui "injurat" de suporteri, ci presat "prin ovatii" sa accepte cheltuieli mult superioare celor actuale. omu' e foarte sensibil la cererile multimilor asa, ca ar exista ceva sanse sa fie convins daca suporterii il vor aclama cerand insistent noi transferuri pentru. Liga.

Alextds13.07.2006 07:02
"marele" Seriff Tiraspol "spaima estului" trambulina catre Real Madrid.

In est exista doar 3 echipa mari: Steaua Bucuresti, Steaua Rosie Belgrad si Dinamo Kiev. Restul sunt echipe de mana a 2-a, a 3-a, a 4-a si tot asa...

In citatul de mai sus eram ironic.

Echipele de prima clasa sunt cele care au cel putin un trofeu european si le-ai zis mai sus echipele de mana a 2-a nu au trofeu european dar au fost sau sunt macar o data in viata considerate in primele 3 favorite la unul si daia nu exista in est nici macar de mana a 2-a (exceptandu-le pe cele 3).

Ayrton13.07.2006 07:35

@ Alextds & Motanu

Ati uitat ultima castigatoare de Cupa UEFA, din Europa de Est - CSKA Moscova!

gone13.07.2006 07:50

Si ati uitat de Partizan Belgrad. Au jucat o finala de Liga Campionilor pierduta in fata marelui Real. :wink:

Piece of Mind13.07.2006 07:54
cred ca Gigi nu ar trebui "injurat" de suporteri, ci presat "prin ovatii" sa accepte cheltuieli mult superioare celor actuale. omu' e foarte sensibil la cererile multimilor asa, ca ar exista ceva sanse sa fie convins daca suporterii il vor aclama cerand insistent noi transferuri pentru. Liga.

:lol: :lol: :lol: ....

Daca politica Stelei in materie de transferuri se ghideaza dupa anvergura manifestarilor de simpatie fata de conducatori, e clar. Orice comentariu e de prisos.

Piece of Mind13.07.2006 07:54
Si ati uitat de Partizan Belgrad. Au jucat o finala de Liga Campionilor pierduta in fata marelui Real.  :wink:

Nu era Juventus?

gone13.07.2006 07:59

Nu. In sezonul 1965/66 Real - Partizan 2-1 in finala.

Ayrton13.07.2006 09:21

Daca punem si finalistele sau semifinalistele, lista marilor echipe esteuropene e mai lunga!

Pe langa cele 3 mentionate mai sus si CSKA Moscova mai adaugati Slovan Bratislava (catigatoare a Cupei Cupelor in 68/69 -> 3-2 cu Barcelona , actualmente in divizia secunda din Slovacia !!!) si Dinamo Tibilisi (cstigatoare a aceleasi cupe in 80/81).

Slovan Bratislava a fost prima echipa din estul Europei castigatoare a unui trofeu continental!

On-topic

Daca intampinam greutati in a aduce fotbalisti de valoare din afara, nu ar trebui sa ne orientam spre cei din campionatul nostru? Pentru ca avem nevoie neaparat de intariri, in compartimentul de mijloc si in atac!

focus13.07.2006 10:15
Daca intampinam greutati in a aduce fotbalisti de valoare din afara, nu ar trebui sa ne orientam spre cei din campionatul nostru? Pentru ca avem nevoie neaparat de intariri, in compartimentul de mijloc si in atac!

Eu cred ca ne-am orientat spre cativa (Badea , Panait) , jucatori necunoscuti dar care au cateva calitati.Si jucatori vedeta de la noi nu prea si-au meritat banii. Ex: Cristea, Plesan, Gigel Bucur , Neaga(o buna perioada nu a jucat nimic),alti jucatori care au ajuns la Timisoara (in general acolo au ajuns vedetele).Probabil si Mazilu nu va face toti banii pe care ii va primi in caz ca va pleca.Oricum pe Mazilu nu se poate conta in majoritatea etapelor din tur fiind accidentat (accidentarea poate recidiva oricand daca e fortat mai devreme), asa ca se poate trata cu el si in iarna.Jucatori care sa poate intra in primul 11 nu gasesti decat la contracandidate si nu se pot lua iar pentru banca de rezerve nu trebuie neaparat aruncat cu banii pentru ca jucatori gen Baciu,Lovin,Cristea,Balan se gasesc si liberi de contract.Plus ca daca era sa ne luam dupa suma de transfer Cristea trebuia sa fie liderul echipei si Goian ultimul jucator.

Jucatori in compartimentele de mijloc si atac gasim si in strainatate cel putin la fel de buni ca ai nostri si la preturi acceptabile.Si nu trebuie sa asteptam dupa Iacov, Siman sau alt patron care azi cere un pret si maine altul.Si eu cred ca daca mai aducem 2 jucatori asa cum au promis MM si Oli atunci ne-am facut treaba cu transferurile.Si dupa cum am vazut ca face Oli schimbarile, jucatorii luati din tara vor avea soarta lui Cristocea sau Cristea si vor intra prin minutul 85.Asta inseamna ca jucatorii luati de la noi vor fi in majoritatea timpului folositi vreo 10 minute pe meci. Asa ca ori aducem jucatori care sa poata intra in primul 11 ori nu aducem deloc ca rezerve tot avem.

weeezer_2013.07.2006 10:16

da pe Croitoru cat se cere??

Cooper13.07.2006 11:06
da pe Croitoru cat se cere??
. Croitoru e un jucator interesant, dar nu stiu daca are " 8O fata " de Steaua. Cred ca se pregateste iar o galushca . Se pare ca Steaua e interesata de un atacant international evaluat la 2 milioane de euro.
DanStan13.07.2006 11:58
Daca punem si finalistele sau semifinalistele, lista marilor echipe esteuropene e mai lunga!

Castigatoare / finale / semifinale

01. Dinamo Kiev 2 / 0 / 3

02. Ferencvaros Budapesta 1 / 2 / 2

03. Steaua Rosie Belgrad 1 / 1 / 3

04. Steaua Bucuresti 1 / 1 / 2

05. Dinamo Zagreb 1 / 1 / 1

06. Dinamo Tbilisi 1 / 0 / 1

07. CSKA Moscova 1 / 0 / 0

08. SC Magdeburg 1 / 0 / 0

09. Slovan Bratislava 1 / 0 / 0

10. Dinamo Moscova 0 / 1 / 2

11. Ujpest Budapesta 0 / 1 / 2

12. Lokomotive Leipzig 0 / 1 / 1

13. Carl Zeiss Jena 0 / 1 / 1

14. MTK Budapesta 0 / 1 / 1

15. Videoton Szekesfejervar 0 / 1 / 0

16. Gornik Zabrze 0 / 1 / 0

17. Partizan Belgrad 0 / 1 / 0

18. Spartak Moscova 0 / 0 / 3

19. CSKA Sofia 0 / 0 / 3

20. Lokomotiv Moscova 0 / 0 / 2

21. Legia Varsovia 0 / 0 / 2

22. Dinamo Bucuresti 0 / 0 / 2

23. Hajduk Split 0 / 0 / 2

24. Dukla Praga 0 / 0 / 2

etc...

ontopic :

Daca fotbalistul strain vine in est si vrea castig merge in CSI sau in Turcia. Daca vrea siguranta si ceva valoare alege Cehia sau Polonia. Daca vrea orice altceva alege ... Liga a 2-a germana, franceza, spaniola. Ca poate-l vede cineva si ajunge la vreo echipa de top.

victor13.07.2006 12:04

pentru. PIECE OF MIND:

eu zic ca scopul scuza mijloacele, mai ales daca ne referim la Steaua. cand e vorba de scos bani pentru o cauza care intr-adevar merita, si Steaua este o astfel de "cauza", nimic nu e prea putin sau prea rusinos.

legat de un post anterior, vroiam doar sa precizez ca Goian nu a venit chiar gratis, in masura in care s-au platit pe el USD400mii. cu adevarat o super-afacere a fost Banel.

cum bine a sesizat cineva, ACUM Steaua are nevoie nu de rezerve ci de titulari, jucatori care sa poata intra in primul 11 din prima.

focus13.07.2006 17:19

vad ca unii nu inteleg ca pt grupele Ligii se mai pot face inca transferuri.Si in legatura cu jucatorii de valoare care ar trebui sa vina, chiar daca ajungeau mai devreme la noi, tot cu Iacob si restul vom juca in preliminarii pentru ca nu iti poti permite sa faci experimente chiar acum.Cu Saban e alta poveste pentru ca trebuia sa avem un inlocuitor pentru Ogararu.

RedStar13.07.2006 17:24

Perioada de transferuri se incheie pe 31 August.

Primul meci din CL incepe pe 12 Septembrie.

E timp destul de facut transferuri pentru CL.

_yang14.07.2006 12:30

http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/index/Karamyan_a_a...ns_ultimul.html

Karamyan a ajuns ultimul

2006-07-14 13:40:00

Mijlocașul giuleștean Artiom Karamyan a fost ultimul jucãtor care a ajuns la aeroport. Karamyan a fost însoțit de fratele sãu mai mare, Arthur care este și impresarul gemenilor Karamyan.

Mijlocașul rapidist era vizibil dezamãgit de situația sa, aflându-se în ultimele 6 luni de contract cu formația alb-vișinie și având un salariu sub pretențiile sale.

Antrenorul Rãzvan Lucescu a vorbit despre situația elevului sãu: "Karamyan a semnat pe încã 6 luni, iar când vom reveni în țarã va negocia prelungirea contractului."

Antrenorul rapidist a fost tot timpul atent cu jucãtorul sãu, așteptându-l sã urce în avion.

Mijlocașul Rapidului n-a fãcut prea multe declarații, rezumându-se la a spune: "Am întârziat din cauza bagajului, nu pot spune foarte multe despre situația mea, vorbim mai mult când revin în țarã."

Se pare ca pana la urma armeanul nu mai vine... Mai bine asa . Chiar daca e un jucator acceptabil pentru o echipa ca Steaua pe postul lui avem alti 2 jucatori cam de aceeasi valoare si pe deasupra vine si de la o echipa rivala... Stim cu totii cum ar fi fost primit...

focus14.07.2006 12:43

Probabil nici nu s-a pus in discutie sa vina.Ziaristii astia....

Piece of Mind14.07.2006 12:44

Ar fi fost chiar culmea sa vina jegul asta imputit de Karamyan, care dadea tonul scandarilor impotriva noastra prin Piata Universitatii!

_yang14.07.2006 12:46

Posibil

sorin_77714.07.2006 13:29

cred ca deja sunt marcat de faptul ca Steaua nu mai transfera nimic... intru pe internet de foarte multe ori pe zi in speranta ca vad si eu o stire legata de un transfer din tabara noastra... si nimic... deja mi-am pierdut orice speranta si degeaba incepe competitia CL in faza grupelor pe 12 Septembrie daca noi nu ne aliniem la start pentru ca nu am avut jucatori buni la echipa in preliminarii... DEGEABA...

_yang14.07.2006 13:49

Mai calmati-va fratilor ca anul trecut dupa 3-0 la Sevilla visam sa batem Barcelona... Acum e acelasi lot cu exceptia lui Cristea si a lui Ogararu . In speranta ca Saban il va inlocui cu succes pe George cred ca grupele UCL nu sunt asa de inaccesibile.Sa nu uitam ca suntem cap de serie in turul 3 .

problemele o sa apara in retur insa...

sorin_77714.07.2006 14:01

Asta le intrece pe toate:

sursa Prosport.ro:

"Cristea la Rapid în locul lui Griffiths!

Intrarea în impas a transferului australianului Ryan Griffiths de la FC Național la Rapid nu mai pare deloc întâmplãtoare! Giuleștenii sunt aproape de a aduce un alt atacant, pe Andrei Cristea. Acesta nu mai este dorit de Steaua și are avantajul de a fi mai ieftin decât Griffiths, pentru care Rapid se înțelese sã plãteascã la FC Național 1.450.000 de euro! În schimb, Cristea este cotat la 500.000 de euro. Foarte probabil, fostul stelist va semna un contract pe 2 ani cu Rapid, în schimb Griffiths nefiind exclus sã poposeascã la Steaua sau Poli Timișoara, care se interesaserã de el înainte!"

NU POT SA CRED SI NU VREAU SA CRED ASA CEVA!!!!!

Motanu D14.07.2006 14:12

@sorin_777:

Ai uitat cine sunt patroni la Steaua si Rapid... Vorba reclamei: don't worry, there is no sugar...

Situatia e la fel de cinica !

«15859606162111»