FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«15657585960111»
weeezer_2009.07.2006 22:26

MM a zis clar ca nu vine Cadu. si-asa ce faceam, crescatorie de fundasi centrali?? ca si Strul ala e la fel... Panait, Goian, Ghionea, Baciu... cati sa mai fie?? atacantii domnu MM... domnu Oli... mijlocul si atacul scartzaie!!

Stryker09.07.2006 22:38

"Bravo" MM, nu il vrea pe Cadu dar il oferteaza pe un unumit Strul si pe salariu de 200.000 euro anual pe motiv ca este liber de contract...asta are calitati de manager nu gluma... :evil:

@weeezer

vine Strul, pleaca Baciu...asta daca nu il reprofileaza ca atacant...

Alextds09.07.2006 23:23

Steaua e foarte clara in transferuri:

1 rezerve polivalente: Panait (fundas stanga,central si mijlocas defensiv) Drida (mijlocas stanga, central si extrema stanga) Badea (extrema dreapta si atacant) repede in primele zile de mercato pentru a nu exista alte oferte pentru ei.

2 negocieri pentru jucatori care sa vina titulari: Saban (luat), Cocis, Mazilu, Herea (negocieri esuate toate confirmate de cluburi, probabil au mai fost si altele dar de care nu s-a vb in presa si nu avea rost sa se confirmare negocierile) si jucatori pt care se mai negociaza de care nu are nici un interes conducerea sa zica.

3 jucatori de oportunitate (valorosi, liberi de contract sau pusi pe lista de transferuri)

Un lucru este cert in o echipa trebuiesc adusi maxim 2-3 jucatori pe mercato care sa fie titulari Saban e unul, mai vin maxim 2.

Pe israelian il cheama Strool (nu cum ii este pocit nle in presa de incompetenti care desi se cred superiori si profesionisti ii schimba nle de la un articol la altul) din cate am vazut are 1,90 deci cam ce se vrea la Steaua pt un fundas central insa nu cred ca se pune problema unui salariu de 200.000 de euro pt ca mai intai ar trebui sa li-se faca atat lui Goian si Ghionea asta fiind si motivul pt care nici Cadu nu cred ca va fi luat cand ai jucatori foarte buni pe un post nu iei inlocuitori mai bine platiti ca ei decat exceptional si ca sa il titularizezi nu ca rezerva (si ca veni vorba de salarii Becali a zis anul trecut ca salariul minim la Steaua e de 70.000 de euro si ca anul asta va creste la 120.000 s-o fi intamplat oare asta?).

forever_STEAUA10.07.2006 15:48

"Jiul Petrosani a obţinut împrumutul atacantului stelist Valentin Simion pe o durata de un an. Jucătorul de 19 ani, care nu a evoluat nici o partidă pentru gruparea din Ghencea, este aşteptat marţi să se alăture echipei."

sursa: gsp

Dawson10.07.2006 16:00

A, bun asa! Nu avem atacanti, nu luam, ba mai dam si afara si ne permitem sa mai si imprumutam pe la altii!

E clar! Vorba unui coleg de forum, iar jucam cu Goian varf! :lol:

I.N.Money10.07.2006 17:16

In urma unui interviu dat in cantomentul de la Mierlo,Olaroiu a dat de inteles ca Steaua este aproape de aducerea unui atacant israelian,pentru a umple golul lasat de plecarea lui Cristea.

Se pare ca jucatorul dorit de antrenorul nostru este Omer Golan,golgeterul lui Macabi Petak-Tikva,care a marcat de 24 de ori in campionat sezonul trecut si de 7 ori in UEFA,avand si 9 selectii la nationala Israelului.

183309-5.jpg

sorin_77710.07.2006 17:24

Nu stiu nimic despre acest atacant israelian dar pare a fi cu un "cap" peste Mazilu... el a jucat si in UEFA si mai multe meciuri la nationala tarii sale, a si marcat in UEFA... si ce e cel mai important pentru noi fratilor:

E UN ATACANT!!!!!!

Ayrton10.07.2006 17:29
dar pare a fi cu un "cap" peste Mazilu...

...sau sub, depinde din ce punct de vedere privesti! :wink:

Acest atacant are executii asemanatoare cu cele ale lui Neaga!

sorin_77710.07.2006 17:31

la figurat ma refeream pentru ca la propriu atacantul israelian are doar 1,73 inaltime...

Melku10.07.2006 18:00

Il astept cu bratele deschise si intinse :lol: mi se pare o achizitie buna din moment ce suma de transfer din cate am inteles este de doar 600.000 euro si cum spunea Sorin are goluri in UEFA, meciuri la nationala.

martanu10.07.2006 22:39

Si eu i-mi doresc sa vina Omer Golan, dar sa fie insa cuminte, ca golanii de genul lui Zidane iau cartoane colorate.

Poate ca nu este rau ca Simion sa fie imprumutat, ca nu cred ca poate prinde prea multe meciuri la echipa mare, asa macar se mai "caleste".

IONUTZ-CIPRIAN11.07.2006 06:04

:evil: >>>Sper in sfarsit sa se aduca un atacant,am vazut ca NEAGA a gasit tot pe la asiatici o echipa care il plateste mai mult,altii sunt prea scumpi,macar asta sa vina,ca ducem lipsa!!>>> :twisted:

manu7111.07.2006 09:39

Gigi, UNDE-S TRANSFERURILE?

Mirobolanta campanie de achizitii este o galusca. Greu de inghitit atita timp cit marile transferuri se numesc Vali Badea si Panait de la Vaslui, Drida de la Jiul, echipe ce au jucat cu retrogradarea pe masa pina in final. Cam la fel s-a intarit si Dinamo toamna trecuta, cu "pachetul" de la defuncta Craiova...

Mai sunt aproape trei saptamini pina la debutul Stelei in preliminariile Ligii Campionilor si stirile din Ghencea nu au deloc darul de a linisti. In ciuda unui optimism incurabil si proverbial al patronului, stare cu care ne-am obisnuit ca fumatorul cu tusea, nimic, nimic, nimic. In euforia cistigarii titlului, Gigi Becali perora despre milioanele de euro pe care le va investi in aceasta vara pentru a asculta imnul ala care-i provoaca transpiratii lui Borcea. De fapt, Gigi Becali nu perora, ci batea cimpii. Cel putin aceasta e concluzia evenimentelor petrecute la Steaua de la terminarea sezonului si pina acum. Mirobolanta campanie de achizitii este o galusca. Greu de inghitit atita timp cit marile transferuri se numesc Vali Badea si Panait de la Vaslui, Drida de la Jiul, echipe ce au jucat cu retrogradarea pe masa pina in final. Cam la fel s-a intarit si Dinamo toamna trecuta, cu "pachetul" de la defuncta Craiova, dar asta e alta poveste. Aah, sa nu uit de marea vedeta israeliana Saban, despre care si Trica spune ca stie cu mingea, atit cit se pricepe ginerele lui Balaci la fotbalisti. In aceste conditii, FANATIK mai afla ca Zuberbuhler, singurul portar de la Mondiale care nu a luat gol, se autopropune in Ghencea, sedus de brandul Stelei, dar conducatorii il anunta ca au postul acoperit. Ha-ha-ha! Carlos, baiatul ala simpatic, care pozeaza finut in peisaje seducatoare de munte, dar e stingher rau cind il bagi intre buturi. Ce face Gigi Becali in acest timp? Cumpara cu 7 milioane de dolari case de Liga Campionilor, dar echipa arata fata de Intertoto. Si ce face echipa asta in timp ce patronul cara televiziunile dupa el pentru prezentarea noului sediu aurit al unei foste ambasade? Se ia la pumni cu o timpita adunatura ucraineana, care-i inghesuie campioanei cinci goluri pe sec pina in minutul 75. Golgeterul Dica e campion si la pumni, Radoi a incasat-o ca un capitan, apoi a dat bir cu fugitii, iar pe Nesu l-a scapat "gongul" arbitrului de un KO altfel usor de anticipat. Jalnica prestatie! Nici nu conteaza ca a fost un amical. Cu asemenea manifestari, Liga e departe. Sau poate Gigi va reusi un transfer rasunator pe final, Zmarandescu de exemplu, ca e din familie, liber de contract daca vrea patronul, si costa putin.

(Joi 06.07.2006, Cristi Coste)

fanatik-ziar sportiv care nu are nimic in mod deosebit cu Steaua,se autosesizeaza cu privirea la Jiji viteazul..........daca pina si cei care nu sunt impotriva noastra trag semnale de alarma....inseamna ca e chiar mirositoare situatia echipei de conducere.se pare ca fericita situatie de patrundere in Liga pe care o doresc stelisti,nu reprezinta decit money black pt episodicul partid'noua generatie'......Jiji versus George e defapt imagine(asta o stiam demult) si capital pt tine acest club.....tot timpul pt mine Jiji nu a fost decit imaginea transpusa grosolan in oglinda a lui vadim,numai ca ala este un intelectual nebun si omu nostru este un taran incult......saraca tarisoara noastra,numai din cei mai varza isi alege viitorul.......pacat de aceasta frumoasa echipa numita Steaua fotbalului romanesc ca a incaput pe mina celor ce nu o meritau,dar asa este cind in tara asta nu a mai ramas de supt decit din fotbal......totdeauna Steaua :twisted: :twisted:

DE11.07.2006 11:20

foarte corect.

Daca la club nimeni nnu are curaj sa ii spuna machidonului adevarul, macar pe forum. E un inceput.

Urmari n-o sa fie, ca nu se sperie nebunul de cativa useri, ca sa inceapa brusc sa cumpere fotbalisti.

Dar macar sa stie ca aiuritorul 6% din sondaje nu inseamna 100% cum viseaza analfabetul ajuns din greseala sef la Steaua.

Jalnic.

PS:

Pt marii admiratori ai noului burebista-tepes-antonescu-ceausescu-razboinicul.

Lasati mascarile la adresa rapidului ori ale lui Lucescu. Aveti in curtea voastra unul care va produce mai mult rau decat Copos, Borcea, etc etc

O sa ramanem cu injuratul rapidului, daca Gigi e mare doar pt ca e stelist..

AmuntBoy11.07.2006 12:32

sper sa-l aduca pe Golan sau pe Mazilu

se rupe Iacob iar o sugem :cry:

DanStan11.07.2006 13:45

Mda. Gigi Becali vrea publicitate si profit. Daca era in locul lui altul care vroia doar profit acum ne prezentam in preliminariile CL fara vreo 6 jucatori din echipa de baza. Cam aia e treaba. Ca erau transferati in locul lor 6-7 jucatori ? Tot din categoria Badea, Panait, Drida ar fi fost si aia.

focus11.07.2006 14:38

Eu cred ca macar un jucator va mai veni chiar daca nu va fi prea cunoscut. Probabil va fi ales tot unul gen Saban dintr-o tara mai putin dezvoltata fotbalistic si cu prezente in nationala si in cupele europene.

Si atat timp cat in Romania nu exista patroni gen Abramovici care cumpara si nu intreaba de ce, nu ar mai trebuie sa visam. Fotbalul nostru e al lui Mitica, Gigi , Netoiu , Mititelu si altii ca ei.Nimeni prea corect nu se baga in fotbal. Si daca cei de sus vor dispare vor apare altii ca ei. Asta e tendinta in Europa de Est. Specimene ca ale noastre sunt si in Bulgaria si in Ucraina...Si fotbalul nostru de club va progresa in timp. Deja au inceput sa vina straini ceva mai buni, iar peste cativa ani fotbalul nostru va deveni si mai atractiv pentru straini ca in Grecia de exemplu.Si parca au si grecii patroni asa controversati.

Noi intotdeauna ne miscam in functie de concurenta.Daca concurenta face mai mult probabil ca pluseasa si Gigi.

forever_STEAUA11.07.2006 15:06
Gigi, UNDE-S TRANSFERURILE?  

Cumpara cu 7 milioane de dolari case de Liga Campionilor, dar echipa arata fata de Intertoto.

(Joi 06.07.2006, Cristi Coste)  

fanatik-ziar sportiv care nu are nimic in mod deosebit cu Steaua,se autosesizeaza cu privirea la Jiji viteazul..........daca pina si cei care nu sunt impotriva noastra trag semnale de alarma....inseamna ca e chiar mirositoare situatia echipei de conducere.se pare ca fericita situatie de patrundere in Liga pe care o doresc stelisti,nu reprezinta decit money black pt episodicul partid'noua generatie'......Jiji versus George e defapt imagine(asta o stiam demult) si capital pt tine acest club.....tot timpul pt mine Jiji nu a fost decit imaginea transpusa grosolan in oglinda a lui vadim,numai ca ala este un intelectual nebun si omu nostru este un taran incult......saraca tarisoara noastra,numai  din cei mai varza isi alege viitorul.......pacat de aceasta frumoasa echipa numita Steaua fotbalului romanesc ca a incaput pe mina celor ce nu o meritau,dar asa este cind in tara asta nu a mai ramas de supt decit din fotbal......totdeauna Steaua :twisted:  :twisted:

Fratele meu, cred ca tu ai vazut doar partea care ti-a convenit. Individul asta a jignit Steaua. Stii tu, semifinalista cupei UEFA. Care cu aceeasi jucatori (mai putin Oga) acum au "fata" de Intertoto... Articolul asta ar fi trebuit postat in alt loc...

Motanu D11.07.2006 15:11

Si Gigi a cam jignit Steaua in ultimii ani transferand NUMAI anonimi. Si a jignit-o grav cand l-a dat afara pe Cristea intr-un mod rusinos si nedemn.

Problema nu sunt acesti "bai animalule" din presa. Problemele reale sunt la nivelul conducerii... cred ca manevrele astea il vor costa pe Gigi locul in parlament. Sper sa ii explice asta cineva !

forever_STEAUA11.07.2006 15:28

@Motanu D

Sunt perfect de acord cu tine ! Gigi a jignit Steaua in repetate randuri. Si orice am face noi, va continua la fel.

Dar afirmatia respectiva a fost o jignire grava adusa tuturor stalistilor,atat a jucatorilor care au obtinut performanta cat si a suporterilor care au fost alaturi de echipa.

AmuntBoy11.07.2006 15:46

faza cu Cristea nu se deacord

omul a avut 1 an jumate , nu faci nimik >> out

Aici putea fi oricare si nu Jiji sau MM, toti managerii ii faceau vant atacantului

sorry

stelist_4_ever9011.07.2006 15:49

de ce va plangeti atata?! V-ar placea ca Steaua sa aiba un patron cum este Copos sau ca la Dinamo unde sunt 10 actionari si fiecare isi vede interesul...mai bine sa fie Gigi chiar daca nu arunca cu bani pe transferuri dar macar ii pastreaza jucatori degeaba l-ar fi adus Becali pe Mazilu , pe tibi Balan , cocis sau alti jucatori daca ar fi plecat alti de la noi. La ora actuala Steaua are cel mai valoros lot din divizia A.NU uitati ca nici Goian ,Nicolita ,Iacob ,Bostina nu erau mari vedete pe unde jucau dar s-au dovedit niste transferuri excelente.

forever_STEAUA11.07.2006 15:50

@AmuntBoy

Corect. Dar felul in care au facut-o a lasat de dorit. Nu inteleg de ce nu a avut si el loc in cele doua cantonamente?! Nu imi este drag Cristea dar parca nu merita asta...

@stelist_4_ever90

Gresit. Steaua are cel mai valoros 11. Pe banca de rezerve sufla vantul de multa vreme... Gandeste-te ca jucatorii astia au dus in spate echipa doua sezoane, cu mici modificari. Cat crezi ca mai pot rezista?

Motanu D11.07.2006 15:53
faza cu Cristea nu se deacord

omul a avut 1 an jumate , nu faci nimik  >> out

Aici putea fi oricare si nu Jiji sau MM, toti managerii ii faceau vant atacantului

sorry

Corect. Dar puteau sa-l dea afara cu mai mult bun simt... sa aiba putin tact. Puteau sa-l vanda in alta parte sau sa-i rezilieze amiabil contractul si sa scape de el.

Dar Gigi a preferat sa faca circ, sa-l acuze ca nu are valoare, si sa lase povestea sa apara in presa. Asa ceva nu se face la un club mare. Si nici macar la unul care se vrea mare.

Agy_2311.07.2006 20:19

Nu sunt fan Gigi Becali , dar nici impotriva lui nu sunt , incerc doar sa fiu cat mai obiectiv si sa incerc sa analizez lucrurile cat mai detasat . Majoritatea de pe acest forum il acuza pe Becali ca nu cumpara jucatori , CA A NENOROCIT aceasta echipa (scria un ciumpalac) . Cum dracu a nenorocit`o cand a castigat doua campionate la rand , doi ani la rand a jucat in primavara europeana , Steaua a eliminat echipe mult mai bine cotate decat ea . Daca imi aduc bine aminte , nici anul trecut Steaua nu a avut o perioada de achizitii nemaipomenita si totusi , am ajuns sa jucam semifinala de UEFA si sa luam titlul . Asa ca nu mai puneti botu` la toate tampeniile de prin ziare . Aaaaaa daca dupa acesta campanie de achizitii (care , recunosc , nu e una deosebita) echipa joaca prost si nu sunt rezultate , atunci aveti toate motivele sa injurati conducerea , dar pana atunci , CIOCU` MIC :wink:

«15657585960111»