8) a Neaga , m Tudor , Herea
8) a Neaga , m Tudor , Herea
2 milioane pe Herea??! mi se pare cea mai mare tampenie sa dai atatia bani pe un jucator care nu a jucat nici la nationala, nici in vreo cupa europeana, nici nu vine de la o superechipa. pentru un jucator care a facut doar cateva meciuri bune la o echipa mediocra, 2 milioane e o suma imensa. si daca ar veni Herea...in locul cui ar juca? nu il vad peste nici unul din jucatorii actuali ai Stelei, deci ce facem? dam 2 milioane ca sa stea pe banca langa oprita?
amoah mi se pare o mare teapa, sezonul asta a jucat maxim 3 partide.cum borussia dortmund nu are o situatie financiara buna,credeti ca l-ar fi dat daca stia ceva?
o echipa mare face transferurile de care are nevoie, si nu transfera jucatori doar pentru public.uitati-va la Barcelona...nu au transferat foarte multi jucatori pentru ca nu au nevoie.
revenind la "oile" noastre, transferurile sper ca se vor face avand in vedere si sistemul de joc pe care il vom folosi.
-orice sistem am juca, mai avem nevoie de inca un atacant tot de genul lui Iacob, oprita dovedind ca nu e prea constant se zonul trecut.
-un mijlocas ofensiv, nu putem sta numai in Dica care cu toate ca inscrie de multe ori,are si zile proaste.
dupa parerea mea ar trebui incercat urmatorul sistem: Dica pe partea stanga in locul lui Bostina ( daca va aduceti aminte a jucat asa ceva la inceput ). un mijlocas ofensiv (cocis sau Balan) in locul lui Paraschiv.momentan Iacob si Badea in atac.
orice am face nu trebuie sa schimbam 4-4-2 cu 4-1-3-2 sau alte formatii, s-a vazut la rosemborg si in meciul cu middlesbrough ca nu suntem inca in stare sa schimbam asezarea tactica.
minusurile acestei formatii ar fi ca nu am mai putea centra prea mult de pe stanga, dar parca nici sezonul trecut nu am inscris prea multe goluri. in aceasta situatie Nicolita ar trebui sa isi imbunatateasca radical centrarile, astfel in cat sa ne folosim de statura lui Iacob.
p.s. la Balan ma refeream...sry
Lazar e defensiv, la fel ca Para al nostru... poate un Tibi Balan
Cotidianul Atac sustine ca Steaua l-ar dori pe internationalul ecuadorian Agustin Delgado. El a mai fost dorit in Ghencea in momentul in care Gigi Becali a vrut sa-l aduca pe Hagi antrenor. Delgado a fost o piesa de baza la Mondialul din Germania, unde Ecuadorul a ajuns in faza optimilor. Atacantul, in virsta de 31 de ani, a reusit doua goluri, cu Polonia si Costa Rica.
Delgado este un atacant puternic, are 1,87 inaltime si 83 de kilograme. Joaca in tara sa, la LDU Quito si are 75 de selectii in echipa nationala pentru care a inscris 33 de goluri..
sursa : stelisti.ro
Steaua - TAVRIA SIMFEROPOL 1-5 min 70Steaua joacã în 9 oameni. Dicã și Neșu au fost elimiinați! De la Tavria a primit cartonaș roșu, Junior
Doamne ce nebunie....ce s-o fi intamplat?!?!?Nu-mi revin!!!Imi da mult de gandit rezultatul asta,uite ce surpize neplacute ne fac baietii.Abia asteapta aia de la Antena 1 diseara sa dea stirea ca sa ne faca de cacao din nou.
Vezi sa nu lesini! :roll:
Ramaneti ontopic. Discutam aici strict despre transferuri.
Care transferuri ? :lol:
Transferurile pe care le fac altii ! Sau cele pe care nu le facem.
Si putin offtopic: exista zvonuri ca si Zidane ar putea ajunge la Portsmouth... deci e clar ca toata povestea cu transferul lui Radoi tine de domeniul basmului...
Cred ca daca am avea o echipa de genul celei de mai jos am putea intra in CL...
Carlos
Saban/Goian/Ghionea/Pantsil
Nicolita/Radoi/Cadu/Dica
Amoah/Iacob
cadu si pantsil pot fi adusi la preturi rezonabile, insa mai greu ar fi in cazul lui amoah, delgado ar putea fi si el o solutie.
Din nou presa romana anunta un interes al Stelei pentru atacantul ecuadorian Delgado :?
Desi e un jucator batran,poate sa fie o solutie pentru sezonul viitor. :?

E 'de-al nostru'. Trebuie sa preia si sa-si potrivesca mingea inainte sa suteze. Cel putin asa facea la Mondiale.
Nu ca ma dau mare scula de priceput dar ... majoritatea echipelor au prins deja shpilul : Steaua marcheaza greu daca da de o aparare aglomerata. Sau daca atacantii sunt marcati 'la sange'. Avem neviue de un varf care sa stie sa traga la poarta fara preluare. Din partea mea poa' sa-l aduca si din Liga a 14-a congoleza. Poa' sa aiba 105 ani si sa dea coltul dupa un sprint de 20 de metri. Daca stie sa suteze la poarta, e bun. Fie si ca rezerva, adversarii ar sti ca daca intra asta pe teren nu mai functioneaza shmekeria cu 'autobaza'.
:evil: >>>>SUBSCRIU,dupa ce am vazut la acest mondial mi se pare un jucator destul de bun,nu m-ar deranja daca ar veni la Steaua!!>>> :twisted:
Ok...atunci hai sa-l luam :lol: :lol: :lol:
Herea 2 mil? Asta este nesimtire nu aberatie.
Este clar ca Iacov are boala pe Steaua si de asta pune
asa preturi pentru niste "bastinasi". Ma intreb cine o
fi in spatele acestei marionete.
Foamea. Oricum prost e cine da nu cine cere.
:evil: >>>Cu banii aia mai bine l-ar lua pe atacantul ala ghanez,care mi-a lasat o impresie buna la CM,si corect nu-i prost ala care cere este ala care da,oare ce sa zicem de Copos?>> :lol: >>> :twisted:
se pare ca milogii au pus ochii pe junior, care a marcat de doua ori ieri impotriva noastra, si cica ucrainienii il dau pentru doar 600.000 euro...si asta cand te gandesti ca MM "alearga" dupa delgado sau Herea...
"In Ghencea ar urma sa soseasca si brazilianul Junior, de la Tavria Simferopol, formatie cu care stelistii au disputat un amical in cantonamentul din Austria, de la Kaprun."
http://www.libertatea.ro/index.php?section...hiva&sid=155229
Junior,atacant,nascut la 20-09-1978/Brazilia,1.83 cm,70 kg.
Ar fi foarte bine sa-i aduca pe amandoi, mai ales la ce atacanti dispune echipa in acest moment...
Am citit si eu articolul....dar din pacate era din 11 iunie.Se vede ca au fost doar niste zvonuri.....pacat.In legatura cu alte transferuri:"Sperata moare ultima"...dar moare si ea pana la urma. :? :cry:
mai exista jucatori buni se Steaua in banii luati de pe Ogararu. de la echipa unde are relatii Oli, de la livorno este unu', ze rodolpho. mijlocas central de mare clasa.
@Andrei 87
aici zice ca e fundas...
http://www.zerozero.pt/jogador.php?edicao_...a_id=76&id=5491
daca este fundas stanga ar putea fi o solutie...
am gasit pe net ca e stangaci, deci 8O
totusi, a venit de la juventude din brazilia si cred ca are un salariu destul de bun...nu cred ca ar pleca din Italia in Romania...oricum are 22 de ani si daca joaca la un club de seria A nu poate fi mai slab decat Nesu sau Marin...