FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«15758596061111»
lew11.07.2006 20:54

fratilor ,

a plecat un jucator de valoare

a mai plecat unu mai slab care totusi a marcat pt noi

deci avem -2

unde sunt cei cinci jucatori de valoare?

nici macar pe bani intrati -platiti pt jucatori nu stam bine.....................

cine poate sa-i spuna lui Gigi ca rivalele noastre

se intaresc non stop ,ma refer la rapid si Dinamo...

ca Poli si CFR au loturi f bune acum....

ca s-ar putea sa avem probleme chiar cu sportul si nationalul

uitam cum ne-am chinuit meci de meci in retur cu

echipele motivate?

toate echipele enumerate au antrenori de talia lui

Oli care in plus mizeaza mai mult pe ofensiva

Chiar nu vede nimeni ca o echipa de Champions League

are o echipa mai tare decat nationala noastra si o bate oricand cu rezervele (care vor sa se afirme , nu?)

Lotul Stelei SE POATE impune(oare?)in tara,face fata in UEFA, dar pt C. L. face fata doar nationala dupa 6-8 meciuri de pregatire(sudare)......

Sa plece Olaroiu in Africa , sa vada meciuri din

Camerun, Senegal,Nigeria .........

cu un milion de euro , poate vine cu o echipa completa...daca pastram doar 2 jucatori..dupa un an

scoatem 2 milioane pe ei...(daca urcam in UEFA ca la C.L. nu ma gandesc).

Ok, nu pleaca Oli, sa plece M.M. cu cine vrea el..

sa vina cu transferurile...

Sa fim si noi in stare sa vedem cum Steaua bate cu

rezervele stim noi pe cine....sa vedem un atacant care fuge un teren lasind in urma 2 fundasi...

CAMPIOANA SEZONULUI 2006-2007 ESTE F.IMPORTANTA..

De ce mie teama ca vom avea probleme cu GORICA?

Voi sa fiti sanatosi ca pe noi ne maninca infarctul!

Rossoblu11.07.2006 21:31

am si eu o intrebare pt unii suporteri...daca Steaua nu va face mare branza anul asta nici pe plan extern nici pe plan intern, veti continua sa tineti cu aceasta echipa ?

weeezer_2011.07.2006 21:33

nu, desigur.

Melku11.07.2006 21:38

Hahaha, ce intrebare...tu chiar te astepti ca cineva sa recunoasca sincer ca nu o sa mai tina daca nu o sa aiba performante pe plan extern si intern? :D

Nu ii mai numi suporteri pe acei care tin cu o echipa in functie de performante, simpatizanti cred ca e termenul mai potrivit.

Later edit : de ce discutam asta la transferuri?! :lol:

weeezer_2011.07.2006 22:27

gsp sustine ca "Strul" (sau Strool, cum o fi) va semna aproape sigur cu Steaua, ca totul pare hotarat si ca mai e nevoie doar de semnatura. Bine ca noi le facem concurenta lui Ghionea si Goian, asta e principalul obiectiv al campaniei de transferari... nu Oli? nu MM?

Rossoblu11.07.2006 22:31
Hahaha, ce intrebare...tu chiar te astepti ca cineva sa recunoasca sincer ca nu o sa mai tina daca nu o sa aiba performante pe plan extern si intern?  :D  

Nu ii mai numi suporteri pe acei care tin cu o echipa in functie de performante, simpatizanti cred ca e termenul mai potrivit.

Later edit : de ce discutam asta la transferuri?!  :lol:

pt ca nu mi se pare normal ca unii p-aici sa urle si sa tipe ca n-am facut nush ce transferuri de milioane de dolari

weeezer_2011.07.2006 22:34

Rossoblu, e normal sa tzipam lucrul asta, avand in vedere ca Ogararu a plecat pe 4 milioane de para, iar Jiji se pare ca de banii astia vrea sa cumpere o echipa intreaga...

Ayrton11.07.2006 23:30
Saban a fost chilipir

Argaseala admite ca jucatorul a costat 250.000 de dolari Suma de 250.000 de dolari platita pentru fotbalistul israelian Klemi Saban a fost confirmata ieri de directorul executiv al Stelei, Valeriu Argaseala. Acesta s-a aratat surprins de polemica iscata in jurul banilor achitati pentru noul fundas ros- albastru. "Nu imi aduc aminte ca vreo persoana din conducerea Stelei sa fi facut vreo declarat ie oficiala cu privire la costul lui Saban.

sursa: spt

Asadar suma reala este 250.000 de dolari!

Iar Argaseala nu are dreptate, chiar l-am auzit si vazut pe Becali la TV cum a declarat ca Saban a costat 500.000 de euro si va avea un salariu de 150.000 pe an!

Imi amintesc ca, atunci cand Dica s-a transferat la Steaua, se vehicula o suma intre 500.000 si 600.000 de mii de dolari. Acum cateva saptamani GG recunostea ca transferul fusese realizat cu 250.000 dolari!

In conditiile astea, sunt convins ca transferurile lui Badea si Panait nu s-au realizat pe 1.2 milioane de dolari ci pe o suma mult mai mica, probabil la jumatate!

Ma intreb, ce s-a intamplat cu cele aproximativ 4 milioane de euro ramase! Sunt tinute la ciorap?? Bani albi pentru zile negre??

Eu inca mai am rabdare pana la sfarsitul saptamanii viitoare! Daca nu se intampla nimic, atunci ne putem lua la revedere de la transferuri serioase!

DanStan12.07.2006 07:42

Transferuri vara 2003 : Hamutovski, Curt, Pitu, Dinita

Transferuri iarna 2003-2004 : Munteanu, Dica, Paduret

Transferuri vara 2004 : Ghionea, P. Marin, Cristea, Ciocoiu, Toma

Transferuri iarna 2004 - 2005 : Nicolita, Goian, Lovin, Baciu, Keca

Transferuri vara 2005 : Iacob, Cernea

Transferuri iarna 2005 - 2006 : Carlos, Cristocea

21 transferuri in 3 sezoane. Culmea e ca cel putin 9 jucatori au ajuns sa fie 'de baza'. Eficienta maxima.

_yang12.07.2006 09:07

Eficienta maxima era daca toti ajungeau de baza insa asa e "eficienta acceptabila" !

DanStan12.07.2006 10:04

Pentru comparatie :

Rapid

Transferuri vara 2003 : Dossey, Bordeanu, Brujan, Lutu, Maldarasanu*, Ziyati*, Ciubotariu, Sabin Ilie*

Transferuri iarna 2003 - 04 : Galamaz, Rada, Buta, Irimia, V. Negru*, I. Stancu*, Vasilache*, V. Iacob

Transferuri vara 2004 : M. Constantin*, Aliuta, Artiom Karamian, Artavazd Karamian*, Burdujan*

Transferuri iarna 2004 - 05 : Coman*, Flavius Moldovan, Gane, Buga*

Transferuri vara 2005 : Minca, Rada* (al doilea transfer !), R. Stancu*, E. Dica*, Mara

Transferuri iarna 2005 - 06 : Pancu*, Moldovan*, Apula Bete

* = jucatori de baza.

Melku12.07.2006 10:14
pt ca nu mi se pare normal ca unii p-aici sa urle si sa tipe ca n-am facut nush ce transferuri de milioane de dolari

Avand in vedere ca Becali a anuntat ca va face transferuri rasunatoare mie mi se pare foarte normal (lucru care nu s-a intamplat pana acum), nu stiu ce motive ai tu sa ai alta opinie...

In alta ordine de idei daca eu ca suporter sunt putin iritat de campania de transferuri realizata pana acum ce legatura are asta cu faptul ca eu tin cu Steaua?

victor12.07.2006 10:32

prea multa exaltare si aceleasi mesaje agresive si disperate, specifice de acum la inceputul fiecarui sezon, la adresa lui Gigi. asteptati macar disputele din preliminariile Ligii si tragem concluziile. daca Steaua se califica, si in mod evident are o buna sansa cu echipa actuala, va fi greu de comentat in nota negativa.

sa asteptam intai rezultatele, caci pana la urma "ele vorbeste". exista o conducere tehnica si executiva care si-a dovedit competenta, asa ca e oarecum ridicol sa ne inflamam precum in povestea cu drobul de sare. am mai spus-o: in vara trecuta multi tunau si fulgerau indignati (vezi "afara din Ghencea"), dar pana la urma patronu' s-a dovedit mai experimentat si am castigat un nou titlu, i-am facut bucati pe tigani (in cel mai bun an din istoria lor) si "am mers" mult in UEFA. in plus, si ma mir ca toti uitati lucrul acesta, oierul a reabilitat din surse proprii si gazonul din Ghencea, asa cum cereau insistent multimile (mai ales ca avea aceasta "obligatie", fiind si proprietarul respectivei baze). pe multi ii freaca grija palatului cumparat (de parca l-a luat din bani publici), dar nu mai zic de investitia in terenul de joc proprietate a mapn?!

asa cum e Gigi, sub "mandatul" lui s-au cucerit 3 titluri in 6 ani si am revenit mai mult decat onorabil in Europa. eu cred ca echipa, in formula actuala, are sanse sa intre si in Liga (conteaza insa si tragerea la sorti). jucatorii veniti zic eu ca pot fi definiti ca "promitatori", iar la Steaua ultimilor ani, multi din cei "promitatori" au confirmat. Badea si Panait sunt jucatori care nu trebuiau "scapati", caci mai tarziu am fi regretat. nu inteleg de ce sunt unii colegi nemultumiti, de parca cuplurile sapunaru - grifiths sau pascovici-Ganea ar fi evident superioare transferurilor noastre?!

parerea mea este ca Steaua s-a intarit in comparatie stricta cu rapid si Dinamo. singura care zic eu ca ne-a depasit este probabil CFR-ul, dar decalajul initial era totusi mare. comparatia CFR - Steaua la transferuri ar trebui insa discutata mai atent, caci la noi banii sunt 100% privati, in timp ce la Cluj apare si banul public.

e bine de avut in vedere si un alt aspect. pe masura ce obtinem rezultate bune in Europa, jucatorii capata cota si sunt ofertati. astfel devine foarte greu sa mentii lotul, mai ales ca toti vor sa joace afara. cred eu ca un castig este faptul ca am reusit sa retinem nucleul echipei, desi e clar ca au existat oferte.

cat despre Cristea, sigur ca e neplacuta despartirea. eu personal il consider un jucator valoros si consider ca trebuia mentinut in lot, avand in vedere si varsta lui. constat cu surprindere ca multi din acei care l-au injurat in ultimele luni au devenit acum brusc suporteri ai lui si-l acuza pe Gigi de lipsa de intelegere si prost management. e cam mult si oarecum nedrept, pentru. ca Gigi a fost mult timp principalul sustinator al lui Cristea si asta chiar a generat oarece antipatie populara impotriva jucatorului,prea laudat de patronat.

Cristea nu a confirmat in ultimul an, dar pana la urma decizia de al pastra sau nu in lot a fost numai a lui Oli. pacat ca atat Protasov, cat si Oli se pare ca nu au agreat profilul de jucator al lui Cristea si i-au dat putine sanse. astfel acum a ajuns in impas. eu zic ca Gigi a gandit oarecum corect si a incercat sa-l dirijeze catre Farul, o echipa care a fost mereu corecta fata de Steaua si de unde ar fi putut fi readus daca ar fi "explodat" ulterior. intaream astfel un partener onest de intrecere si nu o sluga a lui Dinamo sau rapid. inteleg ca jucatorul a refuzat din cauza diferentei de salariu si pe undeva este evident ca si conducerea noastra trebuia sa forteze o solutie: nu putem plati in continuare un jucator cu peste EUR 100 mii, cand el nu mai face parte din planurile antrenorului?!

oricum, eu zic ca mai facem inca 2 transferuri. e foarte important insa sa nu mai plece nimeni si ma cam tem ca in ultima clipa sa nu ne trezim cu o oferta oficiala pentru. Mirel. atunci chiar ca ar fi o problema uriasa.

karas_ultras12.07.2006 11:23

Oricum am da-o avem nevoie de portar, mijlocas ofensiv sau de creatie, cum vreti sa-i spuneti si un atacant. Desi, eu cred ca n-or sa mai fie transferuri...

Pt ca in locul lui Iacob, Oli il pregateste asiduu pe Litu, in cazul mijlocului o sa ne vanda o gogoasa cum ca la CM majoritatea echipelor s-au prezentat cu 2 mijlocasi centrali de profil defensiv, insistandu-se pe aportul ofensiv al celor laterali, iar la portari, Carlos jura pe rosu ca nu va mai iesi prost pe centrari si ca nu-si va mai stropi patronul ( cu sampanie...).

Melku12.07.2006 11:42

@Victor

Fara discutie echipa de acum este capabila sa aiba rezultate bune, multe lucruri nu sunt schimbate si eu am incredere in ea dar niste transferuri bune parca m-ar ajuta sa fiu mai linistit, sa ajung la statea in care spunea Gigi "sa nu mai avem emotii in ultimele etape".

victor12.07.2006 12:30

CORECT! CRED CA TOTI AM VREA SA AVEM O SUPER ECHIPA! DIN PACATE INCA O DATA TREBUIE SA SPUN CA E BINE SA AVEM IN VEDERE SI RESURSELE. Gigi NU E DECAT UN PRIVAT ROMAN, ORICAT DE BOGAT ESTE EL. IAR PRIVATUL ROMAN E INCA GREU SA SE COMPARE CU MARII MAGNATI DIN VEST SAU EST, CACI Romania ESTE TOTUSI O TARA MICA.

E SIMPLU SA0 CEREM TRANSFERURI, DAR PANA LA URMA EXISTA SI LA Steaua O BALANTA INTRE CHELTUIELI SI VENITURI.

PAREREA MEA!

Ayrton12.07.2006 12:30
prea multa exaltare si aceleasi mesaje agresive si disperate, specifice de acum la inceputul fiecarui sezon, la adresa lui Gigi. asteptati macar disputele din preliminariile Ligii si tragem concluziile. daca Steaua se califica, si in mod evident are o buna sansa cu echipa actuala, va fi greu de comentat in nota negativa.

Exista o vorba: "inteleptul invata din greseli, prostul le tot repeta..."

Este adevarat ca Steaua a castigat, in ultimii ani, 3 campionate, dar in ultimele 2 s-a chinuit groaznic pe final!

Spre comparatie in anii 90' s-au castigat 6 campionate consecutiv!

Dar nu asta e cel mai important! Chiar Gigi spunea ca Steaua nu se compara cu Dinamo sau Raped ci cu marile echipe din Europa! Ori in conditiile astea, transferurile facute de noi, pana in acest moment, nu ne dau sperante prea mari ca ne vom putea lupta, cu succes, cu marile forte din Europa! Asta e ceea ce nu se intelege: Steaua nu se mai compara in acest moment cu celelalte echipe din campionat, ci cu echipele pe care le vom putea intalni in Liga Campionilor! Numai daca te uiti la numele care sunt, teoretic, in ultima urna, realizezi ca suntem printre cele mai slabe echipe cu sanse de calificare in CL!

Mai e o problema! Mult laudata noastra linie de mijloc are de partea ei omogenitatea, dar, pe de alta parte, este foarte probabil sa intervina si rutina. Sunt deja, cel putin, 2 ani de cand acesti jucatori joaca impreuna si, asa cum spunea Murinho, "o echipa este ca un motor, dupa un timp trebuie sa-i schimbi cateva piese ca sa poata functiona, in continuare, la parametrii maximi".

E foarte bine ca se aduc jucatori promitatori pe sume mici, insa asa cum s-a vazut in ultimii 2 ani, problemele nostre cele mai mari sunt la mijlocul terenului - in faza de constructie - si in atac - la finalizare!

Din pacate aici nu s-a facut nici o modificare!

Eu spun ca, pentru CL, avem nevoie urgenta de un mijlocas de "constructie" si de un atacant care sa marce multe goluri!

In plus de asta nici postul de portar nu este acoperit!

Asta e ceea ce vrem sa vedem si de aceea suntem nemultumiti! Vrem sa vedem transferuri care sa ne ofere motive reale sa speram la o calificare si o comportare buna in CL! Nu sa ne ghidam dupa celebra filozofie romaneasca "las' ca merge si asa, vom vedea ce va fi!"

Vrem certitudini in acord cu promisiunile patronului!

victor12.07.2006 13:24

pentru. AYRTON:

absolut de acord cu multe din comentariile tale. corecte, de bun simt si pertinente.

pe de alta parte nu pot fi de acord cu proverbul de inceput. ultimii doi ani au fost de bun nivel, o performanta constanta care a cerut multa munca si inspiratie, si in acest caz nu e foarte onesta parabola "intelept - prost". nu poti atinge performantele Stelei daca esti (sau ai fost) prost. de doi ani noi nu stam numai in noroc!

zic ca oarecum suntem prea "extremisti" si ca ne inchipuim ca la Steaua totul trebuie sa fie posibil, acum si fara intarziere, numai pentru. asa vor suporterii. zic ca de multe ori declaratiile lui Gigi sunt interpretate doar textual. Omu' zic eu e bine intentionat, dar viata, si chiar firea lui colerica, il obliga de multe ori sa spuna si "povesti nemuritoare"! pana la uram suntem si intr-o competitie de imagine, iar cuvantul conteaza. din pacate multi ne facem ca nu intelegem ca si la Steaua sunt limitari de buget, si ca buzunarul lui Becali nu este chiar sac fara fund, oricat de mandre ar fi declaratiile. ori daca tu, investitor, trebuie sa modernizezi si stadionul, sa-l inchiriezi si sa-l ingrijesti, sa platesti salariile jucatorilor actuali si sa incerci sa limitezi exodul extern, sa tii cont ca suporterul roman nu poate plati abonamente si bilete scumpe, este evident ca raman bani mai putini pentru. tranferuri! de aceea am si spus mereu ca a fost o greseala ca Gigi a fost impins "sa faca" el gazonul, caci pana la urma, suma alocata pentru. Steaua anual este o constanta.

apoi ca sa aduci jucatori de afara cu oarece nume e obligatoriu sa platesti salarii uriase, de peste E500mii pe an, obiectiv care in Romania este dificil. e suficient sa ai un astfel de strain, ca imediat jucatorii locali de valoare isi vor arata nemultumirea. apare astfel o reactie in lant care iti arunca in aer bugetul. pe de alta parte, cred ca nu e normal sa platesti in tara pentru. transferuri locale sume ce depasesc 1 mln. nu imi pare ca sunt disponibili la alte echipe jucatori care sa justifice astfel de preturi si sa faca diferenta intr-un meci pe muchie de cutit. de ex. Herea de la national (si aici pot fi puse in discutie si alte nume: Mazilu, Prepelita, Balan, etc), pentru. care suntem si noi interesati, merita suma de E1.3 mln?! odata transferat te va ajuta el sa castigi cu siguranta campionatul si sa intri in Liga? ma indoiesc ca exista vreo garantie!

e drept ca a aparut deja o uzura a anumitor piese si sigur conducerea tehnica simte acest lucru. de aceea am si comentat ca mi s-au parut oportune transferurile lui Badea si Panait, baieti "de la tara", poate fara un renume consolidat, dar puternici si cu dorinta de afirmare.

sa vedem cine va mai veni!? raman la parerea ca vom mai transfera. pana la urma chiar si Gigi a declarat de mai multe ori ca stie ca ar mai fi vorba de inca doi jucatori, dar decizia este a lui MM si Oli. in fond ei sunt cei direct responsabili si platiti pentru. rezultate. si sper ca e clar pentru. toti ca la sfarsit, cand se trage linie, Gigi nu accepta esecul si cei vinovati platesc (vezi si evolutia cazului Cristea, adulat la inceput si lasat pe margine cand nu mai prezenta interes). viata este extrem de dura si Steaua de azi nu e organizatie de binefacere pentru. nimeni! Gigi Becali nu este prost cum isi inchipuie multi. eventual el poate fi definit ca limitat cultural, dar nu e deloc prost si are un simt extraordinar al afacerilor castigatoare! cel putin asta a dovedit pana acum! vrem nu vrem pentru. el Steaua este in principal o afacere. sa speram insa ca va fi mereu CASTIGATOARE!

parerea mea!

Ayrton12.07.2006 14:05

Victore,

Am dat acel exemplu de proverb constientizand ca lucrurile trebuie sa evolueze. Intr-adevar am avut performante frumoase in ultimii 2 ani, dar Steaua trebuie sa mearga mai departe si sa devina mai buna!

Acum este o buna oportunitate! Avem sanse reale de a ne califica in CL si acest lucru este foarte posibil si anul viitor! Trebuie doar sa se faca pasii necesari!

In alta ordine de idei, trebuie sa stabilim ceva!

Chiar daca pe acest site intra si multi "copii", cativa dintre noi au ajuns la o varsta la care nu mai putem fi dusi "cu zaharelul"!

Cei care cred ca GG mai da bani la Steaua din buzunar, sunt ori rau intentionati, ori naivi!

Bugetul Stelei, in ultimii 2 ani, nu a mai fost realizat din banii lui Gigi! Bugetul Stelei este format din veniturile de peste an, lucru recunoscut chiar de catre MM Stoica! Sunt convins ca GG nu a mai scos nici un cent din buzunar pentru Steaua!

De aceea consider ca, avand acesta oportunitate de a fi prezenti in CL cel putin 2 ani consecutiv - rezultand venituri de minim 10-12 milioane de euro, patronul nostru ar trebui sa considere acest moment oportun pentru a ma baga o data mana in buzunar si a reusi acel salt calitativ de care avem nevoie! Banii se vor intoarce negresit...

Un alt lucru despre buget! Ponderea veniturilor din merchendising este infima in comparatie cu potentialul brandului Steaua! Lucru confirmat si constientizat de catre MM Stoica - "doar 10% din potential fiind valorificat in acest moment"!

Cu o buna strategie de marketing si imagine, Steaua ar putea castiga anual minimum 3-4 milioane de euro! Acestea s-ar adauga, practic, la actualul buget!

Asadar problema bugetului este mai degraba una de eficienta, decat de posibilitati!

O ultima parere: Atunci cand fotbalul va deveni DOAR o afacere, va muri!

Fotbalul poate fi o excelenta afacere, insa nu trebuie sa consideri ca este doar atat, pentru ca vei pierde!

Afacerea fotbal este doar o parte din "fenomen"! Aviz amatorilor!

victor12.07.2006 14:29

din nou pentru. Ayrton:

(1) din pacate fotbalul este din ce in ce mai mult numai o mega-afacere. hai sa nu fim naivi sa ne inchipuim ca doar gandurile bune si entuziasmul pot construi o echipa competitiva. nu exista in lume la ora actuala nici o grupare serioasa care sa fi ramas la nivelul unei organizari romantice. peste tot sunt patroni si unicul scop este "a castiga" totul: trofee dar si bani. pe minus poti supravietui cateva sezoana, dar pana la urma te prabusesti (vezi de ex. cazul leeds sau torino). bineinteles insa ca pentru. marea masa a suporterilor promeaza mai ales romantismul performantei.

(2) despre banii cheltuiti in ultimii ani la Steaua cred ca te inseli si folosesti formule destul de generale. in mod sigur nu ne putem intretine doar din venituri. sigur sumele vehiculate din televiziuni si bilete par mari, dar uitam primele foarte mari care se platesc (de ex. victoria cu rapid a costat E31mii per jucator), contractele in continua crestere, stagiile de pregatire, charterele, costurile cu stadionul, costurile speciale din competitia interna unde se pare ca multe echipe asteapta sa fie premiate ca sa joace corect, etc.. se poate discuta detaliat si cu creionul in mana, dar nu stiu cat intereseaza subiectul pe ceilalti.

ce as vrea sa-ti spun este ca IN ORICE CAZ, si banii proveniti din diferite incasari (televiziune, bilete, abonamente, etc.) si contracte de sponsorizare sunt tot ai lui Gigi Becali. asta este situatia ASTAZI, cand el este proprietarul echipei! sigur ca noi ca suporteri discutam, facem planuri alocam teoretic sume pentru. transferuri, dar banii sunt pana la urma in proprietatea investitorului, indiferent cum se numeste el. si situatia e valabila la orice echipa din lume. la o adica, Becali poate oricand decide ca banii incasati in surplus sa fie directionati spre alte activitati. ne place sau nu cel care e la conducere are nu doar costuri de acoperit, ci si drepturi asupra incasarilor. e doar o problema de economie-finante.

sigur, pana una alta Gigi a fost corect si nu a deturnat din "banii fotbalului". sigur ca ar trebui sa faca un nou efort acum, dar de 6 ani el e singurul care a facut cu adevarat "eforturi" financiare majore pentru. echipa noastra. restul, ministerul, fratii p, etc., au dat numai din gura. de aceea am si spus ca totusi Gigi merita laudat pentru. implicarea lui la Steaua, unde a dat dovada de seriozitate (in comparatie cu situatia de la Dinamo sau rapid) si nu ne-am facut de ras ca echipa. daca pot fi alti investitori mai buni?! e o discutie, cel putin azi imi e greu sa rostesc un alt nume.

sa mai vedem ce o sa se intample.

Piece of Mind12.07.2006 18:47

Dimensiunea asteptarilor/sperantelor suporterilor stelisti in ceea ce priveste transferurile este direct proportionala cu bombastica discursului lui Gigi si MM in aceasta privinta. Cand Gigi spune "nu dau jucatori cu 5 milioane, cumpar eu de la altii pe suma asta", iar MM completeaza "vor veni 4-5 jucatori exponentiali, etc", la ce sa te astepti, daca nu la jucatori cu nume, determinanti pentru echipele la care evolueaza? Dar poate noi suntem de vina, fie pentru ca inghitim galustile lor, fie pentru ca avem expectatii exagerate in legatura cu jucatorii care sunt/vor fi transferati in Ghencea.

Ca sa nu fiu gresit inteles, apreciez mult faptul ca V. Badea si Panait au venit la noi, primul mi-a lasat o impresie extraordinara inca din decembrie trecut, cand ne-a amarat in Ghencea finalul sezonului de toamna. In ceea ce priveste pe Saban, nu pot emite judecati de valoare, intrucat nu l-am vazut jucand. Imi permit insa sa apreciez ca este cam scund pentru un fundas, in conditiile in care tendinta a fost de a se creste media de inaltime a echipei.

Totusi, in actualul context (extrem de favorabil pentru noi), cred ca e nevoie de ceva mai mult pentru a aspira la Liga si a castiga la pas campionatul urmator (cel mai important de dupa '90).

onyx12.07.2006 19:42

E greu sa aduci fotbalisti de valoare in Romania. Se pare ca s-a discutat cu mai multi fotbalisti din vest, dar din diferite motive, partile nu s-au inteles. http://www.averea.ro/wiev.php?id=1228&id_sectiune=

drlv8512.07.2006 19:51

=)) averea.ro :))

hai frate fii serios =))

Alextds12.07.2006 20:01

Paulinho, Konan sa fim seriosi aia n-au auzit si nici nu vor sa auda de Steaua sunt la un nivel mult prea ridicat si de la echipe de unde pot pleaca la echipe tari mai usor decat de la Steaua.

Poate de pe la armeni sa cautam ca vad ca echipa lor campioana a facut 0-0 cu "marele" Seriff Tiraspol "spaima estului" trambulina catre Real Madrid.

Motanu D12.07.2006 20:05
"marele" Seriff Tiraspol "spaima estului" trambulina catre Real Madrid.

In est exista doar 3 echipa mari: Steaua Bucuresti, Steaua Rosie Belgrad si Dinamo Kiev. Restul sunt echipe de mana a 2-a, a 3-a, a 4-a si tot asa...

«15758596061111»