FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«15556575859111»
bodanelu09.07.2006 06:31

nu shtiu daca trebuie acuzat MM pt ca vrea sa aduca un chinez. chiar ar da o lovitura de marketing prin aducerea lui. un jucator care sa fie rezerva ar aduce 2000-3000 de chinezi la meciuri, s`ar vinde tricouri, ar rezulta bani care ar intra in club...

deci nu mi se pare o idee rea

metzzz09.07.2006 07:06

nu cred ca il aduce doar pt marketing...cred ca il aduce si pt a juca...si fiti siguri ca Meme e baiat destept si vrea sa impuste 2 iepuri deodata ;)

cine stie poate in curand o sa fie si Steaua invitata in turnee prin asia pe o gramada de $ ceva gen REAL sau BARCA :D

Bogdan4Steaua09.07.2006 08:01

"Cadu e ca şi luat în Ghencea

Potrivit cotidianului portughez Record, Steaua a ajuns la un acord cu fundaşul central Cadu, jucător dorit şi de CFR Cluj, echipă care i l-a suflat Stelei în mercato-ul din această vară pe atacantul Semedo (ex-Estrela Amadora). Record scrie că discuţiile dintre Steaua şi Boavista au început în luna mai, s-au sistat apoi o perioadă, pentru a fi reluate la începutul lunii iulie, când clubul din Ghencea a făcut o ofertă concretă pentru Cadu (24 de ani, 1, 81 m). "

Sursa: Prosport

Sa vedem daca se materializeaza ceva.

Piece of Mind09.07.2006 08:35

@ "Bogdan4Steaua"

In primul rand, noua ne-ar trebui inca un mijlocas ofensiv (coordonator) si un atacant de clasa.

In al doilea rand, 1.81 m inaltime e cam putin pentru un stoper si oricum avem destui fundasi centrali in lot.

I.N.Money09.07.2006 08:38

Cadu era folosit mai mult pe banda dreapta,e destul de curioasa aceasta stire.Oare se pregateste si plecarea lui Balan? :?

Alextds09.07.2006 09:04

Poate sa joace si mijlocas defensiv dar sa nu incepem sa presupunem totusi ca pleaca x si y pt ca vine cineva, se zice si de inca 2 israelieni un atacant si mai nou un alt fundas oricum cred ca ar fi mai mult pt moralul echipei transferul pt a avea o comunitate mai mare strainii actual si a nu fi nevoie sa plece asa des in propria tara (cum a plecat Carlos pt ca era deprimat).

Stirea de chinez cred ca e mai mult pt ca se termina campionatul si nu mai au ce scrie in articol se zice ca MM a fost demult, au deschis discutia despre un asiatic probabil pt ca vor incepe iar vrajeli de Neaga(oricum un mijlocas de banda care sa alerge si sa se zbata pt mingii mult cum joaca in general asiatici ar fi bun).

Stryker09.07.2006 12:19

Cadu poate fi o solutie viabila pentru postul de fundas stanga sau mijlocas defensiv, cred a ar fi un transfer foarte reusit.

Cooper09.07.2006 13:07
Cadu poate fi o solutie viabila pentru postul de fundas stanga sau mijlocas defensiv, cred a ar fi un transfer foarte reusit.
. Cadu joaca fundas central si uneori fundas dreapta, e un jucator de viteza, genul lui Baciu , dar are cel putin 2 clase peste acesta.L-am vazut in cateva meciuri si m-a impresionat.Un jucator chinez ce ar putea juca la Steaua, ca titular :Yun Wang, 23 ani, 1.75 cm, joaca mijlocas stanga si e titular al nationalei chineze. Intr-adevar ar fi o mare lovitura de imagine pentru clubul nostru, dar ma tem ca e iar o gogoasa a celor de la gsp.
Stryker09.07.2006 13:19

De baza el este fundas central, dar poate juca si pe stanga si pe dreapta, dar eu cred ca cel mai bine ar fi,daca il ia, sa-l puna mijlocas defensiv in locul lui para.

weeezer_2009.07.2006 13:26

pai si para? :?:

_yang09.07.2006 13:28

In nici un caz in locul lui Paraschiv !

Poate in locul lui Lovin adica rezerva pentru postul de mijlocas defensiv !

Stryker09.07.2006 13:29

para? nu stiu, imprumut ceva...dar nu se poate pentru ca e omu' lui MM...cel mai probabil daca il ia pe Cadu, acesta va juca pe stanga...

weeezer_2009.07.2006 13:31

cum adik sa il imprumute pe Paraschiv? doamne fereste, asta ne mai trebuie.. pai jucator mai constant decat Paraschiv in ultimii ani nici Mirel nu stiu daca a fost, sa-mi fie cu iertare...

GG Gattuso din Ghencea :D

Stryker09.07.2006 13:35

nu stiu frate, mie nu-mi place para, eu daca as fi in locul lui Oli as mai lua un atacant strain si as juca un 4-3-1-2 cu Nicolita, Radoi si Bostina mijlocasi.

Kristy_Cj09.07.2006 13:52

@Stryker

Parerea ta e cam S.F. iar Para e un jucator constant in evolutii,lipsa lui s-a vazut la Boro...posesie si recuperare zero... :twisted:

Stryker09.07.2006 14:04

pur si simplu nu-mi place jucatorul Paraschiv...dar el va fi titular incotestabil atata timp cat MM o sa fie la club.

Kristy_Cj09.07.2006 14:06

Nu cred ca e vorba doar de MM,parerea mea ca e cel mai bun din Romania pe postul lui,are multe recuperari si viteza...daca gresesc spune-mi tu unul care sa-l inlocuiasca

johnny1709.07.2006 14:30

Da oare cand auzim si de transferul unui atacant????

_yang09.07.2006 14:39

Paraschiv alaturi de Radoi (pana acum era si Ogararu) sunt singurii jucatori titulari indiscutabili in acest moment la Steaua !!!

Ayrton09.07.2006 14:46
@ "Bogdan4Steaua"

In primul rand, noua ne-ar trebui inca un mijlocas ofensiv (coordonator) si un atacant de clasa.

In al doilea rand, 1.81 m inaltime e cam putin pentru un stoper si oricum avem destui fundasi centrali in lot.

Iti dau 2 exemple de fundasi centrali excelenti sub 1.80 m! Cannavaro si Puyol!

In rest ai dreptate, noua ne-ar trebui un mijlocas ofensiv si un atacant!

Motanu D09.07.2006 14:47

@Ayrton: L-ai uitat pe Radoi !

Ayrton09.07.2006 14:53

Da, poate fi si Mirel un exmeplu, cu toate ca e sub valoarea lui Cannavaro sau Puyol, ca fundas central!

I se potriveste mult mai bine rolul de inchizator!

Stryker09.07.2006 15:02
Nu cred ca e vorba doar de MM,parerea mea ca e cel mai bun din Romania pe postul lui,are multe recuperari si viteza...daca gresesc spune-mi tu unul care sa-l inlocuiasca

Osei, chiar daca nu mai joaca in Romania.

Probabil ca daca vine Cadu si nu se vor mai face transferuri de marca vom vedea o echipa de genul:

Carlos-Saban/Goian/Ghionea/Cadu-Nicolita/Radoi/Paraschiv/Dica-Badea/Iacob

Alextds09.07.2006 15:24
Poate in locul lui Lovin adica rezerva pentru postul de mijlocas defensiv !

Steaua aduce jucatori straini titulari la echipele de la care vin, ca sa il faci sa semneze trebuie sa ii dai un salariu substantial (Carlos si Saban sunt cei mai bine platiti jucatori pe posturile lor din tot campionatul), iar in conditiile in care sunt platiti asa nu ii ia nimeni de rezerve.

Si ziarele au zis de Espinoza sa vina rezerva pe ei ii inteleg sa abereze ca trebuie sa vanda ziarele, dar terminati cu prostiile astea cu venit ca rezerve ca dc vine strain nu vine rezerva, poate vrun pusti sub 20 de ani ceva da cand iei jucatori peste 24 de ani care joaca titulari de unde vin, mai au si tangente cu echipe nationale (si Cadu a fost in lotul largit precum Carlos) si ii platesti si peste media echipei nu ii iei sa stea pe bara.

Melku09.07.2006 21:47

Becali a declarat ca nu stie ce jucatori vor mai veni la Steaua. "Vor mai fi doi jucatori, dar nu stiu numele lor". Presa portugheza scrie ca jucatorul de la Boavista, Cadu, s-a inteles cu Steaua prin Carlos si va veni in Ghencea.

Sper pe langa acest Cadu sa mai vina inca un atacant ceva sa nu mai jucam cu Goian in atac...

«15556575859111»