FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«15455565758111»
flo220307.07.2006 17:50

mai luati o monstra: Oli pe Pro TV" nu avem posturi deficitare"!!!!!!!!! si MM pune cireasa pe tort" poate in conducere" 8O 8O

colaps07.07.2006 18:00

sa speram ca e doar un joc... de-a tace si a face... in ultima vreme s-au rarit declaratiile despre viitoarele transferuri... ar putea fi doua motive: mai putina vorba si mai multa fapta sau o lupta grea de convingere a lui Jiji ca mai trebuie material daca nu vrea sa fie ciuca batailor in Liga...

Melku07.07.2006 18:05

Degeaba va luati de Gigi cand vine vorba de transferuri, Gigi are mare incredere in Oli (vezi declaratia ca il tine si 100 de ani pe Oli, cat "vrea el") si mi se pare chiar aberant ca cineva sa sustina ca daca Oli sau MM ii spun "Bah Gigi avem nevoie de jucatorul X si costa atat, avem nevoie de el ca sa intram in CL" el o sa ramana impasibil, toata campania de transferuri este dirijata de MM si Oli, Gigi nu are nici o treaba (vezi declaratia vis-a-vis de Neaga - "Ce sa vorbesc eu cu Neaga?" - in sensul ca NU EL SE OCUPA) si in ultimul rand elocventa e declaratia lui Oli care a spus la stirile din sport din seara asta ca "nu avem posturi deficitare"

In concluzie campania este facuta de MM si Oli, Gigi nu are nici o treaba, grav este ca cei doi nu isi dau seama ca iar se accidenteaza doamne fereste un atacant cum s-a intamplat cu Iacob si iar o sa schiopatam cum am facut-o (Badea a suplinit locul lui Cristea - ATAT) si iar MM o sa isi dea palme spunand ca "domne, daca stiam ca ajungem departe mai luam un atacant", asta este campania noastra condusa de cei doi, din cate am inteles cele mai mari sanse sa ajunga la noi sunt doi fundasi, unul central si unul lateral...probabil Oli vrea sa patenteze sistemul cu 6-7 fundasi in teren, acelasi sistem inventat in returul seminfinalei UEFA cu Middlesbrough...zic si eu... :oops:

flo220307.07.2006 18:11

eu cred ca ne luam glorie :?

Legionaru07.07.2006 20:33

Stau si citesc pe forum comentarii care mai de care mai pesimiste sau mai carcotase.Oare nu va dati seama ca aproape tot ce vorbim aici si TOT ce se spune la TV sunt cel putin niste speculatii inutile, si fara vreo legatura clara cu realitatea...mai mult, chiar inflamam spiritele degeaba.Cea mai buna solutie ar fi sa asteptam pana se termina perioada de transferari si apoi sa ne dam cu presupusul.Vad tot felul de "experti" care cred ca stapanesc amanuntele tehnico-tactice mai bine ca Oli,care ofera solutii (uneori hilare de-a dreptul) si reorganizari revolutionare de lot."Putintica rabdare stimabililor" dupa cum zicea neica Zaharia.

Ps:E vara distrati-va ca in 2 saptamani incep razboaiele adevarate.Atunci chiar vom avea de comentat,pastrati-va energiile pt atunci 8)

Melku07.07.2006 21:02

Eu am fost una din persoanele care au indemnat la rabdare cu ceva timp in urma dar "Timpul nu mai are rabdare" :wink:

OTAKU07.07.2006 21:45

propun orientarea catre jucatori de la cele 4 echipe italiene (Milan, juve, fiorentina, lazio)care au probleme

si catre jucatori din campionatul grecesc (suspendati de UEFA)

perspectiva intrarii in champions' league poate fi un atu

ac Milan (johann Vogel, Marcio Amoroso)

juventus (landry bonnefoi, manuele blasi, ruben olivera)

lazio (samir handanovic, behrami, dabo, mauri)

fiorentina (jorgensen, pazienza)

weeezer_2007.07.2006 21:50

deci costaricanul Gomez nu s-a dus la Dinamo pt ca ii ofereau prea putin la salariu.. si s-a dus la Happoel Nicosia, pe salariu de 150.000 de dolari. de ce puii mei nu i-am dat noi 170? nici nu era mult, si era si o achizitie buna... :(

Alextds07.07.2006 23:21

forever_STEAUA

Si eu sunt de parere ca trebuie sa vedem la joc un footballist adus la echipa inainte de a ne face o opinie despre el, am punctat doar un lucru cert Saban a jucat in ultimele meciuri pentru Israle si este primul jucator care a venit la o echipa din Romania ca titular de drept al tari sale (si de la o nationala care s-a batut pana la final pt calificarea la CM pana acum nici macar jucatorii de la tari primitive in football la nivel de reprezentativa nationala gen Albania, Irak, Congo, Moldova nu au venit ca titulari la ele desi unii au ajuns periodic dupa venirea in Romania, e adevarat si Moss de la Dinamo a fost titular in ultimul meci la nationala dar totusi 2 selectii nu te face titular de drept).

De Carlos am precizat pentru ca transferul a fost un progres facut de Steaua pe o piata pana acum inaccesibila pt Romania (si totodata o deschidere a acesteia tinand cont ca si CFR a adus un jucator de la Boavista), nici mie nu imi place cum a aparat in majoritatea jocurilor, dar ma referam la semnificatia transferului (progresul din punct de vedere managerial al Stelei) nu la transfer in sine.

Virgil08.07.2006 04:27

MM a dezvaluit ca în Ghencea urmeaza sa mai vina si alti fotbalisti de valoare."Suntem în tratative avansate cu multi internationali, însa Mondialul din Germania ne-a îngreunat mult munca", a spus managerul general, care a mai adaugat: "Niciun fotbalist din cei care trebuie sa vina nu este din Romania. În plus, va pot spune ca am facut o oferta pentru un jucator, mult mai mare decât cea pentru Griffiths, care a fost de un milion si ceva".

flo220308.07.2006 05:02
Eu nu inteleg ce va agitati atat...A plecat un fundas dreapta, a venit un fundas dreapta + un atacant tanar, de perspectiva. In rest avem aceeasi echipa ca in sezonul trecut ! DECI CARE E PROBLEMA !?! Cel putin pt tur suntem OK..daca DOAMNE AJUTA ne calificam IAR in primavara europeana, atunci in iarna ne-ar mai trebui 1-2 jucatori...

Cat legat de faptul ca Jiji nu mai e interesat sa investeasca la Steaua, mi se pare o aberatie...Steaua INSEAMNA PUTERE !! Fara Steaua e  ZERO ! Fara Steaua nu ia nici 1% la alegeri...

problema este ca anul trecut ne-a ars rosenborg cand trebuia sa-i facem zdrente! si n-am zis ca jj nu mai este interesat sa investeasca la Steaua dar vrea sa bage putin si sa obtina mult, ca anul trecut.si stai tu linistit ca daca doamne fereste mai prinde 2-3 inundatii anul asta, ia mai mult de 1% si fara Steaua

continui sa cred ca echipa asta nu este pt el decat o rampa de lansare in politica unde se fac banii "adevarati"

flo220308.07.2006 05:14

si poate imi spune-ti si mie de ce ne bazam in continuare pe Carlos! 8O are pe constiinta 3 goluri cu boro, unul cu rapid in UEFA,si inca 2 cu tot cu porumbeii in campionat? ce daca prinde 6-7 meciuri bune(?) si te arde cand ti-e lumea mai draga?

flo220308.07.2006 05:26
Degeaba va luati de Gigi cand vine vorba de transferuri, Gigi are mare incredere in Oli (vezi declaratia ca il tine si 100 de ani pe Oli, cat "vrea el") si mi se pare chiar aberant ca cineva sa sustina ca daca Oli sau MM ii spun "Bah Gigi avem nevoie de jucatorul X si costa atat, avem nevoie de el ca sa intram in CL" el o sa ramana impasibil, toata campania de transferuri este dirijata de MM si Oli, Gigi nu are nici o treaba (vezi declaratia vis-a-vis de Neaga - "Ce sa vorbesc eu cu Neaga?" - in sensul ca NU EL SE OCUPA) si in ultimul rand elocventa e declaratia lui Oli care a spus la stirile din sport din seara asta ca "nu avem posturi deficitare"

In concluzie campania este facuta de MM si Oli, Gigi nu are nici o treaba, grav este ca cei doi nu isi dau seama ca iar se accidenteaza doamne fereste un atacant cum s-a intamplat cu Iacob si iar o sa schiopatam cum am facut-o (Badea a suplinit locul lui Cristea - ATAT) si iar MM o sa isi dea palme spunand ca "domne, daca stiam ca ajungem departe mai luam un atacant", asta este campania noastra condusa de cei doi, din cate am inteles cele mai mari sanse sa ajunga la noi sunt doi fundasi, unul central si unul lateral...probabil Oli vrea sa patenteze sistemul cu 6-7 fundasi in teren, acelasi sistem inventat in returul seminfinalei UEFA cu Middlesbrough...zic si eu... :oops:

da, MM si Oli gasesc x jucator si jj zice "altul ca este scump"!mai la 5-600.00 nu aveti?

focus08.07.2006 08:59
si poate imi spune-ti si mie de ce ne bazam in continuare pe Carlos! 8O are pe constiinta 3 goluri cu boro, unul cu rapid in UEFA,si inca 2 cu tot cu porumbeii in campionat? ce daca prinde 6-7 meciuri bune(?) si te arde cand ti-e lumea mai draga?

Si oare de ce ne bazam pe ceilalti jucatori ca doar au jucat si ei la fel ca portughezul cu boro.Carlos a jucat in nota echipei.Unde era Ghionea , Nesu sau chiar Radoi in meciul acela? Ce a facut Goian la primul gol?

El nu ne-a ars cand ne era lumea mai draga?

Nu e corect sa nu observam ca la aproape toate golurile luate de Carlos apararea noastra a fost vraiste.

mq_messi08.07.2006 09:39

totusi Dica la meciu ala ... nu inteleg qm sa nu mai alergi dak nu joci in finala :x :x :x :x , si In meciu cu boro Carlos a aparat cateva mingi grele

Melku08.07.2006 11:09

Noul antrenor al echipei UTA, Marius Lăcătuş, negociază cu conducerea campioanei împrumuturile a şapte jucători stelişti. Lăcătuş insistă pentru Liţu, Simion, Tudose, Enescu, Drida, Diniţă şi Ochiroşii (stelisti.ro)

[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu este si nici nu va fi altceva vreodata decat un stelist, sper sa se realizeze macar o parte din aceste transferuri, mai putin Litu si Ochirosii pe care ii doresc la echipa, ideea e ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu se gandeste numai la binele echipei UTA ci si la binele de care va beneficia Steaua oferind jucatorilor de mai sus meciuri in Liga 1, lucru de care pot beneficia mai greu la Steaua.

forever_STEAUA08.07.2006 11:17

"Liţu nu pleacă! Va rămîne în lotul mare", a declarat antrenorul Cosmin Olăroiu.

sursa: gsp

Melku08.07.2006 11:32

Stoica a precizat că Steaua va mai face transferuri, printre jucătorii vizaţi numărându-se doar fotbalişti străini. "Am făcut o ofertă mult peste ce se vehiculează acum cu transferul lui Griffiths. Nu vom face schimbări doar de dragul de a le face, de a organiza conferinţe de presă sau de a prezenta echipamentele. Cu un jucător internaţional suntem foarte aproape de încheierea unui acord. Toţi jucătorii cu care tratăm sunt internaţionali, nu sunt jucători în probe, pe care i-am găsit pe stradă pentru că întârzia autobuzul" (prosport.ro)

Se pare ca nu se doarme chiar asa de mult cum credeam unii dintre noi, timpul o va spune :twisted:

_yang08.07.2006 12:05

Sa speram ca MM isi va continua strategia pe termenul lung,si mai important sa fie sprijinit de Gigi !

Alextds08.07.2006 15:08

Toti jucatorii ceruti de [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]i ar trebui imprumutati pana in iarna (Tudose, Enescu, Ochirosii, Simion si Litu) poate chiar si Toma dar in cazul lui e greu sa fie folosit.

Desi Ochirosii promite mult poate juca doar mijlocas stanga post acoperit momentan de 3 jucatori (Bostina, Dica, Crisrocea) pe care nu are cum sa ii depaseasca in urmatoarele 4 luni si ar fi mai indicat sa joace la UTA.

Litu la fel este o solutie de avarie putin probabil sa joace mai bine ar fi lasat sa arate ce poate 4 luni la Arad.

Parerea mea e ca si Cristea ar trebui dat la UTA (sau alta echipa din Liga 1 de preferabil care se bate pt retrogradare pt a arata mai bine ca este un jucator care poate sa faca diferenta) 4 luni imprumut drept o ultima sansa si apoi dc nu comfirma nici pe acolo sa fie vandut in iarna.

mq_messi08.07.2006 15:20

Cristea trebuie vandut din start ... e prea firav si simuleaza cam mult... nu stiu ce vrea Olaroiu cu Litu la lotul mare ca oricum nu il foloseste :? :? :? :? , si oricum nu are experienta sa joace un meci pt Steaua (deocamdata ) :wink:

Gata ... am editat :wink: :wink: :wink:

Motanu D08.07.2006 15:39

@mq_messi: scrie frate romaneste. O sa te avertizeze unul dintre moderatori pentru folosirea excesiva de jargon. Nu suntem pe IM si nici pe IRC.

OTAKU08.07.2006 20:07

propun pe ailton

cam batran da mare jucator in orice caz

besiktas vrea sa l vanda

_yang08.07.2006 20:30

@OTAKU

Si la anul' ce facem iar cumparam jucatori...Ar trebui sa ne orientam spre jucatori cat mai tineri.

Chiar si Saban e cam batran !

martanu09.07.2006 02:28

citeam ce zic ziarele cele pacatoase:

cica ar veni un chinez pentru marketing...daca asta este internatinalul ala .....[...]

Editat. Moderatorii

«15455565758111»