m.Tudor, florescu (tiraspol), neaga si atat
m.Tudor, florescu (tiraspol), neaga si atat
Se pare ca Martin Tudor ramane la Cluj. Eu mai sper sa revina Neaga din vara. In orice caz, trebuie sa ne miscam repede daca vrem sa folosim eventualii jucatori transferati si in Liga Campionilor.
cand este termenul limita?
Se pare ca Martin Tudor ramane la Cluj. Eu mai sper sa revina Neaga din vara. In orice caz, trebuie sa ne miscam repede daca vrem sa folosim eventualii jucatori transferati si in Liga Campionilor.
Este o vorba pe aici: "Speri mata,dar speri deageaba" referitor la Neaga,nu il inghite Jiji din cate se vede,nu ca ar costa nu stiu cat sau mai stiu eu ce vrajeli ne dau
Mi-a placut de Litu in meciurile de pregatire,promite mult...poate deveni ca si Fernando "The kid" Torres de la Spania
Poate sa-mi spuna si mie cineva de ce nu-l iau pe Stancioiu,care e liber de contract?????????????
propun urmatorii jucatori lui MM: Grifits,Sapunaru,Herea....propun sa-i urmareasca cum joaca la alte echipe.Sper ca acesti jucatori sa dea chix doar pt a-mi demonstra mie ca MM este un bun manager.Zicea cineva mai demult pe forum ca :"lui MM i-au cam iesit pariurile,dar exista posibilitatea ca ulciorul sa nu mearga la apa de multe ori".Si poate il ia Jiji pe Junior nu doar pentru a-l inchide in vestiar alaturi de Mirel si Zmarandescu pentru a "bate la el ca la fasole" ca sa se razbune dupa bataia de la Kaprun.daca a dat 2 goluri la "razboinici" inseamna ca o fi bunicel.N-o sa mai vedem noi niciun transfer rasunator la Steaua,am o presimtire.
"Ne trebuie 4-5 jucãtori de valoare, în conditiile în care doar Ogararu va pleca de la echipa", a prefatat campania de achizitii a campioanei managerul general, Mihai Stoica. La 5 zile de la terminarea sezonului,s-au anuntat deja trei transferuri: Valentin Badea si Bogdan Panait, de la FC Vaslui, plus Adrian Drida, de la Jiul.
Recent a semnat pentru noi Klemi Saban.Ar fi deci al patrulea jucator.Al 5-lea e pe muchie de cutit,poate sa vina sau poate sa nu mai vina,pentru ca formularea lui MM privind numarul jucatorilor care vor fi adusi,e ambigua.4-5 zice el,ceea ce se traduce prin 4 sau 5.
Asteptam totusi jucatorul de culoare de care vorbea Gigi Becali.
Un fundas stanga care ar putea evolua si central si un mijlocas ofensiv ar fi fost EXCELENT acum si poate sa inceapa competitia suprema a Europei...
Din pacate Lincar nu are loc la noi http://www.prosport.ro/index.php?c=1&a=119530
Olaroiu : "Vor mai veni jucători la Steaua" .Declaratia de azi.Daca ne spunea MM asta poate nu il credeam dar asa ...sper ca Olaroiu nu vorbeste aiurea.
Cred ca Abiodun şi Shroj vin la Steaua. Si asa se indeplineste si conditia cu africanul
yo vroiam sa vina Krankjar(asa cre ca se scrie) de la Croatia...are o super tehnica...alearga binishor dar...nush cat costa..alta solutie ar fii Amoah (se spune ca Steaua a faqt o oferta )...1.2 mil Euro costa...in rest yo zik ca e totul bn la fel ca in sez treqt doar Saban in locu lui Ogararu ...nu inteleg c avetzi cu Drida...Badea si Panait...nu ati vazut ca anul treqt nu aveam rezerve ...si joaca toti 3 destul de bine ![]()
Cred ca Abiodun şi Shroj vin la Steaua. Si asa se indeplineste si conditia cu africanul
Daca era sa fie vreunul din ei se realiza transferul pana acum.Nu prea cred ca vor fi adusi jucatori din campionatul nostru.
Eu am zis ca am citit asta in GSP: "Bancarii Abiodun şi Shroj nu au plecat cu FC Naţional în cantonamentul din Austria pentru că impresarul lor, Marcel Popescu, a făcut la LPF o cerere prin care solicită certificarea faptului că aceştia sînt liberi de contract"
Si cum la gratuitati suntem abonati...
Doamne cata dreptate ai!!!!Dar stii cum e.....e usor sa comentezi de pe margine.Eu zic totusi sa mai avem un pic de rabdare si dupa ce e totul incheiat,si ma refer aici la transferuri,atunci putem sa ne dam cu parerea ceva mai la subiect.Cat despre treaba cu organizarea ridicata de tine.....cam acolo ar trebui sa tintim si noi.....ar trebui.
Cat timp a jucat in campionatul nostru, a facut-o bine. E un jucator util, ce poate juca si ca mijlocas ofensiv cat si ca atacant. Deasemenea si Florescu ( Sheriff ) e un jucator interesant. Pe Krankjar se bat mai multe echipe din Italia si Franta. Ar fi fost intr-adevar o lovitura aducerea lui la echipa noastra.
km trebe sa se grabeasca Jiji ... si sa ia un mijlocas ofensiv ... nush Balan , sau un strain ![]()
![]()
nu prea stiu ce fak Jiji si Meme ( dorm adanc )
Scump, domne, scump.
Acum stau sa ma gandesc cam cati ar avea curaj sa-si asume raspunderea in fata boierului ca un jucator de + 1 milion va si juca super-bine la Steaua, va merita banii. Mai ales cat timp boierul a vazut ca poate face o echipa buna si cu jucatori ieftini.
Si-n plus de asta e si treaba de salariu. Jucatorii buni cer sume de la 4-500.000 in sus per an. Iar daca cumva nu se adapteaza - s-a mai intamplat - toti se vor intreba de ce are ala cel mai mare salariu de la Steaua data tot nu joaca nimic.
aseara, la otv, intrebat fiind daca mai aduce jucatori la Steaua, jj a bagat-o scurt: NU.
pe urma a dat-o la intors ca MM si Oli stiu daca da sau nu!!
raspunsul ne arata clar cea ce se intampla la Steaua: MM si Oli trag de GG pentru a face unele transferuri. Este posibil ca sa mai iasa ceva pana la inceperea competitiei europene...
cu noile procente in sondaje ale lui jj, s-ar putea sa nu-l mai intereseze ce se intampla la echipa. cu lotul actual isi poate face destua imagine, si daca are noroc si intra in grupe, a pus-o! il face pe vadim(target-ul lui , se pare!). si uite asa usor,usor imi aduc aminte de un anumit georgel cam Copos, care scotea capul cand era viata roz !! sa dea domnul sa ma insel,o sa-mi iau cu placere capace!
aseara, la otv, intrebat fiind daca mai aduce jucatori la Steaua, jj a bagat-o scurt: NU.pe urma a dat-o la intors ca MM si Oli stiu daca da sau nu!!
Stoica despre viitoarele transferuri: "Sînt jucători străini, nu întîlniţi pe stradă"
2006-07-07 15:09:00
Managerul Stelei, Mihai Stoica, a anunţat că Steaua va mai transfera jucători. Toţi sînt străini şi sînt jucători valoroşi. "Sîntem în tratative cu cîţiva fotbalişti. Cu unul dintre ei, tratativele sînt foarte avansate. Sînt jucători străini, nu întîlniţi pe stradă", a spus Stoica. Sursa : [site din caracatita Gazetei Sporturilor]
Gigi promite multe .... :roll: :roll: :roll: , si are niste preziceri ( care mai mult strik jucatorii : Cristea) ... sa vdm dupa ce termina cu transferurile .
yo cred ca vor mai aduce intariri deoarece Gigi vrea aia
12 mil de euro ( anul asta pe intrarea in Grupele Ligi Campionilor si castigarea campionatului ) doar dak nu e asa milostiv sa lase la altii :lol: :lol: :lol:
Managerul general al grupării steliste, Mihai Stoica, s-a declarat foarte fericit de reuşita transferului jucătorului israelian. "Sunt foarte fericit că acest transfer s-a materializat. Am adus, în premieră în România, un internaţional israelian şi nu unul cu prezenţe meteorice. Vom demonstra că am fost iar inspiraţi. Are experienţă în cupele europene şi la nivelul echipei naţionale", a completat Stoica.
Intradevar este primul transfer al unui jucator strain in Romania care joaca meci de meci la nationala tarii sale, venit dupa ce in iarna a fost adus in premiera Carlos, un titular dintr-un campionat mai puternic decat al nostru, realizari care din pacate nu prea sunt remarcate in aceasta parte a forumului.
@Alextds
Inca asteptam sa confirme. Si apoi vom felicita conducerea pentru transferuri. Cand a venit Carlos , cu totii am fost incantati... dar parca eu ma asteptam la altceva. Daca vine dintr-un campionat mai bun, nu inseamna neaparat ca jucatorul respectiv e foarte bun.
Da asta asa ie dak se vine dintr-un campionat mai bun nu inseamna ca jucatorul este f bun dar pe Carlos il lauda toata presa portugheza ca este cel mai informa portar de la ei si a dezamagit total cel putin pe mine m-a dezamagit oricum sper sa mai vina cel putin 2 jucatori un atacant si un mijlocas si nu defensiv ca m-am saturat de mijlocasi defensivi ![]()
![]()